Mäklare Victor Göthberg

Victor Göthberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosstigen 14, Tovrida udde, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Mosstigen 14, Tovrida udde, Jönköpings kommun, bild 2
Mosstigen 14, Tovrida udde, Jönköpings kommun, bild 3

Mosstigen 14

Villa
Tovrida udde, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
68 m²
4 rum
1 537 m² tomt

Välkommen till Mosstigen 14, ett fantastiskt hem beläget på idylliska Tovrida udde med närhet till Lekeryd. Detta charmiga bostadshus om 68 kvm erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, en trivsam matplats, två sovrum, ett funktionellt kök, en inbjudande veranda och ett stort inglasat uterum som förlänger utesäsongen och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Utöver huvudbyggnaden finns ett gästhus med ett rum, ett badrum med tvättstuga och bastu, samt två förråd som kan användas som extra sovplatser. Den grönskande och välskötta trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder gott om plats för lek, odling och avkoppling. Endast 400 meter ner till Stensjön bjuder in till svalkande bad och fiske. Fastigheten har genomgått flera uppdateringar, inklusive en renovering av badrummet 2016, takbehandling 2018 och installation av kommunalt vatten/avlopp 2012. Med sin harmoniska miljö, genomtänkta planlösning och närhet till naturen är Mosstigen 14 den perfekta platsen för både permanentboende och sommarstuga för den större familjen. Missa inte chansen att förvärva denna pärla – boka en visning idag och upplev magin själv!

  • Premium
Syréngatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun

Syréngatan 4B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 435 kr/mån
44 048 kr/m²

Välkomna till Syrénvägen 4B! Lägenheten har ett härligt vardagsrum med vackert parkettgolv samt utgång till den mysiga balkongen med utsikt över lugna innegården. Det praktiska köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. I köket har du bra arbetsytor, god förvaring samt plats för matbord. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är helkaklat i ljusa kulörer. Bostaden är i dagsläget disponerad som en en-rummare men är i ursprunget en 1,5a. Man kan med enkla medel omvandla utrymmet mellan köket och rummet bredvid till ett mindre sovrum. Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, skolor, högskolan, lekplatser, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk, fina grönområden, tågstation och vårdcentral. Med en längre promenad alternativt cykel når du Jönköping Centrum där det finns gott om butiker, affärer och restauranger. Välskött förening med stabil ekonomi och låg belåning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och obligatorisk städavgift. Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Törnrosgatan 43, Ekhagen, Jönköpings kommun

Törnrosgatan 43

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
67,9 m²
3 rum
vån 3/3
2 769 kr/mån
22 828 kr/m²

Varmt välkomna till Törnrosgatan 43 och denna trerummare om ca 68 kvm beläget på våning 3/3. Genomgående ljus inomhusmiljö då bostaden har ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden bjuder på många bra egenskaper så som, en rymlig klädkammare, väldisponerad planlösning och härlig balkong i anslutning till vardagsrummet. Vidare finner du ett ljust kök, två sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett boende för den mindre familjen, paret eller du som ska bo ensam och värdesätter ett extra rum och gott om förvaringsmöjligheter. Ekonomiskt stabil förening där den ekonomiska förvaltningen sköts av Jönköpingsbostäder. Föreningen har de senaste åren genomfört stambyte -07, balkongrenovering och takrenovering -17. Ekhagen är ett lugnt och trevligt bostadsområde med blandning av både villor, bostadsrätter och hyresrätter. I närområdet finns Bondbergets naturreservat som erbjuder fin natur med gott om vandringsleder, Järabacken med utförsåkning, lekplatser, fotbollsplaner. Vid Ekhagens centrum finns matbutik, bageri och pizzeria. Asecs och all dess service ligger enbart några minuter bort. Med bil når du E4:an snabbt och med citybussen tar du dig smidigt in till Jönköping city.

