HusmanHagberg Ängelholm

HusmanHagberg Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Soldatvägen 2, Förslöv, Båstads kommun

Soldatvägen 2

Tomt
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 945 000 kr
925 m² tomt

Bygg nytt i gemytliga Förslöv! Missa inte chansen för att bygga just er drömbostad i Förslöv - en del av Bjäre som vuxit rejält på senare år! Här finns goda kommunikationer på för pendlaren och man bor i mysiga villakvarter med närheten såväl naturen som våra vackra stränder och havet. Här finns ett fåtal tomter kvar på denna lilla förlängning av ett befintligt villakvarter i den sydvästra delen av byn. För tillfället har dessutom Mjöbäcksvillan ett kanonerbjudande till sina kunder som innebär att ni som kunder enbart betalar för tomten i första skedet därefter betalas resterande likvid för byggnadsentreprenaden på tillträdesdagen - med andra ord slipper ni som köpare stå med dyra kostnader för byggnadskreditiv under uppförandetiden. Ett fantastiskt erbjudande som för er innebär stora besparingar jämfört med annan nyproduktion. Kontakta gärna mäklaren för mer information. Ursprungligen fanns det 14 stycken tillgängliga tomter, idag återstår endast 6, där en i dagsläget är reserverad. Anslutningsavgifter är betalda och detaljplan finns, med andra ord är allt klart för sätta igång och bygga ert kommande boende. I priset ingår tomten samt anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp och fiber. Åk gärna förbi området och kolla in läget och de hus som redan nu är uppförda för inspiration och känsla för hur ni kan förverkliga era husdrömmar. Goda kommunikationer och lättillgängligt med tåg, buss och pendlande. Förslöv är ett spännande och expansivt område där det byggs och utvecklas kontinuerligt. Här kan ni i egen regi bygga ert hus enligt upprättad detaljplan eller än mer fördelaktigt så bygger ni en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus. Ett enkelt och smidigt sätt att bygga nytt med en nyckelfärdig villa återstår endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer. Garage, carport och förråd kan väljas som tillval. Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Här finns många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, frånluftsvärmepump fr Nibe, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl. Observera att tomterna som är till salu är obebyggda och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga sitt hus. Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt! Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Eva Holmberg eller Frida Svahn för mer info, prisexempel och övriga frågor.

Kallenbergsgatan 3B, Villan, Ängelholms kommun
 • Mån 27 maj kl 16:30

Kallenbergsgatan 3B

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
3 032 kr/mån
20 660 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga 2:a på Villan med en inglasad härlig balkong! Eftersom bostaden ligger på andra våningen får man en fin utsikt utan någon direkt insyn. När man tar ett steg innanför ytterdörren infinner sig en känsla av att "komma hem", att här vill man bo! Köket är äldre men trevligt. I sovrummet är väggarna ljusa i kombination med en fondvägg och på golvet ligger ett laminatglov. Badrummet är stamrenoverat och helkaklat i neutrala färger. Vardagsrummet är i bra storlek med plats för både soff- och matgrupp. Den inglasade balkongen är pricken över i:et för denna bostaden. På balkongen kan man njuta av solen på eftermiddagen och kvällen i västerläge. Bostaden är belägen i en populär förening med låg avgift. Varmt välkomna att boka in er på en visningstid som passar!

 • Plus
 • Balkong
Bastuvägen 1, Lerbäckshult, Ängelholms kommun

Bastuvägen 1

Tomt
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
850 000 kr
1 114 m² tomt

På en friköpt hörntomt i det populära området Lerbäckshult finner du denna vackra och naturnära tomt. Här kan du njuta av den omgivande grönskan och samtidigt ha närhet till Västersjön, där bad och fiskemöjligheter väntar. Beläget endast 6 km från Hjärnarps by, där du hittar en stor matbutik och en skola för årskurs F-9, samt enkel åtkomst till E:6. För den aktiva finns möjlighet att ta en minuts promenad till områdets pool, bastu, tennisbana och boulebana. Tomten har enskilt vatten och kommunalt avlopp framdraget till tomtgränsen och läget är mycket barnvänligt. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska hörntomt i Lerbäckshult. För mer information, kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected].

