Mäklare Titti Plyhm

Titti Plyhm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långgatan 51, Holmen, Örebro kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00
Långgatan 51, Holmen, Örebro kommun, bild 2
Långgatan 51, Holmen, Örebro kommun, bild 3

Långgatan 51

Villa
Holmen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 150 000 kr
136 + 60 m²
6 rum
698 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa på Holmen - en riktig pärla som har blivit omhändertagen och uppgraderad med kärlek och omsorg. Huset har ett citynära läge och i närområdet finns allt du behöver för en bekväm vardag. Fin trädgård med gräsmatta, plank mot vägen med rosor, altan samt ett härligt poolområdet med generöst trädäck och i poolbar. Den ovala poolen värms upp med bergvärme och intill poolen finns ett uterum med skjutdörrar, perfekt att bjuda in till fest. Invändigt möts du av ett trevligt kök renoverat 2010 med vita snickerier, mörka bänkskivor och kakel, samt att vitvarorna har uppgraderats genom åren. Bredvid köket finns en köksentré med garderober bakom skjutdörrar och utgång till soldäck, trädgården samt uterummet. Vid den asfalterade uppfarten med carport och vidbyggt förråd ligger huvudentrén. Hallen har byggts ut och här finns gott om plats för förvaring av ytterkläder bakom skjutdörrar. Vidare finns umgängesrum med vardagsrum och matrum med en värmande elkamin som mysfaktor. På entréplanet finns en gästtoalett och en trappa upp badrum renoverat 2006. De tre sovrummen och ett allrum är belägna på övervåningen. Källaren ger mervärden i form att tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Förutom detta erbjuder huset en rad andra bekvämligheter som bergvärme för en behaglig inomhustemperatur och isolerglasfönster. På övervåningen har frikyla installerats för varma sommardagar. Dräneringen är omgjord 2002 och samma år lades vatten och avloppsledningarna från gatan och in i huset om. Fasad är målad 2019 och fiber är installerat. Villan ligger på vägs ände och du har närhet till mataffär, apotek och trevliga restauranger. Både förskola och skola finns inom promenadavstånd. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under dokument! Välkommen på visning!

 • Premium
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 2
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 3

Ingenjörsgatan 21B våning två

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 125 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
44 466 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och fräscha lilla lägenhet med närhet till såväl Universitetet som USÖ och city! Tillgänglig för dig vilken tidpunkt du än önskar! Almby är ett lugnt och genuint villaområde som möter Näsby där nya fina kvarter uppförts de senaste decenniet. Läget är toppen, här kan du hämta energi från Osets naturreservat med vackra promenadstråk längs Hjälmarens strand. 25 väldisponerade kvadratmetrar byggd 2019 belägen en våning upp, våning 2 av 2. I hallen finns plats att hänga av sig ytterkläder och bra med förvaring med garderober. Badrummet ligger till vänster om entrén, rymligt och fräscht med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns en duschhörna, toalett, handfat, spegelskåp och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Rummet har ett härligt fönsterparti mot baksidans gräsmatta/äng och rummet har plats för säng, skrivbord och litet matbord. Köket från HTH har vita stilrena luckor och en laminerad bänkskiva, gott om skåp och förvaring. Vid entrén finns ett utvändigt förråd och p-platser. P-plats kostar 220 kr/månad. Månadsavgiften ligger på 1.906 kr samt ett fast tillägg på 638 kr för el, vatten och värme. Individuell årlig avläsning vatten och el! Beläget endast 5 minuter med cykel till Universitetet. Bra cykelvägar i stan och det finns även en busshållplats runt husknuten. Flera matbutiker finns i närområdet. Välkommen att boka in dig på visningen, passar inte den dagen ordnar vi visning efter ert önskemål!

 • Premium
Stenfastagatan 28, Ringstorp, Örebro kommun
Stenfastagatan 28, Ringstorp, Örebro kommun, bild 2
Stenfastagatan 28, Ringstorp, Örebro kommun, bild 3

Stenfastagatan 28

Villa
Ringstorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
4 250 000 kr
112 + 59 m²
4 rum
601 m² tomt