  • Balkong
Vilhelmsrogatan 17, null, Nässjö kommun

Vilhelmsrogatan 17

Tomt
Nässjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
695 000 kr
1 451 m² tomt

Välkommen till TURKOSEN 8 och TURKOSEN 27 i Nässjö – två fantastiska tomter som tillsammans erbjuder en generös yta på 1451 kvm. Tomterna säljs ihop. Om du längtar efter möjligheten att skapa ditt eget paradis i Nässjö, behöver du inte leta längre. Denna stora tomt erbjuder dig friheten att bygga ditt perfekta hem precis som du vill ha det. Denna tomt ger dig kreativ frihet att förverkliga dina byggdrömmar. Du bestämmer, från arkitekturen till inredningen, allt är upp till dig. I dagsläget är det två tomter TURKOSEN 8 på 674 m2 och TURKOSEN 27 på 778 m2 som ligger på adressen. Beläget i hjärtat av Nässjö city, har du allt du behöver inom räckhåll. Butiker, restauranger, skolor och serviceinrättningar finns bara en kort promenad bort. Du kan njuta av stadslivet samtidigt som du har möjligheten att koppla av i den gröna och natursköna omgivningen. El, vatten/avlopp och fiber ligger vid tomtgräns, bara att ansluta!

Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Mäster Gudmunds väg 22

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
5 890 kr/mån
27 339 kr/m²

Välkommen till en bostad där rymd, ljus, bekvämlighet och hög boendekvalitet står i centrum. Här finner ni en väl tilltagen lägenhet om hela 62 kvm trevligt belägen våning två. Den imponerande Vätterutsikten där du kunna njuta av de spektakulära vyerna ut över Jönköping ger en extra dimension av avkoppling och njutning. Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och inredningsdetaljer, vilket ger en bekväm och trivsam livsmiljö. Interiört finner ni ett stort vardagsrum, kök med full maskinpark, stort sovrum, hall och ett badrum i helkaklade utföranden. Här erbjuds möjligheten att förvärva denna trevliga och stilfulla tvårummare där originaldetaljer blandats med nymodigheter. Hela bostaden genomgick en stor renovering under 2011 då både kök och badrum totalrenoverades, nytt parkettgolv och samtliga ytskikt målades också om. Gavelläget låter solen stråla in från fönster i tre väderstreck och från vardagsrummet ges en fantastik utsikt ut över Jönköping. Goda förbindelser ner till Jönköping centrum och med cykel är Ni där på nolltid. Beläget i ett attraktivt område med närhet till stadens citypuls. Här bor du bekvämt och modernt med närhet till allt som staden har att erbjuda.

  • Premium
Drivhusvägen 47, null, Jönköpings kommun
Drivhusvägen 47, null, Jönköpings kommun, bild 2
Drivhusvägen 47, null, Jönköpings kommun, bild 3

Drivhusvägen 47

Radhus
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/2
5 176 kr/mån
29 167 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt i villaform på Drivhusvägen 47 erbjuder en villakänsla med sina två plan och generösa 108 kvadratmeter. Med sina fyra rum och kök är detta ett rymligt hem med utmärkt utnyttjande av utrymmet. Här får du möjligheten att bo i en trygg bostadsrättsförening med känslan av ditt egna radhus! På entréplanet möts du av ett välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är modernt och funktionellt, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymme för den som gillar att laga mat. Vidare finner du vardagsrummet som är stort nog att inreda som både vardagsrum och matsal. En av dess fördelar är möjligheten att enkelt avskärma en del av detta utrymme för att skapa ett extra sovrum eller ett kontor om så önskas. Den ljusa och öppna planlösningen ger dig många möjligheter att anpassa inredningen efter dina behov och önskemål. En trappa upp finner du de tre sovrummen, som ger dig en praktisk separation mellan de privata och sociala utrymmena i hemmet. Lägenheten har också två helkaklade badrum, vilket är praktiskt och bekvämt för hela familjen eller för gäster. Förvaringsmöjligheterna finns det gott om, vilket gör det lätt att organisera ditt hem och hålla det snyggt och prydligt. Pricken över i:et är den stora uteplatsen på baksidan, som är i soligt söderläge. Detta ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar utomhus, plantera blommor eller odla grönsaker om du önskar, och ha plats för utomhusmöbler för avkoppling och måltider med nära och kära. Huset är beläget i ett trevligt och lugnt område på Huskvarnaberget. Du har nära till dagligvarubutiker, skolor, parker och andra bekvämligheter. Det finns också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafiken. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en perfekt balans mellan utrymme, funktion och komfort. Dess villakänsla och söderläge på baksidan gör det till en attraktiv plats att kalla hemma.

