Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Mörck

Henrik Mörck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybble 129, Sköllersta, Hallsbergs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Nybble 129, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 2
Nybble 129, Sköllersta, Hallsbergs kommun, bild 3

Nybble 129

Villa
Sköllersta, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 250 000 kr
124 + 95 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med en totalyta om 219 kvadratmeter och ett fritt lantligt läge! Här erbjuds ni rogivande utsikt över omgivande markområden från denna vackert belägna fastighet. Bostadens yta fördelas på ett plan plus inredd suterräng- och källarvåning. Med två sovrum på entréplan och ytterligare två rum i källarvåningen finns det gott om plats för hela familjen. Med separat gästhus och dessutom en gästdel i förrådsbyggnaden erbjuder detta hem även gott om plats för både boende, gäster och förvaring. Gästhuset är dessutom perfekt för dig som önskar ett hemmakontor. I trädgården finns både en inglasad uteplats och en trevlig paviljong så ni kan följa solen. Båda två med bra utrymme för möblemang. Här finns även en förrådsbyggnad med fina förvaringsytor. Avloppet är nyanlagt år 2022 och driftkostnaderna är låga tack vare bergvärme. En kort promenad från huset finns busshållplats med två trafikerande linjer. Busslinje 807 och 840 ger er en smidig åtkomst till Örebro, Kumla och Odensbacken. Med endast cirka 10 km till Kumla, 18 km till Örebro och 13 km till Odensbacken har du tillgång till allt du behöver samtidigt som du kan njuta av den lugna och avkopplande lantliga atmosfären. Missa inte chansen att upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda – varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Södra kungsvägen 34, Kumla Centralt, Kumla kommun

Södra kungsvägen 34

Lägenhet
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
350 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
2 830 kr/mån
12 069 kr/m²

Optimalt planerad lägenhet om 29 kvadratmeter med alkov! I alkoven finns förutom plats för säng även möjlighet till kontorshörna genom att möblera med loftsäng ovan. Köksdelen erbjuder en smart utnyttjad yta med klassiska luckor i ljus kulör och vitt kakel. Modernt badrum med kakel och klinker samt bra förvaring genom kommod och spegelskåp. Balkongen är generöst tilltagen och har perfekt läge mot sydväst och dessutom fri från insyn! Brf Jutagården är en välmående förening om totalt 10 bostadsrätter med låg belåningsgrad om ca 4 327 kr/kvm. Garage finns, totalt 21 garageplatser, med möjlighet för köparen att erhålla plats omgående för endast 375 kr/mån. Välskött fastighet med lägenhetsförråd både på vinden och i källaren. I källaren finns även gemensam tvättstuga, torkrum, cykelrum och hobbyrum samt sammanträdesrum med kök. Här bor ni med direkt närhet till natursköna Djupadalsparken och Kumlasjön. Inom en kort promenad når ni Kumla torg och gågata med restauranger, frisörer, gym och butiker. Här finns även Kumla station med täta avgångar till Örebro och Hallsberg. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 14B

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 420 kr/mån
26 622 kr/m²

Välplanerat boende i två plan med direkt närhet till vackra miljöer i Osets naturreservat! Här har man säkerställt låga driftkostnader framöver genom att installera solceller och därtill även en elbilsladdare. Vid entrén på husets framsida, där laddaren är installerad, finns förutom plats för en bil även utrymme för uteplats och cykelparkering. Ni välkomnas in av en entréhall i anslutning till smart planerad yta med platsbyggd garderob med skjutdörrar som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finns stora fönsterpartier mot soligt söderläge, där det är en motordriven markis monterad på entréplan, som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd och trevliga umgängesytor. Med utgång från vardagsrummet når ni bostadens uteplats, även den i soligt söderläge, med plats för både möblemang och lek! Mot södersidan finns markiser monterade på båda våningarna varav den på entréplan är motordriven. På övervåningen finns i dagsläget tre st. sovrum med möjlighet till ett fjärde genom att sätta upp en vägg i allrummet. Badrum med kakel och klinker finns på vardera plan och därutöver även en separat tvättstuga. I det barnvänliga området runtomkring finns lekplatser och härliga motions- och promenadstråk längs Hjälmarens kant. Barn- och skolomsorg F-6 finns inom kort cykelavstånd precis som matbutiker och restauranger. Välkommen med er intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Östra vägen 35, Odensbacken, Örebro kommun
Östra vägen 35, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Östra vägen 35, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Östra vägen 35

