Mäklare Victor Göthberg

Victor Göthberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Mäster Gudmunds väg 22

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
5 890 kr/mån
27 339 kr/m²

Välkommen till en bostad där rymd, ljus, bekvämlighet och hög boendekvalitet står i centrum. Här finner ni en väl tilltagen lägenhet om hela 62 kvm trevligt belägen våning två. Den imponerande Vätterutsikten där du kunna njuta av de spektakulära vyerna ut över Jönköping ger en extra dimension av avkoppling och njutning. Bostaden är utrustad med moderna bekvämligheter och inredningsdetaljer, vilket ger en bekväm och trivsam livsmiljö. Interiört finner ni ett stort vardagsrum, kök med full maskinpark, stort sovrum, hall och ett badrum i helkaklade utföranden. Här erbjuds möjligheten att förvärva denna trevliga och stilfulla tvårummare där originaldetaljer blandats med nymodigheter. Hela bostaden genomgick en stor renovering under 2011 då både kök och badrum totalrenoverades, nytt parkettgolv och samtliga ytskikt målades också om. Gavelläget låter solen stråla in från fönster i tre väderstreck och från vardagsrummet ges en fantastik utsikt ut över Jönköping. Goda förbindelser ner till Jönköping centrum och med cykel är Ni där på nolltid. Beläget i ett attraktivt område med närhet till stadens citypuls. Här bor du bekvämt och modernt med närhet till allt som staden har att erbjuda.

  • Premium
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Torpagatan 3A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
5 126 kr/mån
29 423 kr/m²

Välkomna till Torpa och denna pärla till lägenhet. På Torpagatan 3A finner du denna bostad om 78 väldisponerade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. En bostadsrätt som passar de allra flesta, allt från den mindre familjen till paret som vill bo med extra svängrum. Genomgående smart planlösning och stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och ger lägenheten en trivsam känsla av rymd. Flertalet garderober och en stor klädkammare erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Det första som slår dig när du kliver in är den ljusa och öppna atmosfären. Vardagsrummet och köket flyter sömlöst ihop och skapar en inbjudande social yta där samvaro och vardagsliv förenas. Här har du utrymme att skapa din egen unika vardagsstil och samtidigt vara nära familj och vänner. Lägenheten rymmer två stora sovrum, designade för att vara ditt personliga reträtt efter en hektisk dag. Badrummet är både funktionellt och stilrent med en integrerad tvättsektion. Pricken över i:et är uteplatsen som är vänd mot innergården, här förlängs sommarhalvåret. På Torpa bor man med närhet till det mesta av vad Jönköping har att erbjuda men ändå i ett lugnt och stillsamt område vilket har lett till dess populära rykte. På området bor man med närhet till vackra promenadstråk, flertalet restauranger med sjöläge samt livsmedelsbutiker. Är man dock bara sugen på lite fika eller en frukostfralla så ligger Munksjöstadens egna bageri, Bageri Rosetten, bara en gata bort. Kort och gott får man det bästa av två världar, lugnt och avskilt men ändå bara ett stenkast från stadens puls. Varmt välkomna på visning av ditt nya hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 1M, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 1M

Radhus
Norrängen, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
5 535 kr/mån
26 111 kr/m²

Välkommen att beundra Vätterns alla skiftningar från detta bostadsrättsradhus på Hagstensgatan 1M på Norrängen i Huskvarna. Denna bostadsrätt i radhusform, fördelad över tre plan, ger en perfekt kombination av bekvämlighet och villakänsla. Här bor du med villakänsla men i en stabil och välskött HSB-förening. Ljus och renoverad bostad i tre plan som är perfekt för den växande familjen. Med sin slående utsikt över Vättern och sin idylliska plats är detta ett hem som måste ses för att uppskattas fullt ut. Flertalet renoveringar senaste åren som inkluderar kök, ytskikt, badrum, genomgående golvvärme på entréplan och källaren, garderober och moderna vitvaror, vilket ger både stil och funktion. Från det öppna och ljusa entréplanet med sitt moderna kök och generösa vardagsrum med fungerande eldstad till det övre planet med rymliga sovrum och ett lyxigt badrum. Vidare till källarplanet med gott om förvaringsutrymme och ett extra badrum, erbjuder detta hem en harmonisk livsstil. Sammanfattningsvis ett riktigt wow-läge på Norrängen för dig som värdesätter utsikten. Ett stenkast från lägenheten ligger café Kroatorpet, perfekt att promenera bort och köpa frallor under helgerna. En längre promenad eller via cykel tar ni er med enkelhet in till Huskvarna city där all service finns. Busshållplats några 100 meter bort! Läs mer på: https://www.hsb.se/gota/brf/norrangen/

