Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Sjöberg

Henrik Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun
 • Ons 22 maj kl 17:00
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 8M

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 895 000 kr
110 m²
3 rum
6 133 kr/mån
26 318 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i 3 plan, belägen på den natursköna Rynningeåsen! Med en privat uteplats på entréplanet, komplett med trätrall runt huset, erbjuds en unik möjlighet till avkoppling och sociala stunder under bar himmel. Stig in i det första planet och möts av ett modernt kök med ljusa luckor och öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. Den generösa köksön bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner medan du förbereder middagar eller bara njuter av en kopp kaffe. I anslutning till köket finns ett rymligt vardagsrum där gemenskapen fortsätter att blomstra. Dessutom finns en separat WC med stilrent kakel och klinkergolv för extra bekvämlighet. På andra våningen väntar ytterligare bekvämligheter med två väl tilltagna sovrum, perfekta för avkoppling och vila. Ett elegant badrum och en dusch med exklusivt kakel och klinkergolv adderar en touch av lyx till vardagen. Denna fantastiska bostad erbjuder inte bara en bekväm och modern livsstil, utan också närhet till allt som behövs för en aktiv och mångsidig livsstil. Med närhet till både citylivet och naturen, inklusive Rynningeviken och Osets naturreservat, finns det oändliga möjligheter till rekreation och äventyr. I området finns också flera förskolor, skolor, gym, motionsslingor, mataffärer och allmänna kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats att kalla hem. Till varje bostad i föreningen hör en carport med laddbox, hyra 450 kr/mån. Mycket välskött, omtyckt och stabil förening. Belåningen ligger på ca 7 600 kr/kvm. Husen har energiklass B, vilket gör att du kan få grönt bolån. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av både komfort och livskvalitet i en perfekt balans mellan stad och natur!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun
 • Sön 26 maj kl 14:30
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun, bild 2
Stortorp 527, Stortorp, Örebro kommun, bild 3

Stortorp 527

Gård/Skog
Stortorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 500 000 kr
162 + 57 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till en idyllisk oas strax utanför Örebro – en charmig gård som erbjuder den perfekta kombinationen av historia, utrymme och möjligheter! Denna pärla på landsbygden omfamnar dig med 3 hektar mark, där dina drömmar om ett lugnt och naturskönt boende blir verklighet. Bostadshuset, med sina rötter från tidigt 1800-talet, andas genuin karaktär och charm. Genomgående renoverat och omsorgsfullt underhållet erbjuder det en harmonisk kombination av tradition och modernitet. Här finns dessutom ett inglasat isolerat uterum som bjuder in till avkoppling större delen av året. För den passionerade bilentusiasten eller den som älskar att meka, är den stora isolerade verkstaden en verklig dröm. Här finns gott om plats för att förvandla din hobby till verklighet eller skapa utrymme för annan kreativ verksamhet. Den höga takhöjden och den strategiska placeringen gör det enkelt att hantera större projekt och samtidigt behålla ordningen. Omgiven av grönskande landskap finns i magasinet flera uppställningsplatser för fordon som bilar, båtar, husvagnar och mycket mer. Denna flexibilitet gör gården till det ultimata stället för den som söker utrymme och möjligheter för olika intressen och äventyr. Gården är inte bara ett hem, det är en livsstil. Här kan du njuta av fridfulla promenader genom de omgivande natursköna områdena, odla dina egna grönsaker eller bara koppla av på den rymliga altanen. Det är en plats där möjligheterna är lika vidsträckta som utsikten över det omgivande landskapet. Med närhet till Örebro erbjuder denna gård inte bara en vacker och lugn reträtt, utan också bekvämligheten av allt stadslivets har att erbjuda. Upptäck det bästa av båda världar och skapa ditt drömboende på denna unika egendom! Sätt din prägel på denna pärla och låt denna gård bli starten på ditt nya äventyr. Kontakta oss idag för att boka din visning!