  • Premium
  • Uteplats
Dalstigen 5, Axamo, Jönköpings kommun

Dalstigen 5

Villa
Axamo, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
75 m²
4 rum
1 309 m² tomt

Detta nybyggda hus om ca 75 kvm stort erbjuder en bekväm och modern livsstil. Bostaden har ett härligt vardagsrum med braskamin, tre sovrum och ett kök, vilket ger gott om utrymme för en familj att trivas. Huset har också en pool med en stor härlig altan där du kan koppla av och njuta av soliga dagar. En av de stora fördelarna med detta hus är att det är bekymmersfritt i många år framåt. Det är välkonstruerat och byggt med högkvalitativa material, vilket minskar behovet av reparationer och underhåll. Dessutom är driftskostnaderna låga, vilket gör det kostnadseffektivt att bo här. Det finns även praktiska faciliteter som ett garage på 22 kvm och en tvättstuga på 8 kvm. Garaget ger gott om plats för fordon och extra förvaring. Frånluftsvärmepumpen samt luftvärmepumpen till poolen är den senaste och smartaste teknologin som garanterar låga drift och uppvärmningskostnader. För att säkerställa ett friskt och behagligt inomhusklimat är huset utrustat med ett FTX-system för ventilation. Detta system hjälper till att cirkulera ren luft och ventilera huset effektivt. Slutligen har huset också en egen brunn och en infiltration 3-kammarbrunn för avloppshantering. Det innebär att du inte behöver oroa dig för kostnader för vatten och avlopp, vilket är en ytterligare fördel när det gäller att minska driftskostnaderna. Huset är beläget på en friköpt tomt och har öppen utsikt över naturen. Du kan njuta av det lantliga läget samtidigt som du har närhet till staden, vilket ger en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. Förutom närheten till city har du också möjligheten att bada i närheten av Axamosjön, vilket ger extra fritidsaktiviteter och möjligheter till avkoppling. Sammanfattningsvis erbjuder detta nybyggda hus en perfekt kombination av modern bekvämlighet, låga driftskostnader och naturskönt läge med närhet till både stad och sjö.

Stenhuggargatan 34, Kålgården, Jönköpings kommun

Stenhuggargatan 34

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 420 kr/mån
34 507 kr/m²

Denna bostadsrätt är belägen på Stenhuggargatan 34 i det populära området Kålgården i Jönköping. Lägenheten är belägen på våning ett av en fyra och en yta på 71 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för bekvämt boende. Lägenheten har en välplanerad och modern layout med tre rum och kök. Detta ger dig möjligheten att ha två separata sovrum och ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner. Köket har gott om förvaringsutrymme samt tillräckligt med plats för bord med tillhörande stolar. Badrummet är i helkaklade utföranden med egen tvättsektion, bättre kan det inte bli. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen som är vänd mot söder, här kommer du garanterat tillbringa flertalet timmar. Placeringen på Kålgården är populär och erbjuder närhet till olika bekvämligheter och tjänster. Du kan förvänta dig att ha närhet till butiker, restauranger, parker, sjöar, parker och andra nödvändiga faciliteter. Dessutom kan du dra nytta av enkel tillgång till kollektivtrafik och bra kommunikationsmöjligheter. Det centrala läget ger många praktiska möjligheter som att t.ex. unna sig lyxen med nybakat bröd som finns i bageriet bakom knuten! Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt på Stenhuggargatan 32 i Jönköping en bekväm och modern boendemöjlighet på en populär plats. Med sina 71 kvadratmeter, tre rum och kök samt närhet till olika bekvämligheter erbjuder den en trivsam och praktiskt boendemiljö.