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Torsgatan 24D, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Torsgatan 24D

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
138 m² tomt

Varmt välkommen till Torsgatan 24 D och detta trevliga radhus om 120+60 väldisponerade kvadratmeter. Här finner du ett välplanerat och barnvänligt hem fördelat över tre plan med både uteplats och balkong. Öppen och luftig planlösning med flera sällskaps- utrymmen och en överraskande rymd med det inredda källarplanet. Med sina sex rum och kök, två badrum och flertalet renoveringar under 2022, är detta hem perfekt för den som söker både utrymme och stil. Här finns ett funktionellt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar i anslutande matplats. Vidare erbjuder bostaden tre rejäla sovrum, dubbla badrum i helkaklade utföranden, ett vardagsrum, ett hobbyrum som passar perfekt för lekrum till barnen, tvättstuga m.m. Trivsam utemiljö med en lättskött tomt med uteplatser på fram- och baksida. Förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd. Tillgång till både carport och parkering. En av de betydande renoveringarna inkluderade uppdatering av elsystemet med central anläggning och installation av fiber, vilket ger höghastighetsinternet och möjlighet till snabb kommunikation och uppkoppling. Dessutom har två nya luftvärmepumpar installerats, vilket ger effektiv och energisnål uppvärmning och avkylning i hemmet. Köket och vardagsrummet har förvandlats genom att en vägg tagits ner, vilket skapar en öppen planlösning och en luftig känsla. Spotlights i taket ger ett behagligt och modernt ljus, medan det nya golvet på hela entréplanet ger en enhetlig och stilren yta. Alla väggar har slipats och målats, vilket ger en fräsch och nykänsla i varje rum. Den omfattande renoveringen inkluderade även uppgradering av vitvarorna, såsom en ny kyl/frys och diskmaskin. Dessutom har en ny varmvattenberedare installerats, vilket ger en pålitlig och effektiv uppvärmning av vattnet i hela huset. För bekvämlighetens skull har även en ny tvättmaskin och torktumlare installerats, vilket gör tvättningen till en enkel och smidig process. Centralt läge med gångavstånd till brett utbud av affärer, service, restauranger och kommunikationer. Busshållplats till Jönköping ligger enbart någon minut bort och går regelbundet med korta intervaller.

  • Plus
Brånerydsvägen 5A, Söder, Jönköpings kommun

Brånerydsvägen 5A

Villa
Söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
122 + 67 m²
5 rum
570 m² tomt

Välkommen till Brånerydsvägen 5A - ditt nya familjehem där komfort möter charm i en harmonisk miljö. Med en imponerande yta på totalt 189 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för alla familjens behov och önskemål. Med 5 rum och kök fördelat över 122 + 67 kvadratmeter, inklusive 3-4 rymliga sovrum, möjliggör denna fastighet en flexibel och anpassningsbar livsstil. Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive ett modernt och renoverat badrum, stort vardagsrum, inglasat uterum, en separat toalett, bastu med dusch, tvättstuga och förråd för en smidig vardag. Under år 2022-2024 har flertalet större renoveringar genomförts med varsam hand - nytt kök, nytt badrum, nya innerdörrar och ytterdörr, installerat spotlights, nya golv samt ytskikt i entréplan och övre plan. Här finner ni en välskött och moderniserad villa där det invändiga skicket är något ut över det vanliga. Planlösningen är väl genomtänkt där den sociala delen i entréplan är praktiskt avskild ifrån sovrummen på plan 2. Här bor du i ett lugnt område med god närhet till bra kommunikationer, busshållplats med täta avgångar ligger enbart någon minut bort. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här har Ni allt som behövs - livsmedelsbutik, skola, shopping, bibliotek och restauranger. Närhet till fina promenadstråk i grönskande omgivningar. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Lantmätargränd 1, Centrum, Jönköpings kommun

