Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Titti Plyhm

Titti Plyhm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tippvägen 4, Åbytorp, Kumla kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Tippvägen 4, Åbytorp, Kumla kommun, bild 2
Tippvägen 4, Åbytorp, Kumla kommun, bild 3

Tippvägen 4

Villa
Åbytorp, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 750 000 kr
114 + 114 m²
844 m² tomt

Familjevilla i ett plan med källare på lugn återvändsgata i familjära Åbytorp. Detta Anebyhus har tre sovrum på entréplanet samt härligt vardagsrum med fjärrstyrd markis. Vardagsrummet går i vinkel mot matrum. Behövs ett extra sovrum kan en vägg sättas upp. Köket har ljusa snickerier, spis 2018 och kyl/frys 2020. Det finns ett badrum med våtrumsmatta och dusch på entréplan samt en duschkabin och bastu i källaren. Den praktiska källaren har bra takhöjd, ett allrum med öppen spis (dock ej använd senaste åren), tvättstuga, pannrum med bergvärmepump som har ny kompressor från 2021, matkällare, tonårsrum/hobbyrum och ett förråd med uppgång till garaget. Tomten är på 844 kvm med gräsmatta, buskar och fruktträd. Smidigt boende för barnfamiljen då det i Åbytorp finns förskolor och skola årskurs F-6. Buss linje 743 mellan Kumla och Götabro. Välkommen och boka in dig på visningen!

  • Premium
Lägerhyddsgatan 9, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Lägerhyddsgatan 9, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Lägerhyddsgatan 9, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Lägerhyddsgatan 9

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 595 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/4
5 811 kr/mån
28 207 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrättslägenhet belägen i markplan på Rynningeåsen i Örebro. I det eftertraktade bostadsrättsföreningen Brf Bataljonen, som byggdes 2015, erbjuds denna moderna fyra på 92 kvm med tre sovrum och två uteplatser! När du kliver in genom dörren möts du av genomgående parkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla. De ljusa väggarna, med en och annan fondvägg, ger en fin atmosfär i varje rum. Entré med klinkergolv och fönster. Badrummet är stilrent inrett med kakel och klinker. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bredvid hallen finns en stor klädkammare ger extra förvaringsmöjligheter. De tre sovrummen ligger i varsin del av lägenheten. Kök och vardagsrum har genomgångsljus och det fullutrustade köket har snickerier i vitt och inbyggnadsvitvaror från Siemens. Från vardagsrummet utgång till uteplats med stenplattor och buskar, och från köket utgång till uteplats med södersol. I månadsavgiften om 5.811 kr ingår värme, kallvatten, nätavgift el, bostadsrättstillägg och försäkring. I denna summa ingår även Kabel-TV och internet! El och varmvatten debiteras på hyresavierna från HSB! HSB Brf Bataljonen är en välskött förening om 64 lägenheter som färdigställdes 2015. Inom föreningen finns trevliga innergårdar med lekplats, cykelställ och pergola med sittplatser. Här finns även gemensamhetslokal som föreningens medlemmar kan nyttja för ex. fest eller övernattande gäster. Det finns dessutom en tvättstuga i gårdshus. Här finns även ett förråd. Det finns carportplatser och bilplatser med motorvärmaruttag samt bilplatser med uttag för elbilar. Elpriset för att ladda bilen är för närvarande 2.04 kr/kWh. Föreningen har även låtit installera solcellspaneler på taken vilket ger en god driftkostsekonomi. Läget på Rynningeåsen är oslagbart. För familjer finns två förskolor i området och Norrbyskolan ligger inom närområdet. På Norr, inom bekvämt avstånd, hittar du flera matbutiker och restauranger. Närmsta butik är Lidl och här finns även ett gym. Du har även snabb access ut på motorvägen. Rynningevikens naturreservat och Hjälmarens strand ligger i närheten och erbjuder trevliga promenadstråk och grillplatser. Eller varför inte en löprunda i I3/Lillåspåret. Med endast 2,5 km till city har du allt som Örebro har att erbjuda inom räckhåll. Sammanfattningsvis passar denna lägenhet både unga och äldre. Med stilfull inredning, moderna bekvämligheter och närhet till natur, skolor och stadens puls erbjuder denna bostadsrättslägenhet en perfekt kombination av komfort och livsstil. Välkommen att anmäla dig för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Oskarstorget 16A, Öster, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Oskarstorget 16A, Öster, Örebro kommun, bild 2
Oskarstorget 16A, Öster, Örebro kommun, bild 3