Ryets väg, Hjärnarp, Ängelholms kommun

Ryets väg

Tomt
Hjärnarp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
450 000 kr
3 655 m² tomt

Söker ni efter en tomt med ett läge där ni bor lantligt men ändå inte allt för långt från grannar? Vill ni själva utforma just er drömbostad? Då kan denna tomt vara just det ni söker - en bit upp på Ryets väg hittar ni denna tomt nyligen avstyckade tomt där förhandsbesked för byggnation finns klart. Här bor man med naturen som närmsta granne - perfekt läge att ladda batterierna på i vår annars så ofta stressade tillvaro. Här kan ni sätta er guldkant på tillvaron!

Järnvägsgatan 11, Centrum, Ängelholms kommun

Järnvägsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 295 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 264 kr/mån
39 461 kr/m²

Att få bo i en otroligt fin 2:a i oerhört elegant skick, i föreningen Vakteln i Ängelholm, känns det lockande? - Nu finns chansen att förvärva just en sådan! Det finns många attribut som gör denna lägenhet väldigt attraktiv så som trevlig utsikt, belägen i en förening med hiss, att kunna nyttja föreningens lyxiga terrass, att ha en inglasad balkong i sydvästligt läge och dessutom renoverade ytskikt genomgående i bostaden, nymålat kök, rejäl matplats med ljus utöver det vanliga och inte minst en lyxig walk in closet! Man bor mitt i centrum med stadens puls precis utanför porten och balkongen har man i sydväst med blick över terrassen och grönskan kring Rönne å, där känslan är lite lugnare. Föreningen är en av de mest eftertraktade i stan med låga avgifter! Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hovdalagatan 6E, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Hovdalagatan 6E

Lägenhet
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 850 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/1
6 175 kr/mån
24 026 kr/m²

Modern marklägenhet på hörntomt! Välkommen till denna moderna och stilrena marklägenhet belägen på en hörntomt i barnvänliga Munka Ljungby! Med högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en luftig och rymlig atmosfär att trivas i. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en fröjd, samtidigt som du kan umgås med familj och vänner i den generösa vardagsrumsmiljön. Lägenheten erbjuder tre bekväma sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att ha gästrum och arbetsplats. Det helkaklade badrummet ger en lyxig touch och är både stilrent och lätt att hålla rent. På både framsidan och baksidan av bostaden finns trevliga uteplatser, perfekta för att njuta av solen och låta barnen leka fritt. Här kan du avnjuta din morgonkaffe eller bjuda in till grillkvällar med familj och vänner. Med ett barnvänligt läge och närhet till grönområden och skolor är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder både stilren design och praktiska lösningar! Missa inte att boka in er på visningen eller för mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

 • Uteplats
Östanvindsgatan 3D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Östanvindsgatan 3D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 700 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/2
5 346 kr/mån
30 000 kr/m²