 • Premium
Gränsvägen 4, Vintrosa, Örebro kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Gränsvägen 4, Vintrosa, Örebro kommun, bild 2
Gränsvägen 4, Vintrosa, Örebro kommun, bild 3

Gränsvägen 4

Villa
Vintrosa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 300 000 kr
99 + 54 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på landet, där drömmar om ett lugnt och naturnära boende blir verklighet! Här bor du omgiven av en lummig och idyllisk miljö, perfekt för dig som vill komma bort från stadens brus men ändå ha nära till allt. På den generösa tomten finner du en egen anlagd, porlande damm som ger en känsla av ro och harmoni. Föreställ dig att sitta på altanen och lyssna till vattnets stilla flöde medan du njuter av en kopp kaffe eller en god bok. För den trädgårdsintresserade finns ett vackert växthus där du kan odla dina egna grönsaker och blommor året om. Villan erbjuder en välplanerad planlösning med rymliga och ljusa rum, perfekt för både familjeliv och socialt umgänge. Här finns plats för alla dina behov och drömmar. Till fastigheten hör även ett rymligt garage samt en carport, vilket ger gott om plats för både bil och förvaring. Trots den lantliga känslan är det bara en kort bilresa på cirka 15 minuter till Örebro, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Här får du det bästa av två världar – ett naturnära boende med närhet till stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på landet. Välkommen hem till din egna oas!

 • Premium
Vetevägen 101, Hovsta, Örebro kommun
 • Tor 23 maj kl 18:15
Vetevägen 101, Hovsta, Örebro kommun, bild 2
Vetevägen 101, Hovsta, Örebro kommun, bild 3

Vetevägen 101

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2
4 625 kr/mån
19 814 kr/m²

Välkommen att ta del av denna härliga trea i omtyckta och familjekära Hovsta ,strax norr utanför Örebro. Den här bostaden är perfekt för den lilla familjen med barn med närhet till förskolor och skolor men även närheten av stadsbussar som gör pendlingen lätt till jobb, skola för alla i familjen. Bostaden består av 3 rum och kök på totalt 80,5 kvm med en öppen och ljus planlösning vilket gör att de olika rummen är lättmöblerade med ett stort kök med en mysig balkong. Till lägenheten tillhör en underbar lättskött hörn trädgård med egen trätrall med en inramad och fin grönskande häck med rabarber som växer för fullt i trädgården. Bostaden är belägen i en stabil förening så denna bostad erbjuder en bekymmersfri livsstil där allt, utom hushållsström, ingår i månadsavgiften. Här behöver du inte oroa dig för oplanerade utgifter och kan istället fokusera på att njuta av ditt hem. För den som har elbil erbjuds ett garage komplett med egen el-bilsladdare, vilket gör det bekvämt och enkelt att ladda din elbil direkt hemma. Du kan vara trygg i att bidra till en hållbar framtid samtidigt som du njuter av fördelarna med modern teknik. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som denna härliga bostad har att erbjuda! Du som köper bostad av oss på Länsförsäkringar har just nu dessutom möjlighet att få 2 månader räntefritt bolån hos Länsförsäkringar Bank!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Aprikosgatan 30, Mellringe, Örebro kommun
 • Sön 2 jun kl 15:00

