Östra Strandvägen 4C

Haninge kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
889 m²

Här finns chansen att skapa sitt drömboende på plan tomt med möjlig sjöglimt, i attraktiva Vendelsö gård. Bygglov finns! Viktig information finns under dokument, kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information som ritningsförslag och kalkyler.

Promenadavstånd till Hemköp, pizzeria och populära "Sushistugan". Endast ett par minuters gångavstånd till busshållplats där buss tar dig vidare till Haninge C eller Tyresö centrum. På en 6-7 minuters promenad nås busshållplats för vidare färd till Gullmarsplan i rusningstrafik. Omedelbar närhet till förskolan Vendelsö Gård och Vendelsö Hage (F6-skola) inom cykelavstånd samt direkt närhet till Gårdens bad.

Bekväm närhet även till Krokodilbadet och Vendelsö ridskola samt omtyckta Tyresta Nationalpark som erbjuder all slags friluftsliv. I övrigt erbjuder kommunen kulturevenemang för barn, ett allsidigt träningsutbud och fina idrottsanläggningar, simhall, sportcenter, bollplaner och ishallar.

Haninge friluftsfrämjandet har en aktiv verksamhet för paddling med både kajaker och kanadensare som utgår just från Gårdsbadet. Njut av en kvällstur på Drevviken eller följ med på längre tur genom Gudö å, Långsjön, Gammelströmmen, Tyresö Flaten, Albysjön, och vidare ut i Kalvfjärden. Under vintertid plogas banor upp på Drevviken, packa varm choklad och snöra på skridskorna för en dag på isen med familjen.

Missa inte chansen att skapa ditt drömboende!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Peter Nyqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Peter Nyqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0735-333595