Lantmätargränd 1

Lägenhet
Centrum, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/5
4 970 kr/mån
52 151 kr/m²

Välkommen till Lantmätargränd 1, en fantastisk lägenhet som erbjuder både komfort och en oslagbar plats mitt i stadens hjärta. Denna elegant utformade lägenhet erbjuder enastående panoramautsikt över Vättern. Med en bekväm placering på våning 3 av 5, nås lägenheten enkelt via hissen, vilket erbjuder både bekvämlighet och tillgänglighet. Med sina tre rum, helkaklat badrum och kök är denna bostad perfekt för den moderna familjen eller för dem som vill unna sig gott om utrymme. Den öppna planlösningen skapar en inbjudande känsla och ger en naturlig övergång mellan vardagsrum, matplats och kök. Köket är modernt och har tillräckligt med förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat. Det exklusiva badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och stilrena detaljer, och skapar en lyxig och avslappnande atmosfär. Via ett av sovrummen når ni även ut till den inglasade balkongen med söderläge som förlänger sommaren där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utsikt över takåsarna. Här är den perfekta platsen att sitta med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av en avkopplande kväll med vänner och familj. Det bästa av allt är läget! Bostaden är idealiskt belägen i Jönköpings centrala område. Du kommer att ha närhet till shopping, restauranger, caféer och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Dessutom når ni Asecs och Högskolan på kort avstånd med goda bussförbindelser runt hörnet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hästhagsgatan 41B, Öxnehaga, Jönköpings kommun

Hästhagsgatan 41B

Lägenhet
Öxnehaga, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/9
5 271 kr/mån
24 036 kr/m²

Upptäck denna 83 kvm stora trerummare med nybyggd charm. Ett kök i neutrala toner, välutrustat badrum och ett enhetligt parkettgolv ger en omedelbar känsla av hemtrevnad. Varmt välkommen till Hästhagsgatan 41B! På fjärde våning upplevs en ljus och välplanerad bostad i gavelläge. Här uppe anträffas ett elegant kök i beige, helkaklat badrum med avlastningsbänk, tvättmaskin och torktumlare, två sovrum med skjutgarderober ett ljust vardagsrum och en praktisk klädkammare. Större fönsterpartier släpper in härligt ljus och den inglasade söderbalkongen är ett stort plus. Alla rum ramas smakfullt in av vitmålade väggar och ljus ekparkett. På Öxnehaga bor man i ett naturnära läge med nära till det mesta och goda kommunikationer med både buss och bil. I närområdet finns flertalet lekplatser & skolor men också friluftsområde, discogolfbanor och idrottsplats. Vid Öxnehaga centrum ligger livsmedelsbutik, vårdcentral, pizzeria, bibliotek och frisersalong.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drottninggatan 22B, Centrum, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 22B

Lägenhet
Centrum, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
2 439 kr/mån
29 146 kr/m²

Denna charmiga tvåa är belägen på andra våningen av tre och med sina 41 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en bekväm och välplanerad yta. Den välkomnande entrén leder dig in i den rymliga vardagsrummet, som bjuder in till avkoppling och sociala aktiviteter. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det renoverade badrummet är modernt och funktionellt, och ger en känsla av lyx och komfort. Sovrummet är inrett med omsorg och skapar en mysig och avslappnad atmosfär. Köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. I trapphuset finns balkonger som får nyttjas av bostadsrättsinnehavare. Det finns även en insynsskyddad uteplats på den mysiga innergården. Brf Svarven är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med låga avgifter. Föreningen har och har gjort ett antal större renoveringar senaste åren. Bland annat gjordes stamrenovering 2003, ny el installerades i huset 2006, dränering gjordes 2009, ny fasad inklusive tilläggsisolering, fönster och balkonger 2015. Föreningen installerade fiber 2015. Det finns gott om förvaringsutrymmen med både ett källarförråd och ett vindsförråd som ingår i avgiften. Här har du gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ett par hundra från bostaden. På någon minuts promenadavstånd finns mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat.

