Mäklare Henrik Mörck

Henrik Mörck

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolmästaregatan 2C, Almby, Örebro kommun
 • Ons 28 feb kl 17:00
Skolmästaregatan 2C, Almby, Örebro kommun, bild 2
Skolmästaregatan 2C, Almby, Örebro kommun, bild 3

Skolmästaregatan 2C

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 350 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 889 kr/mån
23 894 kr/m²

På våning 2 av 3, med hiss och fri från insyn, ligger denna optimalt planerade och rymliga 2 RoK om 56,5 kvm med balkong i soligt söderläge! Genomgående fräscha ytskikt med enhetligt parkettgolv och målade väggar i neutrala toner. Kök med gröna släta luckor, bra bänkytor och gott om utrymme för matgrupp. Bra förvaringsmöjligheter genom garderobsvägg i sovrum och klädkammare i hall. I månadsavgiften ingår värme, vatten, nätavgift hushållsel, bredband, grundutbud TV och bostadsrättstillägg på hemförsäkring. Förbrukningsavgiften för el som debiteras räknas också av mot aktuellt producerad el från föreningens solceller. Mycket välskött och lågt belånad förening (endast 3 741 kr per kvadrat boyta) bestående av 4 bostadshus innehållande 142 lägenheter. Föreningen har en underhållsplan som kontinuerligt uppdateras och justeras där den senaste fastighetsbesiktningen utfördes 2022-05-31. Inom föreningen finns garage och parkeringsplatser, separat kö till dessa. Fri parkering på gatan nedanför. Till city och universitetet är det bara en kort cykeltur eller promenad och på gatan utanför erbjuds täta kommunikationer med stadsbuss. I närområdet finns matbutiker, restauranger, gym och barn- samt skolomsorg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun
 • Mån 26 feb kl 17:00
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 14B, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 14B

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 100 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 420 kr/mån
27 556 kr/m²

Välplanerat boende i två plan med direkt närhet till vackra miljöer i Osets naturreservat! Här har man säkerställt låga driftkostnader framöver genom att installera solceller och därtill även en elbilsladdare. Vid entrén på husets framsida, där laddaren är installerad, finns förutom plats för en bil även utrymme för uteplats och cykelparkering. Ni välkomnas in av en entréhall i anslutning till smart planerad yta med platsbyggd garderob med skjutdörrar som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finns stora fönsterpartier mot soligt söderläge, där det är en motordriven markis monterad på entréplan, som tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd och trevliga umgängesytor. Med utgång från vardagsrummet når ni bostadens uteplats, även den i soligt söderläge, med plats för både möblemang och lek! Mot södersidan finns markiser monterade på båda våningarna varav den på entréplan är motordriven. På övervåningen finns i dagsläget tre st. sovrum med möjlighet till ett fjärde genom att sätta upp en vägg i allrummet. Badrum med kakel och klinker finns på vardera plan och därutöver även en separat tvättstuga. I det barnvänliga området runtomkring finns lekplatser och härliga motions- och promenadstråk längs Hjälmarens kant. Barn- och skolomsorg F-6 finns inom kort cykelavstånd precis som matbutiker och restauranger. Välkommen med er intresseanmälan redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
Granlidsvägen 3A, Vintrosa, Örebro kommun
Granlidsvägen 3A, Vintrosa, Örebro kommun, bild 2
Granlidsvägen 3A, Vintrosa, Örebro kommun, bild 3

Granlidsvägen 3A

Radhus
Vintrosa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 490 000 kr
113 m²
5 rum
4 404 kr/mån
22 035 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus, med hörnläge, fördelat på två våningar med alltigenom moderna lösningar och ytskikt! På entréplanet välkomnas du av generösa sällskapsytor, medan övervåningen rymmer den privata delen med fyra sovrum. Vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök och dessutom stort fönsterparti och utgång mot den lättskötta trädgården och uteplatsen. Köket har släta köksluckor och stor yta för matgrupp i direkt anslutning. Två badrum med kakel och klinker, ett på varje våningsplan, med dusch i det ena och badkar i det andra. Dessutom erbjuder bostaden en separat tvättstuga. Uteplatsen med stort trädäck är belägen med soligt söderläge och mindre skogsparti. Vidare på baksidan finns även en lättskött trädgård med gräsmatta och även ett tillhörande kallförråd om cirka 4 kvm som enkelt kan isoleras. På framsidan finns parkering för två bilar precis intill entrén. Här har man även installerat en laddare för elbil. Brf Övre tomta består av 22 st radhus som byggdes 2019. Inom föreningen finns även ett gemensamt miljörum och gästparkeringar. Från månadsavgiften görs avsättningar till framtida underhåll för att säkerställa ett bekvämt boende utan krav och måsten för de boende. Varje radhus har egen värme genom frånluftsvärmepump och plats för 2 bilar framför den egna entrén. I området finns det gott om grönområden och belysta motionsspår, perfekt för den aktiva familjen! Bostaden har ett bra läge i barnvänliga Vintorsa med bekvämt avstånd till barn- och skolomsorg, ICA-butik och pizzeria. Med smidiga kommunikationer till city, endast 12-15 minuters resa via E18 och busslinje 522 med täta avgångar får hela familjen en enkel vardag! Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Lör 2 mar kl 11:00
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 21

