Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsgatan 24D, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00

Torsgatan 24D

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
138 m² tomt

Varmt välkommen till Torsgatan 24 D och detta trevliga radhus om 120+60 väldisponerade kvadratmeter. Här finner du ett välplanerat och barnvänligt hem fördelat över tre plan med både uteplats och balkong. Öppen och luftig planlösning med flera sällskaps- utrymmen och en överraskande rymd med det inredda källarplanet. Med sina sex rum och kök, två badrum och flertalet renoveringar under 2022, är detta hem perfekt för den som söker både utrymme och stil. Här finns ett funktionellt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar i anslutande matplats. Vidare erbjuder bostaden tre rejäla sovrum, dubbla badrum i helkaklade utföranden, ett vardagsrum, ett hobbyrum som passar perfekt för lekrum till barnen, tvättstuga m.m. Trivsam utemiljö med en lättskött tomt med uteplatser på fram- och baksida. Förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd. Tillgång till både carport och parkering. En av de betydande renoveringarna inkluderade uppdatering av elsystemet med central anläggning och installation av fiber, vilket ger höghastighetsinternet och möjlighet till snabb kommunikation och uppkoppling. Dessutom har två nya luftvärmepumpar installerats, vilket ger effektiv och energisnål uppvärmning och avkylning i hemmet. Köket och vardagsrummet har förvandlats genom att en vägg tagits ner, vilket skapar en öppen planlösning och en luftig känsla. Spotlights i taket ger ett behagligt och modernt ljus, medan det nya golvet på hela entréplanet ger en enhetlig och stilren yta. Alla väggar har slipats och målats, vilket ger en fräsch och nykänsla i varje rum. Den omfattande renoveringen inkluderade även uppgradering av vitvarorna, såsom en ny kyl/frys och diskmaskin. Dessutom har en ny varmvattenberedare installerats, vilket ger en pålitlig och effektiv uppvärmning av vattnet i hela huset. För bekvämlighetens skull har även en ny tvättmaskin och torktumlare installerats, vilket gör tvättningen till en enkel och smidig process. Centralt läge med gångavstånd till brett utbud av affärer, service, restauranger och kommunikationer. Busshållplats till Jönköping ligger enbart någon minut bort och går regelbundet med korta intervaller.

  • Plus
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 1M

Radhus
Norrängen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
5 535 kr/mån
26 111 kr/m²

Välkommen att beundra Vätterns alla skiftningar från detta bostadsrättsradhus på Hagstensgatan 1M på Norrängen i Huskvarna. Denna bostadsrätt i radhusform, fördelad över tre plan, ger en perfekt kombination av bekvämlighet och villakänsla. Här bor du med villakänsla men i en stabil och välskött HSB-förening. Ljus och renoverad bostad i tre plan som är perfekt för den växande familjen. Med sin slående utsikt över Vättern och sin idylliska plats är detta ett hem som måste ses för att uppskattas fullt ut. Flertalet renoveringar senaste åren som inkluderar kök, ytskikt, badrum, genomgående golvvärme på entréplan och källaren, garderober och moderna vitvaror, vilket ger både stil och funktion. Från det öppna och ljusa entréplanet med sitt moderna kök och generösa vardagsrum med fungerande eldstad till det övre planet med rymliga sovrum och ett lyxigt badrum. Vidare till källarplanet med gott om förvaringsutrymme och ett extra badrum, erbjuder detta hem en harmonisk livsstil. Sammanfattningsvis ett riktigt wow-läge på Norrängen för dig som värdesätter utsikten. Ett stenkast från lägenheten ligger café Kroatorpet, perfekt att promenera bort och köpa frallor under helgerna. En längre promenad eller via cykel tar ni er med enkelhet in till Huskvarna city där all service finns. Busshållplats några 100 meter bort! Läs mer på: https://www.hsb.se/gota/brf/norrangen/

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Konstapelgatan 170, Barnarp, Jönköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00

Konstapelgatan 170

Radhus
Barnarp, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 309 kr/mån
18 717 kr/m²

På toppenläge i Barnarp finner du nu detta bostadsrättsradhus fördelat över två plan med lättskött trädgård i härligt solläge. Intrycken är många, fördelarna likaså. Radhuslägenheten är i fin skick och är grundligt genomgången med fina material och färgval. Interiört är allt väl harmoniserat och vittnar om ett fin bostad att trivas i många år framöver. Här finner du ett ljust och härligt vardagsrum, två sovrum, klädkammare, kök med full maskinpark, tvättstuga samt två badrum. I anslutning till vardagsrummet finner du bostadens stora bonus; inglasat uterum med trädgård. Att bo på Konstapelgatan 170 innebär att Ni har ett boende med fördelarna från att äga ett hus men med tryggheten och det bekymmersfria boende i en HSB bostadsrättsförening. Här lever man nära lekplats, grönområden, dagis och skola samt allt man kan behöva. Lägg därtill att bredband, p-plats och garageplats ingår i avgiften. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Otto Lindblads väg 23, Vätterslund, Jönköpings kommun

