Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Sjöberg

Henrik Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Stödjegränd 3, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Stödjegränd 3

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
895 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
4 522 kr/mån
18 842 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i en idyllisk del av Solhaga. Denna fantastiska bostad om ett rum och kök har genomgått en stor renovering med nya, smakfulla ytskikt i hall, vardagsrum och kök. Här får du inte bara ett vackert och modernt boende, utan även en livsstil som är svår att överträffa. När du stiger in i detta hem möts du av en ljus och välkomnande hall med nya golv, målade väggar samt gott om förvaring. Detta är bara en föraning om den höga standard som genomsyrar hela bostaden. Köket är hjärtat av detta hem och är rustat med lackade luckor och en praktisk arbetsyta. Här kan du njuta av kulinariska äventyr samtidigt som du blickar ut genom det stora fönstret mot den inglasade uteplatsen. Den inglasade uteplatsen ger möjlighet att förlänga ditt boende under vår/ höst och skapa en härlig plats för avkoppling och sociala sammankomster. När du stiger ut på den generösa altanen i fritt söderläge möts du av en härlig utsikt över de omgivande hästhagarna och grönområden. Det är den ultimata platsen att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar med vänner och familj. Området erbjuder en mängd bekvämligheter och fritidsmöjligheter. Du har direkt tillgång till naturområden, perfekt för avkopplande promenader och utflykter. Karlsunds herrgård är en historisk pärla som erbjuder kulturella och rekreationella aktiviteter. Skola och förskola finns inom bekvämt avstånd, och allmänna kommunikationer gör det enkelt att ta sig till närliggande städer. Dessutom finns en mataffär i närheten, så du har allt du behöver inom räckhåll. Motionsslingor vid fallen, Svartån och fotbollsplaner ger möjlighet till aktiviteter och träning för hela familjen. Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder inte bara komfort och modern elegans, utan även en unik livsstil i ett av Solhagas mest eftertraktade lägen. Missa inte chansen att äga detta drömhem. Kontakta oss idag för en visning!

  • Premium
Rättarevägen 14, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Rättarevägen 14

Radhus
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 095 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 793 kr/mån
10 580 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus på hörnet har genomgått en varsam renovering och är redo att välkomna dig hem. När du kliver in möts du av en öppen planlösning som förenar vardagsrummet och köket på ett stilfullt sätt. Den generösa ytan erbjuder gott om plats för umgänge och familjära stunder samtidigt som den tillåter dig att utforska dina kulinariska talanger utan att känna dig avskild från resten av sällskapet. I detta välplanerade radhus finner du 4 rum, varav tre sovrum. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker komfort i en avslappnad miljö med närhet till både naturen och stadens centrum, med skola bara ett stenkast bort. Inom området finns flera lekplatser, gemensamhetslokal samt stor tvättstuga. Det inglasade uterummet är en fridfull oas där du kan njuta av naturen året om, skyddad från väder och vind. På baksidan av huset finns en rymlig altan med ett avkopplande utespa där du kan slappna av och varva ned efter en lång dag. På framsidan av huset finns ytterligare en altan där du kan njuta av en lugn stund med en kopp kaffe. Välkommen att boka visning till ditt nya hem på Rättarevägen 14.

  • Uteplats
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Bonstorpsvägen 20, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Bonstorpsvägen 20

