Mäklare Petter Hedström

Petter Hedström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun
 • Mån 30 jan kl 17:15
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Hovsta Banväg 12, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Hovsta Banväg 12

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

93 m²

5 rum

1 380 m² tomt

Villa Astra på Hovsta Banväg 12 är ett charmigt 20-talshus med en unik planlösning och massiva trägolv som ger en känsla av historisk karaktär. Huset har höga fönster med djupa nischer och högt i tak, vilket ger ett luftigt och rymligt intryck. Med 3 sovrum och fräscha ytskikt är huset perfekt för er som söker ett hem med karaktär och modern bekvämlighet. Huset är dessutom utrustat med en ny värmepump (Luft/vatten) från 2020, vilket ger en hållbar och energieffektiv uppvärmning. Fortfarande finns pelletskaminen kvar sedan det tidigare värmesystemet vilket enkelt kan bytas ut mot en ny täljstenskamin. Även den gamla luftvärmepumpen från 2014 finns kvar vilket är en räddare i nöden när sommarens hetaste dagar är här. 3-rum i följd där matsal, vardagsrum och glasrum möter varandra, vilket ger en social planlösning och ger möjligheter till att låta barnen leka i glasrummet samtidigt som ni njuter i lugn och ro med sällskapet i matsalsdelen. Lämpar sig även perfekt till den som tycker om att bjuda in till stora festmiddagar med långbord. Ett badrum på varje plan varav ett tillbyggt (2021) på entréplan som helt följer stilen och själen som finns i huset. En källare som renoverats och fräschats upp 2020, till en fullt utrustad tvättstuga med gott om förvaringsytor samt plats för ett gym som säljarna använder det som idag. Här finns även gamla garaget kvar vilket används som groventré och är perfekt för regniga och leriga tider utan att behöva ha med sig all smuts in. Källaren är dessutom utrustad med en platsbyggd arbetsbänk för den händige. Ett kallförråd finns det även på tomten med gott om ännu mera förvaringsytor. Perfekt även som snickarverkstad och planteringsstudio! Huset har även en rymlig trädgård där ni kan njuta av det friska utomhuslivet. En altan som följer solenstimmar hela dagen samt en balkong med en helt underbar kvällssol! Villa Astra är det perfekta valet för er som söker en plats där ni kan trivas och skapa ett personligt hem. Här bor ni i familjevänliga Hovsta med Hovsta-livs, och Naturreservat Gladaberget och Kvinnerstaskogen som ligger en cykeltur bort. 5 minuters cykelväg till Kårsta Golfklubb och 10 minuters cykelväg till närmsta badplats. I Hovsta finns även ett rikt föreningsliv och Lillån center finns bara en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Örebro har att erbjuda. Trots närheten till tågrälsen så kläs den in närmare sommaren med gröna höga buskar och med trafiken från tågen är något som måste upplevas på plats för att ge en ärlig åsikt! Bo i det här charmiga hus med en unik historia och moderna bekvämligheter - Välkommen till Villa Astra på Hovsta Banväg 12 Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Premium
Ulsavilagatan 39, Ormesta, Örebro kommun

Ulsavilagatan 39

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

75,5 m²

3 rum

3 861 kr/mån

29 073 kr/m²

Denna fina och väl omhändertagna bostadsrätt finns nu ute till försäljning. På välplanerade 75kvm får du här en trivsam och genomtänkt bostadsrätt med öppna, sociala ytor samt fantastiska ljusinsläpp. Denna Bostad erbjuder allt som du kan tänka dig i form av bekvämlighet med ett fullt maskinellt utrustat kök, goda genomgående arbetsytor samt luftiga rum. Detta boende har en härlig inglasad balkong i västerläge där du kan insupa de sena sommarkvällarna samt de tidiga morgnarna med en kopp kaffe. Det naturnära området kan du avnjuta med enkelhet och härifrån når du Naturområdet Oset, Naturens hus samt underbara vandringsstråk på bara några minuter. Örebro stadskärna med alla dess upplevelser finns endast 10 minuter bort och hit tar du dig enkelt med såväl buss, bil, cykel eller gång. Välkommen till detta fina boende som blandar det naturskön med närhet till såväl stadskärna samt Livsmedelsbutiker och vandringsstråk. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Hertig Karls Allé 75A, Väster, Örebro kommun