Oskarstorget 16A

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 500 kr/mån
25 935 kr/m²

Välkommen till Öster och denna rymliga tvåa på 61,5 kvm. Ingången till lägenheten sker från den lugna innergården och ligger en trappa upp, självklart finns hiss! Det bästa med lägenheten är balkongen som du når via köket. Bara att ta med kaffekoppen och njuta av den sommartid grönskande innergården. Köket har vita snickerier och ett fönster mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för både matbord och soffmöbler. I hallen finns bra förvaring och flera garderober. Badrummet är rymligt och här finns ett badkar. Det finns plats för en tvättmaskin, annars finns det två fina tvättstugor i källaren. Sovrum med garderober och utsikt mot gården. Bostadsrättsföreningen HSB Loet är något utöver det vanliga. Med låga driftkostnader i föreningen tack vare smarta och miljövänliga lösningar som bergvärme, solceller och mekanisk frånluft med värmeåtervinning, är detta en förening som inte bara är snällt mot plånboken utan även mot vår planet. Efter att föreningen köpte loss tomträtten år 2021, är belåningen visserligen något högre och detta innebär å andra sidan lägre kostnader i framtiden. Som medlem i föreningen har du även tillgång till en rad gemensamma utrymmen och faciliteter, däribland samlingslokal med övernattningsmöjlighet, bastu, snickarbod och inte mindre än två tvättstugor. Inte nog med att du bor granne med Oskarstorget och stadsparken, du har även närhet till mysiga caféer, restauranger och Ica för de dagliga inköpen. En perfekt mix av lugn och pulserande stadsliv precis utanför dörren! Välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 2
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 3

Ingenjörsgatan 21B våning två

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 125 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
44 466 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och fräscha lilla lägenhet med närhet till såväl Universitetet som USÖ och city! Tillgänglig för dig vilken tidpunkt du än önskar! Almby är ett lugnt och genuint villaområde som möter Näsby där nya fina kvarter uppförts de senaste decenniet. Läget är toppen, här kan du hämta energi från Osets naturreservat med vackra promenadstråk längs Hjälmarens strand. 25 väldisponerade kvadratmetrar byggd 2019 belägen en våning upp, våning 2 av 2. I hallen finns plats att hänga av sig ytterkläder och bra med förvaring med garderober. Badrummet ligger till vänster om entrén, rymligt och fräscht med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns en duschhörna, toalett, handfat, spegelskåp och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Rummet har ett härligt fönsterparti mot baksidans gräsmatta/äng och rummet har plats för säng, skrivbord och litet matbord. Köket från HTH har vita stilrena luckor och en laminerad bänkskiva, gott om skåp och förvaring. Vid entrén finns ett utvändigt förråd och p-platser. P-plats kostar 220 kr/månad. Månadsavgiften ligger på 1.906 kr samt ett fast tillägg på 638 kr för el, vatten och värme. Individuell årlig avläsning vatten och el! Beläget endast 5 minuter med cykel till Universitetet. Bra cykelvägar i stan och det finns även en busshållplats runt husknuten. Flera matbutiker finns i närområdet. Välkommen att boka in dig på visningen, passar inte den dagen ordnar vi visning efter ert önskemål!

  • Premium
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun, bild 2
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun, bild 3

Södra Grev Rosengatan 58B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 480 kr/mån
36 273 kr/m²

Ljus och fin tvåa, granne med Svartån och fina promenadstråk i Rynningeviken. 55 kvadratmeter med balkong i söderläge på våning 3 av 5. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Luftigt kök och vardagsrum med vita snickerier och vitvaror från Siemens. Sovrummet har plats för dubbelsäng och längs väggen finns förvaring bakom skjutdörrar. I månadsavgiften om 4 480 kr ingår uppvärmning, el, bredband, grundutbud tv, vatten och renhållning! Förrådshus på innergården där ett kallförråd ingår. På innergården finns också ett fint växthus/uterum till förfogande för föreningens medlemmar. 48 parkeringsplatser med separat kö och smidiga parkeringsmöjligheter i CV-området (ca 400 kr/månad). Här bor du i natursköna omgivningar runt slussen med vackra Stadsparken mot city och rogivande Rynningeviken mot Hjälmaren. Välkommen att anmäla dig för visning! Fastighetsmäklare Titti Plyhm på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns tillgänglig för frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandhagsvägen 11, Hjortkvarn, Hallsbergs kommun

Sandhagsvägen 11

Villa
Hjortkvarn, Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
695 000 kr
109 + 110 m²
5 rum
625 m² tomt