Aprikosgatan 30

Villa
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 975 000 kr
149 m²
5 rum
858 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Nyponlunden i Mellringe – en XN villa - där hållbarhet och komfort går hand i hand för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Denna 149 kvm stora villa är inte bara ett hus, det är ett hållbart val som minimerar din påverkan på miljön samtidigt som det ger dig en bekväm och hälsosam livsstil. Fastigheten gränsar till ett naturreservat där ett slingrande löpspår på baksidan, leder rakt in i skogen. Vakna upp varje dag till lugnet och skönheten i skogen runt omkring, där du kan följa årstidernas skiftningar. På sommarmorgnar kan du kliva ut, till uteplatsen i söder och njuta av dammens porlande vattenfall och trollsländornas lek över vattenytan. I norr finns en amerikansk veranda att njuta av i skuggan på varma sommardagar eller i skydd för ett smattrande sommarregn. Trädgården innehåller även en öppen gräsyta, växthus, fruktträd, bärbuskar och grönsaksland. Här får du inte bara ett vackert utomhusutrymme utan även möjligheten att njuta av färska frukter och grönsaker direkt från din trädgård. Fastigheten har det lugna områdets bästa läge, med sin hörntomt mot naturen. Hela södertaket är utrustad med solceller, vilket inte bara minskar din energikonsumtion utan också sänker dina energikostnader. Ett hållbart val som gör skillnad. Ditt fordon förtjänar skydd och i carporten med stilfull design, finner du elbilsladdaren, där du kan välja om du vill ladda enbart från solcellerna. Som XN villa är det ett gediget byggt hus, med råspont innanför väggipset och sunda material från skogen i de tjocka välisolerade väggarna. Ett hus som andas och det finns bara naturliga färger både ut och invändigt, fria från plast. Till den goda inomhusmiljön bidrar även med en frånluftsvärmepump som inte bara återvinner värmen från inomhusluften och bidrar till låga energikostnader, utan som också tillför filtrerad och uppvärmd frisk luft utifrån. Med din komfort i fokus, bidrar de tjocka och tunga väggar till en tyst inomhusmiljö och till skydd mot hetta och kyla, där du oavsett årstid kommer att uppskatta en behaglig inomhusmiljö. En vacker högrest täljstenskamin bidrar till en ökad mysfaktor. Strax bredvid kaminen och i den öppna planlösningen är köket inrett för gemenskap med en stor köksö, innehållande både spis, diskho och sittplatser. Ett rymligt kallskafferi finns även intill köksön. Till bekvämligheterna hör även två helkaklade badrum med bastu, djupt och elegant badkar för två, och självklart inglasade duschhörnor i båda badrummen. Huset är givetvis utrustat med fiber, multimediaskåp till alla rum och dessutom även med en gammal hederlig TV antenn. Nuvarande ägare arrenderar en remsa mark av kommunen för knappa 1000kr om året och då blir tomten totalt dryga 1100kvm, vilket givetvis är valfritt för ny ägare att göra. Läs mer om XN villan på: https://xnvillan.se/haallbart-boende/

 • Plus
 • Energieffektiv
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:00
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 20

Radhus
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 995 000 kr
125 + 18 m²
5 rum
433 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Lindhult - ett fantastiskt friköpt kedjehus som tar boendekonceptet till en helt ny nivå! Det här unika hemmet är perfekt beläget på en hörntomt och bjuder på ett överflöd av naturligt ljus från tre olika håll, tack vare de extra gavelfönstren. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum, skapat för att vara en idealisk plats för umgänge med familj och vänner. För att sätta stämningen och värma upp kyliga kvällar finns en mysig braskamin. Detta fantastiska hem erbjuder 2 duschrum, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet för hela familjen. Med 3-4 rymliga sovrum finns gott om utrymme för alla medlemmar i hushållet att trivas. Dessutom har huset flera praktiska förråd för att organisera och lagra dina tillhörigheter på ett smidigt sätt. Fiber finns indraget för den som jobbar hemma och behöver bra uppkoppling! Utomhus har du en carport och en uppställningsplats med elbilsladdare, vilket är perfekt för den miljömedvetna familjen. Njut av solen på den stora altanen i söderläge och skapa minnen under öppen himmel. Men det är inte allt! Denna oas erbjuder även en relaxavdelning med ett utespa, där du kan koppla av och njuta av lugnet. Dessutom har trädgården en platsbyggd bastu samt relaxrum (isolerat attefallshus om 12 kvm med golvvärme) som ger dig en möjlighet att njuta av en äkta spa-upplevelse när du vill. Det här är en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som kombinerar modern komfort, bekvämlighet och en avslappnad livsstil. Tveka inte, detta är en unik chans att skapa ditt drömboende i Lindhult. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev detta underbara hem på nära håll!