Välkommen till familjära Ringstorp! Här bor du med närhet till natur förskola, skola, fotbollsplan och mataffär! Villan fr 1950-talet har uppgraderats de senaste decenniet med bland annat två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan. Umgängesytor på entréplanet med kök, matrum och vardagsrum med en värmande eldstad i hjärtat av huset! Tre sovrum på övervåningen och ett nyrenoverat tonårsrum i källaren. Här finns även en toalett, praktisk tvättstuga med klinkergolv, rum och plats för förvaring. Den friköpta tomten är inramad med staket och häck. Utomhusbelysning lyser upp fasaden kvällstid. Bred uppfart med plats för flera bilar samt ett garage. Från vardagsrummet utgång altan på framsidan i söderläge samt ett soldäck på baksidan. Det finns en fläkt i skorstenen som ventilerar hela huset och fiber är installerat! Perfekt område för barnfamiljer med flera förskolor i närområdet. Kort promenadväg till Norrbyskolan årskurs F-6 och bakom husknuten finns härliga promenadstråk, Venaskogens spår samt Rynningevikens natur! Flera mataffärer, restauranger och bussar till city. Besiktningsprotokoll finns under ”Dokument”. Fler bilder kommer ca 16 februari!

 • Premium
Brandstorp 450, null, Örebro kommun
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 2
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 3

Brandstorp 450

Villa
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
93 + 10 m²
3 rum
4 108 m² tomt

Varmt välkommen till Brandstorp 450 i Lillkyrka, ca 2,5 mil och 20 minuter fr Örebro! Här möts vi av ett mysigt hus i ett och ett halvt plan i naturskön omgivning. På entrévåningen finns en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen tar vi oss sedan vidare till köket, med plats för matgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Köket är också försett med en vedspis som dels skänker värme under årets kallare dagar men även ger en ordentlig mysfaktor. Här är murstocken byggd som en rörspis vilket gör att den skänker värme även till vardagsrummet. Innanför köket har vi sedan det stora vardagsrummet som går i vinkel vilket ger väldigt bra förutsättningar för möblering efter era behov och önskemål. På entréplanet finns även badrummet med dusch samt WC och utanför badrummet finns en lucka ned till källardelen under huset som erbjuder sval förvaring året runt. En trappa upp finner vi en liten hall med utgång till de två kattvindarna som ger ytterligare förvaringsmöjligheter på övervåningen. Från hallen nås sedan de två sovrummen som är väl tilltagna i storlek vilket ger bra plats för sängar och ytterligare möbler efter era önskemål. Ett av rummen har också en kamin som ger ytterligare en bra värmekälla även på övervåningen. Precis som på nedervåningen är murstocken byggd som en rörspis vilket skänker värme till båda rummen på övervåningen. Eget vatten i form av borrad brunn och eget avlopp, trekammarbrunn med infiltration. Fiber är installerat! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Titti på 0707-644 152 alt [email protected] för mer information och visning!

 • Premium
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun
 • Tis 19 mar kl 17:00
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 2
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 3

Bondgårdsgatan 1B

Villa
Fylsta, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 390 000 kr
178 + 37 m²
6 rum
405 m² tomt

Är du trött på renovering? Då hälsar jag dig hjärtligt välkommen till Bondgårdsgatan 1B i Fylsta. Här finns en totalrenoverad villa i familjevänliga kvarter, bara att flytta in! Huset är renoverat av Cullbrands Bygg AB i Fjugesta, och allt är gjort med stil och profession. Du flyttar in i ett hus som fått nytt tak, nya fönster, nya badrum - ett på varje våningsplan, hemtrevligt kök från Marbodal med vitvaror från Cylinda, praktisk tvättstuga. Alla ytskikt såsom golv, väggar och tak har fått ny skepnad - vitpigmenterad parkett och ljuvliga Boråstapeter. Du möts av en öppen hall med klinkergolv i entrén och en effektiv luft/luftvärmepump. Till höger finns ett stort härlig vardagsrum där en vägg tagits bort och skapat en öppen social yta mot köket. De fina pardörrarna går ut till altanen och den insynsskyddade trädgården på baksidan. Köket från Marbodal går i mjuka sandtoner och vitvarorna från Cylinda i svart ger en fin kontrast. Innanför köket finns den praktiska tvättstugan med ny inredning, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. På entréplan finns två sovrum och ett toppfint badrum med kakel och klinker i sandfärg. Den vitmålade trappen med mjuka steg i svart matta tar dig upp till övervåningen. Här finns tre bra sovrum och ytterligare ett badrum med kakel och klinker samt en praktisk klädkammare. Från tvättstugan har du access till garaget och det rymliga förrådet. Dessutom finns en carport framför garaget. Nytt yttertak med papp, läkt samt betongpannor från Benders. Panelen på gavelspetsarna och garage är ny och målad med Bestå färg och alla fönster är 3-glas från Sunnerbo. All el inklusive elcentral är från 2023. Fint och barnvänligt läge på lugn familjegata. Här bor du med närhet till vårdcentralen, Fylsta skola åk F-6, fritidshem och förskola samt Trädgårdens förskola. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under "Dokument". Välkommen att boka in dig på visning av detta fantastiska hus som gått från originalskick till ett av kvarterets finaste! Kontakta mäklare Titti Plyhm för visning!