Välkommen till Sandhagsvägen 11, ett välvårdad 1,5-planshus med källare i centrum av Hjortkvarn. Här har samma ägare bott sedan 1981, och nu är det dags att lämna över till en ny generation. På entréplan finns ett hemtrevligt kök med gott om förvaring. Vardagsrummet har parkettgolv och fönster åt två vädersträck. Här finns två sovrum samt även ett badrum med badkar. En trappa upp finns två rymliga sovrum, sidovindsförvaring samt en separat wc. Källaren ger mervärde i form av hobbyrum, pannrum, förråd, matkällare och tvättstuga. Bostadens uppvärmningssystem är via pelletspanna med bulktank. En ny panna, Hargassner Nano PK, installerades 2023. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, rosor, vinbär, fruktträd och trädgårdsförråd. Garage finns att hyra på gatan nedanför. Ca 300 kr per månad. Ingen fiber är installerat men finns i området. Gångavstånd till fin lekplats, utegym, förskola Hjorten och fritids! Grundskola finns i Pålsboda och i Ljusfallshammar friskola åk F - 6, ca 2 mil till båda. Skolbuss trafikerar! Beläget ca 47 km och 45 minuter till Örebro! Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under "dokument". Välkomna att anmäla dig på visningen!

Sahlefeldtsgatan 4C, Rosta, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Sahlefeldtsgatan 4C

Lägenhet
Rosta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/2
7 292 kr/mån
20 183 kr/m²

Välkommen till denna rymliga fyra belägen i Rosta! Bekvämt läge i markplan med uteplats i vänsterläge mot lugn innergård. Genomgående parkettgolv och ljusa tapeter. Två kaklade badrum, ena med hörnbadkar och andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Köket har vita snickerier och altandörr mot den stenlagda uteplatsen. Öppning mot vardagsrum med ljus matplats och här finns även utrymme för soffgrupp. Tre sovrum vara ena har en klädkammare. Utanför entrén finns ett rymligt kallförråd. I månadsavgiften på 7.292 kr ingår värme, vatten, varmvatten, bredband och grundutbud tv från Tele 2 och bostadsrättstillägget på försäkringen. P-plats finns tillgängligt, 250 kr/månad. Det är kö till carport och elbilsladdare. Här bor du med cykelavstånd till city och fina promenadstråk längs Svartån! I området finns förskola, skola och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 2
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 3

Bondgårdsgatan 1B

Radhus
Fylsta, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 450 000 kr
178 + 37 m²
6 rum
405 m² tomt

Är du trött på renovering? Då hälsar jag dig hjärtligt välkommen till Bondgårdsgatan 1B i Fylsta. Här finns en totalrenoverad villa i familjevänliga kvarter, bara att flytta in! Huset är renoverat av Cullbrands Bygg AB i Fjugesta, och allt är gjort med stil och profession. Du flyttar in i ett hus som fått nytt tak, nya fönster, nya badrum - ett på varje våningsplan, hemtrevligt kök från Marbodal med vitvaror från Cylinda, praktisk tvättstuga. Alla ytskikt såsom golv, väggar och tak har fått ny skepnad - vitpigmenterad parkett och ljuvliga Boråstapeter. Du möts av en öppen hall med klinkergolv i entrén och en effektiv luft/luftvärmepump. Till höger finns ett stort härlig vardagsrum där en vägg tagits bort och skapat en öppen social yta mot köket. De fina pardörrarna går ut till altanen och den insynsskyddade trädgården på baksidan. Köket från Marbodal går i mjuka sandtoner och vitvarorna från Cylinda i svart ger en fin kontrast. Innanför köket finns den praktiska tvättstugan med ny inredning, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. På entréplan finns två sovrum och ett toppfint badrum med kakel och klinker i sandfärg. Den vitmålade trappen med mjuka steg i svart matta tar dig upp till övervåningen. Här finns tre bra sovrum och ytterligare ett badrum med kakel och klinker samt en praktisk klädkammare. Från tvättstugan har du access till garaget och det rymliga förrådet. Dessutom finns en carport framför garaget. Nytt yttertak med papp, läkt samt betongpannor från Benders. Panelen på gavelspetsarna och garage är ny och målad med Bestå färg och alla fönster är 3-glas från Sunnerbo. All el inklusive elcentral är från 2023. Fint och barnvänligt läge på lugn familjegata. Här bor du med närhet till vårdcentralen, Fylsta skola åk F-6, fritidshem och förskola samt Trädgårdens förskola. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under "Dokument". Välkommen att boka in dig på visning av detta fantastiska hus som gått från originalskick till ett av kvarterets finaste! Kontakta mäklare Titti Plyhm för visning!