Villa
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 995 000 kr
125 + 18 m²
5 rum
433 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Lindhult - ett fantastiskt friköpt kedjehus som tar boendekonceptet till en helt ny nivå! Det här unika hemmet är perfekt beläget på en hörntomt och bjuder på ett överflöd av naturligt ljus från tre olika håll, tack vare de extra gavelfönstren. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum, skapat för att vara en idealisk plats för umgänge med familj och vänner. För att sätta stämningen och värma upp kyliga kvällar finns en mysig braskamin. Detta fantastiska hem erbjuder 2 duschrum, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet för hela familjen. Med 3-4 rymliga sovrum finns gott om utrymme för alla medlemmar i hushållet att trivas. Dessutom har huset flera praktiska förråd för att organisera och lagra dina tillhörigheter på ett smidigt sätt. Fiber finns indraget för den som jobbar hemma och behöver bra uppkoppling! Utomhus har du en carport och en uppställningsplats med elbilsladdare, vilket är perfekt för den miljömedvetna familjen. Njut av solen på den stora altanen i söderläge och skapa minnen under öppen himmel. Men det är inte allt! Denna oas erbjuder även en relaxavdelning med ett utespa, där du kan koppla av och njuta av lugnet. Dessutom har trädgården en platsbyggd bastu samt relaxrum (isolerat attefallshus om 12 kvm med golvvärme) som ger dig en möjlighet att njuta av en äkta spa-upplevelse när du vill. Det här är en sällsynt möjlighet att äga en fastighet som kombinerar modern komfort, bekvämlighet och en avslappnad livsstil. Tveka inte, detta är en unik chans att skapa ditt drömboende i Lindhult. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev detta underbara hem på nära håll!

  • Premium
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Sannahedsvägen 16, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Sannahedsvägen 16

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
115 + 46 m²
5 rum
2 998 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem, högt beläget på en majestätisk ås med enastående utsikt över böljande ängar och naturens skiftande skönhet i flera väderstreck. Denna villa är inte bara en bostad, utan en oas av lugn och komfort, perfekt för familjen som söker det bästa av både natur och bekvämlighet. Huset har genomgått omfattande renoveringar för att säkerställa en bra standard. Det nya värmesystemet med luft/vatten värmepump garanterar optimal komfort året runt, samtidigt som det är miljövänligt och energieffektivt. Inget bekymmer om vädrets makter, det nya taket står stadigt och de nya fönstren släpper in det naturliga ljuset, vilket ger en känsla av rymd och närhet till den omgivande naturen. Inne i huset väntar generösa utrymmen för hela familjen. Med 3-4 sovrum finns det gott om plats för både avskildhet och gemenskap. De stora förrådsbyggnaderna ger extra utrymme för förvaring av alla dina ägodelar perfekt för den som behöver extra utrymmen. Ett extra plus i detta hem är det rymliga inglasade uterummet, där du kan njuta av sommardagar alt regnskurar i en bekväm och skyddad miljö. Det blir det naturliga samlingsrummet för familjen och platsen där du kan koppla av och känna naturens närvaro året om. Denna villa är inte bara en fastighet; det är en investering i en livsstil. Ge din familj möjligheten att bo i ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med naturens skönhet med milsvid utsikt samt skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss för att upptäcka detta extraordinära hem och låt oss välkomna dig till ditt drömboende på toppen av åsen.

  • Premium
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 8M, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 8M

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 995 000 kr
110 m²
3 rum
6 133 kr/mån
27 227 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i 3 plan, belägen på den natursköna Rynningeåsen! Med en privat uteplats på entréplanet, komplett med trätrall runt huset, erbjuds en unik möjlighet till avkoppling och sociala stunder under bar himmel. Stig in i det första planet och möts av ett modernt kök med ljusa luckor och öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. Den generösa köksön bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner medan du förbereder middagar eller bara njuter av en kopp kaffe. I anslutning till köket finns ett rymligt vardagsrum där gemenskapen fortsätter att blomstra. Dessutom finns en separat WC med stilrent kakel och klinkergolv för extra bekvämlighet. På andra våningen väntar ytterligare bekvämligheter med två väl tilltagna sovrum, perfekta för avkoppling och vila. Ett elegant badrum och en dusch med exklusivt kakel och klinkergolv adderar en touch av lyx till vardagen. Denna fantastiska bostad erbjuder inte bara en bekväm och modern livsstil, utan också närhet till allt som behövs för en aktiv och mångsidig livsstil. Med närhet till både citylivet och naturen, inklusive Rynningeviken och Osets naturreservat, finns det oändliga möjligheter till rekreation och äventyr. I området finns också flera förskolor, skolor, gym, motionsslingor, mataffärer och allmänna kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats att kalla hem. Till varje bostad i föreningen hör en carport med laddbox, hyra 450 kr/mån. Mycket välskött, omtyckt och stabil förening. Belåningen ligger på ca 7 600 kr/kvm. Husen har energiklass B, vilket gör att du kan få grönt bolån. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av både komfort och livskvalitet i en perfekt balans mellan stad och natur!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Johansdalsvägen 13A, Södra Lindhult, Örebro kommun