Vilhelmsrogatan 17, null, Nässjö kommun

Vilhelmsrogatan 17

Tomt
Nässjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
673 m² tomt

Om du längtar efter möjligheten att skapa ditt eget paradis i Nässjö, behöver du inte leta längre. Denna 674 kvm stora tomt erbjuder dig friheten att bygga ditt perfekta hem precis som du vill ha det. Denna tomt ger dig kreativ frihet att förverkliga dina byggdrömmar. Du bestämmer, från arkitekturen till inredningen, allt är upp till dig. I dagsläget är det två tomter TURKOSEN 8 på 674 m2 och TURKOSEN 27 på 778 m2 som ligger på adressen. Beläget i hjärtat av Nässjö city, har du allt du behöver inom räckhåll. Butiker, restauranger, skolor och serviceinrättningar finns bara en kort promenad bort. Du kan njuta av stadslivet samtidigt som du har möjligheten att koppla av i den gröna och natursköna omgivningen. El, vatten/avlopp och fiber ligger vid tomtgräns, bara att ansluta!

Sturegatan 56, Söder, Jönköpings kommun

Sturegatan 56

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 044 kr/mån
25 000 kr/m²

Denna fantastiska tvårummare erbjuder det bästa av två världar - närhet till både centrum och natursköna områden. Lägenheten ligger i ett lugnt område som ger en fridfull tillvaro, samtidigt som det bara tar några minuter med tåget in till centrala Jönköping. I Centrala Huskvarna finns mataffärer, gym, café samt restauranger. Lägenheten själv är otroligt ljus och luftig, med generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, medan det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning. En annan stor fördel med denna lägenhet är närheten till naturen. Om du vill ta en avkopplande promenad eller löptur kan du enkelt nå grönområdena lite högre upp på berget vid Öxnehagas friluftsområde. Sammanfattningsvis är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker det bästa av båda världar - en bekväm och modern bostad som ligger i närheten av allt du behöver, samtidigt som du kan njuta av fridfullheten och skönheten i naturen. Tveka inte att boka en visning idag, denna pärla kommer inte att vara tillgänglig länge!

  • Balkong
Ebbarp Nymansgården 1, null, Habo kommun

Ebbarp Nymansgården 1

Villa
Habo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
160 + 12 m²
6 rum
3 354 m² tomt

Välkomna till populära Ebbarp och denna lantliga idyll! Här erbjuds ett charmigt timmerhus om 160/12 kvm i 1½plan med fantastisk omgivning i en avkopplande miljö. Huset är inte helt färdigställt invändigt men möjligheten ges att använda denna enorma potential till att skapa ert egna drömhus på landet, helt utefter era egna önskemål och behov. Huset erbjuder 6 rum varav 3-4 sovrum med kakelugnar/eldstäder i nästan samtliga rum. Den äldre charmen skapar en mysig och hemtrevlig känsla. Här kan man förädla stilen och trivas i många år framöver! Fina trägolv, nya 3-glas fönster med spröjs och de vackra kakelugnarna skapar den mysiga och charmiga känslan man vill ha på landet. De omgivande landskapen ger en fridfull och avkopplande miljö. Flertalet fönster låter naturligt ljus strömma in i huset och ger samtidigt fantastisk utsikt över grönska och ängar. Ett stort och soligt trädäck i söderläge med insynsskydd, intill en rejäl trädgård med mängder av fruktträd. Utöver detta finns en manskapsbod för förvaring samt ett hönshus/lekstuga på tomten. Två väl tilltagna parkeringsplatser finns intill huset. Från Ebbarp tar man sig med bil till Bankeryd på ca 5 minuter och till Habo på ca 7 minuter, här finns fullt serviceutbud, butiker, skolor med mera. Smidiga pendlingsmöjligheter via buss eller bil in till Jönköping (ca 12 minuter via 195an). En fantastisk möjlighet för er med lite tid och kärlek över, att skapa ert framtida drömboende och sätta er egna prägel från "början". Denna fastighet bör upplevas på plats, kontakta mäklaren för mer information eller visningsbokning!