Otto Lindblads väg 23

Radhus
Vätterslund, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
134 + 37 m²
6 rum
274 m² tomt

Välkommen till detta välskötta radhus med fantastisk utsikt över Vättern! Med en imponerande insida kommer både ägare och gäster att trivas i många år framöver. Sedan byggåret har bostaden fått nytt tak, nya fönster, ny trädgård på både fram och baksida, nytt kök, nytt badrum, ny WC och ny planlösning på entréplanet med tvättstuga, dusch och bastu. Här är det bara att flytta in och trivas! Exteriört erbjuds en designad trädgård med hög estetik! Den nylagda trädgården är underhållsfri med grus och plattor där pampiga hortensiaträd och prydnadsgräs bidrar till en rogivande känsla. Öländsk liggande ekpanel finner ni på stora delar av fasaden. I trädgården finns det flera ytor för umgänge. Baksidan har ett attraktivt västerläge och den generösa träaltanen är en given plats många månader om året. Läget är perfekt på en lugn återvändsgata med fritt läge framför. Utöver närhet till Vättern och centrala Jönköping är området berikat med fina promenadstråk och lekplatser för de minsta. Intill vändplanen på gatan ligger Vätterslundsskolan, som är en F-3 skola plus förskola. Närmsta mataffär ligger på några minuters promenad bort. På bekvämt cykelavstånd når du centrala Jönköping på några minuter. Busshållplats finns inom två minuters promenad från bostaden och erbjuder täta förbindelser in till city. På Vätterslund finns med andra ord det mesta för att göra vardagen smidig och rofylld.

Stora Bråared Ridcenter, Mullsjö, Mullsjö kommun

Stora Bråared Ridcenter

Gård/Skog
Mullsjö, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
2 ha tomt

Välkommen till Stora Bråared Ridcenter, en dröm för hästälskare! Denna exceptionella hästanläggning erbjuder allt du behöver för att driva en framgångsrik verksamhet eller njuta av ditt eget hästliv i en vacker och fridfull miljö. Beläget i Mullsjö, omgiven av naturens skönhet, är detta ett paradis för ryttare och hästägare. Anläggningen har två imponerande ridhus som är perfekta för träning och tävlingar året runt. Det större ridhuset (20x60) är utrustat med bevattningssystem, läktare och domartorn, vilket gör det till en idealisk plats för evenemang och kurser. Det lilla ridhuset har rustats upp med ny plåtfasad och ridytan där är 20x40. Det stora stallet (250kvm) med 8st boxar är designade med full funktionalitet i åtanke. Här finner ni även en uppvärmd sadelkammare med tvättmaskin, höloft och foderkammare. Det lilla stallet har 4st boxar och även här en uppvärmd sadelkammare. Stallarna erbjuder en bekväm och säker plats för dina hästar att bo, med bekvämligheter som vattenkoppar, rymliga boxar och uppställningsplatser som främjar hästarnas hälsa och välbefinnande. Samtliga boxar är utbytta 2023 och håller en hög standard. På fastigheten finner ni även en stor ridbana ca 28x50, gödselplatta samt flertalet nydränerade hagar med nya hållbara och stabila stolpar. I det lilla ridhuset finner ni en bekväm och nyrenoverad övernattningsbostad perfekt för tränare, besökare eller för den lilla familjen. Lägenheten har ett helkaklat badrum, tvättstuga och fullutrustat kök samt två rejäla sovrum. Genom vardagsrummet når ni även ut till den stora uteplatsen med jacuzzi och sina lättmöblerade ytor. Här kan ni njuta av solen strålar samtidigt som ni blickar ut över hagarna där hästarna betar. Med enbart några minuters bilfärd alt cykel når ni Mullsjö-centrum, här finns caféer, restauranger, matbutiker, klädaffärer, vårdcentral, bibliotek, systembolag, badhus och mycket mer. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 25 minuter! Detta är en unik möjlighet att förvärva en fullutrustad hästanläggning. Oavsett om du är professionell ryttare, tränare eller helt enkelt en hästentusiast, kommer Stora Bråared Ridcenter att överträffa dina förväntningar. Denna fastighet måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Stekelvägen 17, Öxnehaga, Jönköpings kommun

