HusmanHagberg Ängelholm

HusmanHagberg Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östanvindsgatan 9F, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Östanvindsgatan 9F, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Östanvindsgatan 9F, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Östanvindsgatan 9F

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 450 000 kr
117,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 658 kr/mån
12 340 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 4:a med stor potential för att skapa sig ett drömboende! Här återfinns tre sovrum så bostaden kan rymma en hel familj likväl som paret som önskar extra utrymmen. Dessutom finns fördelen med två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Flytta in som det är eller putsa upp det med kärlek och du har dig ditt nya drömhem! Lägenheten är belägen i det populära området Nya Kungsgården med närhet till centrum men även den vackra naturen kring Rönne å. I området finns flera lekplatser och mycket grönyta där ett plus i kanten är de goda bussförbindelserna som går genom området. Här bor man i HSB Brf Kungsgården i Ängelholm som är en populär förening med lugna samt trevliga omgivningar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kallenbergsgatan 5A, Villan, Ängelholms kommun

Kallenbergsgatan 5A

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
3 791 kr/mån
24 538 kr/m²

Äntligen är denna fantastiska gaveltrea på Villan! Här erbjuds du inte bara en centralt belägen och ljus bostad, utan även en trevlig balkong i sydvästläge som fångar solens strålar hela dagen. Utsikten över takåsarna är verkligen något att beundra, och med fönster i tre väderstreck får du ett behagligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Denna pärla av en bostad har inte bara en inglasad balkong i väster, perfekt för avkoppling och kvällssol, utan erbjuder även en stabil ekonomi genom den välskötta föreningen. Dessutom finns det gott om kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Villan är verkligen ett område där du kan trivas och känna dig hemma. Med närhet till Ängelholms centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bo i denna charmiga och välplanerade gavellägenhet. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck själv allt detta hem har att erbjuda!

  • Balkong
Trapetsgatan 38B, Fridhem, Ängelholms kommun

Trapetsgatan 38B

Lägenhet
Fridhem, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 250 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 341 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna moderna och naturnära bostadsrätt på Trapetsgatan i Ängelholm. Med en yta på 67.5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet den perfekta miljön för dig som söker det lilla extra. Här är det barnvänligt läge och närheten till kommunikationer gör vardagen smidig och bekväm. Inuti bostaden möts du av modern utrustning och genomtänkt design som skapar en stilren atmosfär. De två rummen ger gott om utrymme för både sociala aktiviteter och avkoppling. Njut av lugnet och närheten till naturen, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Med ett kreativt och professionellt språk vill vi visa dig potentialen i denna bostad. Boka en visning idag och upptäck möjligheterna som denna moderna lägenhet har att erbjuda. Välkommen till Trapetsgatan i Ängelholm!

  • Uteplats
Munka Ljungbyvägen 38, Kungsgården, Ängelholms kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Munka Ljungbyvägen 38, Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 2
Munka Ljungbyvägen 38, Kungsgården, Ängelholms kommun, bild 3

Munka Ljungbyvägen 38

Villa
Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
4 750 000 kr
170 m²
6 rum
897 m² tomt

Gedigen, välskött villa med en härlig tomt! Villa Fridhem som den kallas uppfördes under 1920-talet och verkade under många år som församlingshem. Under 1980-talet gick fastigheten över i privat ägo och man lät bygga om den till en familjebostad. Bostaden erbjuder fina, öppna ytor, högt i tak, fin utemiljö och en stor källare om 117 m² - det vill säga riktigt gott om plats! Här finns fyra sovrum, två i vardera plan, ett mysigt uterum,, moderna och trevliga sociala ytor. Prydlig trädgård med växthus och lekstuga som byggts om så det finns möjlighet till höns för den som vill det. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Södra Kvickvägen 7, Havsbaden, Ängelholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Södra Kvickvägen 7

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
6 295 000 kr
97 + 4 m²
4 rum
537 m² tomt

