Mäklare Fridolf Nämberg

Fridolf Nämberg

Om mig

Min ambition som fastighetsmäklare är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att mina kunder ska känna sig trygga genom hela köp-/säljprocessen. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer där du som säljare känner stort förtroende och väljer att anlita mig återkommande gånger. Ledorden i mitt arbete är kvalitet, engagemang, personlighet och tillgänglighet. Varmt välkomna att kontakta mig för ett första förutsättningslöst möte gällande din boendesituation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Bråared Ridcenter, Mullsjö, Mullsjö kommun

Stora Bråared Ridcenter

Gård/Skog
Mullsjö, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
2 ha tomt

Välkommen till Stora Bråared Ridcenter, en dröm för hästälskare! Denna exceptionella hästanläggning erbjuder allt du behöver för att driva en framgångsrik verksamhet eller njuta av ditt eget hästliv i en vacker och fridfull miljö. Beläget i Mullsjö, omgiven av naturens skönhet, är detta ett paradis för ryttare och hästägare. Anläggningen har två imponerande ridhus som är perfekta för träning och tävlingar året runt. Det större ridhuset (20x60) är utrustat med bevattningssystem, läktare och domartorn, vilket gör det till en idealisk plats för evenemang och kurser. Det lilla ridhuset har rustats upp med ny plåtfasad och ridytan där är 20x40. Det stora stallet (250kvm) med 8st boxar är designade med full funktionalitet i åtanke. Här finner ni även en uppvärmd sadelkammare med tvättmaskin, höloft och foderkammare. Det lilla stallet har 4st boxar och även här en uppvärmd sadelkammare. Stallarna erbjuder en bekväm och säker plats för dina hästar att bo, med bekvämligheter som vattenkoppar, rymliga boxar och uppställningsplatser som främjar hästarnas hälsa och välbefinnande. Samtliga boxar är utbytta 2023 och håller en hög standard. På fastigheten finner ni även en stor ridbana ca 28x50, gödselplatta samt flertalet nydränerade hagar med nya hållbara och stabila stolpar. I det lilla ridhuset finner ni en bekväm och nyrenoverad övernattningsbostad perfekt för tränare, besökare eller för den lilla familjen. Lägenheten har ett helkaklat badrum, tvättstuga och fullutrustat kök samt två rejäla sovrum. Genom vardagsrummet når ni även ut till den stora uteplatsen med jacuzzi och sina lättmöblerade ytor. Här kan ni njuta av solen strålar samtidigt som ni blickar ut över hagarna där hästarna betar. Med enbart några minuters bilfärd alt cykel når ni Mullsjö-centrum, här finns caféer, restauranger, matbutiker, klädaffärer, vårdcentral, bibliotek, systembolag, badhus och mycket mer. Pendlingsmöjligheterna är stora tack vare goda tåg- och bussförbindelser samt den nya riksvägen 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 25 minuter! Detta är en unik möjlighet att förvärva en fullutrustad hästanläggning. Oavsett om du är professionell ryttare, tränare eller helt enkelt en hästentusiast, kommer Stora Bråared Ridcenter att överträffa dina förväntningar. Denna fastighet måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Kvarnvägen 14, Pettersberg, Jönköpings kommun

Kvarnvägen 14

Lägenhet
Pettersberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 2/3
2 997 kr/mån
21 692 kr/m²

Välkommen till populära Kvarnvägen och denna välplanerade tvårummare med härlig utsikt! Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med tillgång till balkongen mot sydväst, perfekt för soliga dagar. Fräscht kök som har plats för minst fyra personer vid matbordet. Sovrummet rymmer dubbelsäng med möblemang samt en stor garderobsvägg för optimal förvaring. Badrummet är helkaklat och nytt i samband med stambytet 2015. Föreningen är välskött med god ekonomi och välunderhållen fastighet. I närområdet finns vacker natur och bekvämt gångavstånd till matbutiker, pizzerior och busshållplatser. Huskvarna centrum finner ni endast några kilometer bort med restauranger, shopping och mataffärer. Varmt välkomna!

  • Balkong
Tulpanstigen 7, Taberg, Jönköpings kommun

Tulpanstigen 7

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
116 + 116 m²
6 rum
1 064 m² tomt

Varmt välkomna till Tulpanstigen och denna gedigna sjuttiotalsvilla med plats för hela familjen! Med sina tre sovrum, badrum, kök och det stora och luftiga vardagsrummet på entréplan får hela familjen plats, lägg därtill att ni har stora fina ytor i källarplanet med en gigantisk gillestuga och sovrum. I källarplan finns också gått om förvaring samt en nyrenoverad tvättstuga med dusch. Lättskött och plan trädgård med mysig uteplats och ett uterum samt lekstuga i trädgården, här finns plats för alla typer av barnlek och aktiviteter. Det trevliga läget på denna återvändsgatan gör boendet väldigt barnvänligt och lugnt! Närheten till båda Taberg och Månsarp samt endast femton minuter in till Jönköping är optimalt och en nybyggd förskola/skola på gångavstånd. Bra kommunikationer med buss och smidig pendling med bilen. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 3