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 595 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 596 kr/mån
30 529 kr/m²

Rymlig lägenhet om 4 RoK med en härlig balkong om hela 13 kvm som dessutom är inglasad! Vardagsrummet är centralt placerat i lägenheten och har en delvis öppen planlösning mot det praktiska köket och matplatsen. Köket är tidlöst och smakfullt utformat med vita släta luckor, bra bänkytor och gott om förvaringsutrymmen samt en separat kyl och frys i fullhöjd. Av de tre sovrummen så är två med fönster mot innergården och det tredje mot Peppargatan. Badrummet är generöst tilltaget och har kakel och klinker samt en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Dessutom finns en separat gäst-WC i hallen. Föreningen är välskött och består av 59 st. bostadsrätter om 2-4 RoK och en lokal. I källarplan, med hiss, finns 35 st. garageplatser (900 kr/mån) och 4 st. MC-platser (350 kr/mån). Ytterligare 6 st. parkeringsplatser finns på innergården. Till samtliga platser är det separat kösystem som sköts av Egeryds fastighetsförvaltning. Möjlighet finns även att parkera längs med gatan nedanför och gatorna runtom. Lägenhetsförråd är beläget på vindsplan dit ni även har hiss. Mer info finns på föreningens hemsida: https://www.brfsoderangarna.se/ Denna bostad ligger i ett nybyggt och färdigbyggt kvarter med välskötta grönområden och gästparkeringar. Du har bekvämt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolag, gym och en golfbana. Centrum ligger mindre än 2 km bort och nås via upplysta gång- och cykelvägar. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 35R, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 35R

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 930 kr/mån
24 931 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad om 3 RoK med dubbla balkonger högst upp i huset! Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som både ger ett trevligt ljusflöde tack vare den genomgående planlösningen med fönster åt två väderstreck och även stora ytor för möblering. Från vardagsrummet nås också den ena balkongen med västerläge och härlig utsikt mot Kilsbergen! Köket är praktiskt och erbjuder gott om förvaring. De vita köksluckorna tillsammans med bänkskivan i trä och det grå kaklet ger ett stilrent och tidlöst intryck. Sovrummen är rymliga och har bra förvaringsmöjligheter genom garderober. Badrummet är generöst tilltaget och har kaklade väggar och våtrumsmatta på golv. I badrummet finns även en tvättavdelning med möjlighet att komplettera med vägghängda skåp ovan tvättmaskin och torktumlare för den som önskar mer förvaring. Utöver lägenhetsförrådet på innergården så finns även ett stort förråd i lägenheten precis i anslutning till entrén. Bettorp är ett lugnt och trevligt område med närhet till förskolor, Lillåns Södra skola (F-6), grönområden, motionsspår samt lekparker. Till centrala Örebro tar ni er, förutom med bil, smidigt med cykel eller med stadsbuss genom täta avgångar. Goda pendlingsmöjligheter för dig som arbetar på annan ort tack vare närheten till såväl motorväg som riksväg 50. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ladugatan 3, Ladugårdsängen, Örebro kommun

Ladugatan 3

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 202 kr/mån
20 581 kr/m²

3 RoK med trevligt läge högst upp, hiss finns, i huset utan insyn! Lägenheten har ett stort kök med klassiska köksluckor, gott om förvaring och plats för stor matgrupp. Vidare in i bostaden finns ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade och inredda balkongen med perfekt solläge! Båda sovrummen är generöst tilltagna precis som det luftiga badrummet som även har tvättmaskin. Bostaden har bra förvaring genom stor skjutdörrsgarderob i hall, garderober i sovrum samt det stora lägenhetsförrådet / extrarummet som finns i trapphuset vägg-i-vägg med lägenheten. Stor och välskött förening, med god ekonomi, och 146 bostadsrätter som även erbjuder gästlägenhet/festlokal, parkeringsplatser med låg hyra och grönskande innergårdar med odlingslotter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV grundutbud, bredband 100/10 Mbit, bostadsrättstillägg försäkring och nätavgift för hushållsel. Ett stenkast från bostaden finns barn- och skolomsorg, stora lekparker och grönytor, livsmedelsbutiker, restauranger, golfbana, tennis-/paddelhall och gym. Bekvämt gång-/cykelavstånd till både city och universitetsområdet samt smidiga kommunikationer med busslinjerna 5 och 6 precis utanför. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6