Fina Havsbaden - Äntligen är denna fantastiska villa belägen i det eftertraktade området Havsbaden i Ängelholm ute till försäljning. Med högt i tak och stora fönster skapar bostaden en känsla av rymd och ljus. Här kan du njuta av moderna och påkostade detaljer, vilket ger en exklusiv touch till hemmet. Den unika hörntomten ger dig möjlighet att njuta av både soluppgångar och solnedgångar från den trevliga uteplatsen, som bjuder på många soltimmar. För den naturälskande familjen finns närheten till havet och områdets grönområden, där du kan ta långa promenader eller cykelturer. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en optimal planlösning för familjen. Här finns utrymme för både avskildhet och gemenskap. Denna villa har även ett centralt läge med närhet till kommunikationer och service. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av lugnet och barnvänliga områden. Välkommen till ditt nya drömhem i Havsbaden! Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected] för mer information

  • Plus
Nordanvindsgatan 13D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Nordanvindsgatan 13D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 595 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 350 kr/mån
18 876 kr/m²

På ett av de bättre lägena i föreningen finner du denna trevliga trea på Nya Kungsgården i Ängelholm. Belägen en våning upp och med ett högt läge erbjuder lägenheten fantastiska vyer över omgivningarna. Bostaden är ljus och fräsch, med nyare ytskikt i större delen av lägenheten. Badrummet totalrenoverades 2015 och har moderna ytskikt samt inredning. I köket finns det gott om plats för matplats och vitvarorna är från 2013 och 2014. En trevlig detalj är öppningen mot vardagsrummet, vilket ger en social atmosfär vid matlagning med vänner på besök. När du kliver in i bostaden möts du av en hall med garderober och en mindre klädkammare. Här finns också ett nytt laminatgolv. Det första sovrummet är i bra storlek med fondtapet och nylagt stilrent golv. I anslutning till hallen ligger det nyrenoverade badrummet, utrustat med våtrumsmatta, våtrumstapet och snygg inredning. Här finns även en ny tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Köket är trevligt och nås både från hallen och vardagsrummet. I vardagsrummet finns det ekparkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen i väst. Balkongen är stor och ger dig möjlighet att njuta av solen från tidig vår till sen höst, med en härlig vy över omgivningarna. Det andra sovrummet nås från vardagsrummet och har fönster åt väster samt nylagt laminatgolv. Föreningen är stabil med god ekonomi och området är naturnära och barnvänligt. Här bor du nära kommunikationer för enkel pendling. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn för mer information och visning.

  • Plus
  • Balkong
Härnösandsgatan 17 F, Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun

Härnösandsgatan 17 F

Lägenhet
Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 795 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
4 466 kr/mån
26 014 kr/m²

Nu kan vi presentera ditt nya hem på Härnösandsgatan 17F i det charmiga och populära Ärrarps Ängar i Ängelholm! Denna trevliga tvårumslägenhet som med enkelhet kan göras om till treumslägenhet kommer att förtrolla dig med sitt ljus och trevliga atmosfär från första ögonblicket du kliver in. Belägen i ett eftertraktat område, erbjuder den en perfekt kombination av modern bekvämlighet och ett harmoniskt hem där du kommer att trivas. Lägenheten har en öppen planlösning som ger dig möjligheten att njuta av det generösa ljusinsläppet från fönstren som omger dig. Detta ger inte bara en känsla av rymd utan skapar också en vänlig och inbjudande atmosfär i hela hemmet. En av de mest tilltalande funktionerna i denna lägenhet är de två balkongerna. Med sitt solsäkra läge kan du njuta av långa, avkopplande stunder här med familj och vänner. Lägenheten är i nyskick då där aldrig hängt tavlor eller annat på väggarna. Med närhet till allt från hav och skolor till butiker och kollektivtrafik är den här adressen perfekt för den som söker en bekymmersfri livsstil. Vill du bosätta dig i den här superfina lägenheten? Tveka inte att boka dig på visning Josefin Nilsson och upptäck alla de fördelar som denna lägenhet har att erbjuda!