Letar ni efter en 3:a i markplan i superfint skick? Då är denna bostad något för just dig! Otroligt fin 3:a på 90 kvm på Nya Kungsgården i BRF Kungsgården! Här har man en trädgårdstäppa på framsidan vid entrén och på baksidan har man en stor uteplats i ett fantastiskt solläge. Uteplatsen på baksidan är omgärdad av en häck för ett insynsskyddat läge och utanför är det en stor gräsyta som tillhör föreningen. När man tar ett steg in i bostaden märker man med en gång av hemtrevnaden och man möts av de fina ytskikten! Till vänster i hallen finns det plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare åt vänster har man matplats med fönster ut mot trädgården på framsidan. Vidare har man köksinredningen till höger som är otroligt stilfullt. Köket är renoverat år 2019 med inredning från IKEA i snygg svart stil. Genom köket kommer man till vardagsrummet som är ljust och fint med utgång till uteplatsen på trädäck, där man kan njuta av solen större delen av dagen. Genom hallen åt höger har man en väldigt tjusig klädkammare/dressing-room med bra förvaring och en mjuk fin heltäckningsmatta på golvet. Efter det kommer det två sovrum i bra storlek. Mitt emot klädkammaren har man en otroligt fint badrum som även det renoverades år 2019. Medvetna och moderna materialval med kakel och klinker i ljus färg med svarta inredningsdetaljer. Dessutom finns det tvättmaskin i badrummet. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste åren, så här är det bara att flytta in och njuta av sin nya fina bostad! Bostaden är belägen i ett populärt område med närhet till stadens centrum men även den vackra naturen kring Rönne å. I området finns flertalet lekplatser och mycket grönyta. Bra bussförbindelser går genom Nya Kungsgården. Varmt välkomna att boka in er på visning! För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

 • Uteplats
Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun
Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 2
Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 3

Kvarngatan 11

Villa
Skörpinge, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
8 990 000 kr
285 + 25 m²
10 rum
2 006 m² tomt

Nu finns den unika chansen att förvärva denna fantastiska och unika fastighet som har styckats av till två fastigheter Verktygsmakaren 1 respektive Verktygsmakaren 22. På ursprungsfastigheten ligger ett vackert putsat funkishus i hemtrevlig miljö, en underbar parkliknande trädgård med sol som skiner från tidig morgon till sen kväll. Centralt beläget med gångavstånd till centrum, tågstation, strand, hav, skog och natur. Dessutom belägen med lättsam väg till utfart till E6:an och i ett lugnt och barnvänligt område. Funkishuset är ritat och byggt på 1930-talet av den kände Ängelholmsarkitekten Charles Elmström. Det är varsamt renoverat och har många välbevarade originaldetaljer. Från början hade huset tre likadana lägenheter på 95 kvm vardera. Dessa har sedan förvandlats till en större boendedel på 190 kvm samt en lägenhet på 95 kvm, som idag hyrs ut. En perfekt extrabostad- antingen för uthyrning för en bättre vardagsekonomi eller för eget behov. Nuvarande ägare har en hyresintäkt på 7 700kr i månaden för lägenhetsdelen. Intäkten på sammanlagt 92 400 kr/år finansierar de driftskostnader som belastar den större boendedelen. Den större boendedelen kan tjäna en stor familj då det finns 5 stora sovrum och flera allrum. På entréplanet finns stort vardagsrum, rymligt kök med tillhörande stor matplats, wc, sovrum och allrum. På övre plan finns 4 sovrum, två badrum, ett allrum samt tvättavdelning. Källarplan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt möjlighet till hobbyverksamhet för den som önskar. Här har man verkligen ett rymligt hus med massa kvm att nyttja efter behov och fylla med liv och kärlek! Den avstyckade fastigheten på 707 kvm kan man antingen välja att bebygga eller bara låta den vara som den härliga park den är. Det här kan vara läget du varken kan, får eller vill missa! Låter det här intressant? Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

 • Premium
Stormgatan 6C, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Stormgatan 6C

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 100 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1/2
8 342 kr/mån
20 096 kr/m²

Äntligen har nu denna fina 4:a på Nya Kungsgården i två plan kommit ut till försäljning! Supertrevlig bostad som är ljus och väldigt inbjudande med inglasade uterum på både fram- och baksida av bostaden. På entréplanet finns kök med matplats, inglasat uterum i anslutning till köket, renoverat badrum -17, vardagsrum med utgång till inglasat uterum som används året om som ett extra vardagsrum. På övre plan finns tre sovrum och ett nyrenoverat badrum från 2020. I avgiften till föreningen ingår även en garageplats. En bostad ni inte kan missa! Boka in er på visning eller för mer information kontakta Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