  • Balkong
  • Hiss
Pengabergsvägen 67, Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen 67

Radhus
Taberg, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
6 965 kr/mån
22 174 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt på Pengabergsvägen 67 erbjuder en villakänsla med sina två plan och generösa 115 kvadratmeter. Med sina fem rum och kök är detta ett rymligt hem med utmärkt utnyttjande av utrymmet. Här får du möjligheten att bo i en trygg bostadsrättsförening med känslan av ditt egna kedjehus! På entréplanet möts du av ett välkomnande vardagsrum som är stort nog att inreda som både vardagsrum och matsal. Den ljusa och öppna planlösningen ger dig många möjligheter att anpassa inredningen efter dina behov och önskemål. Köket är modernt och funktionellt, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymme för den som gillar att laga mat. En trappa upp finner du de tre sovrummen, som ger dig en praktisk separation mellan de privata och sociala utrymmena i hemmet. Här finner du också ett stort allrum, perfekt till tv-rum eller lekrum för barnen. Lägenheten har också två helkaklade badrum, vilket är praktiskt och bekvämt för hela familjen eller för gäster. Förvaringsmöjligheterna finns det gott om, vilket gör det lätt att organisera ditt hem och hålla det snyggt och prydligt. Pricken över i:et är den stora uteplatsen på baksidan, som är i härligt västerläge. Detta ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar utomhus, plantera blommor eller odla grönsaker om du önskar, och ha plats för utomhusmöbler för avkoppling och måltider med nära och kära.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Idrottsgatan 7A, Söder, Jönköpings kommun

Idrottsgatan 7A

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 803 kr/mån
22 143 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostadsrätt med ett utmärkt läge på Idrottsgatan 7A! Denna lägenhet på två rum och kök erbjuder en trivsam och välplanerad bostad om 63 kvadratmeter. Belägen en halvtrappa upp och med hörnläge, är detta hem ett idealiskt val för den som söker både komfort och ett lugnt boende. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och välkomnande atmosfär. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna apparater och smakfulla ytskikt, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med fönster i dubbla väderstreck. Lägenhetens sovrum är rymligt och ljust med plats för en dubbelsäng och förvaring. Det stora fönstret ger ett vackert ljusinsläpp och utsikt över det grönskande området. En av höjdpunkterna i denna bostadsrätt är den soliga balkongen i söderläge. Här kan du njuta av dina morgonkaffe eller kvällsdrinkar medan du blickar ut över det trevliga området. Balkongen blir snabbt en favoritplats för avkoppling. Gångavstånd till tågstation för den som pendlar, idrottsplats, matbutiker, skolor, busshållplats och grönområden. Ca 8 minuter gångavstånd in till Huskvarna centrum med stort serviceutbud. Här bor du bekvämt med goda förbindelser till stadens centrum samtidigt som du har naturen runt hörnet. En välskött förening med mycket god ekonomi vilket skapar trygghet för framtiden. Föreningen tar hand om såväl sina medlemmar som områdena omkring bostäderna. Trevliga grönområden och fördelaktiga gemensamma utrymmen, här finns allt man behöver och alla möjligheter för att trivas. Utöver detta finns två lägenhetsförråd som hör till bostaden och möjlighet till parkering och garage.