  • Balkong
Bodengatan 4B, Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun

Bodengatan 4B

Lägenhet
Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 405 kr/mån
27 182 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa belägen i natursköna Ärrarps Ängar i Ängelholm. Med sitt lugna läge och närhet till populära Ärrarps Ängar blir detta hem perfekt för en naturälskare. Bostaden erbjuder en trivsam gräsplätt utanför, perfekt för odling eller lek. Med endast 5 minuters gångavstånd till havet kan du njuta av härliga strandpromenader närhelst du önskar. Den moderna utrustningen och det helkaklade badrummet med duschväggar ger en känsla av stil och komfort. Här finns även en praktisk tvättmaskin för enkel vardagshantering. Läget är även mycket fördelaktigt med närhet till kommunikationer, vilket underlättar både vardagspendling och utflykter. Sammanfattningsvis är denna naturnära tvåa en perfekt kombination av bekvämlighet och närhet till både stadsliv och vacker natur. Välkommen till Bodengatan i Ängelholm! Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn för mer information på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Jordgubbsvägen 6, Skörpabäcken, Ängelholms kommun

Jordgubbsvägen 6

Lägenhet
Skörpabäcken, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 825 000 kr
118 m²
4 rum
vån 1/2
6 197 kr/mån
23 941 kr/m²

Ett av de finaste och trivsamma bostadsrätt belägen på Jordgubbsvägen i det populära området Skörpabäcken i Ängelholm är nu ute till försäljning. Här får du en fantastisk möjlighet att bo centralt med närhet till all service du kan önska dig. Den här bostaden har verkligen allt du behöver för att trivas. Med sin moderna utrustning och kaklade badrum ger den en fräsch och stilren känsla. På övre plan finns tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. Barnvänligt läge och närhet till skola och förskola gör detta till ett perfekt hem för den aktiva familjen. Dessutom är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket underlättar vardagspendlingen. När du kommer hem kan du njuta av den nygjorda uteplatsen, perfekt för härliga sommarkvällar med vänner och familj. Dessutom finns det ett rymligt uterum med nytt golv och tak där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen året runt. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder elbildsladdare för de miljömedvetna. För de som vill koppla av och unna sig lite extra lyx finns även ett bubbelbadkar i badrummet på övre plan. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Uteplats
Timjanvägen 7, Tullstorp, Ängelholms kommun

Timjanvägen 7

Tomt
Tullstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
490 000 kr
1 370 m² tomt

Välkommen till Timjanvägen, där denna friköpta tomt väntar på att förverkliga dina drömmar. Med kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen behöver du inte oroa dig för praktiska detaljer när du bygger ditt drömhem här. Denna tomt omges av en vacker grönska och björkar som ger en naturnära känsla. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du har närheten till allt du behöver. Med en stor potential har du möjlighet att skapa ditt eget paradis här. Bygg en trädgård full av blomsterprakt eller varför inte ett modernt och stilrent hus med panoramafönster som framhäver den vackra omgivningen? Valet är ditt. Läget är perfekt för barnfamiljer. Här kan barnen springa fritt och utforska naturen precis utanför dörren. Närheten till skolor, dagis och lekplatser gör att du kan känna dig trygg med att dina barn får en trygg och rolig uppväxt här. El, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen. Denna tomt har allt du kan önska dig och lite till. Ta chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ditt drömhem i denna naturnära och barnvänliga miljö. Välkommen till Timjanvägen, din framtida plats att kalla hemma.

Klockarebacken 3, Höja, Ängelholms kommun

Klockarebacken 3

Villa
Höja, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 095 000 kr
163 m²
6 rum
564 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska och påkostade hem beläget i en lugn och trygg återvändsgränd i Höja, Ängelholm. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn av huset. Med högt i tak och öppna ytor skapas en känsla av rymd och exklusivitet. Huset är både representativt och påkostat, samtidigt som det behåller den viktiga "hemmamys-känslan". Den unika designen och valet av material ger huset en unik karaktär. Stora fönster från golv till tak släpper in generöst med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum är perfekt för både vardagliga aktiviteter och underhållning. Här finns även ett fint uterum där du kan njuta av naturen året runt. Trädgården är en riktig oas med insynsskydd och flertalet fina växter. Här kan du verkligen koppla av och njuta av de soliga dagarna på den trevliga uteplatsen. Huset erbjuder även ett lyxigt badrum från 2019, energieffektivitet, garage med tillhörande förråd och en uppställningsplats för fyra bilar. Dessutom har solceller och en billaddare installerats för att ytterligare öka bekvämligheten och hållbarheten. Det här hemmet är perfekt för den familj som söker både stil, komfort och funktion. Med sitt barnvänliga läge och närhet till natur och service är det här verkligen ett drömhem att trivas i. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