Stekelvägen 17

Radhus
Öxnehaga, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
111 m²
4 rum
183 m² tomt

Välkomna till Stekelvägen 17 och detta familjära och mysiga radhus i omtyckt bostadsområde. Här erbjuds 4 rum och kök om 111 kvm uppdelat på två plan samt inglasat uterum i västerläge och uteplats i österläge. Utöver detta finns två förråd, en egen lättskött trädgård och parkeringsplats i garage. En genomtänkt planlösning med de sociala ytorna i entréplanet och de flesta sovrum belägna på övre plan. Badrum finns på båda våningarna och bostaden har mycket goda förvaringsutrymmen. Fina och ljusa ytskikt skapar tillsammans med ljusinsläpp från två väderstreck en hemtrevlig känsla. Ett barnvänligt område med lekplats precis utanför dörren och naturen runt hörnet. Närhet till skola, matbutik, vårdcentral, fotbollsplan och busshållplats. Inflyttningsklart boende med alla möjligheter för att trivas! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Mattias Nilsson på 0739447031 alt [email protected] för mer information eller för att framföra ert intresse.

Stallgatan 3C, Mullsjö, Mullsjö kommun

Stallgatan 3C

Radhus
Mullsjö, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
93 m²
4 rum
111 m² tomt

Välkomna till Stallgatan 3c, Mullsjö och detta mycket välskötta radhus i två plan! Bostaden om 93 kvadratmeter är omgjord från 3 rok till 4 rok med tre sovrum, stort vardagsrum, dubbla badrum och kök med matplats. Bostaden är i toppskick med nyligen renoverade ytskikt, kök, badrum och uteplats med tralldäck. En lättskött trädgårdsplätt på båda sidor av huset med två tillhörande förråd, morgonsol på framsidan och kvällssol på baksidan. Låga driftskostnader och ett smidigt boende, perfekt för förstagångsköparen. På Stallgatan är man del av en samfällighet som tar hand om gemensamma ytor, renovering av yttertak samt tillhandahåller garage- och parkeringsplatser. Ett lummigt och mysigt område med närhet till skolor, förskola, kommunikationer, natur och dessutom populära Björkhaga. Här finns alla chanser att trivas i många år framöver! För mer information kontakta ansvarig mäklare Mattias Nilsson, 0739-447031, alt [email protected]. Varmt välkomna på visning!

Brånerydsvägen 5A, Söder, Jönköpings kommun

Brånerydsvägen 5A

Villa
Söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
122 + 67 m²
5 rum
570 m² tomt

Välkommen till Brånerydsvägen 5A - ditt nya familjehem där komfort möter charm i en harmonisk miljö. Med en imponerande yta på totalt 189 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för alla familjens behov och önskemål. Med 5 rum och kök fördelat över 122 + 67 kvadratmeter, inklusive 3-4 rymliga sovrum, möjliggör denna fastighet en flexibel och anpassningsbar livsstil. Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive ett modernt och renoverat badrum, stort vardagsrum, inglasat uterum, en separat toalett, bastu med dusch, tvättstuga och förråd för en smidig vardag. Under år 2022-2024 har flertalet större renoveringar genomförts med varsam hand - nytt kök, nytt badrum, nya innerdörrar och ytterdörr, installerat spotlights, nya golv samt ytskikt i entréplan och övre plan. Här finner ni en välskött och moderniserad villa där det invändiga skicket är något ut över det vanliga. Planlösningen är väl genomtänkt där den sociala delen i entréplan är praktiskt avskild ifrån sovrummen på plan 2. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger enbart någon minut bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här har Ni allt som behövs - livsmedelsbutik, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Närhet till fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Lovisagatan 28, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Lovisagatan 28