  • Premium
Brandstorp 450, null, Örebro kommun
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 2
Brandstorp 450, null, Örebro kommun, bild 3

Brandstorp 450

Villa
Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 795 000 kr
93 + 10 m²
3 rum
4 108 m² tomt

Varmt välkommen till Brandstorp 450 i Lillkyrka, ca 2,5 mil och 20 minuter fr Örebro! Här möts vi av ett mysigt hus i ett och ett halvt plan i naturskön omgivning. På entrévåningen finns en välkomnande hall med gott om utrymme för kläder och skor i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen tar vi oss sedan vidare till köket, med plats för matgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Köket är också försett med en vedspis som dels skänker värme under årets kallare dagar men även ger en ordentlig mysfaktor. Här är murstocken byggd som en rörspis vilket gör att den skänker värme även till vardagsrummet. Innanför köket har vi sedan det stora vardagsrummet som går i vinkel vilket ger väldigt bra förutsättningar för möblering efter era behov och önskemål. På entréplanet finns även badrummet med dusch samt WC och utanför badrummet finns en lucka ned till källardelen under huset som erbjuder sval förvaring året runt. En trappa upp finner vi en liten hall med utgång till de två kattvindarna som ger ytterligare förvaringsmöjligheter på övervåningen. Från hallen nås sedan de två sovrummen som är väl tilltagna i storlek vilket ger bra plats för sängar och ytterligare möbler efter era önskemål. Ett av rummen har också en kamin som ger ytterligare en bra värmekälla även på övervåningen. Precis som på nedervåningen är murstocken byggd som en rörspis vilket skänker värme till båda rummen på övervåningen. Eget vatten i form av borrad brunn och eget avlopp, trekammarbrunn med infiltration. Fiber är installerat! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Titti på 0707-644 152 alt [email protected] för mer information och visning!

  • Premium
Kärrvägen 14A, Brickeberg, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Kärrvägen 14A, Brickeberg, Örebro kommun, bild 2
Kärrvägen 14A, Brickeberg, Örebro kommun, bild 3

Kärrvägen 14A

Villa
Brickeberg, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 995 000 kr
140 m²
5 rum
445 m² tomt

Längts in på återvändsgata i Brickeberg ligger detta rara hem! Det är ett parhus från 1980, tillbyggt 2021 med matrum och soldäck med pool. Huset är beläget på friköpt tomt längst in på återvändsgata. Trädgårdstomt med baksida i västerläge, vidbyggt garage och fiber är installerat. På entréplanet finns ett badrum med kakel, klinker och golvvärme. Köket byggdes om 2021 och öppnar upp sig mot matrum med skjutdörrar ut till soldäcket i västerläge. Rymligt vardagsrum, ett sovrum samt en praktisk tvättstuga är beläget på entréplanet. På övervåningen finns två sovrum, (tidigare var det tre sovrum) ett badrum renoverat 2020 med kakel och klinker samt ett härligt allrum med ryggåstak och braskamin. Trädgården ramas in av en tujahäck. Härligt soldäck i västerläge med rund pool som värms upp med egen luft/luftvärmepump. Ett stenkast bort finns en fotbollsplan! Två luft/luftvärmepumpar är den huvudsakliga uppvärmningskällan. Taket lades om 2008, fönsterkassetterna byttes 2010 och fasaden målades om 2020. Det finns en fläkt installerad i krypgrunden från 2015. Här bor du nära fin natur, motionsspår och Sörbybacken med höghöjdsbana, trappen och pizzeria. Beläget ca 1,5 km från Universitetet, bra cykelvägar till city och stadsbussar passerar. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under "Dokument". Välkommen på visning!

  • Premium
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Tingstadsvägen 14M

Radhus
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
112 m²
5 rum
6 690 kr/mån
16 920 kr/m²