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 790 000 kr
114 + 111 m²
5 rum
844 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med endast en ägare sen byggnation och ett av områdets absolut bästa lägen - fri utsikt över angränsade markområden! Med totalyta om 225 kvm fördelat på entréplan och inredd källarvåning ges här möjligheter för den stora familjen och för er som söker utrymme för det där lilla extra i ert hem som exempelvis biorum, pingisrum eller ett avskilt kontor med egen ingång i källarvåningen. Från det trevliga köket med luckor i klassiskt snitt och gott om förvaringsutrymmen når ni den inglasade uteplatsen och soldäcket där ni kan njuta av både soliga dagar och mysiga kvällar. Vardagsrummet är luftigt och har öppen planlösning i vinkel mot matrummet samt rikligt ljusinsläpp genom fönsterpartier från två väderstreck. Det finns tre sovrum på entréplan och möjlighet till ytterligare sovrum i källarvåningen - perfekt när barnen blir tonåringar! Uppvärmningskostnaderna hålls på en låg nivå tack vare vattenburet system genom luft/vatten värmepump. Trädgården är lättskött och uppväxt med bla äppelträd och buskar. Här finns även extra förvaring genom friggebod. Utöver garaget finns även bilplats på uppfarten. Här får ni en smidig vardag där ni inom kort promenadavstånd har barn- och skolomsorg F-9, välsorterad ICA-butik, vårdcentral och fyra busslinjer som tar er till Örebro. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Annalisa Forssbergers Väg 46, Mellringe, Örebro kommun

Annalisa Forssbergers Väg 46

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
105,5 m²
4 rum
6 752 kr/mån
17 536 kr/m²

I detta välplanerade och hemtrevliga parhus möts ni av en hall med bra utrymme för avhängning och skor och möjlighet att placera garderober för den som önskar. Vidare in i bostaden ett stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp. Härifrån når ni även uteplatsen och soldäcket på baksidan. På entréplan finns även ett praktiskt kök med vita släta luckor, bra bänkytor och gott om utrymme för matgrupp. De tre sovrummen är belägna på övervåningen där man även har ett badrum. Ytterligare ett badrum och tvättstuga finns på entréplan. Här bor ni i en lugn och barnvänlig miljö med barn- och skolomsorg samt grönytor och skogsmark inom kort avstånd. Till och från området är bussförbindelserna goda, linje 3 och 4, och för den som önskar pendla med bil så är E18/E20 endast en liten biltur bort. BRF Hedenhus är en välmående förening som består av 128 bostäder och 2 lokaler som uppfördes 1990-1991 med belåningsgrad om ca 6 875 kr/kvm. Inom föreningen finns 64 garageplatser och 69 parkeringsplatser. Medlemmarna kan disponera föreningslokal med bastu, grovtvättstuga, festlokal (300 kr per dygn) och övernattningsrum (150 kr per dygn). Mer info finns på föreningens hemsida www.hedenhus.se Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Uteplats
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 21

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 595 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 596 kr/mån
30 529 kr/m²