  • Balkong
Strandängsgatan 22, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 22

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 478 kr/mån
38 397 kr/m²

Välkommen till denna underbara 3:a på 78 kvm, en strategiskt placerad markplanslägenhet i gavelläge på eftertraktade Strandängen. Detta är boendet som erbjuder så mycket mer än bara kvadratmeter! Modernitet är bara förnamnet. De stora fönstren ner till golvet låter dagsljuset strömma in och lyser upp det vitbetsade ekparkettgolvet som enhetligt binder samman varje rum. Ett luftigt HTH-kök välutrustat med rostfria vitvaror från Electrolux erbjuder optimal funktionalitet och en perfekt plats för kulinariska äventyr. Bra med förvaring i form av flertalet garderober och en walk-in closet kombinerat med tvättmaskin & torktumlare skapar extra bekvämlighet och praktikalitet i vardagen. Den svängda uteplatsen i sydostligt väderstreck nås både från köket och det större sovrummet. Specifikt från vardagsrummet ges en direkt passage till den inglasade uteplatsen. BRF Ängshusen på Strandängen är en ansvarsfull förening som tillhandahåller flertalet faciliteter för alla medlemmarna. Förutom en 360-graders takterrass med obruten utsikt över Vättern finns även en rogivande takbastu, bokningsbart via en multifunktionell föreningsapp. Styrelsen satsar på att involvera medlemmar i större avgörande beslut och nu senast resulterade detta i en installation av 22st laddplatser. Strandängsgatan 22 är beläget i ett eftertraktat bostadsområde som kännetecknas av grönskande omgivningar och närhet till naturen, perfekt för den som önskar en lugn och fridfull omgivning. Här ligger ändhållplatsen för busslinje nr 17 som passerar stadskärnan med slutdestination Asecs köpcentrum. Denna pärla, med endast en ägare, håller nästan nyproduktionskvalitet och är inte bara ett hem utan en möjlighet att omfamna en livsstil där bekvämlighet, stil och utsikt över Vättern går hand i hand.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rökinge 104, Visingsö, Jönköpings kommun

Rökinge 104

Villa
Visingsö, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
173 + 13 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Detta fantastiska hus är beläget på den charmiga Visingsö med adress Rökinge 104. Huset är en imponerande konstruktion med en total boyta på 130 kvm och omgiven av grönskande trädgård. En av dess mest framstående funktioner är den slående utsikten som sträcker sig ut över väst och Vättern, vilket ger en magnifik vy som kan avnjutas från olika delar av hemmet. Huset är fördelat över två våningar, varav övervåningen rymmer två generösa sovrum och en härlig balkong som blickar ut åt väster. Denna balkong erbjuder en idyllisk plats för avkoppling och njutning av solnedgångar över det vackra landskapet. På entréplanet återfinns vardagsrum, matsal, kök och tvättstuga, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär där familj och gäster kan samlas. Det finns ytterligare en mindre källare för förvaring, matkällare och mindre tvättstuga. För att ytterligare förhöja boendet finns även ett gästhus om cirka 60 kvadratmeter som är byggt så sent som år 2014. Gästhuset inkluderar ett vardagsrum, ett sovrum, kök och ett badrum, vilket ger möjlighet till bekväm och privat boende för gäster eller familjemedlemmar. Skapa ditt eget gröna paradis i det charmiga växthuset, vars genomskinliga glasväggar skapar en idealisk miljö för växters tillväxt. Upplev glädjen av att odla dina favoritväxter året om och låt detta bli hjärtat i din trädgård. Detta hus har genomgått flera betydande renoveringar, inklusive ett nytt tak år 2005/2006 och installation av bergvärme år 2010. Dessutom har fönstren bytts ut samma år, vilket bidrar till förbättrad energieffektivitet och en modern estetik. Sammanfattningsvis är detta magiska hus på Rökinge 104 en drömlik bostad med en fantastisk panoramautsikt, välplanerade utrymmen och uppdaterade bekvämligheter som skapar en perfekt harmoni mellan komfort och stil. Området har också en fantastisk närhet till naturen, med endast några minuters cykelavstånd till Rökingebadplatsen vid Vättern. Detta ger möjlighet till avkoppling och rekreation vid vattnet. Matbutik ligger några minuter bort och vid hamnen går täta avgångar till fastlandet.