 • Uteplats
Nordanvindsgatan 11D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Nordanvindsgatan 11D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 800 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 381 kr/mån
21 302 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på barnvänliga Nordanvindsgatan i det populära området Nya Kungsgården i Ängelholm. Med sitt idealiska läge har du både närhet till kommunikationer och vacker utsikt över takåsarna. Denna genomgående ljusa lägenhet erbjuder generösa 84.5 kvadratmeter att trivas i. Med sina tre rum, inklusive två sovrum, finns gott om utrymme för hela familjen. Den inglasade balkongen inbjuder till sköna stunder med en kopp kaffe samtidigt som du njuter av den vackra utsikten. Det nyrenoverade, helkaklade badrummet ger en känsla av lyx och är perfekt för avkoppling efter en lång dag. På framsidan av bostaden finns en trevlig uteplats där du kan njuta av morgonsolen vid frukostbordet. Föreningen är välskött med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och möjlighet till gemensamma aktiviteter. Här finns även gott om grönområden och lekplatser för barnen att utforska. Missa inte chansen att bo i denna attraktiva bostad med alla dess fördelar. Kontakta fastighetsmäklaren idag för att boka in en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda!

 • Balkong
Villagatan 24B, Centrum, Ängelholms kommun

Villagatan 24B

Villa
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
4 795 000 kr
161 + 30 m²
220 m² tomt

Äntligen kan vi presentera ett unikt radhus i Ängelholms absoluta centrum! I en av Ängelholms mest centrala delar tar Rönne å en skarp sväng, i denna sväng ligger ett vackert och lite undangömt villakvarter med endast 17 friliggande villor och 5 radhus. Gatan heter Villagatan och erbjuder lugn och harmoni i en otroligt härlig miljö. Här bor man på första parkett med utsikt över Rönne Å och Ängelholms absoluta centrum runt knuten. Det här är boendet för dig som värderar läget och centrum före den stora trädgården men där många kvadratmeter inuti bostaden är desto viktigare. Ett mycket större hus än vad man först kanske kan tro fördelat på 161 kvm + 30 kvm med totalt 6 rum varav 4 sovrum, fördelat på tre våningsplan. Missa inte den unika möjligheten och boka dig på visning redan idag!

Tegelmästaregatan 6A, Ängavången, Ängelholms kommun

Tegelmästaregatan 6A

Lägenhet
Ängavången, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 354 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till denna ljusa tvåa på Tegelmästaregatan i centrala Ängelholm. Här möts du av en bostad i harmoniska ljusa toner, med ett helkaklat badrum som renoverades 2016 och ett bevarat klassiskt kök med gott om plats för matlagning. Lägenheten är genomgående vilket ger en härlig ljusinsläpp och här kan du njuta av både en balkong i väster och ett sovrum med österläge. Denna bostad ger dig möjligheten att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Detta en riktigt trevlig bostad med en balkong i sydvästläge där du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet till gemensamma aktiviteter. Dessutom har du ett centralt läge med närhet till kommunikationer, vilket gör det både smidigt och bekvämt att ta sig runt. Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa tvåa på Tegelmästaregatan en perfekt möjlighet för dig att skapa ditt drömhem i centrala Ängelholm. Missa inte chansen att bli ägare till denna härliga bostad! Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

 • Balkong
Fias väg 8, Björkhagen, Ängelholms kommun

Fias väg 8

Villa
Björkhagen, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 800 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Äntligen är denna fina och välskötta villa på en återvändsgata i populära Björkhagen ute till försäljning! När nuvarande ägare köpte det för många år sedan var det ett fritidshus som sedan i omgångar har gjort tillbyggnader, senaste tillskottet var en otroligt fin ateljé med kokvrå och badrum. Varför inte göra om det till en yogastudio, uthyrningslägenhet, ungdomsrum, gäststuga eller behålla som ateljé? Finns otroliga möjligheter! Här huserar man på 149 kvm där man har ett sovrum, ett kontor, rymligt kök, två härliga vardagsrum som är i anslutning till varandra, bara några trappsteg emellan som ger en mysig känsla med nivåskillnaderna. Trädgården är helt fantastisk med både gäststuga, matkällare, förråd och två uterum. Det finns källare endast under biblioteket. För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida:[email protected]

