Mäklare Stefan Larsson

Stefan Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Videvägen 40, Tyresö Strand, Tyresö kommun

Videvägen 40

Villa
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

8 495 000 kr

165 m²

6 rum

3 480 m² tomt

Ogenerat boende utöver det vanliga med magnifik trädgårdstomt om ca 3 500 kvm. Det rymliga huset om totalt 260 kvm har genomgående renoverats med ny panel, dränering, nya avloppstammar, badrum, kök, ytskikt mm. Huset erbjuder gott om sociala ytor med plats för umgänge med familj och vänner samtidigt som den privata sfären kan bibehållas och finns behovet av kontor eller plats för annan verksamhet passar huset perfekt. En mycket fin villa med stora fönster och dynamisk planlösning där du bor centralt men samtidigt lugnt beläget. Den moderna inredningen tillsammans med den genomtänkta planlösningen med mycket generösa ytor skapar ett välkomnande och spännande intryck. Totalt har huset 3 plan varav en souterrängvåning med garage, tvättavdelning samt bastu och förrådsutrymmen alternativt möjlighet till egen verksamhet. På entréplan finns idag ett rymligt kök med stor matplats samt vardagsrum, sovrum och ett magnifikt badrum. Övre plan erbjuder 3 sovrum samt badrum. Huset är charmigt med många och fina detaljer och har braskamin och överlag har alla rummen bra rymd och fina ljusinsläpp. På tomten har nyligen en gäststuga uppförts med kök och badrum och här finns möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Ypperligt läge nära natur, hav och citypulsen. Trygga gång- och cykelavstånd till populära Strandskolan och Tyresö skola samt fina Strandtorget med mysiga caféer, välsorterad livsmedelsbutik samt restauranger. Bra bussförbindelser som tar dig till Centralen eller Gullmarsplan på cirka 20-30 minuter. Det är även bekvämt avstånd till vackra Tyresö Slott med slottspark.

  • Balkong
  • Uteplats
Dragonvägen 11, Skälsätra, Tyresö kommun
Dragonvägen 11, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 2
Dragonvägen 11, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 3

Dragonvägen 11

Villa
Skälsätra, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

9 875 000 kr

140 m²

4 rum

1 622 m² tomt

Vacker arkitektritad och högkvalitativ familjevilla med påkostad funktion där huset är i absolut toppskick perfekt belägen på attraktiv och lugn adress. Här finns möjlighet till ett nytt och fräscht boende då huset erbjuder mycket representativa umgängesytor med kök och matplats i öppen och ljus harmoni. Den trevliga fönstersättningen ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en inbjudande vy mot den terrasserade uteplatsen och poolen på husets baksida gör att ute- och innemiljö smälter samman. Husets skapades med fokus på umgänge och funktion så att det skulle upplevas modernt och stilrent under många år framöver. Bergvärme med golvvärme ger behaglig värme under vintern och kyla med FTX ventilation under sommaren med låg driftskostnad. Huset är mycket påkostat och försett med en mängd finesser som extra varmvattencirkulation, separat kyla i walk in closet, Elko livingsystem i kök/matrum samt trädgårdsbelysning via astrour. Flertalet utgångar till underbara stenlagda terrasser i härligt läge ger minimalt underhåll och komfort. Den inbjudande gårdsplanen med snygg muranläggning inrymmer plats för flera bilar och det finns även ett dubbelgarage med inredd lägenhet med fläktkonvektor med värme och kyla via bergvärme för uthyrning eller generationsboende . Huset ligger intill skog och naturområden och här har skapats en oas med helt insynsskyddat läge där du kan hoppa i den nyrenoverade poolen under varma sommardagar eller varför inte sitta i spabadet under den gnistrande klara stjärnhimlen och njuta av ett glas champagne. På badrocksavstånd ligger Långsjön, där man kan bada eller lägga i sin kanot för en tur. För den naturintresserade når du med endast en kort promenad vackra naturområden och fler badvänliga sjöar. Flertalet bussförbindelser på kort avstånd med bland annat direktbuss till Stockholm C och Gullmarsplan.

  • Premium
  • Uteplats
Pelles väg 13B, Skälsätra, Tyresö kommun

Pelles väg 13B

Villa
Skälsätra, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

10 975 000 kr

303 m²

6 rum

901 m² tomt

Välkomna till Pelles väg 13B och denna villa i toppskick om tre plan som är utrustad med allt som hör ett toppmodernt hem till. Den generösa villan med öppen planlösning fördelar sig på sex rum och kök och erbjuder sann livskvalitet. Stort dubbelgarage samt pool och Jaccuzzi. Här är det bara att flytta in! Bostaden är attraktivt belägen intill härliga Långsjön med närhet till det bästa Tyresö har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man granne med naturen och fina promenadstråk. Vid Tyresö Centrum finns ett trevligt köpcentrum med diverse butiker, restauranger, café, livsmedelsaffärer, apotek och bibliotek. Det finns gott om rekreationsmöjligheter i närheten och samt närhet till 18-håls golfbana; Tyresö golfbana ligger bara 500 meter från Tyresö centrum och är populär då den är en omväxlande park- och skogsbana. Här finns även närhet till bad, segling, rackethall, nybyggd simhall och ishall. Välkomna på visning!

  • Plus
Snövits väg 13a, Trollbäcken, Tyresö kommun

Snövits väg 13a

Tomt
Trollbäcken, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

2 800 000 kr

953 m² tomt

I mycket populära Trollbäcken finns nu möjlighet att förvärva en av få återstående tomter. Från tomten uppnås en strålande utsikt över Trollbäckens lugna villakvarter och med viss sjöglimt över Drevviken. Fastigheten får bebyggas med 1/7 med en huvudbyggnad och ett garage. Anslutning till Tyresö Kommuns V/A-nät finns i tomtgräns. Färdiga förslag på husproduktion finns men det finns inget krav på husleverantör. Tomtens läge är utmärkt med närhet till det mesta. Bussar till Gullmarsplan och Stockholm C, affärer, skolor, förskolor och badsjöar finns i närområdet. För den natur- och friluftsintresserade ligger Tyresta naturreservat och Tyresö sjösystem inom gångavstånd. Gillar man sport och motion finns Trollbäckens idrottsplats inpå knuten med padelbana, fotbollsplaner, friidrottsanläggning och ishall.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4