 • Premium
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stödjegränd 3

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
895 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
4 522 kr/mån
18 842 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i en idyllisk del av Solhaga. Denna fantastiska bostad om ett rum och kök har genomgått en stor renovering med nya, smakfulla ytskikt i hall, vardagsrum och kök. Här får du inte bara ett vackert och modernt boende, utan även en livsstil som är svår att överträffa. När du stiger in i detta hem möts du av en ljus och välkomnande hall med nya golv, målade väggar samt gott om förvaring. Detta är bara en föraning om den höga standard som genomsyrar hela bostaden. Köket är hjärtat av detta hem och är rustat med lackade luckor och en praktisk arbetsyta. Här kan du njuta av kulinariska äventyr samtidigt som du blickar ut genom det stora fönstret mot den inglasade uteplatsen. Den inglasade uteplatsen ger möjlighet att förlänga ditt boende under vår/ höst och skapa en härlig plats för avkoppling och sociala sammankomster. När du stiger ut på den generösa altanen i fritt söderläge möts du av en härlig utsikt över de omgivande hästhagarna och grönområden. Det är den ultimata platsen att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar med vänner och familj. Området erbjuder en mängd bekvämligheter och fritidsmöjligheter. Du har direkt tillgång till naturområden, perfekt för avkopplande promenader och utflykter. Karlsunds herrgård är en historisk pärla som erbjuder kulturella och rekreationella aktiviteter. Skola och förskola finns inom bekvämt avstånd, och allmänna kommunikationer gör det enkelt att ta sig till närliggande städer. Dessutom finns en mataffär i närheten, så du har allt du behöver inom räckhåll. Motionsslingor vid fallen, Svartån och fotbollsplaner ger möjlighet till aktiviteter och träning för hela familjen. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder inte bara komfort och modern elegans, utan även en unik livsstil i ett av Solhagas mest eftertraktade lägen. Missa inte chansen att äga detta drömhem. Kontakta oss idag för en visning!

 • Premium
Åbackegatan 5B, Centralt Väster, Örebro kommun

Åbackegatan 5B

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/5
7 825 kr/mån
21 520 kr/m²

Upptäck en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i hjärtat av Örebro! Denna rymliga 4 rum och kök på bottenvåningen erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och potential. Med dubbla uteplatser får du möjlighet att njuta av solen och friska luften från morgon till kväll. Även om lägenheten har ett visst renoveringsbehov ger dess centrala läge väster om Örebro dig enastående möjligheter att skapa något unikt. Med närhet till resecentrum och Örebro city har du allt du behöver inom räckhåll - shopping, restauranger, nöjen och kommunikationer. Tänk dig att komma hem till ditt eget lugn mitt i stadens puls. Med gott om plats att skapa din personliga oas, är denna lägenhet ett perfekt canvas för att förverkliga dina visioner. Missa inte chansen att göra denna plats till ditt nya hem och ta del av allt Örebro har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt fantasin flöda!

 • Uteplats
 • Hiss
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Sannahedsvägen 16