Rymlig lägenhet om 4 RoK med en härlig balkong om hela 13 kvm som dessutom är inglasad! Vardagsrummet är centralt placerat i lägenheten och har en delvis öppen planlösning mot det praktiska köket och matplatsen. Köket är tidlöst och smakfullt utformat med vita släta luckor, bra bänkytor och gott om förvaringsutrymmen samt en separat kyl och frys i fullhöjd. Av de tre sovrummen så är två med fönster mot innergården och det tredje mot Peppargatan. Badrummet är generöst tilltaget och har kakel och klinker samt en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Dessutom finns en separat gäst-WC i hallen. Föreningen är välskött och består av 59 st. bostadsrätter om 2-4 RoK och en lokal. I källarplan, med hiss, finns 35 st. garageplatser (900 kr/mån) och 4 st. MC-platser (350 kr/mån). Ytterligare 6 st. parkeringsplatser finns på innergården. Till samtliga platser är det separat kösystem som sköts av Egeryds fastighetsförvaltning. Möjlighet finns även att parkera längs med gatan nedanför och gatorna runtom. Lägenhetsförråd är beläget på vindsplan dit ni även har hiss. Mer info finns på föreningens hemsida: https://www.brfsoderangarna.se/ Denna bostad ligger i ett nybyggt och färdigbyggt kvarter med välskötta grönområden och gästparkeringar. Du har bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolag, gym och en golfbana. Centrum ligger mindre än 2 km bort och nås via upplysta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värngatan 4G, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Idag kl 17:30
Värngatan 4G, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 4G, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 4G

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 790 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 790 kr/mån
24 861 kr/m²

Välplanerad 3 RoK belägen i de trivsamma och centrala kvarteren i Rynningeåsen! Kök och vardagsrum med öppen yta emellan där ljuset flödar genom hela bostaden tack vare den genomgående planlösningen med fönster mot både öster och väster. Bostaden är belägen på andra våningen av tre och nås enkelt med hiss eller trappor. Från vardagsrummet finns utgång till den ena balkongen i västerläge med utsikt över områdets takåsar. Den andra balkongen är belägen vid entrén, där du kan njuta av morgon- och förmiddagssol. Vidare finns två sovrum av bra storlek och ett stort badrum med tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds genom garderober i båda sovrummen, en stor klädkammare och ett separat lägenhetsförråd i en byggnad på innergården. Brf Boklok Rynningeåsen är välskött och består av 33 bostadsrättslägenheter, uppförda år 2015, med lika många tillhörande parkeringsplatser där alla lägenheter är garanterade minst en parkeringsplats vardera. Förvaltningen sköts av SBC. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV, bredband och bostadsrättstillägg försäkring. Här bor ni med närhet till naturreservatet Rynningeviken längs Hjälmarens kant som vintertid är utgångspunkt för långfärdsskridskoåkarna och även helgutflykterna med familjen där ni kan ta med picknic och grilla på någon av grillplatserna med vackra vyer runtom eller varför inte besöka mysiga restaurang Naturens hus. Här har ni också närhet till Venaskogen med fina motions- och elljusspår såväl sommar- som vintertid. I området finns både barn- och skolomsorg, närhet till påfarten E18/E20 och norra Örebros charm med bagerier, livsmedelsbutiker och parker. Kort och gott finns all service du behöver inom promenad- och cykelavstånd som tillsammans med stadsbusstrafiken gör att du kan njuta av en bekväm och fridfull vardag året om utan att vara beroende av bilen. Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 35R

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 930 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad om 3 RoK med dubbla balkonger högst upp i huset! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som både ger ett trevligt ljusflöde tack vare den genomgående planlösningen med fönster åt två väderstreck och även stora ytor för möblering. Från vardagsrummet nås också den ena balkongen med västerläge och härlig utsikt mot Kilsbergen! Köket är praktiskt och erbjuder gott om förvaring. De vita köksluckorna tillsammans med bänkskivan i trä och det grå kaklet ger ett stilrent och tidlöst intryck. Sovrummen är rymliga och har bra förvaringsmöjligheter genom garderober. Badrummet är generöst tilltaget och har kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. I badrummet finns även en tvättavdelning med möjlighet att komplettera med vägghängda skåp ovan tvättmaskin och torktumlare för den som önskar mer förvaring. Utöver lägenhetsförrådet på innergården så finns även ett stort förråd i lägenheten precis i anslutning till entrén. Bettorp är ett lugnt och trevligt område med närhet till förskolor, Lillåns Södra skola (F-6), grönområden, motionsspår samt lekparker. Till centrala Örebro tar ni er, förutom med bil, smidigt med cykel eller med stadsbuss genom täta avgångar. Goda pendlingsmöjligheter för dig som arbetar på annan ort tack vare närheten till såväl motorväg som riksväg 50. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8