Gammelgårdsvägen 19B, Svenstorp, Ängelholms kommun

Gammelgårdsvägen 19B

Radhus
Svenstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 950 000 kr
75 + 8 m²
3 rum
599 m² tomt

Välrenoverat parhus med högt och fritt läge i mysiga och naturnära Svenstorp på Hallandsåsen. Gäststuga och parkering finns. På Hallandsåsen sydsida, i det mysiga och naturnära området Svenstorp, finns inom kort möjlighet att förvärva ett välrenoverat och påkostat parhus på 75 kvm. Huset är beläget på ett högt och fritt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över trädtopparna. Dessutom erbjuder huset en gäststuga och parkeringsmöjligheter precis intill. Det här parhuset har välplanerade kvadratmeter och erbjuder optimalt utnyttjande av ytan. Här finns allt som behövs för en bekväm vardag, med bland annat ett modernt kök och en rymlig vardagsrum. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Dessutom är huset beläget i en återvändsgränd, vilket ger en trygg och lugn miljö. Området är naturnära och barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för familjer att bo och växa. Hjärnarp, där bostaden ligger, är en populär ort med närhet till både natur och stad. Detta parhus är verkligen en unik möjlighet att skapa sitt drömboende i en fantastisk miljö. Kontakta fastighetsmäklare Frida Svahn för mer information eller anmäl ditt intresse redan idag!

  • Plus
Plogvägen 3A, Villan, Ängelholms kommun
  • Fre 2 aug kl 15:30

Plogvägen 3A

Lägenhet
Villan, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 011 kr/mån
21 849 kr/m²

Nu är denna moderna och nyrenoverade bostadsrätt på Plogvägen i centrala Ängelholm ute till försäljning. Med en yta på 73 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för en bekväm vardag. Lägenheten är belägen på tredje våningen och har fönster i tre väderstreck, vilket ger en härlig ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över omgivningen. En av bostadens höjdpunkter är den trevliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Perfekt för att umgås med vänner och familj eller bara koppla av efter en lång dag. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet för framtiden. Dessutom ligger bostaden centralt, vilket gör det enkelt att ta sig till allt som Ängelholm har att erbjuda. Med närhet till kommunikationer, närservice, skolor och fik blir detta en perfekt plats för en bekväm och aktiv livsstil. Nuvarande ägare har totalrenoverat lägenheten med nya golv, helt nytt kök, badrum och nya ytskikt, missa inte att uppleva hur fräsch och ny denna lägenhet är. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad! Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected] för mer information eller för att boka in en visning.

  • Plus
  • Balkong
Persiljevägen 34, Tullstorp, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Persiljevägen 34

Villa
Tullstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 495 000 kr
139 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en 1-plansvilla med extra allt på barnvänlig adress med trädgård i härligt solläge! Beläget på en lugn gata i mysiga Tullstorp med det "rätta läget" och optimal placering på tomten ges en härlig utemiljö. Fastigheten erbjuder dessutom en pool för att svalka sig på sommarhalvårets soliga dagar. Designen på villan är både funktionell och estetiskt tilltalande och erbjuder det lilla extra som både förenklar livet och skapar extra glädje i tillvaron. Huset är bra planerat med tre sovrum, fint och modernt kök i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet i gränslandet finns även kaminför ytterliggare mysfaktor. Här finns ett rejält uterum i anslutning till köket. Villan bjuder på en planlösning som gör att den kan passa barnfamiljen likväl det ensamstående paret. Ett ytterligare trevligt attribut är det lilla bastuhuset med elbastu som erbjuder ytterligare vardagslyx. Låter det här som något som kan tänkas passa dig? Välkommen att boka en visningstid!

