Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Titti Plyhm

Titti Plyhm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Egby 316, Stora Mellösa, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Egby 316, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Egby 316, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Egby 316

Villa
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 750 000 kr
114 m²
6 rum
5 754 m² tomt

Välkommen till Hannelund - i grunden ett gammalt soldattorp i timmer, beläget 5 km fr Stora Mellösa och 2,5 km fr Hjälmaren. På 1980-talet byggdes huset ut och fick då sin nuvarande skepnad - en trivsam familjevilla med en gudomlig tomt! Drygt 5 500 kvm med en fantastisk trädgård med perenna växter, växthus, pool, lillstuga och uthus. På entréplan finns en hall och ett badrum med dusch. Köket har vita snickerier och matplats, härifrån utgång till uterummet med vacker vy. Matrum och vardagsrum i fil. På övervåningen finns de tre sovrummen samt ett allrum. Huset värms upp med vattenburet system och luft/vattenvärmepump. Låga driftskostnader med knappt sex tusen kilowattimmar per år. Fiber är installerat! Fin ekonomibyggnad med putsad del samt trä. Här finns ett bra dubbelgarage samt förvaring och loft. Därtill ett trädgårdsförråd, en isolerad bod för blommor och en lillstuga med jordkällare. Lillstugan har tidigare varit en frisörsalong och fungerar idag som tvättstuga. Här bor du med närhet till Hjälmaren och Katrinelunds gästgiveri och badplats. Ca 5 km till Stora Mellösa med bl a ICA, förskola och skola åk F-6. I Odensbacken, ca 7 km, finns vårdcentral, skola F-9 och ICA-affär. Ca 2,5 mil till Örebro, länsbuss. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Boka gärna in dig redan nu på visningen 19 augusti, den bokas på vår hemsida! Kontakta mäklare Titti Plyhm för mer information! Välkommen!

  • Premium
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 2
Tingstadsvägen 14M, Stora Mellösa, Örebro kommun, bild 3

Tingstadsvägen 14M

Radhus
Stora Mellösa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 695 000 kr
112 m²
5 rum
6 690 kr/mån
15 134 kr/m²

Välkommen till Tingstadsvägen 14M, ett modernt, energieffektivt och bekvämt radhus i hjärtat av familjära Stora Mellösa. Husen är byggda 2022 och har två plan. Här bor du näst längst in på återvändsgata. Otroligt låga driftskostnader med endast 5.880 kWh per år med både uppvärmning och hushållsel! De 112 kvm har en fin standard med genomgående vitmålade väggar, vitlaserad ekparkett och klinker i våtutrymmen. På entréplanet finns de sociala ytorna och stilsäkert kök med god standard. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp med höga fönster och plats för båda matbord och soffgrupp. Härifrån utgång till soldäcket och gräsmattan på baksidan. På framsidan finns biluppställningsplats för 2 bilar samt ett isolerat förråd. Det finns två helkaklade badrum med dusch samt ett separat klädvårdsrum. De tre sovrummen ligger privat på övervåningen. Radhuset värms upp med frånluftsvärmepump och har låga driftskostnader. Endast 5,882 kWh el per år inklusive uppvärmning och hushållsel! Här bor du centralt i Stora Mellösa med mataffär och busshållplats ett stenkast bort. Stig över ängen mot skola och förskola. Tvärs över gärdet ligger idrottsplatsen där även en utomhuspadelbana finns. SMÅ IF är aktiva inom fotboll, gymnastik, löpargrupper och basket. Vintertid spolas en isbana. Bakom kyrkan finns en ny lekplats. I närområdet ligger populära Katrinelunds gästgiveri och badplats vid Hjälmarens strand. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders räntefritt bolån på LF Bank. Välkommen att kontakta mäklare Titti Plyhm för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Pumpvägen 5, Åsbro, Askersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Pumpvägen 5, Åsbro, Askersunds kommun, bild 2
Pumpvägen 5, Åsbro, Askersunds kommun, bild 3