Hästräfsevägen 24, Förslöv, Båstads kommun

Hästräfsevägen 24

Villa
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
4 250 000 kr
138 m²
6 rum
407 m² tomt

Varmt välkomna till Hästräfsevägen 24 i Förslöv! Ett nyproducerat Myresjöhus från 2021 på en mysig barnvänlig återvändsgata. Här har man lyxen att flytta in i ett nyckelfärdigt hus och bara kunna njuta av sin nya bostad. Sedan kommer skapandet i trädgården. Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp med trädgårdsinspiration och utförande. När man tar ett steg in i hallen via huvudentrén på gavelsidan av huset möts man av den fantastiska rymd och den inbjudande planlösningen. Man kan hänga av sig ytterkläderna till höger och intill där finns ett helkaklat snyggt badrum med badkar. Till vänster om entrén har man ett rymligt kök med inredning från HTH och maskiner och vitvaror från Siemens. Vidare in har man vardagsrum med fin plats till både soff- och matgrupp. Här finns utgång till trädgården. Sedan har man tvättstuga/groventré med klinker på golvet. På övre plan har man fyra sovrum i bra storlekar, ett allrum som är perfekt för en tv-hörna och ett helkaklat badrum med duschhörna. Detta är helt enkelt ett otroligt trevligt nybyggt hus i omtyckta Förslöv som ni bara inte får missa! Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected] För bokning av visning kontakta fastighetsmäklaren.

 • Energieffektiv
Trapetsgatan 2A, Fridhem, Ängelholms kommun

Trapetsgatan 2A

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 379 kr/mån
42 157 kr/m²

Välkommen till denna moderna och påkostade bostad med högt i tak, belägen på Trapetsgatan i det natursköna området Fridhem. Med sin trevliga inglasade balkong kan du njuta av kvällssolen och vackra vyer samtidigt som du kopplar av i ditt eget privata uterum. Den här lägenheten erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet, med modern utrustning som kommer att underlätta och förgylla din vardag. Bostaden är strategiskt belägen med närhet till kommunikationer, vilket ger dig en smidig pendling och enkel tillgång till allt som Ängelholm har att erbjuda. Detta är en unik möjlighet att få bo i en välplanerad och stilfull bostad, där varje detalj är genomtänkt för att ge dig den ultimata bostadsupplevelsen. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Ängelholm. Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn redan idag för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Tillflyktsvägen 26B, Skummeslövsstrand, Laholms kommun

Tillflyktsvägen 26B

Fritidshus
Skummeslövsstrand, Laholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 495 000 kr
57 m²
3 rum
500 m² tomt

På omtyckta området Tillflykten finns nu möjligheten att förvärva ett perfekt fritidshus. Detta mysiga hus har en trevlig tomt med gott om soltimmar, perfekt för avkoppling och njutning. Det är även bara en kort promenad till bad vid den härliga sandstranden. Huset är lagom stort och inrymmer precis det man behöver för en avslappnande vistelse. Det har ett kök med träluckor och plats för matbord, samt ett vardagsrum med gott om plats för soffa och annat möblemang. Dessutom finns det två sovrum, varav det ena har plats för en dubbelsäng och det andra för två mindre sängar. Båda sovrummen har garderober för förvaring. Fastigheten har en luftig tomt med närhet till härlig natur och havet. Här kan man njuta av lugnet och den friska luften. Altanen är inbyggd och ger möjlighet till mysiga stunder utomhus. Det bör påpekas att husets inredning är äldre och att badrummet har en plastmatta och våtrumstapet. Detta ger dock utrymme för den nya ägaren att sätta sin personliga prägel. På området Tillflykten ingår en avgift till stugföreningen och en arrendeavgift till markägaren. Missa inte chansen att förvärva detta trevliga fritidshus området Tillflykten. Här finns möjlighet till avkoppling, närhet till bad och en härlig miljö. Kontakta fastighetsmäklare Josefin Nilsson oss för mer information och du är välkomment att boka dig på visning!