Brånerydsvägen 5A, Söder, Jönköpings kommun

Brånerydsvägen 5A

Villa
Söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
122 + 67 m²
5 rum
570 m² tomt

Välkommen till Brånerydsvägen 5A - ditt nya familjehem där komfort möter charm i en harmonisk miljö. Med en imponerande yta på totalt 189 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för alla familjens behov och önskemål. Med 5 rum och kök fördelat över 122 + 67 kvadratmeter, inklusive 3-4 rymliga sovrum, möjliggör denna fastighet en flexibel och anpassningsbar livsstil. Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive ett modernt och renoverat badrum, stort vardagsrum, inglasat uterum, en separat toalett, bastu med dusch, tvättstuga och förråd för en smidig vardag. Under år 2022-2024 har flertalet större renoveringar genomförts med varsam hand - nytt kök, nytt badrum, nya innerdörrar och ytterdörr, installerat spotlights, nya golv samt ytskikt i entréplan och övre plan. Här finner ni en välskött och moderniserad villa där det invändiga skicket är något ut över det vanliga. Planlösningen är väl genomtänkt där den sociala delen i entréplan är praktiskt avskild ifrån sovrummen på plan 2. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger enbart någon minut bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här har Ni allt som behövs - livsmedelsbutik, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Närhet till fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Drottninggatan 22B, Centrum, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 22B

Lägenhet
Centrum, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
2 439 kr/mån
29 146 kr/m²

Denna charmiga tvåa är belägen på andra våningen av tre och med sina 41 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och välplanerad yta. Den välkomnande entrén leder dig in i den rymliga vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala aktiviteter. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det renoverade badrummet är modernt och funktionellt, och ger en känsla av lyx och komfort. Sovrummet är inrett med omsorg och skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. I trapphuset finns balkonger som får nyttjas av bostadsrättsinnehavare. Det finns även en insynsskyddad uteplats på den mysiga innergården. Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Föreningen har och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bland annat gjordes stamrenovering 2003, ny el installerades i huset 2006, dränering gjordes 2009, ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Föreningen installerade fiber 2015. Det finns gott om förvaringsutrymmen med både ett källarförråd och ett vindsförråd som ingår i avgiften. Här har du gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ett par hundra från bostaden. På någon minuts promenadavstånd finns mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat.

Ebbarp Nymansgården 1, null, Habo kommun

Ebbarp Nymansgården 1

Villa
Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
160 + 12 m²
6 rum
3 354 m² tomt

Välkomna till populära Ebbarp och denna lantliga idyll! Här erbjuds ett mycket charmigt timmerhus om 160/12 kvm i 1½plan med fantastisk omgivning i en avkopplande miljö. Huset erbjuder 6 rum varav 3-4 sovrum med fungerande kakelugnar/eldstäder i nästan samtliga rum. Ett robust hus som är ordentligt byggt med bra stomme och en otrolig charm som skapar en mysig och hemtrevlig känsla. Här kan man förädla stilen och trivas i många år framöver! Fina trägolv, nya 3-glas fönster med spröjs och de vackra kakelugnarna skapar den mysiga och trevliga känslan man vill ha på landet. De omgivande landskapen ger en fridfull och avkopplande miljö. Flertalet fönster låter naturligt ljus strömma in i huset och ger samtidigt fantastisk utsikt över grönska och ängar. Ett stort och soligt trädäck i söderläge med insynsskydd, intill en rejäl trädgård med mängder av fruktträd. Utöver detta finns en manskapsbod för förvaring samt ett hönshus/lekstuga på tomten. Två väl tilltagna parkeringsplatser finns intill huset. Från Ebbarp tar man sig med bil till Bankeryd på ca 5 minuter och till Habo på ca 7 minuter, här finns fullt serviceutbud, butiker, skolor med mera. Smidiga pendlingsmöjligheter via buss eller bil in till Jönköping (ca 12 minuter via 195an). Huset är inte helt färdigställt invändigt men möjligheten ges att använda denna enorma potential till att skapa ert egna drömhus på landet, helt utefter era egna önskemål och behov. En fantastisk möjlighet för er med lite tid och kärlek över, att skapa ert framtida drömboende och sätta er egna prägel från "början". Denna fastighet bör upplevas på plats, kontakta mäklaren för mer information eller visningsbokning!