Centralvägen 15, Skälderviken, Ängelholms kommun

Centralvägen 15

Villa
Skälderviken, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
16 000 000 kr
140 + 60 m²
5 rum
2 940 m² tomt

Väntan är över! Nu är denna fantastiska villa belägen på ett av Skäldervikens bästa läge med ovanligt stor och insynskyddad tomt ute till försäljning! Bostaden är på 140+60 kvm fördelat på tre våningsplan och på övre plan kan du njuta av en magnifik utsikt över kullen, vilket ger dig en extra dimension av lugn och ro. Detta är verkligen ett drömhem som måste upplevas på plats. På entréplan erbjuds tre sovrum, stort helkaklat badrum och gästtoalett, fräscht kök och ett tillbyggt vardagsrum med även här utsikt över havet. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Källarplan har ett allrum, ett förråd och en matkällare och en framtida tvättstuga med groventré. Här är det nymålade vita väggar, klinkergolv och högt i tak. Det finns en renoverad gäststuga som ger extra utrymme för gäster eller kanske som ett hemmakontor. Här finns det ett sovrum, stort vardagsrum, härligt ljus veranda, fullskaligt kök, helkaklat badrum och även här finns möjlighet att renovera till tvättstuga. Den stora och lummiga tomten är en oas inbäddad i grönska och erbjuder härlig uteplatser med gott om soltimmar att njuta av. Här kan du även avnjuta en magisk havsutsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Och tack vare det höga och vackra läget kan du verkligen uppskatta den fria havsutsikten. En villa som både representerar värme, harmoni och äkta hemtrevnad. Omedelbar närhet till skog, skola, affär, bussförbindelser, restauranger, småbåtshamn men sist och absolut inte minst- närheten till Skäldervikens vackra strand! Söker du en unik fastighet kan detta vara det där läget du drömt om i hela ditt liv. Låt inte denna chans gå dig förbi! Kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på HusmanHagberg i Ängelholm/båstad för visning 0768 66 85 60 eller [email protected].

Tivoligatan 24, Epadalen, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Tivoligatan 24

Radhus
Epadalen, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 250 000 kr
124 + 7 m²
5 rum
182 m² tomt

Detta stilrena radhus är helt fantastiskt och har ett perfekt läge i populära Epadalen! Huset är snyggt renoverat med genomtänkta och rymliga planlösningar på entréplanet, medan de tre sovrummen och badrummet finns på det övre planet. Dessutom har huset utbyggts både framåt och bakåt för att skapa en större hall, ett förråd och en fantastiskt stor vinterträdgård som är fullisolerad. Vinterträdgården är verkligen pricken över i:et och gör detta radhus till det mest exklusiva i området. Här får man ett drömhus med gott om förvaring i hemmet och en fantastiskt lummig och insynsskyddad tomt Läget är oslagbart med närhet till skola, förskola, bussförbindelser och matbutik. Dessutom finns stranden, havet och Ängelholms centrum bara en kort cykeltur eller promenad genom skogen. För den som älskar natur och friluftsliv finns det gott om möjligheter i omgivningarna. Radhuset har en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner. Här kan du verkligen koppla av och njuta av det natursköna läget. Området är även barnvänligt med gott om lekplatser och grönområden i närheten. Detta är verkligen ett drömboende för den moderna familjen som vill ha det bästa av både natur och stadsliv. Missa inte chansen att boka en visning av detta fantastiska radhus idag! Kontakta fastighetsmäklare Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected] för mer information.

Vintervägen 8, Havsbaden, Ängelholms kommun

Vintervägen 8

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
9 750 000 kr
182 + 63 m²
7 rum
956 m² tomt

I mysiga Havsbaden ligger denna genomrenoverade villa med stil och klass. Helt fantastisk fastighet med originella och exklusiva detaljer där inget lämnats åt slumpen. Renoverad och ombyggd 2002. Stenkista för dagvatten samt ommålning av fasad är utfört under 2012. Carport med förråd! Villan för dig med höga krav! Med en fantastisk, ljus och öppen planlösning i entréplan med vackra ljusinsläpp som gör att man kan njuta av den vackra, lummiga trädgården även från bostaden - här finns fina utrymmen för sociala sammankomster. På övre plan erbjuds en mer privat sfär med tre stora, fina sovrum, badrum och ett rymligt allrum - härliga ytor med öppet upp i nock. Varmt välkomna att boka in er på visning på denna Havsbadsdröm!