Välkommen till Tingstadsvägen 14M, ett modernt, energieffektivt och bekvämt radhus i hjärtat av familjära Stora Mellösa. Husen är byggda 2022 och har två plan. Här bor du näst längst in på återvändsgata. Otroligt låga driftskostnader med endast 5.880 kWh per år med både uppvärmning och hushållsel! De 112 kvm har en fin standard med genomgående vitmålade väggar, vitlaserad ekparkett och klinker i våtutrymmen. På entréplanet finns de sociala ytorna och stilsäkert kök med god standard. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med höga fönster och plats för båda matbord och soffgrupp. Härifrån utgång till soldäcket och gräsmattan på baksidan. På framsidan finns biluppställningsplats för 2 bilar samt ett isolerat förråd. Det finns två helkaklade badrum med dusch samt ett separat klädvårdsrum. De tre sovrummen ligger privat på övervåningen. Radhuset värms upp med frånluftsvärmepump och har låga driftskostnader. Endast 5,882 kWh el per år inklusive uppvärmning och hushållsel! Här bor du centralt i Stora Mellösa med mataffär och busshållplats ett stenkast bort. Stig över ängen mot skola och förskola. Tvärs över gärdet ligger idrottsplatsen där även en utomhuspadelbana finns. SMÅ IF är aktiva inom fotboll, gymnastik, löpargrupper och basket. Vintertid spolas en isbana. Bakom kyrkan finns en ny lekplats. I närområdet ligger populära Katrinelunds gästgiveri och badplats vid Hjälmarens strand. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Balsnavägen 11, Gropvik, Örebro kommun
Balsnavägen 11, Gropvik, Örebro kommun, bild 2
Balsnavägen 11, Gropvik, Örebro kommun, bild 3

Balsnavägen 11

Villa
Gropvik, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
83 + 20 m²
5 rum
1 419 m² tomt

Enplanshus med fint läge i Gropvik, ca 2,5 mil fr Örebro. Här bor du med närhet till Halvarbosjön med grillplats och bryggor, skogen och naturen ligger nästgårds! Egen vattenbrunn med filter från 2021 och eget avlopp i form av sluten tank och BDT. Fiber är installerat och du har gratis surf till sommaren 2025! Huset är fint renoverat och tillbyggt av tidigare ägare med känsla. Nuvarande ägare har installerat en kamin med täljsten, målat ytskikt och lagt golv och uppfört ett nytt kök med vita snickerier år 2021. Dessutom är fönster bytta, nya markiser och ytterdörrarna har kodlås med Yale. Matrum och härligt allrum med olika takvinklar och öppet i nock. En vägg har satts upp och ytterligare ett sovrum har skapats och idag finns det tre sovrum. Det finns ett helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin, toalett, duschplats. Öppet mellan allrum och matrum med en luftvärmepump samt kamin som ger värme och stor mysfaktor. En altan har byggts 2021 och här finns ett härligt rum med glasväggar och kanalplasttak. Får du gäster finns en nybyggd gäststuga med el. Trädgården omgärdas av häckar och det finns en lekstuga. I Gropviks stugområde bor ca 10-12 permanent och vägen plogas vintertid. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under dokument!

  • Premium
Vajervägen 10, Garphyttan, Örebro kommun

Vajervägen 10

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
5 495 000 kr
164 + 20 m²
6 rum
1 135 m² tomt

Välkomna till denna stora familjevilla byggd 2019 på hörntomt i barnvänliga Garphyttan. Med sina 164 kvm i två plan samt ett uterum på 21 kvm ges det utrymme för den stora familjen. Solpaneler har nyligen installerats vilket gör detta hus otroligt driftsekonomiskt. Ett härligt soldäck med utespa och pool sätter guldkant på tillvaron och här kan familjen hänga med sina vänner. Stor gräsmatta runt huset och nylagd marksten på uppfart och gångar. Därtill finns ett rymligt dubbelgarage med fjärrstyrd port, isolerat, gjuten platta och belysning. Fiber är installerat och belysningen utomhus samt poolen styrs via en app. Huset har 6 rum och kök varav 4 sovrum, ett på entréplanet och tre på övervåningen. I det fullutrustade köket kan du laga mat och samtidigt umgås med gästerna i och med den öppna planlösningen som knyts samman med en praktisk köksö och här finns även en täljstenskamin som ger mysig stämning och god värme. Från vardagsrummet utgång till uterum och vidare soldäck. På övervåningen finns ett allrum med två takfönster, en klädkammare samt tre sovrum. Det helkaklade badrummet har klinkergolv, fönster och försetts med både duschplats och badkar. Utomhus kan man njuta av solen från det stora trädäcket om 212 kvm och hoppa ned för ett svalkande dopp i poolen som anlades 2020 och vidare gräsmatta. Villan är som gjord för en barnfamilj och här bor ni i familjära och lugna villakvarter med gångavstånd till lekpark, förskola, Garphyttans skola åk F-6 och mataffär. Närhet till Ånnaboda rekreationsområde som erbjuder badplats, cykel- och vandringsleder, bär- och svampmarker om hösten och skidspår vintertid. Välkommen kontakta mäklare Titti Plyhm för privat visning 0707-644152 alternativ [email protected]!

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 13