Snöflingegatan 9

Mullsjö kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Balkong
Nej
Byggår
2021
Avgift
6 911 kr/mån
Pris/m²
23 292 kr/m²

På västra sidan av Mullsjö tar området Kärleksudden fart, här erbjuds just nu ett kedjehus med badrocksavstånd till Mullsjön.
Huset är välplanerat med moderna och smarta detaljer, hundratjugo kvadrat meter fördelat på två plan.

Entréplan som är det sociala planet erbjuder ett välplanerat kök från Vedum, matplats som är sammanflätat med vardagsrummet, ett sovrum/kontor samt ett badrum med tvättmöjligheter.

Vi tar trappan upp till den mer privata delen av bostaden där vi finner tre bra planerade sovrum, ett allrum med fransk balkong samt ett badrum inrett med dusch.

På kärleksudden bor du med ett fantastiskt läge, allt du kan tänkas behöva i en vardag ligger med ett behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med både buss- och tågförbindelser till bland annat Habo, Jönköping, Falköping och Göteborg. perfekt för dig som pendlar!

OBOS som har byggt och projekterat bostadsrättsföreningen kommer att kompensera de kunder som köper med halva merkostnaden för de räntehöjningar som blivit pga det ostadiga världsmarknadsläget under 24 månader från det att föreningen gör klart sina lån vilket innebär att månadskostnaden som angetts kommer att bli lägre, ring ansvarig mäklare för mer information.

Inflyttning kan ske i slutet av januari 2023.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Jessica Brandt

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Jessica Brandt, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-687 69 96

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.