Johansdalsvägen 13A

Tomt
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
899 m² tomt

Äntligen finns nu chansen att förvärva en villatomt för dig som vill bygga ditt drömhus i Adolfsberg / Södra Lindhult Tomten är ej knuten till någon husleverantör utan här bestämmer du själv. Det finns heller inget byggkrav inom viss tid. Prel avgift för anslutning av kommunalt VA 196 000 kr. För mer info kontakta Örebro kommun. Fastigheten ligger lummet beläget strax nedanför Johansdalsvägen. En ny detaljplan visar hur området bakom fastigheten i östlig riktning skall bebyggas med bostäder kommande åren. Mer info om detta finns att läsa på kommunens hemsida. https://karta2.orebro.se/planpdf/1880-P996.pdf

Norra Belltorpsvägen 16 C, Södra Lindhult, Örebro kommun

Norra Belltorpsvägen 16 C

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
5 529 kr/mån
29 938 kr/m²

Fantastiskt radhus i populära Södra Lindhult / Adolfsberg. Radhuset har en ljus och luftig baksida med uteplats (trätrall) i väster samt härlig eftermiddag/kvällssol. Bostaden består av kök / vardagsrum, 2 badrum med kakel/klinkergolv samt 2 sovrum. Här hittar vi en mängd tillval som valts till för att ge det där lilla extra som ex bänkskiva i kök av svart granit. Spotlights i våtutrymmen och altan (uplights) samt badkar på bottenvåning. Bostaden har ljusa ytskikt och på framsidan av huset finns parkeringsplats som ingår i avgiften. En kort promenad bort finns förskola, lekplats samt allmänna kommunikationer. I närområdet finns även mataffär, motionsslinga samt Mariebergs köpcentrum med hela dess utbud! Välkommen att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ingenjörsgatan 23 B (1tr), Almby, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 23 B (1tr)

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 150 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etta, som är perfekt belägen för studenter som söker både närhet till universitetet, city och bekväma allmänna kommunikationer. Med ett rum och en optimal planlösning erbjuder den både komfort och funktionalitet. Det öppna rummet ger dig möjlighet att anpassa det efter dina behov, oavsett om du vill ha en mysig sovplats, en studiehörna eller ett vardagsrum för att umgås med vänner. Här kan du verkligen skapa ditt eget utrymme och göra det till ditt andra hem. Badrummet är modernt och stilrent, vilket ger en fräsch och bekväm känsla. Med alla nödvändiga bekvämligheter kommer du att kunna njuta av avkopplande duschar och snabba morgonrutiner utan bekymmer. Självklart finns här också egen tvättmaskin! Läget är oslagbart för studenter. Med närhet till universitetet kommer du att ha korta avstånd till föreläsningar och andra studieaktiviteter. Dessutom ligger city inom bekvämt räckhåll, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger, nöjen och kulturella evenemang. Det finns verkligen något för alla smaker och intressen. Lägenhet passar självklart bra för andra också som söker mindre boende eller kanske till och med en övernattningslägenhet. Förutom det centrala läget är den goda tillgången till allmänna kommunikationer ett stort plus. Du kommer att ha enkel åtkomst till buss med hållpalts utanför dörren. vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av studentlivet! Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Ingenjörsgatan 19B, Almby, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 19B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 150 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 1 rum och kök-lägenhet - perfekt för ex studenten eller den som söker ett mindre boende! Med sitt strategiska läge mellan universitetet och city är denna lägenhet ett drömhem för den som vill ha allt inom bekvämt avstånd. Den smarta layouten och ljusa interiören skapar en öppen och inbjudande atmosfär som gör att du genast känner dig hemma. Det välutrustade köket har allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter, medan vardagsrummet erbjuder en bekväm plats att koppla av och umgås med vänner. Men det är inte bara det bekväma boendet som gör denna lägenhet så speciell. Du kommer också att uppskatta närheten till både universitetet och city. Inom några minuters cykeltur når du universitetsområdet, vilket gör att du kan spara tid och energi på att pendla och istället fokusera på dina studier. Förutom det strategiska läget erbjuder lägenheten också en enastående kollektivtrafikförbindelse. Med en busshållplats precis utanför dörren har du smidig tillgång till hela staden och dess omgivningar. Detta gör det enkelt för dig att utforska och ta del av allt som staden har att erbjuda. Men vänta, det finns mer! Denna lägenhet ligger också nära ett vackert naturreservat, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen när du behöver en paus från studierna. Här kan du ta långa promenader, cykla eller bara sitta ner och njuta av den friska luften och lugnet. Sammanfattningsvis är denna 1 rum och kök-lägenhet den perfekta lägenheten för dig som söker ett mindre boende. Med sitt optimala läge mellan universitet och city, bekväma inredning, närhet till naturreservat och dess strövområden kommer du att trivas här. Missa inte chansen att kalla denna lägenhet för ditt nya hem och boka din visning idag!