Pumpvägen 5

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
71 m²
3 rum
1 725 m² tomt

Välkommen till detta idylliska hem i Karintorp och detta charmigt hus på 71 kvadratmeter, ett smidigt boende i ett plan. Bara en kort promenad från din ytterdörr ligger den glittrande sjön Tibon, perfekt för morgondopp och lata eftermiddagar vid badplatsen. Här har samfälligheten en gemensam badplats. Trädgården är en prunkande oas med en porlande bäck som slingrar sig genom tomten, med stenhällar, odlingslådor, växthus och två praktiska uthus som ger plats för förvaring. Huset har sin egen vatten- och avloppslösning och fiber är installerat. Avloppet är från 2021 och vattenbrunnen är borrad 1998. På framsidan finns ett soldäck och en farstukvist. Praktisk hall med förvaring bakom skjutdörrar. Det finns ett optimerat och fräscht badrum med kakel och klinker, nyligen renoverat med omsorg. Köket, med sina vita snickerier, är både stilrent och funktionellt. Härifrån dubbeldörrar ut till altanen i västerläge där eftermiddagens solenstrålar strömmar in. Ett sovrum med laminatgolv och målade väggar. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, där en kamin står för både värme och mysfaktor under årets kallare månader. Intill finner du ytterligare ett sovrum med ett extra krypin/sovrum, som tidigare varit en klädkammare. Här erbjuds flexibilitet för dina behov – kanske nyttja som ett arbetsrum, gästrum eller barnrum. Fastigheten är belägen 2 mil fr Askersund och 4 mil och 30 minuter med bil till Örebro, samt med närhet till Vättern med dess klara, fina vatten. Här i Karintorp får du mer än ett hus; du får ett hem där varje dag känns som en semester. Välkommen att kontakta mäklare Titti Plyhm för mer information. Köper eller säljer du bostad med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får du 2 månaders gratis bolån hos LF Bank!

  • Premium
Tomtavägen 21, Vintrosa, Örebro kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Tomtavägen 21, Vintrosa, Örebro kommun, bild 2
Tomtavägen 21, Vintrosa, Örebro kommun, bild 3

Tomtavägen 21

Villa
Vintrosa, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 300 000 kr
121 + 121 m²
4 rum
1 056 m² tomt

Med ett högt och fint läge i Vintrosa ligger denna gedigna familjevilla från Dalahus, en villa att komma in i och uppleva! Du välkomnas till ett enplanshus om 121 kvm och med lika stor källare. Källaren som har en bra takhöjd ger extra boendeyta i form av stort allrum med öppen spis, två sovrum samt ett renoverat badrum med bastu. Dessutom får du mervärde i form av förråd, matkällare och tvättstuga. På entréplanet finner du ingången på gaveln med klinkergolv i entrén och vidare ett parkettgolv från Khärs. Det hemtrevliga köket har luckor och draglådor bytts ut och vitvaror har uppgraderats med bl a en spis från Smeg. Från den rymliga matplatsen utgång till uteplatsen i söderläge med två terrassmarkiser. De tre sovrummen ligger mot gatan och masterbedroom har ett badrum ensuite. I vinkel finns ett ljust och härligt vardagsrum. Det finns tre toaletter i huset och huset värms upp med hjälp av två luftvärmepumpar, en på varje våningsplan. Det finns ett garage för bilen samt ett tillbyggt garage för husbilen. Gångväg till förskola och skola genom lilla skogen, perfekt för barnfamiljen. Vintrosa har en mataffär samt förskola och skola upp till årskurs 6. Högstadium finns inne i Örebro och det går bra bussförbindelser till city. Sommartid närhet till stenbrott för ett svalkande dopp. Är du intresserad av golf finner du Lanna golfbana som dessutom har spa och restaurang. Skogen och naturen har du utanför husknuten, sommartid fina mountenbike leder och vinter längdspår i Ånnaboda. Till Örebro är det ca 15 km eller 15 minuter med bil. Köper eller säljer du med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har du två månaders räntefritt bolån från Länsförsäkringar bank!

  • Premium
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun
  • Tor 8 aug kl 12:00
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun, bild 2
Södra Grev Rosengatan 58B, Öster, Örebro kommun, bild 3

Södra Grev Rosengatan 58B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 480 kr/mån
36 273 kr/m²