Hertig Karls Allé 75A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

77 m²

3 rum

5 177 kr/mån

20 714 kr/m²

Detaljer som burspråk i sovrummet, vackra bevarande spegeldörrar och flytande parkettgolv i stort sett alla rummet är detta något för dig som söker boende med vackra detaljer samt tryggheten att bo i en förening från 40-talet med låg belåning. Med en välkomnande stor hall ger denna bostad dig direkt en känsla med hemtrevnad. 2 stora sovrum varav ett öppet mot vardagsrummet med vackra stängbara spegeldörrar samt djupt burspråk samt utgång till balkong i väst-läge mot villakvarteren. Det andra gränsande i andra delen av lägenheten ger en avskildhet sovrummen emellan. Matsal med vägg mot kök vilket ger middagarna en mysig känsla utan att behöva se all matlagning eller disk. Tryggheten med en 40-talsförening är dess låga skuld per kvadratmeter vilket är på endast 2 812 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, fasta elnätskostnaden, bostadsrättstillägg samt kabel-tv. (Grundutbudskanaler) Tillhörande lägenheten finns 2 förråd! Här på Väster bor i ett trevligt område med villor och lägenheter med närhet till bland annat flera stadsparker, mataffärer, och goda kommunikationer. Smidig och snabb utväg på E18/E20. Ca 2 km till Örebro centrum med tågstation, restauranger, butiker, nöjen och här erbjuds något för alla! Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Plus
 • Balkong
Peppargatan 40, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 40

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 795 000 kr

59 m²

2 rum

3 277 kr/mån

30 424 kr/m²

I hjärtat av Sörbyängen, högst upp i huset med fri utsikt över Grönpepparparkens IP, golfbanan och hela Södra Ladugårdsängen finns denna fantastiska lägenhet! 59 kvm med med luftig planlösning med ingång från både vardagsrum och sovrum till en stor inglasad balkong om ca 15,5kvm i söderläge. Inglasning som även går att öppna upp helt för dig som önskar. Ett vardagsrum med stora ytor och öppet mot ett arbetskök skapar en social rymd och perfekt plats för både en matgrupp samt en soffgrupp. Stort och praktiskt badrum med både egen tvättstuga och gott om förvaring. Det finns även förvaring utanför lägenheten i ett vindsförråd om ca 8 kvm. Detta är förening är en Riksbyggens Bonumkoncept, vilket innebär att den är avsedd för er som vill erbjudas trygga, inbjudande och praktiska hem som gör det möjligt att leva aktivt långt upp i åldrarna. En av framgångsfaktorerna för detta koncept är att det finns en Bonumsvärden som sköter fastigheten att hjälpa till med en del praktiska saker om så önskas. Bonumsvärden anordnar också olika aktiviteter för den som vill delta, som exempelvis bouleturneringar etc. Föreningen godkänner er som uppnått en viss ålder i det gemensamma hushållet. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info! * uppskattad uträkning av månadskostnaden via https://www.lansforsakringar.se/bergslagen/privat/bank/lana/bolan/ansok-om-bolan--lanelofte/?sida=2&typ=?sida=2&objekttyp=410&byggar=2018&pris=1995000&taxering=0&drift=4620&manadsavg=3277&tomtratt=0&boarea=59&antalrum=2&kommunkod=1880&kommunbenamning=Örebro&bild=https://bilder.hemnet.se/images/itemgallery_S/ad/5a/ad5a3d0b5f0c090af69990d46ca879d7.jpg&adress=Peppargatan+40&postnr=70251&post=ÖREBRO&utm_campaign=hemnet_bolanekalkyl&utm_medium=banner&utm_source=hemnet

 • Balkong
 • Hiss
Drevevägen 15B, Ekeby Almby, Örebro kommun

Drevevägen 15B

Radhus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 795 000 kr

118 m²

5 rum

6 195 kr/mån

23 686 kr/m²

Undrar ni också hur ofta träpanel måste målas om, när är det dags att byta fönster eller hur länge räcker betongpannor och när måste dem bytas? Här finns inga sådana frågor/måsten! På Drevevägen finns dessa fina parhus i New-England stil om 118 kvm med möjlighet till 4 sovrum. God social yta med öppen köksö-del mellan vardagsrum och kök, samt ett vardagsrum som är lätt möblerat trots sina öppna ytor. En baksida i rak söderläge vilket ger er sol hela dagen. Ett område där man leker med grannens barn och blir överbjuden på middagar, en bostadsrättsföreningen med god sammanhållning för den som vill! Föreningen består av 23 stycken bostadsrätter i parhus och bostadsrättshus. I månadsavgiften på 6 195 kr/mån ingår kallvatten. I Ekeby-Almby finns förskolor och friskolan Fyren för årskurs F-6.Det finns även en obemannad butik (24h) samt en pizzeria längs Gamla Hjälmarvägen. Länstrafikens buss 800 går in till Örebro och det är bra cykelväg in till stan längs med Hjälmarvägen. Närmaste större mataffär ligger ca 5 km bort vid Almbyplan (Willys). I området finns det fina strövområden. Här kan man ta en promenad på kärleksstigen längs med Hjälmaren, promenera i naturreservatet Ekeby Dreve eller besöka naturreservatet Ekeby Ekhage. Nere vid Ekeby-Almbys småbåtshamn som ligger en kort promenad bort finns under sommartid ett café. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
Hindergårdsgatan 4P, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Hindergårdsgatan 4P