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 9/9
2 826 kr/mån
30 692 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla högst upp i huset på trevliga Gräshagen! Här kan ni verkligen bara flytta in och njuta av utsikten i både söder och norr. Lägenheten har ett sammanhängande parkettgolv i hela lägenheten med vitmålade väggar förutom i det ena sovrummet. Hela lägenheten har golvvärme vilket gör att den är väldigt lättmöblerad utan radiatorer på väggarna. Med två rymliga sovrum, fräsch kök och ett stort lättmöblerat vardagsrum är detta verkligen något som passar alla, en lägenhet att trivas i. Läget högst upp i huset gör att ni inte har någon insyn och en magisk utsikt, från kök och sovrum ser ni Vättern och Visingsö. Bostadsrättsföreningen HSB Fornkullen i Jönköping är en av stans mest ekonomiskt stabila föreningar. Föreningen följer en 30-årig underhållsplan för att bibehålla fastigheten i gott skick. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, internet (100/100), telefoni samt bostadsrättstillägget. Föreningen tillhandahåller 158st parkeringsplatser via kösystem mot en kostnad á 150kr/mån. På Gräshagen är det lugnt och trivsamt, vilket ger en avkopplande miljö att komma hem till. Att vara granne med naturen har sina fördelar och det framgår i detta området. Härifrån nås fina motionsspår och friluftsområden som Vattenledningsparken och Odensberg. I området finns både förskola och grundskola med flertalet lekplatser utspridda. Linjebuss nr 3 avgår med jämna avgångar via Gräshagens fyra busshållplatser mot Jönköping City. Södra utfarten från Gräshagen tar dig smidigt vidare med bilen ut på E4:an och Riksväg 40 på ett fåtal minuter. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 14, Pettersberg, Jönköpings kommun

Kvarnvägen 14

Lägenhet
Pettersberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 2/3
2 997 kr/mån
21 692 kr/m²

Välkommen till populära Kvarnvägen och denna välplanerade tvårummare med härlig utsikt! Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med tillgång till balkongen mot sydväst, perfekt för soliga dagar. Fräscht kök som har plats för minst fyra personer vid matbordet. Sovrummet rymmer dubbelsäng med möblemang samt en stor garderobsvägg för optimal förvaring. Badrummet är helkaklat och nytt i samband med stambytet 2015. Föreningen är välskött med god ekonomi och välunderhållen fastighet. I närområdet finns vacker natur och bekvämt gångavstånd till matbutiker, pizzerior och busshållplatser. Huskvarna centrum finner ni endast några kilometer bort med restauranger, shopping och mataffärer. Varmt välkomna!

  • Balkong
Starrgatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Starrgatan 25

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 337 kr/mån
34 190 kr/m²

Välkommna till denna härliga bostadsrätt på Starrgatan 25! En halvtrappa upp på 52,5 kvadratmeter möts du av en ljust och luftigt lägenhet med allt du behöver. Lägenheten håller en genomgående fräsch och god standard. Innanför entrén möts ni av en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här tar ni er vidare till vardagsrum där solen strålar in från den soliga balkongen i härligt söderläge. Här har ni utrymme att skapa minnen och njuta av stunder med nära och kära. Det rymliga sovrummet är en oas av lugn, och det fullutrustade köket gör matlagningen till en fröjd. Det helkaklade badrummet är både stilrent och praktiskt. Bostadsrätten tillhör en mycket välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening belägen på en lugn gata på Liljeholmen med Vätterstranden och Liljeholmsparken som närmaste granne. Här finns bland annat närhet till Högskolan, matbutiker, restauranger, Asecs, härliga grönområden och promenadstråk. För den som föredrar att åka kollektivt finns mycket bra kommunikationer endast ett stenkast från bostaden, annars går det utmärkt att promenera eller cykla till det mesta! Med närhet till allt du behöver och en genomtänkt design är detta inte bara en bostad, det är ett hem där varje detalj är utformad för att skapa den perfekta livsstilen. Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem! Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Stenhuggargatan 1, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00

Stenhuggargatan 1

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
111 m²
4 rum
vån 5/5
6 694 kr/mån
31 486 kr/m²

Varmt välkomna till Stenhuggargatan 1 och denna fyra högst upp i huset. På hela 111 kvm med fönster över takåsarna kommer detta bli ett boende att leva många år framöver! Lägenheten håller en hög standard med genomgående ekparkett samt ljusa väggar och tak. Marbodalkök och maskinell utrustning från Siemens där den öppna planlösningen mot vardagsrummet bidrar till långa middagar med nära och kära. Tre rymliga sovrum i neutrala toner med tillhörande förvaringsmöjligheter. Två badrum i tidlösa kulörer varav ett med både tvättmaskin och torktumlare. Pricken över i:et är den soliga balkongen beläget mot innergården, här kommer ni garanterat tillbringa många timmar under hela året! Allt detta beläget tre minuter ifrån Jönköpings vackra Vätterstrand. I närområdet finner du även flertalet restauranger, caféer och mataffärer. Några 100 meter bort hamnar ni i Knektarparken med fina grönområden samt populära och härliga Rocksjön. Dessutom finner ni Asecs, Citykärnan och Högskolan på kort avstånd med goda bussförbindelser runt hörnet. Som en boende i Drotten 2 har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Utöver den vackert utformade innergården finns ett gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt. Även en garageplats väntar nästa ägare ''mitt i stan'' är verkligen något som bör uppmärksammas. Låga boendekostnader som bäddar för ett sunt och ett långvarigt boende! Läs mer om föreningen på: https://sff-drotten.smartbrf.se/ Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lantmätargränd 1, Centrum, Jönköpings kommun