Tegelbruksgatan 8B, Centrum, Ängelholms kommun

Tegelbruksgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/7
5 818 kr/mån
25 230 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en superfin 3:a i den populära föreningen Tegelbruket i centrala Ängelholm! En lägenhet som ni definitivt inte vill missa! Söker ni en bostad där hiss är ett krav? Då är detta ett riktigt bra alternativ för er! Det är en renoverad bostad på tredje våningen med stor inglasad balkong. Man stiger in i en väldigt rymlig hall med otroligt bra förvaring i de flertalet garderoberna som finns. Sedan har man köket till höger från hallen. Köket är stort med bra plats för matbord för ca 4-6 personer. Det är renoverat -16 med inredning från IKEA. Vidare genom hallen åt höger finns två sovrum. Rakt fram i hallen finns ett renoverat helkaklat badrummet -16. Till vänster om badrummet finns vardagsrummet. I vardagsrummet får man plats med både soffhörna och matbord. Från vardagsrummet tar man sig till den inglasade balkongen som verkligen är pricken över i:et för denna bostaden! Balkongen är som ett extra vardagsrum från tidig vår till sen höst. Här lyser solen från eftermiddag till kväll. Bostaden är väldigt centralt beläget med endast en kort promenad till gågatan med allt som centrum har att erbjuda så som restauranger, butiker och tågstation. Det är även närhet till fina promenadstråk kring Rönneå och genom staden. Varmt välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Bruksgatan 33B, Centrum, Ängelholms kommun

Bruksgatan 33B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 050 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 473 kr/mån
25 610 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska enrummare belägen i hjärtat av Ängelholm! Här ges du möjligheten att äga en pärla i brf Bryggeriet, en välskött förening med stabil ekonomi och ett oslagbart läge. Perfekt för dig som söker en första bostad eller kanske ett smidigt boende för övernattningsgäster. Lägenheten är ljus och fräsch, med genomgående ljusa toner som ger en känsla av rymd. Det rymliga rummet erbjuder en praktisk sovalkov samt en stor inglasad balkong i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner. Köket är nyligen uppfräschat och erbjuder gott om plats för matbord, perfekt för trevliga middagar. Badrummet är helkaklat och har nyligen renoverats i samband med föreningens stambyte. Föreningen erbjuder även fina gemensamma utrymmen, såsom en charmig gård med lekplats och cykelförråd. I entréplan finns även en välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och centrifug. Med ett centralt läge har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Kommunikationer finns nära till hands, vilket gör pendling och utflykter enkla. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara enrummare. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768668560 eller [email protected]

 • Balkong
Lamellgatan 8, Centrum, Ängelholms kommun

Lamellgatan 8

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
955 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
4 309 kr/mån
19 100 kr/m²

Här erbjuds en supermysig 2:a på första våningen med en genomtänkt planlösning. Här kan man flytta raka vägen in i en fin och modern bostad med en enhetlig känsla. Under år 2020 gjordes en renovering av lägenheten med nytt golv i hela bostaden, målat om väggarna samt renoverat badrummet. Man stiger in i en hall med utrymme för avhängning rakt fram, hallen viker av åt vänster och där har vi ytterligare förvaringsutrymme i form av en klädkammare/förråd. Förbi klädkammaren ligger sovrummet som vetter in mot gården mellan huskropparna. Även köket ligger med samma läge - ett modernt, mysigt kök med plats för ett matbord vid fönstret. Utrustat med kyl/frys, spishäll, inbyggnads ugn och fläkt. Vid sidan av köket, åt höger finns badrummet. Badrummet är renoverat i en modern fin stil. Det är helkaklat och utrustat med wc, tvättställ och dusch. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som ger möjlighet till både soff- och matgrupp. En riktigt fin 2:a på första våningen i en omtyckt förening! Välkomna att boka in er på visning!