Kristian II:s väg 14A, Centrum, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 14A

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 575 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 346 kr/mån
19 937 kr/m²

Denna fantastiska trea är nu ute till försäljning för dig som söker en modern och välskött bostad i centrala Ängelholm! Belägen i populära brf Bryggeriet, har denna genomgående lägenhet nyligen genomgått en totalrenovering och erbjuder nu fräscha och stilfulla ytskikt samt ett helkaklat badrum. Den stora och härliga inglasade balkongen ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus. Bostaden har en välplanerad layout med tre rum, vilket ger utrymme för både arbete och avkoppling. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för framtiden. Med ett centralt läge har du nära till allt - shopping, restauranger och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd. Passa på att boka in en visning av denna attraktiva bostad redan idag! Detta är en perfekt möjlighet att skaffa sig ett bekvämt boende i hjärtat av Ängelholm.

  • Balkong
Rapsgatan 26, Södra Utmarken, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 16:30
Rapsgatan 26, Södra Utmarken, Ängelholms kommun, bild 2
Rapsgatan 26, Södra Utmarken, Ängelholms kommun, bild 3

Rapsgatan 26

Villa
Södra Utmarken, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 150 000 kr
200 + 29 m²
7 rum
616 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska, välskötta villa belägen i det populära området södra utmarken, bara en kort promenad från havet. Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig och mer därtill. Storlek är ingen brist här med sina imponerande 200 kvadratmeter och välplanerade layout. Ljuset strömmar in genom de nya aluminiumfönstren och skapar en luftig atmosfär i varje rum. Det är svårt att inte bli imponerad av den påkostade renoveringen som ägarna har lagt ner på denna bostad som även är besiktigad. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Vardagsrummet är i vinkel och öppnar upp mot köket, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Uteplatsen är en riktig pärla, perfekt för att njuta av de många soltimmar som detta naturnära område har att erbjuda. Den automatiserade bevattningen i trädgården gör skötseln enkel och smidig. Garaget har också fått sig en rejäl ansiktslyftning med nya isolering, tak, panel och mycket mer. Med fem sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Dessutom finns det en uppfart med plats för flera bilar, vilket är perfekt för de som har behov av extra parkering. Detta otroligt välskötta hem har genomgått kontinuerliga renoveringar under de senaste åren, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva göra något. Dessutom är läget barnvänligt och nära till kommunikationer för enkel pendling. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömliknande bostad i Ängelholm. Kontakta oss idag för att boka en visning eller fastighetsmäklaren för mer information på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Premium
Ådalsvägen 12, Luntertun, Ängelholms kommun

Ådalsvägen 12

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 395 000 kr
134 + 47 m²
5 rum
668 m² tomt

Varmt välkomna till Ådalsvägen 12! En enplansvilla som nu med stor värdighet är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem. Perfekt storlek och dessutom lättskött vilket gör att det passar såväl barnfamiljen som er som vill ha allt i ett plan. Här finns en insida och trädgård som verkligen överraskar så denna villa bör verkligen upplevas på plats. Det vinterisolerade uterummet på 35 kvm sätter guldkant på vardagen och är placerat mot den grönskande och skyddade trädgården. Genomtänkt planlösning som erbjuder rejäla sociala ytor med gott om ljus, trevlig arkitektur i kombination med tre sovrum samt ett rejält uterum. Två fina kaminer, en i köket och en i vardagsrummet. En härlig grönskande tomt med flera solläge för den som vill följa solen eller för den föredrar att sitta i skuggan. I övrigt så finns garage som är ihopbyggt med huvudbyggnaden - vad mer kan man behöva? Missa inte chansen! Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

Tornakullsvägen 19, Boarp, Båstads kommun
Tornakullsvägen 19, Boarp, Båstads kommun, bild 2
Tornakullsvägen 19, Boarp, Båstads kommun, bild 3