Ekersby 109, Mellringe, Örebro kommun

Ekersby 109

Gård/Skog
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 995 000 kr
65 m²
3 ha tomt

Välkommen till denna charmiga och idylliska gård med renoveringsbehov strax väster om Örebro! Gården ligger i ett vackert och lugnt område strax väster om Örebro, omgiven av grönska och frisk luft. Tomten sträcker sig över ca 3 hektar (28 900 kvm), vilket ger dig gott om utrymme att utforska och utveckla. Här finns massor av yta, gamla träd och vackra blomsterängar, vilket gör tomten till en oas av lugn och ro. Den nuvarande villan på fastigheten är i kraftigt behov av renovering, så här finns möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden, med din egen personliga stil och inredning. Villan ligger högt beläget med fri utsikt mot väster. Solnedgången ger en extra touch av magi till denna redan idylliska gård och är en av de många detaljerna som gör denna plats till en drömplats att kalla hemma. På tomten finns också en lada och uthus, vilket ger dig möjlighet att skapa en perfekt plats för arbete eller förvaring. För den som vill kan det ev även gå att köpa loss en tomt om ca 2000 kvm för framtida byggnation. (Äldre positivt förhandsbesked finns men är ej giltigt idag) Att sälja hela fastigheten i ett stycke kommer dock prioriteras! Gården ligger i ett område som är perfekt för den som vill ha det lugnt och fridfullt, men ändå ha bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Här finns fina vandrings- och cykelvägar, och skogar att utforska. Samtidigt är det inte långt till Örebro, där du kan njuta av stadslivets alla fördelar med shopping, restauranger och kultur. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet för dig som vill skapa ditt eget paradis på landet, med möjlighet att utveckla och utöka fastigheten på sikt. Här kan du skapa ditt drömhem, njuta av naturen och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul! Ring för visning 0707644153

Norra Brovägen 20, Norra Bro, Örebro kommun

Norra Brovägen 20

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 495 000 kr
143 + 35 m²
5 rum
989 m² tomt

Här erbjuds ett väl omhändertaget boende i ett plan med öppen planlösning samt stora sällskapsytor. Huset har ett nytt exklusivt kök från HTH med vitvaror från Siemens studiolineserie samt stor bänkskiva av komposit i ett stycke. Den exklusiv fläkten från Røros präglar lyxkänslan i köket som också blir den naturliga samlingsplatsen i huset. Utöver den öppna planlösningen finner vi dessutom 4 sovrum, 2 badrum samt ett inglasat isolerat uterum med baksida i väster, allt i ett plan. Bostaden har försetts med nytt FTX system för gott inomhusklimat och värms med låga driftskostnader via bergvärme vilket är ett stort plus med dagens energipriser. Husets hörntomt är trivsam och lättskött. På tomten finns fruktträd, två förråd, garage och välskött gräsmatta. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

Visar alla 11