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
115 + 46 m²
5 rum
2 998 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem, högt beläget på en majestätisk ås med enastående utsikt över böljande ängar och naturens skiftande skönhet i flera väderstreck. Denna villa är inte bara en bostad, utan en oas av lugn och komfort, perfekt för familjen som söker det bästa av både natur och bekvämlighet. Huset har genomgått omfattande renoveringar för att säkerställa en bra standard. Det nya värmesystemet med luft/vatten värmepump garanterar optimal komfort året runt, samtidigt som det är miljövänligt och energieffektivt. Inget bekymmer om vädrets makter, det nya taket står stadigt och de nya fönstren släpper in det naturliga ljuset, vilket ger en känsla av rymd och närhet till den omgivande naturen. Inne i huset väntar generösa utrymmen för hela familjen. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för både avskildhet och gemenskap. De stora förrådsbyggnaderna ger extra utrymme för förvaring av alla dina ägodelar perfekt för den som behöver extra utrymmen. Ett extra plus i detta hem är det rymliga inglasade uterummet, där du kan njuta av sommardagar alt regnskurar i en bekväm och skyddad miljö. Det blir det naturliga samlingsrummet för familjen och platsen där du kan koppla av och känna naturens närvaro året om. Denna villa är inte bara en fastighet; det är en investering i en livsstil. Ge din familj möjligheten att bo i ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med naturens skönhet med milsvid utsikt samt skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss för att upptäcka detta extraordinära hem och låt oss välkomna dig till ditt drömboende på toppen av åsen.

 • Premium
Korsbandsgatan 46, Björkhaga, Örebro kommun

Korsbandsgatan 46

Radhus
Björkhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
115 m²
5 rum
5 939 kr/mån
21 696 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av Björkhaga! Detta underbara kedjehus är det perfekta valet för den som söker en harmonisk livsstil med generöst utrymme och moderna bekvämligheter. Med fyra rymliga sovrum och två renoverade badrum erbjuder bostaden den perfekta balansen mellan komfort och stil. Det nyrenoverade köket från 2020 utstrålar elegans och funktionalitet, och blir utan tvekan hjärtat i ditt nya hem. Med moderna vitvaror och stilrena ytskikt blir matlagningen en fröjd samt middagarna med familj och vänner en händelse att se fram emot. Stig in i det ljusa och inbjudande vardagsrummet, där de senaste årens ytskiktsrenoveringar verkligen lyser igenom. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge, perfekt för både vardag och fest. En extra bonus är det inglasade uterummet, perfekt för avkoppling större delen av året med vänner och familj och vad sägs om att koppla av i det härliga utomhusspat under stjärnklar himmel? Dessutom erbjuder detta hem närhet till allmänna kommunikationer, vilket gör det enkelt att pendla till jobbet eller ta sig runt i staden. Motionsspår, förskola och skola finns också inom bekvämt avstånd, vilket gör det till det perfekta valet för familjer med barn. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska kedjehus i Björkhaga - boka din visning idag och upplev potentialen i detta drömhem!

 • Uteplats
Rättarevägen 14, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Rättarevägen 14

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 095 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 793 kr/mån
10 580 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus på hörnet har genomgått en varsam renovering och är redo att välkomna dig hem. När du kliver in möts du av en öppen planlösning som förenar vardagsrummet och köket på ett stilfullt sätt. Den generösa ytan erbjuder gott om plats för umgänge och familjära stunder samtidigt som den tillåter dig att utforska dina kulinariska talanger utan att känna dig avskild från resten av sällskapet. I detta välplanerade radhus finner du 4 rum, varav tre sovrum. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker komfort i en avslappnad miljö med närhet till både naturen och stadens centrum, med skola bara ett stenkast bort. Inom området finns flera lekplatser, gemensamhetslokal samt stor tvättstuga. Det inglasade uterummet är en fridfull oas där du kan njuta av naturen året om, skyddad från väder och vind. På baksidan av huset finns en rymlig altan med ett avkopplande utespa där du kan slappna av och varva ned efter en lång dag. På framsidan av huset finns ytterligare en altan där du kan njuta av en lugn stund med en kopp kaffe. Välkommen att boka visning till ditt nya hem på Rättarevägen 14.