Ljus och fin tvåa, granne med Svartån och fina promenadstråk i Rynningeviken. 55 kvadratmeter med balkong i söderläge på våning 3 av 5. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Luftigt kök och vardagsrum med vita snickerier och vitvaror från Siemens. Sovrummet har plats för dubbelsäng och längs väggen finns förvaring bakom skjutdörrar. I månadsavgiften om 4 480 kr ingår uppvärmning, el, bredband, grundutbud tv, vatten och renhållning! Förrådshus på innergården där ett kallförråd ingår. På innergården finns också ett fint växthus/uterum till förfogande för föreningens medlemmar. 48 parkeringsplatser med separat kö och smidiga parkeringsmöjligheter i CV-området (ca 400 kr/månad). Här bor du i natursköna omgivningar runt slussen med vackra Stadsparken mot city och rogivande Rynningeviken mot Hjälmaren. Välkommen att anmäla dig för visning! Fastighetsmäklare Titti Plyhm på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling finns tillgänglig för frågor eller funderingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brotorp Sandvad, Fjugesta, Lekebergs kommun
  • Tor 15 aug kl 17:00
Brotorp Sandvad, Fjugesta, Lekebergs kommun, bild 2
Brotorp Sandvad, Fjugesta, Lekebergs kommun, bild 3

Brotorp Sandvad

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 950 000 kr
135 + 45 m²
5 rum
1 041 m² tomt

Välkommen till "Sandvad" och denna fina fastighet i Brotorp, med ett idylliskt läge precis vid Svartån som väntar på att bli din egen lilla oas. Här kan du njuta av Svartåns porlande vatten, från tomten ta ett dopp där tårna känner sandbotten och allt vad naturen har att erbjuda. Lättskött trädgårdstomt om drygt tusen kvm och runt tomten finns ett betryggande staket. Huset har sitt ursprung från 1915 och är utbyggd med omsorg runt 2002. Du välkomnas av en altan i sydvästläge och vidare en praktisk entré med klinkergolv. Till vänster finns ett charmigt kök med vita snickerier och bänkskivor i ek. Härifrån är det öppet mot matrummet som inrymmer en mysig känsla med värmande eldstad och fint fönster. Ett ljust vardagsrum med utgång till en altan som blickar ut över Svartån. Det finns två kaklade badrum, ett på varje våningsplan. Ett sovrum finns på entréplanet och ytterligare två sovrum på övervåningen, med möjlighet att omvandla allrummet till ännu ett sovrum för den växande familjen. Alla utom ett av fönster är utbytta till 3-glas och fiber är installerat. Det finns god tillgång till fint vatten och ett minireningsverket från 2010 är installerat. Ett isolerat garage och en gäststuga/relax med bastu, dusch och toalett ger dig möjlighet att välkomna gäster med bekvämlighet och komfort. Dessutom finns ett förråd/vedbod för praktisk förvaring. Gräsmattan leder dig ner mot bryggan vid Svartån kan du njuta av badning och fiske precis utanför ditt eget hem. Nedanför bryggan finns sandbotten och bra badmöjligheter, perfekt för avkopplande stunder vid vattnet. Fastighetens trädgårdstomt är lättskött och omges av ett staket. Det finns en stor gräsmatta för barnens lek samt äppelträd. Beläget ca 5 km till Fjugesta som har allt att erbjuda med barnomsorg, skola, vårdcentral och mataffärer. Ca 7 km till Lanna med förskola, skola och Lanna Golfbana och Resort. Till Örebro är det ca 2,5 mil. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under dokument!

  • Premium
Kärleksstigen 38, Ekeby Almby, Örebro kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Kärleksstigen 38, Ekeby Almby, Örebro kommun, bild 2
Kärleksstigen 38, Ekeby Almby, Örebro kommun, bild 3

Kärleksstigen 38

Fritidshus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
365 000 kr
54 m²
3 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till Kärleksstigen 38, bara namnet gör en lite smått förälskad! Lite på höjden ligger denna rara stuga på arrendetomt, med närhet till Hjälmaren! Mysig pergola från 2016 med utsikt över ängar och djurliv. Liten brygga för mindre båt delad med några grannar i området! På tomten finns möjlighet att anlägga trädgårdsland och odla potatis och morötter såsom säljare gjort. Det finns en vattenbrunn för disk och tvätt och el är indraget. Stugan har ett kök med matplats, ho, bänkspis samt kyl/frys. I vardagsrummet står en kamin som är godkänd att elda i och sotas regelbundet. Det är två sovrum samt ytterligare rum i gäststugan. Här finns även en mulltoa samt ett handfat. På tomten finns små bodar, vedförråd, gräsmatta, odlingslådor och perenna växter såsom pioner, rhododendron, nyponrosor, syren samt ett äppelträd, körsbärsträd och plommonträd. Arrendeavgiften ligger på 4 791 kr/år, löpande 5 års arrende, 2028-01-01 och upplåtare är Lundbergs. Beläget ca en mil från Örebro och fina cykelvägar leder hit. Längs huvudvägen, några hundra meter bort, finns en pizzeria och Pop-up store som förenklar din vistelse i stugan! Cykelavstånd till badplats i Hjälmarbaden! Fastigheten säljes med lösöre och inventarier som ingår i köpeskillingen! Välkommen att anmäla dig på visningen!