Tornakullsvägen 19

Villa
Boarp, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
7 000 000 kr
161 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem, perfekt för den som vill ha något helt nytt och påkostat. Denna stora och välplanerade villa imponerar med sina höga tak och ljusa, luftiga atmosfär. Här kan du njuta av modern utrustning och ett genomgående enhetligt Bjelin ekgolv som ger en elegant touch till varje rum. Belägen i en återvändsgränd, erbjuder denna bostad en trygg och naturnära miljö. Ta in den fantastiska havsutsikten från den fantastiska balkongen på övre plan och känn den friska havsbrisen. Med närhet till Boarp, flera golfbanor och havet, finns det alltid något att göra för den äventyrslystne. För familjen finns det gott om utrymme med stora rymliga sovrum och en trevlig uteplats där solen skiner under många timmar om dagen. Slappna av i bastun med ingång från masterbedroom och njut av en lyxig stund för dig själv. Detta barnvänliga läge gör det till ett perfekt hem för den växande familjen. Om du är ute efter något nytt, modernt och helt unikt, då är detta huset för dig. Kom och upptäck allt detta och mer - upplev livet vid havet i detta perfekta hem i Båstad. För mer information eller för att boka visning kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Premium
  • Nyproduktion
Östersundsgatan 7, Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun

Östersundsgatan 7

Radhus
Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 750 000 kr
117 m²
5 rum
5 589 kr/mån
23 504 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett av dessa moderna bostadsrättsparhus på Ärrarps Ängar, beläget på ett lugnt och barnvänligt område! Byggt år 2020 sitter den nya känslan kvar i väggarna. Med sina välplanerade 117 kvadratmeter boarea fördelat på två plan känns denna bostad gedigen och rymlig. 5 rum och kök, varav 3 sovrum gör att det finns gott om utrymme för en familj eller paret som vill ha sitt egna hemmakontor. Här finns möjlighet att flytta direkt in i en fräsch, stor och hemtrevlig bostad med egen stensatt uteplats med kvällssol. Morgonsolen kan du istället avnjuta på framsidan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Energieffektiv
Soldatvägen 2, Förslöv, Båstads kommun

Soldatvägen 2

Tomt
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 945 000 kr
925 m² tomt

Bygg nytt i gemytliga Förslöv! Missa inte chansen för att bygga just er drömbostad i Förslöv - en del av Bjäre som vuxit rejält på senare år! Här finns goda kommunikationer på för pendlaren och man bor i mysiga villakvarter med närheten såväl naturen som våra vackra stränder och havet. Här finns ett fåtal tomter kvar på denna lilla förlängning av ett befintligt villakvarter i den sydvästra delen av byn. För tillfället har dessutom Mjöbäcksvillan ett kanonerbjudande till sina kunder som innebär att ni som kunder enbart betalar för tomten i första skedet därefter betalas resterande likvid för byggnadsentreprenaden på tillträdesdagen - med andra ord slipper ni som köpare stå med dyra kostnader för byggnadskreditiv under uppförandetiden. Ett fantastiskt erbjudande som för er innebär stora besparingar jämfört med annan nyproduktion. Kontakta gärna mäklaren för mer information. Ursprungligen fanns det 14 stycken tillgängliga tomter, idag återstår endast 6, där en i dagsläget är reserverad. Anslutningsavgifter är betalda och detaljplan finns, med andra ord är allt klart för sätta igång och bygga ert kommande boende. I priset ingår tomten samt anslutningsavgifter för el, vatten, avlopp och fiber. Åk gärna förbi området och kolla in läget och de hus som redan nu är uppförda för inspiration och känsla för hur ni kan förverkliga era husdrömmar. Goda kommunikationer och lättillgängligt med tåg, buss och pendlande. Förslöv är ett spännande och expansivt område där det byggs och utvecklas kontinuerligt. Här kan ni i egen regi bygga ert hus enligt upprättad detaljplan eller än mer fördelaktigt så bygger ni en villa på tomten via samarbetande Mjöbäcksvillan. Detaljplanen tillåter 1-planhus samt 1 ½-planshus. Ett enkelt och smidigt sätt att bygga nytt med en nyckelfärdig villa återstår endast anläggning av trädgård, sista strykningen målning och kostnad för eventuella komplementbyggnader tillkommer. Garage, carport och förråd kan väljas som tillval. Samtliga husmodeller har en hög grundstandard. Här finns många kostnadsfria tillval finns att välja mellan för att skapa ett hem som passar din egen personliga stil. Köket levereras från Vedum, vitvaror från Siemens. Trarydfönster, frånluftsvärmepump fr Nibe, Tarkett, Svedbergs, Swedoor mfl. Observera att tomterna som är till salu är obebyggda och att bilder mm i denna annons är förslag på hur man skulle kunna bygga sitt hus. Under rubriken dokument finns mer info i form av situationsplan, detaljplan mm Möjligt tillträde ca 1 år från tecknande av köpekontrakt! Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Eva Holmberg eller Frida Svahn för mer info, prisexempel och övriga frågor.