Lantmätargränd 1

Lägenhet
Centrum, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/5
4 970 kr/mån
52 151 kr/m²

Välkommen till Lantmätargränd 1, en fantastisk lägenhet som erbjuder både komfort och en oslagbar plats mitt i stadens hjärta. Denna elegant utformade lägenhet erbjuder enastående panoramautsikt över Vättern. Med en bekväm placering på våning 3 av 5, nås lägenheten enkelt via hissen, vilket erbjuder både bekvämlighet och tillgänglighet. Med sina tre rum, helkaklat badrum och kök är denna bostad perfekt för den moderna familjen eller för dem som vill unna sig gott om utrymme. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande känsla och ger en naturlig övergång mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket är modernt och har tillräckligt med förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat. Det exklusiva badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer, och skapar en lyxig och avslappnande atmosfär. Via ett av sovrummen når ni även ut till den inglasade balkongen med söderläge som förlänger sommaren där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utsikt över takåsarna. Här är den perfekta platsen att sitta med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en avkopplande kväll med vänner och familj. Det bästa av allt är läget! Bostaden är idealiskt belägen i Jönköpings centrala område. Du kommer att ha närhet till shopping, restauranger, caféer och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Dessutom når ni Asecs och Högskolan på kort avstånd med goda bussförbindelser runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hästhagsgatan 41B, Öxnehaga, Jönköpings kommun

Hästhagsgatan 41B

Lägenhet
Öxnehaga, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/9
5 271 kr/mån
24 036 kr/m²

Upptäck denna 83 kvm stora trerummare med nybyggd charm. Ett kök i neutrala toner, välutrustat badrum och ett enhetligt parkettgolv ger en omedelbar känsla av hemtrevnad. Varmt välkommen till Hästhagsgatan 41B! På fjärde våning upplevs en ljus och välplanerad bostad i gavelläge. Här uppe anträffas ett elegant kök i beige, helkaklat badrum med avlastningsbänk, tvättmaskin och torktumlare, två sovrum med skjutgarderober ett ljust vardagsrum och en praktisk klädkammare. Större fönsterpartier släpper in härligt ljus och den inglasade söderbalkongen är ett stort plus. Alla rum ramas smakfullt in av vitmålade väggar och ljus ekparkett. På Öxnehaga bor man i ett naturnära läge med nära till det mesta och goda kommunikationer med både buss och bil. I närområdet finns flertalet lekplatser & skolor men också friluftsområde, discogolfbanor och idrottsplats. Vid Öxnehaga centrum ligger livsmedelsbutik, vårdcentral, pizzeria, bibliotek och frisersalong.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra Hasselgränd 4B, Huskvarna, Jönköpings kommun

Södra Hasselgränd 4B

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
117 + 58 m²
8 rum
675 m² tomt

Detta parhus är det perfekta hemmet för dig och din familj. Beläget i mysiga familjekvarter och närhet till natur och lek. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Huset sträcker sig över tre plan, vilket ger utrymme för varje medlem att ha sitt eget privata utrymme samtidigt som de gemensamma områdena är generösa och inbjudande. Jöransberg är känt för sin barnvänlighet, och ditt nya hem är ingen undantag. Barnen kommer att älska att leka i den lummiga trädgården medan du kan vara lugn i vetskapen om att grannarna är lika vänliga och välkomnande som området självt. När det är dags att handla finns en matbutik inom bekvämt gångavstånd. Ingen mer stress med att köra långt för att handla matvaror – allt du behöver finns nära till hands. Det finns något för alla i detta hem. Slappna av i den inbjudande bastun efter en lång arbetsdag, eller njut av ett varmt bad i badkaret som ger dig en känsla av ren avkoppling. Med tre toaletter och en separat dusch finns det aldrig trängsel i morgonrusningen. För den som älskar bilar eller bara vill ha gott om utrymme för förvaring är det dubbla garaget en dröm som går i uppfyllelse. Här finns också gott om förvaring för alla dina behov. Detta parhus är helt enkelt en dröm som väntar på att bli ditt. Missa inte möjligheten att äga detta fantastiska hem i ett av de mest eftertraktade områdena. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem själv. Det är dags att göra din dröm till verklighet!