Svaneholmsgatan 14, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Svaneholmsgatan 14

Villa
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 500 000 kr
252 m²
6 rum
857 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade villa på Svaneholmsgatan på det omtyckta området Jordgubbsfältet i Munka-Ljungby. Med sina imponerande 252 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Med sina sex rum finns det gott om plats för allt du behöver – både för vardag och festliga tillfällen. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av ljus och rymd. De höga taken ger en luftig atmosfär och skapar en känsla av exklusivitet. Här har man verkligen satsat på kvalitet – varje detalj är genomtänkt och påkostad. Det finns stort kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, inglasat uterum, fem sovrum, två helkaklade snygga badrum och tvättstuga. Från bostaden kommer man direkt in till garaget, vilken lyx! Det är en trevlig trädgård som omgärdas av häck och uteplatsen är en riktig pärla, med många soltimmar att njuta av. Perfekt för härliga grillkvällar eller bara för att koppla av i solens varma strålar. Tomtarean är på 857 kvadratmeter där det finns gott om utrymme för barnen att springa och leka på. Stor plats på framsidan av huset till att ställa bilar. Läget i Munka-Ljungby är fantastiskt, med närhet till både natur och byns kärna. Här finns det något för alla – vackra promenadstråk, cykelvägar och nära till skolor, affärer och service. Välkommen hem till denna drömbostad där ljust, luftigt och påkostat blir vardag!

Vantingevägen 223, Förslöv, Båstads kommun

Vantingevägen 223

Villa
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 995 000 kr
96 + 60 m²
4 rum
988 m² tomt

På lugn och rofylld adress fiins nu möjligheten att förvärva denna charmiga och solgula pärla. Det finns många vackra tidstypiska detaljer och attribut som förstärker den fina känslan i detta hem. På entreplan finns ett modernt kök med vedspis och i anslutning till köket finns ett vardagsrum/matplats. Pricken över i:et är din fina tillbyggnade som uppfördes 2016. Här kan man ta del av den hänförande utsikten genom fönsterpartierna och njuta av kaminen som höjer mysfaktorn ytterliggare. På övre plan finns ett sovrum , allrum eller sovrum om man hellre önskar samt ett helkaklat badrum. I källarplanet finns förrådsutrymmen, ett allrum eller gästrum och en tvättstuga som dessutom är utrustad med badkar och bastu. Fin omgivande trädgård och på baksidan har man en ett insynsskyddat och fridfullt läge. Ett äldre garage som är sammanlänkat med trädgårdsförråd. Är det här din lantliga bodröm? Missa inte chansen och anmäl dig på en visningstid som passar dig!

Langetoftsvägen 38, Förslöv, Båstads kommun
Langetoftsvägen 38, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Langetoftsvägen 38, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Langetoftsvägen 38

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 895 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/2
7 033 kr/mån
19 740 kr/m²

Nyproduktion, 12 månader avgiftsfritt och inflyttningsklara - det är bara att flytta in i ditt nya hem! Njut av havet och naturen samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt – utan att tumma på det idylliska. Här växer barnen upp i en lugn och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin bykänsla och gemenskap. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår. Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bla räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på nordr.com. Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på [email protected]

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Langetoftsvägen 26, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 26