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 495 000 kr

105 m²

5 rum

5 200 kr/mån

33 286 kr/m²

Är du trött på att leta efter parkering efter jobbet och samtidigt ändå ha citypulsen med ca 5 minuter in till stan? Då är Hindergårdsgatan 4P något för dig. 5 RoK fördelade med 3 sovrum med möjlighet till 4 sovrum. Öppen social planlösning med utgång till uteplatsen med söderläge! Föreningen hade inflyttning 2011 och erbjuder fina attribut som smakfullt kök, härliga ljus insläpp, golvvärme på hela nedervåningen samt två ordentliga badrum. Unikt med detta radhus jämförelse med övriga radhusföreningar är både läget men även att uppvärmningssystemet är fjärrvärme! Här kan du avnjuta mysiga middagar i det öppna och sociala köket samt härliga sommarkvällar med vänner och familj. Ett av de bättre lägena i Örebro! Rynninge är ett tryggt område med mycket barnfamiljer, här finner du till mesta delen villor och radhus. Inom promenadavstånd finns Oset och Rynningeviken med en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, bra motionsspår samt mötesplatsen Naturens hus. För mer info kontakta Mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
Myrbacksgatan 17C, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Myrbacksgatan 17C

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 195 000 kr

67 m²

3 rum

3 853 kr/mån

32 761 kr/m²

Myrbacksgatan 17C välkomnar dig och denna trea om 67kvm med tralllagt uteplats samt en lagom gräsplätt.. Lägenheten är belägen på bottenplan och den härliga uteplatsen med trädäck i söder-läge samt en liten gräsplätt i norr-läge. Här erbjuds ett härlig ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Fräscht kök med vita luckor och fullmaskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig rymd för det stora sällskapet. Två sovrum med parkettgolv. Helkaklat badrum med tvättmaskin. I månadsavgiften på 3 853 kr ingår värme, vatten samt Telia Triple Play (Kabel-TV, bredband samt ip-telefoni). Till lägenheten hör ett stort förråd som ligger alldeles intill entrén samt en p-plats som går att hyra. I populära och omtyckta Rynningeåsen bor du med närhet till såväl city som till naturen och härliga promenadstråk. Närhet till förskola och flertalet skolor. För den som gillar att motionera ligger Venaspåret alldeles i närheten. Här bor du även med gångavstånd till restauranger, mataffärer, gym, busshållplats samt på- och avfart till motorvägen. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för info!

 • Uteplats
Mellangårdsvägen 13B, Hovsta, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Mellangårdsvägen 13B

Villa
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

3 195 000 kr

90 m²

4 rum

621 m² tomt

Snart finns möjligheten för ett drömhem med fräscha ytskikt samt välplanerade 90 kvm som söker nya ägare! Ett hus från 1936 som genomgått en stor omfattande renovering där man bytt tak, panel, fönster, renoverat alla ytskikten, bytt elen samt bytt avloppsledningar under år 2020 samt 2021. Här är huset för dig som bara vill flytta in utan att behöva planera och tänka på några större kommande renoveringar. På sina 90 kvm så får man ändå ut 1 stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum som ger middagarna den där härliga känslan av social umgänge. Från vardagsrummet når du även den stora altanen med härlig eftermiddags/kvällssol! 3 sovrum på övre plan samt wc på varje våningsplan. I källaren finns även plats för förvaring. Detta boende som är beläget på en lugn gata och huset ligger i ett skyddat, tyst och lugnt område där du enkelt kan slappna av, släppa ut barnen och låta dem springa av sig, ett perfekt familjeområde. På tomten finner du även det genomtänkta och härliga altanen med trätrall och mycket goda möjligheter för uppesittarkvällar samt socialt umgänge. I Hovsta bor du i ett barnvänligt område och har närhet till det mesta med såväl förskola, skola, samt goda buss-kommunikationer från och till stadskärnan. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Diakonstigen 2, Almby, Örebro kommun

