Mäklare Mattias Nilsson

Mattias Nilsson

Om mig

Jag har 6 års erfarenhet som mäklare och mängder av nöjda kunder och lyckade bostadsaffärer. Alltifrån villor och bostadsrätter till gårdar och tomter. Jag ger mina kunder 100% fokus och anpassar min tjänst utefter varje enskild kunds behov. Jag brinner för mitt jobb och mitt mål med varje förmedlad bostadsaffär är att både köparen och säljaren ska rekommendera mig vidare till andra.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stekelvägen 17, Öxnehaga, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Stekelvägen 17

Radhus
Öxnehaga, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
111 m²
4 rum
183 m² tomt

Välkomna till Stekelvägen 17 och detta familjära och mysiga radhus i omtyckt bostadsområde. Här erbjuds 4 rum och kök om 111 kvm uppdelat på två plan samt inglasat uterum i västerläge och uteplats i österläge. Utöver detta finns två förråd, en egen lättskött trädgård och parkeringsplats i garage. En genomtänkt planlösning med de sociala ytorna i entréplanet och de flesta sovrum belägna på övre plan. Badrum finns på båda våningarna och bostaden har mycket goda förvaringsutrymmen. Fina och ljusa ytskikt skapar tillsammans med ljusinsläpp från två väderstreck en hemtrevlig känsla. Ett barnvänligt område med lekplats precis utanför dörren och naturen runt hörnet. Närhet till skola, matbutik, vårdcentral, fotbollsplan och busshållplats. Inflyttningsklart boende med alla möjligheter för att trivas! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Mattias Nilsson på 0739447031 alt [email protected] för mer information eller för att framföra ert intresse.

Falkgatan 11H, Kråkeryd, Habo kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Falkgatan 11H

Radhus
Kråkeryd, Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
101,9 m²
4 rum
vån 1/2
4 829 kr/mån
22 522 kr/m²

Varmt välkomna till Falkgatan 11H och populära Kråkeryd, Habo. Här erbjuds ett praktiskt och ekonomiskt boende i ett välvårdat radhus med villakänsla. Här bor ni tryggt och smidigt med bostadsrättens alla fördelar. Huset erbjuder 4 rum och kök om hela 101,9 kvadratmeter uppdelat på två plan. Utöver detta finns ett inglasat uterum, trädäck och trädgårdsplätt i söderläge samt altan på framsidan av huset, isolerat förråd på tomten och carport via föreningen. Bostaden är i fint skick med härligt ljusinsläpp och en genomtänkt planlösning. På entréplanet finns en rymlig hall, badrum, fullutrustat kök med matplats, tvättstuga och vardagsrum med utgång till uterummet och trädgården. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum och goda förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare samt ett fräscht badrum. Inredningsbar vind som i dagsläget används för ytterligare förvaring. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med väldigt låg belåning och en stabil ekonomi, vilket innebär låga månadsavgifter och skapar trygghet för framtiden. Föreningen tar väl hand om de gemensamma ytorna i området och jobbar aktivt med att göra boendeupplevelsen på Falkgatan så praktisk och trevlig som möjligt. Föreningen har precis bytt ut yttertaken på husen och installerat laddstolpar för el-bil. Det finns en trevlig lekplats mitt i området och föreningen har även en gemensam lokal/gästhus med bastu som medlemmarna kan nyttja. Det här är det ideala hemmet för er som söker det bästa av två världar - en genuin villakänsla och samtidigt ett bekymmersfritt boende med föreningen som tar hand om det yttre underhållet! Välkomna att höra av er till ansvaring mäklare Mattias Nilsson 0739447031 alt [email protected] för mer information eller för att framföra ert intresse.

  • Plus
  • Uteplats
Stallgatan 10C, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Budgivning pågår

Stallgatan 10C

Radhus
Mullsjö, Mullsjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
93 m²
3 rum
110 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett centralt och trevligt beläget radhus på Stallgatan, Mullsjö. Bostaden är i mycket fint skick där flera större renoveringar utförts. Här får man villakänslan med en lättskött trädgård och egen uteplats i söderläge. Ett praktiskt och ekonomiskt boende med låga driftskostnader, perfekt förstabostad! Bostaden erbjuder 3 rum och kök om 93 kvm uppdelat på 1½-plan. Möjlighet att göra om till ett extra mindre sovrum/kontor. Goda förvaringsutrymmen i klädkammare/förråd och utöver detta finns dubbla uteplatser, en lättskött trädgårdsplätt samt ett förråd på tomten. Nyrenoverat kök (2021), nyrenoverat badrum och wc (2021), installerad fjärrvärme och fiber. På Stallgatan är man del av en samfällighet som tar hand om bland annat takbyte och skötsel av grönområden och vägar. Området är barnvänligt och trivsamt och man bor mitt i centrala Mullsjö med gångavstånd till blanda annat populära restaurangen på Hotell Björkhaga, skolor, simhall, busshållplats och trevliga grönområden. Helt inflyttningsklart, här är det bara att packa upp flyttkartongerna och börja leva! Varmt välkomna på visning.

Visar alla 3