Drottninggatan 22B, Centrum, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 22B

Lägenhet
Centrum, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
2 439 kr/mån
29 146 kr/m²

Denna charmiga tvåa är belägen på andra våningen av tre och med sina 41 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och välplanerad yta. Den välkomnande entrén leder dig in i den rymliga vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala aktiviteter. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det renoverade badrummet är modernt och funktionellt, och ger en känsla av lyx och komfort. Sovrummet är inrett med omsorg och skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. I trapphuset finns balkonger som får nyttjas av bostadsrättsinnehavare. Det finns även en insynsskyddad uteplats på den mysiga innergården. Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Föreningen har och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bland annat gjordes stamrenovering 2003, ny el installerades i huset 2006, dränering gjordes 2009, ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Föreningen installerade fiber 2015. Det finns gott om förvaringsutrymmen med både ett källarförråd och ett vindsförråd som ingår i avgiften. Här har du gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ett par hundra från bostaden. På någon minuts promenadavstånd finns mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat.

Jupitergatan 13, Torestorp, Mullsjö kommun

Jupitergatan 13

Villa
Torestorp, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
113 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Välkommen till Jupitergatan 13 i Mullsjö! Denna trevliga enplansvilla på Jupitergatan 13 erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende i Mullsjö. Med sina 113 kvadratmeter finns här gott om plats för familjen att trivas och leva. Bostaden öppnar upp sig till ett välkomnande vardagsrum med generöst ljusinsläpp och en öppen planlösning som förbinder kök och sällskapsytor. Via vardagsrummet når ni även ut till den mycket trevliga altanen i soligt och privat läge. Uppskattar ni ljudet av en knastrande brasa? Då tänder ni med fördel upp braskaminen som är snyggt placerad i vardagsrummet. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter. I bostaden finns tre mysiga sovrum, ett badrum, gästtoalett samt tvättstuga för ökad komfort och praktiskt boende. Intill huset finner ni även det bekväma garaget med automatisk garageport. Den stora trädgården erbjuder en underbar utomhusmiljö med tillhörande altan för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Perfekt för sommarkvällar och lek för barnen. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område nära skolor, förskolor och grönområden, erbjuder Jupitergatan 13 en fantastisk livsmiljö för den som söker en avslappnad livsstil med närheten av både naturen och stadens utbud. I Mullsjö finns caféer, restauranger, matbutiker, klädaffärer, vårdcentral, bibliotek, systembolag, badhus och mycket mer. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 30 minuter! Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Myrliden 5, null, Mullsjö kommun

Myrliden 5

Villa
Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
133 + 30 m²
5 rum
838 m² tomt

Med ett av Mullsjös bästa lägen finns denna 70-talsvilla som bjuder på en flexibel planlösning för både den stora och lilla familjen. Den natursköna omgivningen, med utsikt över skog och sjö, erbjuder en unik fridfullhet som blir din vardag. På balkongen i västerläge kan du njuta av kvällssolen och dela sommarkvällar med vänner och familj. Interiört erbjuds en tilltalande planlösning som ger många möjligheter. Det finns idag två fullutrustade kök, ett på entréplanet och ett på souterrängplanet. Vidare på souterrängplanet finner du ett helkaklat badrum, ett sovrum (som kan delas av till två), förråd och ny entré. På övervåningen erbjuds ett badrum, två sovrum, vardagsrum och ett kök med tillhörande matplats. Planlösningen ger möjlighet att hyra ut ett våningsplan. Det passar även perfekt som ett generationsboende. För dig som önskar kan avskärmningen mellan våningsplanen tas ned. Nyligen installerades solceller på taket, vilket ger lägre elkostnad. Även en ny luftvärmepump har monterats och bidrar till lägre driftskostnad. Villan ligger alldeles intill naturen och ändå nära till centrala Mullsjö. Tågstationen är belägen inom promenadavstånd och erbjuder resor till Jönköping, Huskvarna, Nässjö, Falköping, Göteborg och andra orter. Pendlingsavståndet till Jönköping är bekvämt. Med bil når ni Jönköping under 25 minuter tack vare smidig riksväg. I Mullsjö finns allt ni behöver för en bekväm vardag. Utöver förskolor och grundskolor finns det två mataffärer, affärer, vårdcentral, apotek med mera.