Hovdalagatan 6E, Munka Ljungby, Ängelholms kommun

Hovdalagatan 6E

Lägenhet
Munka Ljungby, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 850 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/1
6 175 kr/mån
24 026 kr/m²

Modern marklägenhet på hörntomt! Välkommen till denna moderna och stilrena marklägenhet belägen på en hörntomt i barnvänliga Munka Ljungby! Med högt i tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en luftig och rymlig atmosfär att trivas i. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en fröjd, samtidigt som du kan umgås med familj och vänner i den generösa vardagsrumsmiljön. Lägenheten erbjuder tre bekväma sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att ha gästrum och arbetsplats. Det helkaklade badrummet ger en lyxig touch och är både stilrent och lätt att hålla rent. På både framsidan och baksidan av bostaden finns trevliga uteplatser, perfekta för att njuta av solen och låta barnen leka fritt. Här kan du avnjuta din morgonkaffe eller bjuda in till grillkvällar med familj och vänner. Med ett barnvänligt läge och närhet till grönområden och skolor är detta ett perfekt hem för den aktiva familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska lägenhet som erbjuder både stilren design och praktiska lösningar! Missa inte att boka in er på visningen eller för mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Uteplats
Östanvindsgatan 3D, Nya Kungsgården, Ängelholms kommun

Östanvindsgatan 3D

Lägenhet
Nya Kungsgården, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 700 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/2
5 346 kr/mån
30 000 kr/m²

Letar ni efter en 3:a i markplan i superfint skick? Då är denna bostad något för just dig! Otroligt fin 3:a på 90 kvm på Nya Kungsgården i BRF Kungsgården! Här har man en trädgårdstäppa på framsidan vid entrén och på baksidan har man en stor uteplats i ett fantastiskt solläge. Uteplatsen på baksidan är omgärdad av en häck för ett insynsskyddat läge och utanför är det en stor gräsyta som tillhör föreningen. När man tar ett steg in i bostaden märker man med en gång av hemtrevnaden och man möts av de fina ytskikten! Till vänster i hallen finns det plats att hänga av sig ytterkläderna. Vidare åt vänster har man matplats med fönster ut mot trädgården på framsidan. Vidare har man köksinredningen till höger som är otroligt stilfullt. Köket är renoverat år 2019 med inredning från IKEA i snygg svart stil. Genom köket kommer man till vardagsrummet som är ljust och fint med utgång till uteplatsen på trädäck, där man kan njuta av solen större delen av dagen. Genom hallen åt höger har man en väldigt tjusig klädkammare/dressing-room med bra förvaring och en mjuk fin heltäckningsmatta på golvet. Efter det kommer det två sovrum i bra storlek. Mitt emot klädkammaren har man en otroligt fint badrum som även det renoverades år 2019. Medvetna och moderna materialval med kakel och klinker i ljus färg med svarta inredningsdetaljer. Dessutom finns det tvättmaskin i badrummet. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste åren, så här är det bara att flytta in och njuta av sin nya fina bostad! Bostaden är belägen i ett populärt område med närhet till stadens centrum men även den vackra naturen kring Rönne å. I området finns flertalet lekplatser och mycket grönyta. Bra bussförbindelser går genom Nya Kungsgården. Varmt välkomna att boka in er på visning! För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller [email protected]

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 42