 • Uteplats
Norra Belltorpsvägen 16 C, Södra Lindhult, Örebro kommun

Norra Belltorpsvägen 16 C

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
5 529 kr/mån
29 938 kr/m²

Fantastiskt radhus i populära Södra Lindhult / Adolfsberg. Radhuset har en ljus och luftig baksida med uteplats (trätrall) i väster samt härlig eftermiddag/kvällssol. Bostaden består av kök / vardagsrum, 2 badrum med kakel/klinkergolv samt 2 sovrum. Här hittar vi en mängd tillval som valts till för att ge det där lilla extra som ex bänkskiva i kök av svart granit. Spotlights i våtutrymmen och altan (uplights) samt badkar på bottenvåning. Bostaden har ljusa ytskikt och på framsidan av huset finns parkeringsplats som ingår i avgiften. En kort promenad bort finns förskola, lekplats samt allmänna kommunikationer. I närområdet finns även mataffär, motionsslinga samt Mariebergs köpcentrum med hela dess utbud! Välkommen att boka din visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Ingenjörsgatan 23 B (1tr), Almby, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 23 B (1tr)

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 150 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etta, som är perfekt belägen för studenter som söker både närhet till universitetet, city och bekväma allmänna kommunikationer. Med ett rum och en optimal planlösning erbjuder den både komfort och funktionalitet. Det öppna rummet ger dig möjlighet att anpassa det efter dina behov, oavsett om du vill ha en mysig sovplats, en studiehörna eller ett vardagsrum för att umgås med vänner. Här kan du verkligen skapa ditt eget utrymme och göra det till ditt andra hem. Badrummet är modernt och stilrent, vilket ger en fräsch och bekväm känsla. Med alla nödvändiga bekvämligheter kommer du att kunna njuta av avkopplande duschar och snabba morgonrutiner utan bekymmer. Självklart finns här också egen tvättmaskin! Läget är oslagbart för studenter. Med närhet till universitetet kommer du att ha korta avstånd till föreläsningar och andra studieaktiviteter. Dessutom ligger city inom bekvämt räckhåll, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger, nöjen och kulturella evenemang. Det finns verkligen något för alla smaker och intressen. Lägenhet passar självklart bra för andra också som söker mindre boende eller kanske till och med en övernattningslägenhet. Förutom det centrala läget är den goda tillgången till allmänna kommunikationer ett stort plus. Du kommer att ha enkel åtkomst till buss med hållpalts utanför dörren. vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av studentlivet! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ingenjörsgatan 19B, Almby, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 19B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 150 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 1 rum och kök-lägenhet - perfekt för ex studenten eller den som söker ett mindre boende! Med sitt strategiska läge mellan universitetet och city är denna lägenhet ett drömhem för den som vill ha allt inom bekvämt avstånd. Den smarta layouten och ljusa interiören skapar en öppen och inbjudande atmosfär som gör att du genast känner dig hemma. Det välutrustade köket har allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter, medan vardagsrummet erbjuder en bekväm plats att koppla av och umgås med vänner. Men det är inte bara det bekväma boendet som gör denna lägenhet så speciell. Du kommer också att uppskatta närheten till både universitetet och city. Inom några minuters cykeltur når du universitetsområdet, vilket gör att du kan spara tid och energi på att pendla och istället fokusera på dina studier. Förutom det strategiska läget erbjuder lägenheten också en enastående kollektivtrafikförbindelse. Med en busshållplats precis utanför dörren har du smidig tillgång till hela staden och dess omgivningar. Detta gör det enkelt för dig att utforska och ta del av allt som staden har att erbjuda. Men vänta, det finns mer! Denna lägenhet ligger också nära ett vackert naturreservat, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen när du behöver en paus från studierna. Här kan du ta långa promenader, cykla eller bara sitta ner och njuta av den friska luften och lugnet. Sammanfattningsvis är denna 1 rum och kök-lägenhet den perfekta lägenheten för dig som söker ett mindre boende. Med sitt optimala läge mellan universitet och city, bekväma inredning, närhet till naturreservat och dess strövområden kommer du att trivas här. Missa inte chansen att kalla denna lägenhet för ditt nya hem och boka din visning idag!

Visar alla 14