Vätterslundsgatan 13, Bymarken, Jönköpings kommun

Vätterslundsgatan 13

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/3
5 139 kr/mån
27 031 kr/m²

I ett rejält 40-talshus finns denna renoverade bostad som bjuder på representativa ytor och utsikt över Vättern! Detta boende passar er som värdesätter att bo i ett familjärt område med närhet till mycket. Här erbjuds två sovrum i bra storlekar, ljust vardagsrum med balkong i österläge, stort kök, helkaklat badrum och mycket förvaringsutrymme i flertalet garderober. Hela huset renoverades 2017 med nytt tak, nya fönster, balkonger och ny fasad. Något som bör uppmärksammas är att värme, vatten, el och en parkeringsplats ingår i avgiften! Bostadsrättsföreningen Tjuren 9 är en mindre förening som bildades 2017. I föreningen finns 3 bostadsrätter och 2 hyresrätter. Föreningen äger hela fastigheten. I källardelen finns tvättstuga med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare. Ett rymligt källarförråd ingår i bostadsrätten.

Tulpanstigen 7, Taberg, Jönköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00

Tulpanstigen 7

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
116 + 116 m²
6 rum
1 064 m² tomt

Varmt välkomna till Tulpanstigen och denna gedigna sjuttiotalsvilla med plats för hela familjen! Med sina tre sovrum, badrum, kök och det stora och luftiga vardagsrummet på entréplan får hela familjen plats, lägg därtill att ni har stora fina ytor i källarplanet med en gigantisk gillestuga och sovrum. I källarplan finns också gått om förvaring samt en nyrenoverad tvättstuga med dusch. Lättskött och plan trädgård med mysig uteplats och ett uterum samt lekstuga i trädgården, här finns plats för alla typer av barnlek och aktiviteter. Det trevliga läget på denna återvändsgatan gör boendet väldigt barnvänligt och lugnt! Närheten till båda Taberg och Månsarp samt endast femton minuter in till Jönköping är optimalt och en nybyggd förskola/skola på gångavstånd. Bra kommunikationer med buss och smidig pendling med bilen. Varmt välkomna!

  • Plus
Narvavägen 73, Bymarken, Jönköpings kommun

Narvavägen 73

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 645 000 kr
114 m²
4 rum
vån 1/3
8 155 kr/mån
23 202 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och charmiga lägenhet på Narvavägen 73 på det eftertraktade området Bymarken. Med sina generösa 114 kvm erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Lägenheten kännetecknas av en välkomnande känsla och omsorgsfullt bevarade detaljer. Den eleganta fiskbensparketten ger en klassisk touch till interiören och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den fungerande öppna spisen blir hjärtat i vardagsrummet och ger en extra dimension av mys och komfort under kyligare kvällar. Via vardagsrummet når ni även matsalen där de rejäla fönsterna ramar in utsikten elegant mot den vackra sjön. Köket är renoverat smakfullt med både skåp, lådor och stommar från HTH. Lägenheten har även tre sovrum var av ett används med fördel som master bedroom. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschhörna, wc, samt tvättställ med diverse förvaring. Läget på Narvavägen 73 är perfekt för den som önskar en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Den fridfulla omgivningen ger möjlighet till avkopplande promenader eller utflykter till Bymarkens grönområden. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Jönköpings stadskärna med dess utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. På husets framsida ligger en trädgård med uteplatser som medlemmarna kan disponera och i källaren finns en gemensam tvättstuga samt diverse förråd. I avgiften ingår värme, vatten samt en p-plats. Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Mellangatan 29, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 29

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
3 331 kr/mån
25 926 kr/m²

Välkomna till Mellangatan 29 på populära Liljeholmen. Denna bostad om 3 rum och kök är fördelade över 81 välplanerade kvadrat. Stort vardagsrum med fina sällskapsytor där både soffgrupp och matbord får plats. Två rejäla sovrum där dubbelsäng får plats i båda. Via ett av sovrummen når ni även ut till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Nyligen renoverat badrum utrustat med wc, duschhörna, tvättställ med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Rejäl klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Köket är stort och luftigt men är i behov av modernisering. Bostadsrätten tillhör en av Jönköpings mest välskötta och ekonomiskt stabila föreningar. Detta avspeglar sig i den tacksamt låga avgiften, i avgiften ingår värme, vatten, bredband och grundutbud av tv-kanaler! Föreningen har enbart 245kr i lån per kvadrat (enligt senaste årsredovisningen). Bostaden är belägen på en lugn gata på Liljeholmen med Vätterstranden och Liljeholmsparken som närmaste granne. Här finns bland annat närhet till Högskolan, matbutiker, restauranger, Asecs, härliga grönområden och promenadstråk. För den som föredrar att åka kollektivt finns mycket bra kommunikationer endast ett stenkast från bostaden, annars går det utmärkt att promenera eller cykla till det mesta! Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Lagastigen 32, Byarum, Vaggeryds kommun
Lagastigen 32, Byarum, Vaggeryds kommun, bild 2
Lagastigen 32, Byarum, Vaggeryds kommun, bild 3