  • Premium
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun
  • Mån 12 aug kl 16:00
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 2
Bondgårdsgatan 1B, Fylsta, Kumla kommun, bild 3

Bondgårdsgatan 1B

Radhus
Fylsta, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 195 000 kr
178 + 37 m²
6 rum
405 m² tomt

Är du trött på renovering? Då hälsar jag dig hjärtligt välkommen till Bondgårdsgatan 1B i Fylsta. Här finns en totalrenoverad villa i familjevänliga kvarter, bara att flytta in! Huset är renoverat av Cullbrands Bygg AB i Fjugesta, och allt är gjort med stil och profession. Du flyttar in i ett hus som fått nytt tak, nya fönster, nya badrum - ett på varje våningsplan, hemtrevligt kök från Marbodal med vitvaror från Cylinda, praktisk tvättstuga. Alla ytskikt såsom golv, väggar och tak har fått ny skepnad - vitpigmenterad parkett och ljuvliga Boråstapeter. Du möts av en öppen hall med klinkergolv i entrén och en effektiv luft/luftvärmepump. Till höger finns ett stort härlig vardagsrum där en vägg tagits bort och skapat en öppen social yta mot köket. De fina pardörrarna går ut till altanen och den insynsskyddade trädgården på baksidan. Köket från Marbodal går i mjuka sandtoner och vitvarorna från Cylinda i svart ger en fin kontrast. Innanför köket finns den praktiska tvättstugan med ny inredning, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. På entréplan finns två sovrum och ett toppfint badrum med kakel och klinker i sandfärg. Den vitmålade trappen med mjuka steg i svart matta tar dig upp till övervåningen. Här finns tre bra sovrum och ytterligare ett badrum med kakel och klinker samt en praktisk klädkammare. Från tvättstugan har du access till garaget och det rymliga förrådet. Dessutom finns en carport framför garaget. Nytt yttertak med papp, läkt samt betongpannor från Benders. Panelen på gavelspetsarna och garage är ny och målad med Bestå färg och alla fönster är 3-glas från Sunnerbo. All el inklusive elcentral är från 2023. Fint och barnvänligt läge på lugn familjegata. Här bor du med närhet till vårdcentralen, Fylsta skola åk F-6, fritidshem och förskola samt Trädgårdens förskola. Besiktningsprotokoll och energideklaration ligger under "Dokument". Välkommen att boka in dig på visning av detta fantastiska hus som gått från originalskick till ett av kvarterets finaste! Kontakta mäklare Titti Plyhm för visning!

  • Premium
Vekhyttan Bergliden, Vekhyttan, Lekebergs kommun
Vekhyttan Bergliden, Vekhyttan, Lekebergs kommun, bild 2
Vekhyttan Bergliden, Vekhyttan, Lekebergs kommun, bild 3

Vekhyttan Bergliden

Villa
Vekhyttan, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 350 000 kr
113 m²
4 rum
4 582 m² tomt

Välkommen till Vekhyttan Bergliden och detta hemtrevliga och fint renoverat hem med sitt pittoreska läge! Huset har charmiga trägolv, fina tapeter, lantligt kök med eldstad, helkaklat badrum och fiber. Beläget i lummiga grönområden, lugna omgivningar och du hör ljudet av en slingrande å, belägen på andra sidan vägen. Huset värms upp med kökspanna samt luftvärmepump. Det är borrad vattenbrunn som delas med grannen, god kvalitet och tillgång! Avloppet är en trekammarbrunn som även den delas med grannen. På entréplan möts du av en rymlig hall med plats att hänga av kläder samt garderob. Fräscht badrum med kakel och klinket samt golvvärme. Köket går i lantlig stil och här finns en vedspis/kökspanna som även värmer upp radiatorerna. Ljust och rymligt vardagsrum med trägolv och ljus tapet. En trappa upp finns ett hallrum samt två bra sovrum, där ena har en walk in closet! Separat wc och varmvattenberedaren. Här finns en rymlig altan i söderläge, carport, garage med bastu, timrad liten stuga till festlokal eller egen verksamhet samt växthus och stort odlingsland. Närhet till underbara skogs, bär och svampmarker och till badplats vid Lillsjön! Vekhyttan ligger ca 30 minuter (3,5 mil) till Örebro och 10 minuter (1mil) till Fjugesta! En fin kombination med den fridfulla landsbygden och närhet till stans utbud.