 • Premium
Dillvägen 3, Sörbyängen, Örebro kommun
 • Tis 5 mar kl 17:00
Dillvägen 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Dillvägen 3, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Dillvägen 3

Villa
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 495 000 kr
170 m²
6 rum
276 m² tomt

Här möts du av härliga öppna ytor på entréplanet med en täljstenskamin centralt placerad och utgång till trevlig altan och inramad trädgård i söderläge. Övervåningen har badrum med bastu och fem sovrum. Dillvägen 3 är belägen på friköpt tomt på lugn gata i familjevänliga Sörbyängen. Detta 2-planshus från Myresjö är byggd 2008 med vidbyggt garage och förråd. De 170 kvm fördelar sig på två plan med umgängesytor på plan ett och sovrummen på övervåningen. Du möts av en rymlig hall med klinkergolv, förvaring och praktisk tvättstuga. Bredvid ligger ett badrum med kakel och klinker samt dusch. Luftigt kök från HTH med vita luckor, kökshäng som möter matplats och vidare altandörrar till uteplats i soligt söderläge. Vardagsrummet har stora fönster och plats för umgänge. Öppen trapp upp till övervåningen som erbjuder hela 5 sovrum. I ett av rummen kan en vägg tas ner och bli ett allrum. Badrummet på övervåningen har bastu, både badkar och dusch. Huset värms upp med frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer på övervåningen. Fiber är installerat. Det vidbyggda garaget har ett förråd i bakkant med utgång till trädgården på baksidan med insynsskyddad spaljé. Här bor du i familjevänliga kvarter med skolor och förskolor i närområdet. Naturen finns nära - kort cykelavstånd till Oset Naturreservat och både Marka- och Sörbyskogen. För den idrottsintresserade finns flera gym, simhall och Behrn Arena nära. Inom ett par kvarter finns matbutiker, blomsteraffärer, bageri och restauranger och hela citys utbud av affärer, restauranger och nöjen når du på en 10 minuters promenad. På samma avstånd finns även Universitetet och Gustavsviks Golfbana. Huset är besiktat och protokoll finns under "Dokument".

 • Premium
Vajervägen 10, Garphyttan, Örebro kommun

Vajervägen 10

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 495 000 kr
164 + 20 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Välkomna till denna stora familjevilla byggd 2019 på hörntomt i barnvänliga Garphyttan. Med sina 164 kvm i två plan samt ett uterum på 21 kvm ges det utrymme för den stora familjen. Solpaneler har nyligen installerats vilket gör detta hus otroligt driftsekonomiskt. Ett härligt soldäck med utespa och pool sätter guldkant på tillvaron och här kan familjen hänga med sina vänner. Stor gräsmatta runt huset och nylagd marksten på uppfart och gångar. Därtill finns ett rymligt dubbelgarage med fjärrstyrd port, isolerat, gjuten platta och belysning. Fiber är installerat och belysningen utomhus samt poolen styrs via en app. Huset har 6 rum och kök varav 4 sovrum, ett på entréplanet och tre på övervåningen. I det fullutrustade köket kan du laga mat och samtidigt umgås med gästerna i och med den öppna planlösningen som knyts samman med en praktisk köksö och här finns även en täljstenskamin som ger mysig stämning och god värme. Från vardagsrummet utgång till uterum och vidare soldäck. På övervåningen finns ett allrum med två takfönster, en klädkammare samt tre sovrum. Det helkaklade badrummet har klinkergolv, fönster och försetts med både duschplats och badkar. Utomhus kan man njuta av solen från det stora trädäcket om 212 kvm och hoppa ned för ett svalkande dopp i poolen som anlades 2020 och vidare gräsmatta. Villan är som gjord för en barnfamilj och här bor ni i familjära och lugna villakvarter med gångavstånd till lekpark, förskola, Garphyttans skola åk F-6 och mataffär. Närhet till Ånnaboda rekreationsområde som erbjuder badplats, cykel- och vandringsleder, bär- och svampmarker om hösten och skidspår vintertid. Välkommen kontakta mäklare Titti Plyhm för privat visning 0707-644152 alternativ [email protected]!

 • Plus

Visar alla 7