Lagastigen 32

Lägenhet
Byarum, Vaggeryds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 519 kr/mån
21 511 kr/m²

Byarum är strategiskt beläget med närhet till både Vaggeryd och Jönköping. Det nya området kring Stigamo erbjuder stora företag och arbetsmöjligheter, och här bor ni på ett optimalt pendlingsavstånd från BRF Byarum. I detta område planeras det att bygga tre parhusbostäder och ett flerbostadshus. Lägenheterna kommer att vara 69,5 kvadratmeter stora och bestå av tre rum och kök. Åtta av lägenheterna kommer att ha egen uteplats med trädgård, medan två lägenheter kommer att ha balkong. Byarum är ett lugnt och naturskönt område som passar er som vill bo med närheten till grönska och natur. I närområdet finner ni Byarums skolan, skolan ligger mitt i byn och här går cirka 40 elever från förskoleklass till årskurs 3. Busstationen finner ni 500m bort och med enbart 5 minuter med bil når ni Vaggeryd city och ca 20 min till Jönköping. Byggstart beräknas ske under andra kvartalet 2024, och inflyttning planeras till årsskiftet 2024/2025. Priser: Parhus markplan - 1 695 000kr Flerbostadshus markplan - 1 595 000kr Flerbostadshus våning två - 1 495 000kr Gör gärna en intresseanmälan eller slå oss en signal så berättar vi mer!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Falkgatan 11H, Kråkeryd, Habo kommun

Falkgatan 11H

Radhus
Kråkeryd, Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
101,9 m²
4 rum
vån 1/2
4 829 kr/mån
22 522 kr/m²

Varmt välkomna till Falkgatan 11H och populära Kråkeryd, Habo. Här erbjuds ett praktiskt och ekonomiskt boende i ett välvårdat radhus med villakänsla. Här bor ni tryggt och smidigt med bostadsrättens alla fördelar. Huset erbjuder 4 rum och kök om hela 101,9 kvadratmeter uppdelat på två plan. Utöver detta finns ett inglasat uterum, trädäck och trädgårdsplätt i söderläge samt altan på framsidan av huset, isolerat förråd på tomten och carport via föreningen. Bostaden är i fint skick med härligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. På entréplanet finns en rymlig hall, badrum, fullutrustat kök med matplats, tvättstuga och vardagsrum med utgång till uterummet och trädgården. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum och goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare samt ett fräscht badrum. Inredningsbar vind som i dagsläget används för ytterligare förvaring. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med väldigt låg belåning och en stabil ekonomi, vilket innebär låga månadsavgifter och skapar trygghet för framtiden. Föreningen tar väl hand om de gemensamma ytorna i området och jobbar aktivt med att göra boendeupplevelsen på Falkgatan så praktisk och trevlig som möjligt. Föreningen har precis bytt ut yttertaken på husen och installerat laddstolpar för el-bil. Det finns en trevlig lekplats mitt i området och föreningen har även en gemensam lokal/gästhus med bastu som medlemmarna kan nyttja. Det här är det ideala hemmet för er som söker det bästa av två världar - en genuin villakänsla och samtidigt ett bekymmersfritt boende med föreningen som tar hand om det yttre underhållet! Välkomna att höra av er till ansvaring mäklare Mattias Nilsson 0739447031 alt [email protected] för mer information eller för att framföra ert intresse.

  • Plus
  • Uteplats
Vilhelmsrogatan 17, null, Nässjö kommun

Vilhelmsrogatan 17

Tomt
Nässjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
673 m² tomt

Om du längtar efter möjligheten att skapa ditt eget paradis i Nässjö, behöver du inte leta längre. Denna 674 kvm stora tomt erbjuder dig friheten att bygga ditt perfekta hem precis som du vill ha det. Denna tomt ger dig kreativ frihet att förverkliga dina byggdrömmar. Du bestämmer, från arkitekturen till inredningen, allt är upp till dig. I dagsläget är det två tomter TURKOSEN 8 på 674 m2 och TURKOSEN 27 på 778 m2 som ligger på adressen. Beläget i hjärtat av Nässjö city, har du allt du behöver inom räckhåll. Butiker, restauranger, skolor och serviceinrättningar finns bara en kort promenad bort. Du kan njuta av stadslivet samtidigt som du har möjligheten att koppla av i den gröna och natursköna omgivningen. El, vatten/avlopp och fiber ligger vid tomtgräns, bara att ansluta!

Visar 1 - 25 av 34