Lägenhet
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 795 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/2
7 033 kr/mån
17 427 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska, helt nya radhus i natursköna Förslöv! Här erbjuds en stor och välplanerad bostad med modern utrustning och påkostade detaljer. På entreplan har du ett stilrent helkaklat badrum i gråa toner, du har även sociala ytor i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från köket kommer man ut till den soliga uteplatsen. På övre plan har du tre rymliga sovrum och ett rymligt badrum i kombinerat med tvättstuga. Den naturnära omgivningen inbjuder till avkoppling och friluftsliv, perfekt för den naturälskande familjen. Dessutom får du hela 12 månader avgiftsfritt, vilket ger dig en extra ekonomisk trygghet. Nyproduktion, 12 månader avgiftsfritt och inflyttningsklara - det är bara att flytta in i ditt nya hem! Njut av havet och naturen samtidigt som hela familjens vardagsliv med skola, kommunikationer och annan service fungerar smidigt – utan att tumma på det idylliska. Här växer barnen upp i en lugn och trygg miljö som naturligt lockar till aktivitet och friluftsliv. Avstånden här är korta och orten präglas av en fin bykänsla och gemenskap. Parkering, egen uteplats och den skånska idyllen ingår. Boendeformen är bostadsrätt vilket ger den fina möjligheten till ägt, underhållsfritt boende för en låg månadskostnad. Nordr erbjuder också ett Trygghetspaket med bl.a räntegaranti. Räntegaranti för bostadsrättsföreningens lån som gäller i tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Läs med på nordr.com. - 12 månaders avgiftsfritt - Räntegaranti - Uteplats i söderläge - Helkaklade badrum - Parkering på egen uppfart Kontakta gärna fastighetsmäklaren Frida Svahn för att boka in er på visning - 0768 66 85 60 eller maila på [email protected]

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Langetoftsvägen 82, Förslöv, Båstads kommun

Langetoftsvägen 82

Radhus
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 895 000 kr
96 m²
5 rum
vån 1/2
6 140 kr/mån
19 740 kr/m²

Äntligen är denna underhållsfria, nyproducerade bostadsrätt till försäljning. Möjlighet med snabb inflyttning! På fantastiskt västerläge har du den underbara kvällssolen på det rymliga trädäcket! Här huserar du på 103 kvm vilket innefattar 4 sovrum, ett ljust vardagsrum, ett modernt kök i grå kulör och med en mörk bänkskiva där även stänkskyddet är i samma kulör. Det finns två helkaklade badrum i lägenheten. I denna bostadsrätt finns det olika nyanser av varmt grått och ek med detaljer i svart. Parkettgolvet är av vitpigmenterad ek och väggar och köksinredning ljust grå. Hallen har klinkers i varmgrå toner. Direkt utanför ytterdörren har du en egen uppfart och där morgonsolen visar sig. Här har du även utsikt över skog och åker. På baksidan där uteplatsen är i västerläge har du utsikt över den kuperade och grönskande innergården. Missa inte att förvärva denna moderna och underhållsfria bostadsrätt till en låg driftkostnad. Detta är en bostadsrätt som nuvarande ägare köpte som nyproduktion från Nordrs projekt Förslövs ängar. För mer information och för att boka visning kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller maila på [email protected].

 • Uteplats
Häljarpsvägen 110, Bjärehalvön, Båstads kommun

Häljarpsvägen 110

Tomt
Bjärehalvön, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 995 000 kr
1,5 ha tomt

På enastående Bjärehalvön har du denna fantastiska tomt där du har närhet till två golfbanor (Bjäre GK och Båstad GK). Och med knappa 5 km är du vid Hotel Skansen i Båstad vid hamnen. Häljarpsvägen delar tomten i två delar där du har den ena delen på ca 5000kvm där du har ett mindre fritidshus (som ej får bibehållas som bostad) vid sluttningen, garage/förråd, stor gräsplan och en uppfart. På den andra sidan av Häljarpsvägen har du ca 10 000kvm. Missa inte att förvärva denna tomt på Bjärehalvön och bygg ert drömhus med en fantastisk utsikt över åkrar. Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn för mer information på 0768 66 85 60 eller [email protected].

Visar 1 - 25 av 31