Diakonstigen 2

Radhus
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

4 195 000 kr

129 m²

5 rum

437 m² tomt

Allt i ett plan, inga trappor och en lättskött trädgård finns detta varma hem om 129 kvm i populära Almby med utvecklingspotential. Ett av områdets större kedjehus med hörnläge vilket ger mer kvadratmeter tomt och möjligheter att ha 3 bilar samt ha en extra ingång via trädgården från vägen. Bevarade ytskikt från 80-talet vilket gör att det är med enkla medel man kan förändra bostadskänslan genom lätta medel. Gott om sovrum vilket gör att hela familjen får plats! Ett hus som måste upplevas! Almby är ett omtyckt område med närhet till det mesta. På Almby skolan går det drygt 900 elever från förskoleklass till årskurs 9. För deras högstadieelever erbjuds profilen fotboll. På skolan finns även grundsärskola. Finns även fler förskolor i området. Örebro universitet ligger i närheten och naturreservatet Oset med fina promenadstråk. På Almbyplan erbjuds det ett flertal restauranger, apotek samt matbutik. Till Örebro City är det endast ett cykelavstånd på ungefär 10 minuter och här går även de nya snabbussarna förbi. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Vallare walls gata 5, Rynninge, Örebro kommun

Vallare walls gata 5

Lägenhet
Rynninge, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

2 395 000 kr

73 m²

3 rum

4 295 kr/mån

32 808 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och insynsskyddad lägenhet vars öppna ytor skapar en härlig rymd. I denna nyligen producerade lägenhet kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband samt tv! Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och funktionell hall med platsbyggda garderober, klinkergolv samt hatthylla med plats för jackor samt skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett ljust och inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderober. Köket är socialt, stilrent och praktiskt med påkostade material, en trevlig halv köksö, bänkskiva i laminat, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det öppna och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, ljusinsläpp åt två håll och härliga umgängesytor samt utgång till inglasad altan. I badrummet finns toalett, badkar, kommod, golvvärme, torktumlare, tvättmaskin och handdukstork. Ett par kvarter bort ligger vackra Rynningeviken som är ett naturreservat intill Hjälmaren. Här kan man kan njuta av vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv och vintertid är det en populär utgångspunkt för långfärdsskridskoåkare. Lika nära finns Venaskogen med fina motions- och elljusspår. Här finns Lidl inom gångavstånd samt gym. Snabbt och enkelt att ta sig ut till E18/E20. Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset, nära till mataffär, bageri och restauranger. Inom området finns dessutom en större nyöppnad mataffär och gym. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Uteplats
 • Hiss
Mörtsjön 460, Åsbro, Askersunds kommun
 • Budgivning pågår

Mörtsjön 460

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

595 000 kr

90 m²

5 rum

3 308 m² tomt

Längs med 596:an ligger detta bevarade hus från 1918. Ett hus om 90 kvm med 3 sovrum + en utbyggnad på ett badrum ger dig plats för familjen i det lugna området ''Mörtsjön''. Här har du en grönskande skogstomt om 3 308 kvm samt ett relativt nybyggd dubbelgarage med övervåning. Huset har attribut från ett 20-talshus så som högt i tak samt höga fönster. Under fasadbeklädnaden idag som idag är en påklädnad så gömmer sig en fin träpanel för den som vill ta fram huset ursprungliga utseende. Alla utrymmen har relativt nyligen fräschats upp form av målning samt byte av luckor i kök. Badrummet byggdes ut år samt garage har en gång i tiden brunnit ner och sedan byggts upp. Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. Samhället ligger lättillgängligt i närheten av riksväg 50 och har goda buss- och tågförbindelser. I Åsbro bor ni i miljöerna som är trygga och barnvänliga. Här finns både förskolor, skola, sporthall, elljusspår och annat för er som vill ha ett aktivt liv. Kontaktam mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Plus
Schantzgatan 4, Norr, Örebro kommun

Schantzgatan 4

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

895 000 kr

37 m²

1 rum

3 193 kr/mån

24 189 kr/m²

Här finns pärlan för dig! Övernattningslägenhet, första boende eller bara ert charmiga krypin på Norr? En mysig lägenhet med kvadratmeter som räcker till det du behöver. Ett trevligt ljust kök med köksluckor från IKEA och en inbyggd bänkdiskmaskin i ett av underskåpen som underlättar vardagen. Ett badrum med kaklade väggar med dusch förstås men även ett badkar. Vardagsrum kombinerat med sovrum där utgången till en mysig balkong i sydostläge finns. En förening som är från 1940-talet vilket innebär trygg förening med mycket låg belåning. Du disponerar föreningens nyrenoverade bastu (2020) och innergård med trädgårdsmöbler sommartid. Bredband ingår i avgiften. Här finns enkla kommunikationer till centrum, universitetet samt USÖ. Runt husknuten finns ett utbud av matbutiker, gym, apotek och lokala restauranger. Du har gångavstånd till centrum och du kan på några minuter ta dig till Resecentrum. Några minuter åt andra hållet finner du Venaspåret med utegym och i anslutning till det även Rynningeviken med promenadstråk som går längs Hjälmaren. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Balkong
Torhyttan Lund, Mullhyttan/Torhyttan, Lekebergs kommun

