Langetoftsvägen, A6

Förslöv, Båstads kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Förslövs Ängslycka
Om föreningen
Avgift
6 448 kr/mån
Driftkostnad
20 620 kr/år
Pris/m²
21 520 kr/m²

Nyproduktion!
Redan i februari 2023 flyttar du in i ditt nya hem!
Köp ett radhus nu och se fram emot en extra bra ekonomisk start i de nybyggda, smart planerade radhusen. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår.

Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på nordr.com.

Förmånlig kampanj! Nu kan du få 12 månader avgiftsfritt när du köper ett radhus i Förslövs Ängar. Erbjudandet gäller köp till och med den 27 augusti 2023 och max 6 radhus.

Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på [email protected]

Modernt och hemtrevligt gavelradhus centralt i Förslöv!
På skönt gavelläge med både söder och väster får du bästa väderstrecken på ditt nya radhus! Här finner du tre sovrum, modernt kök samt 2 helkaklade badrum. Den varma inredningsstilen bygger på olika nyanser av varmt grått och ek med detaljer i svart. Här är parkettgolvet av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning ljust grå. I hallen går klinkerplattorna i varmgrå toner. Givetvis parkerar du bilen utanför dörren på din egen uppfart och njuter av solen på ditt sköna trädäck i rakt söderläge med utsikt över den kuperade och grönskande innergården. Modernt, flexibelt och hög standard till en låg kostnad gör att du bor lyxigt till en låg kostnad!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Ängelholm

Kontakta mäklaren

Frida Svahn

HusmanHagberg Ängelholm
Mäklare Frida Svahn, HusmanHagberg Ängelholm