Videvägen 40

Tyresö Strand, Tyresö kommun Se på karta

7 975 000 kr

8 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
3 480 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1944
Driftkostnad
29 500 kr/år

Ogenerat boende med magnifik trädgårdstomt om ca 3 500 kvm. Det rymliga huset om totalt 260 kvm har renoverats med ny panel, dränering, nya avloppstammar, badrum, kök, ytskikt mm. Några renoveringar återstår att slutföra men potentialen till ett modernt och fint hus är mycket stor. Huset erbjuder gott om sociala ytor med plats för umgänge med familj och vänner samtidigt som den privata sfären kan bibehållas och finns behovet av kontor eller plats för annan verksamhet passar huset perfekt. En fin villa med stora fönster och dynamisk planlösning där du bor centralt men samtidigt lugnt beläget.

Totalt har huset 3 plan varav en souterrängvåning med garage, tvättavdelning samt bastu och förrådsutrymmen alternativt möjlighet till egen verksamhet. På entréplan finns idag ett rymligt kök med stor matplats samt vardagsrum, sovrum och ett magnifikt badrum. Övre plan erbjuder 4 sovrum samt ett äldre duschrum som behöver renoveras. På tomten har nyligen en gäststuga uppförts med kök och badrum och här finns möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Huset värms upp med en pelletspanna vilket är ett energieffektivt sätt att värma husen i en marknad med höga elpriser.

Ypperligt läge nära natur, hav och citypulsen. Trygga gång- och cykelavstånd till populära Strandskolan och Tyresö skola samt fina Strandtorget med mysiga caféer, välsorterad livsmedelsbutik samt restauranger. Bra bussförbindelser som tar dig till Centralen eller Gullmarsplan på cirka 20-30 minuter. Det är även bekvämt avstånd till vackra Tyresö Slott med slottspark
.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Stefan Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Stefan Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46734293294