  • Premium
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun
  • Mån 12 aug kl 14:00
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 2
Ingenjörsgatan 21B våning två, Almby, Örebro kommun, bild 3

Ingenjörsgatan 21B våning två

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 125 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
44 466 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och fräscha lilla lägenhet med närhet till såväl Universitetet som USÖ och city! Tillgänglig för dig vilken tidpunkt du än önskar! Almby är ett lugnt och genuint villaområde som möter Näsby där nya fina kvarter uppförts de senaste decenniet. Läget är toppen, här kan du hämta energi från Osets naturreservat med vackra promenadstråk längs Hjälmarens strand. 25 väldisponerade kvadratmetrar byggd 2019 belägen en våning upp, våning 2 av 2. I hallen finns plats att hänga av sig ytterkläder och bra med förvaring med garderober. Badrummet ligger till vänster om entrén, rymligt och fräscht med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns en duschhörna, toalett, handfat, spegelskåp och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Rummet har ett härligt fönsterparti mot baksidans gräsmatta/äng och rummet har plats för säng, skrivbord och litet matbord. Köket från HTH har vita stilrena luckor och en laminerad bänkskiva, gott om skåp och förvaring. Vid entrén finns ett utvändigt förråd och p-platser. P-plats kostar 220 kr/månad. Månadsavgiften ligger på 1.906 kr samt ett fast tillägg på 638 kr för el, vatten och värme. Individuell årlig avläsning vatten och el! Beläget endast 5 minuter med cykel till Universitetet. Bra cykelvägar i stan och det finns även en busshållplats runt husknuten. Flera matbutiker finns i närområdet. Välkommen att boka in dig på visningen, passar inte den dagen ordnar vi visning efter ert önskemål!

  • Premium
Kremlavägen 19, Ekeby Almby, Örebro kommun
Kremlavägen 19, Ekeby Almby, Örebro kommun, bild 2
Kremlavägen 19, Ekeby Almby, Örebro kommun, bild 3

Kremlavägen 19

Fritidshus
Ekeby Almby, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
495 000 kr
40 m²
2 rum
1 685 m² tomt

Charmigt fritidshus med ett högt och naturskönt läge i vackra Ekeby-Almby. Tomten är på 1 658 km och har en liten sjöglimt mot Hjälmaren! Här finns det möjligheten att friköpa arrendetomten och bygga ditt drömhus. Rara stuga med altan, vardagsrum, kök och sovrum. På den stora tomten, som sträcker sig över hela 1 658 kvm, finns dessutom ett praktiskt uthus med snickarrum, en mulltoa och ett gästrum. Det finns el och en borrad vattenbrunn. För närvarande hyrs tomten på arrende med årlig avgift på 7 041kr. Det finns en möjlighet att friköpa tomten och bygga nytt. Att friköpa tomten som köpare kostar ca 1 445 000 kr. V/A-anslutningsavgift tillkommer. Om man vill fortsätta arrendera, så går det bra, arrendeavgiften kommer dock att höjas år 2029 till ca 25 000 kr/år (dagens penningvärde om 5 år). I Ekeby-Almby finns förskola och grundskola årskurs F-6. Här finns även en pop-up store och pizzeria. Belägen ca 1 mil från Örebro, bra cykelväg till stan och fina cykelvägar runt Hjälmarens strand! Kombinerar denna plats det bästa av två världar: lugn och ro i en naturskön omgivning, samtidigt som stadens alla bekvämligheter finns inom bekvämt räckhåll. Välkomna till Kremlavägen 19 i Ekeby-Almby!

  • Premium
Kristinelundsvägen 11C, Mellringe, Örebro kommun
  • Mån 12 aug kl 12:00
Kristinelundsvägen 11C, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Kristinelundsvägen 11C, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Kristinelundsvägen 11C