Torhyttan Lund

Fritidshus
Mullhyttan/Torhyttan, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

895 000 kr

40 m²

4 369 m² tomt

Upp för backen, på en egen väg samt sista huset mot skogen, utan insyn, finner du harmoniska Torhyttan Lund! Inbäddat inne i skogen på en liten höjd finner du detta charmiga och idylliska läge med både vind- och insynsskydd. Här slipper du att ha flera grannar och har alltid en möjlighet till lugn och ro. En huvudbyggnad med all charm från början av 1900-talet, charmig träpanel med falu-rödfärg samt vita knutar, gnistrande kamin, charmigt kök med stil från 40-talet med vedspis samt furu luckor. En gäststuga med tre sovrum samt en ''snickar-bod'' med Separett. På fastigheten finns även en mulltoa och en redskapsbod. Tomten är upprensad och runtom huset är det mestadels gräsyta annars omringat med skog. Ett vardagsrum och kök i huvudstugan samt en oinredd övervåning. Dusch finns i slang på baksidan av huset. Mulltoa och Separett finns. Från tomten går en liten stig/väg ner till Multen där en brygga är belagd. Finns även iläggs plats för båt. Perfekt för dig som vill bada,paddla med kanot/SUP eller åka mindre båt. (Ej på fastighetens mark) Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Golfvägen 6, Bricketorp, Karlskoga kommun

Golfvägen 6

Lägenhet
Bricketorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

2 395 000 kr

72 m²

3 rum

3 549 kr/mån

33 264 kr/m²

Nu finns en helt unik möjlighet att förvärva sig ett praktfullt och attraktivt boende precis intill sjön och golfbanan. Brf Bricketorp Hills, är precis som namnet antyder en bostadsrättsförening med det lilla extra. 3 rum och kök med stor tilltagen terrass med eftermiddag och kvällssol. Väl tilltaget vardagsrum ihop med köket och stora panorama fönster med sjöutsikt. Ett par minuter bort finns busshållplats och E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info om projektet samt om planerad säljstart!

 • Nyproduktion
 • Balkong
Bricketorp Hills , null, Karlskoga kommun

Bricketorp Hills

Lägenhet
Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

2 395 000 kr

98 m²

4 rum

3 549 kr/mån

Nu planeras möjligheten att förvärva sig ett praktfullt och attraktivt boende precis intill sjön och golfbanan. Brf Bricketorp Hills, är precis som namnet antyder en bostadsrättsförening med det lilla extra. 16 enheter, entré från markplan utan trappor, panoramafönster med sjöutsikt över Möckeln, precis intill golfbanan. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar en extra luftig med det stora fönstren i väst-läge, alla med egen uteplats/balkong. Här kan du njuta av kvällssolens strålar under årets alla månader. Ett par minuter bort finns busshållplats och E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info om projektet samt om planerad säljstart!

 • Nybyggnadsprojekt
Rundstigen 20, Brickeberg, Örebro kommun

Rundstigen 20

Tomt
Brickeberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

1 595 000 kr

450 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga er dröm. Tomt i Örebro i ett färdigt villakvarter. Med ett skyddat läge, uppe i Brickeberg ligger denna tomt på 450 m². En av dom bättre tomterna med utan grannar mot söder. Planbestämmelsen medger en total byggnadsarea om 90 m² och huset får uppföras i 2 plan. Det är dessutom förberett för vatten och avlopp samt fiber. Under dokument så finns både detaljplan och plankarta för mer information. Bygg ditt drömhus i ett böljande landskap omgiven av skogsdungar och härliga promenadstråk runt Sörbyskogen . Markasjön är ett område söder om Universitetets idrottsplats och nordöst om Brickeberg. De små sjöar som idag finns på området och som benämns Markasjön är återskapade småsjöar/kärr av det som en gång var en unik skogssjö med sällsynta växt- och djurarter. Här bor du med närhet till hela Örebros fantastiska utbud, natur, golfbanor, skidbackar, matbutiker, systembolag och med bara 4 km in till Örebro. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

 • Plus

Visar alla 16