Kaptensbogatan 1C, null, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kaptensbogatan 1C

Tomt
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 375 000 kr
743 m² tomt

Varmt välkomna till trevliga Kaptensbo, där er dröm om det nybyggda huset kan bli verklighet! Vi erbjuder dig en unik möjlighet att förvärva en byggklar tomt på Vättens västra sida, endast 2 km från stadens puls. Med endast några meter till Vättern kant kan ni avnjuta ett morgondopp innan och efter jobbet, badplatsen har både brygga och en sandstrand. Med bara 2 km till stadens centrum har ni alla bekvämligheter och tjänster inom räckhåll. Ni kan enkelt ta dig till affärer, restauranger, butiker, och allt annat som staden har att erbjuda. Samtidigt har ni fördelen av att bo i en lugn och fridfull miljö, bort från stadens liv och rörelse när du önskar det. När det gäller byggmöjligheter är potentialen oändlig. Ni kan skapa ert drömhus direkt från start till mål. Med en byggklar tomt som väntar kan ni utforma och anpassa huset efter era egna önskemål och behov. Ta nu denna sällsynta chans att bli ägare till denna fantastiska tomt i Kaptensbo med både närheten till staden och lugnet vid Vätterns kant. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!

Ekgatan 7B, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:30

Ekgatan 7B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
24,4 m²
1 rum
vån 1/3
1 757 kr/mån
57 377 kr/m²

Denna välplanerade 1a-lägenhet på Torpa i Jönköping erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten är designad för att optimera utrymmet och skapa en trivsam atmosfär. Vid entrén välkomnas du av en hall med förvaringsmöjligheter i två stycken platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt vardagsrum med en mysig sovalkov. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket skapar en avslappnande atmosfär. Sovalkoven ger en bekväm plats att koppla av eller använda som sovutrymme på natten. Det är en flexibel lösning som ger möjlighet till både umgänge och avskildhet. Badrummet är helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Stilrent kök med exklusiva materialval! Genomgående parkettgolv och ljusa väggar i hela bostaden. Bostadsrättsföreningen Malmen är en solid föreningen med mycket god ekonomi. Totalt består den utav 42 bostadsrätt och flertalet lokaler som hyrs ut. Värt att nämna är att bredband ingår i den avgiften. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som enkelt bokas av föreningens medlemmar samt ett gym! Lägenheten är belägen på Torpa i Jönköping, vilket är ett populärt och eftertraktat område. Här finns närhet till olika bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Dessutom erbjuder området grönområden och promenadvägar för den som uppskattar naturen. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

  • Plus
  • Uteplats
Eskilstorp 13, Huskvarna, Jönköpings kommun

Eskilstorp 13

Tomt
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
1 700 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att skapa ditt drömboende på en plan och naturnära tomt. Fastigheten är väl tilltagen till storleken och belägen utanför planlagt område, så låt fantasin ta fart och skapa ditt dröm boende. Fastigheten är under avstyckning och beräknas vara klar under hösten, arean kommer att uppgå till ca 1700 kvm. Vatten och avlopp finns vid tomtgräns och är en gemensam anläggning tillsammans med tomten bredvid. Här bor du med naturen in på knuten i ett familjärt och trivsamt område. Eskilstorp 13 är beläget endast fem minuter körväg från Fagerslätt, här finns det en nyöppnad skola och förskola. På Stensholm finns en matbutik och för den shopping glada finns Huskvarna centrum inom nära räckhåll. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för frågor och bokning av visning.

  • Plus

Visar alla 18