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 495 000 kr
125 m²
5 rum
6 122 kr/mån
19 960 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga och fina radhus på Kristinelundsvägen i Mellringe! Här bor du i barnvänliga kvarter med närhet till skola, förskola och stadsbussar. Detta välplanerade bostadsrättsradhus om 125 kvm byggdes 2019 och inrymmer de sociala ytorna på entréplanet med en härlig uteplats och gräsmatta på baksidan. På övervåningen finns tre bra sovrum och ett allrum. Det finns två kaklade badrum, ett på varje våningsplan samt en separat tvättstuga. På den asfalterade framsidan finns ett isolerat utvändigt förråd och plats för bilen. Månadsavgiften ligger på 6 402 kr inkl vatten. Huset värms upp med energieffektiv frånluftsvärmepump och förbrukar ca 1 000 kWh per månad Radhusen är byggda av Myresjöhus och beläget ca 5 km från city. Fina cykelvägar till city och stadsbuss trafikerar. Mataffär i Mellringe. Läs mer om föreningen på brfmagasinetorebro.se!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Restalundsvägen 2, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Restalundsvägen 2, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 2, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 2

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/1
3 242 kr/mån
35 000 kr/m²

Letar du efter en unik tvåa - då har du kommit rätt. Restalundsvägen 2 erbjuder dig denna underbart fina tvårumslägenhet med uteplats i västerläge, genomgångsljus och den höga takhöjden som ger en känsla av rymd och lyx! Lägenheten ligger med egen ingång från innergården och du behöver inte ta dig in i höghuset eller trappuppgången. Således upplever man en annan känslan än vad en traditionell lägenhet ger med såväl en stor uteplats samt att den är frikopplad från de höga husen. Ja ljus och rymd är ledorden för denna lägenhet, dessutom är det tyst och lugnt (även fast vi är i city med dess trafik och rörelser). Du möts av en praktisk hall med bra förvaring. Fräscht badrum med kakel och klinker, här kommer dagsljuset in och det finns dusch, tvättmaskin, torktumlare, spotlights och skåp. Härligt vardagsrum kombinerat med matrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för matbord och plats för soffgrupp samt utgång till uteplatsen. Köket har vita snickerier och vitvaror från Siemens. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och perfekt förvaring med en hel garderobsvägg. Brf Eyrafältet 2 är en välskött förening och här finns ett övernattningsrum, garage med separat kö och fiber ingår. Månadsavgiften är på 3 242 kr och inkluderar värme, vatten och Telia Triple Play med tv, bredband och ip-telefoni samt bostadsrättstillägget. Elen debiteras på månadsavin och ligger på ca 350 kr. Här bor du centralt med gångavstånd till den grönskande Stadsparken och alla bekvämligheter som stadskärnan har att erbjuda. Dessutom finns närhet till USÖ och Örebro universitet för den som arbetar eller studerar där. Om du är sportintresserad kommer du att älska läget, med en mängd sportanläggningar precis utanför dörren. Matbutiker finns bara några minuters promenad från bostaden, och på entréplanet i huset hittar du trevliga caféer, salladsbarer och en frisör. Här har du verkligen allt du behöver inom räckhåll.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gällersta-Ökna 437, Gällersta, Örebro kommun
  • Ons 14 aug kl 17:30
Gällersta-Ökna 437, Gällersta, Örebro kommun, bild 2
Gällersta-Ökna 437, Gällersta, Örebro kommun, bild 3

Gällersta-Ökna 437

Villa
Gällersta, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 950 000 kr
70 m²
3 rum
7 495 m² tomt

Fint renoverad enplansvilla belägen endast en mil från Örebro city. Ca 70 kvadratmeter med lugnt och naturskönt läge, och grannar på behörigt avstånd. Ett ljust och ombonat hem som renoverats de två senaste åren. Entré med klinkergolv, ryggåstak med spotlights, garderob och plats att hänga ytterkläder. Fräscht badrum med klinkergolv i grått och kaklade väggar i vitt. Här finns dusch, tvättmaskin och varmvattenberedare. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Luftvärmepump och utgång till altan med morgonsol. Arbetskök med snickerier i grönt och två sovrum varav ena har altandörr ut till soldäck i västerläge. De två altanerna följer solens strålar och tomten är på nästa 7 500 kvm består av gräsmatta och skogsdunge. För den som vill ha större boende går tankarna på att bygga nytt och kanske stycka av. På tomten finner du även en fristående byggnad på 50 kvadratmeter, som rymmer en snickarverkstad och ett mysigt gästrum. Detta extra utrymme är perfekt för övernattande gäster eller som hemmakontor. Huset ligger på en lugn väg, återvändsgata och med ett par hus till. Således lite trafik och en fridfull omgivning med åkrar och skogsdungar. Skola och förskola finns både i Frommesta (F till åk 6) och Fridhem (F till åk 5)

  • Premium

Visar alla 14