Kaptensbogatan 1C, null, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Kaptensbogatan 1C

Tomt
Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 375 000 kr
743 m² tomt

Varmt välkomna till trevliga Kaptensbo, där er dröm om det nybyggda huset kan bli verklighet! Vi erbjuder dig en unik möjlighet att förvärva en byggklar tomt på Vättens västra sida, endast 2 km från stadens puls. Med endast några meter till Vättern kant kan ni avnjuta ett morgondopp innan och efter jobbet, badplatsen har både brygga och en sandstrand. Med bara 2 km till stadens centrum har ni alla bekvämligheter och tjänster inom räckhåll. Ni kan enkelt ta dig till affärer, restauranger, butiker, och allt annat som staden har att erbjuda. Samtidigt har ni fördelen av att bo i en lugn och fridfull miljö, bort från stadens liv och rörelse när du önskar det. När det gäller byggmöjligheter är potentialen oändlig. Ni kan skapa ert drömhus direkt från start till mål. Med en byggklar tomt som väntar kan ni utforma och anpassa huset efter era egna önskemål och behov. Ta nu denna sällsynta chans att bli ägare till denna fantastiska tomt i Kaptensbo med både närheten till staden och lugnet vid Vätterns kant. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!

Ekgatan 7B, Torpa, Jönköpings kommun

Ekgatan 7B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
24,4 m²
1 rum
vån 1/3
1 757 kr/mån
65 369 kr/m²

Denna välplanerade 1a-lägenhet på Torpa i Jönköping erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö. Lägenheten är designad för att optimera utrymmet och skapa en trivsam atmosfär. Vid entrén välkomnas du av en hall med förvaringsmöjligheter i två stycken platsbyggda garderober. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt vardagsrum med en mysig sovalkov. Vardagsrummet är ljust och luftigt, vilket skapar en avslappnande atmosfär. Sovalkoven ger en bekväm plats att koppla av eller använda som sovutrymme på natten. Det är en flexibel lösning som ger möjlighet till både umgänge och avskildhet. Badrummet är helkaklat och utrustat med moderna bekvämligheter. Stilrent kök med exklusiva materialval! Genomgående parkettgolv och ljusa väggar i hela bostaden. Bostadsrättsföreningen Malmen är en solid föreningen med mycket god ekonomi. Totalt består den utav 42 bostadsrätt och flertalet lokaler som hyrs ut. Värt att nämna är att bredband ingår i den avgiften. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som enkelt bokas av föreningens medlemmar samt ett gym! Lägenheten är belägen på Torpa i Jönköping, vilket är ett populärt och eftertraktat område. Här finns närhet till olika bekvämligheter såsom affärer, restauranger och kommunikationer. Dessutom erbjuder området grönområden och promenadvägar för den som uppskattar naturen. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

  • Plus
  • Uteplats
Eskilstorp 13, Huskvarna, Jönköpings kommun

Eskilstorp 13

Tomt
Huskvarna, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
1 700 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att skapa ditt drömboende på en plan och naturnära tomt. Fastigheten är väl tilltagen till storleken och belägen utanför planlagt område, så låt fantasin ta fart och skapa ditt dröm boende. Fastigheten är under avstyckning och beräknas vara klar under hösten, arean kommer att uppgå till ca 1700 kvm. Vatten och avlopp finns vid tomtgräns och är en gemensam anläggning tillsammans med tomten bredvid. Här bor du med naturen in på knuten i ett familjärt och trivsamt område. Eskilstorp 13 är beläget endast fem minuter körväg från Fagerslätt, här finns det en nyöppnad skola och förskola. På Stensholm finns en matbutik och för den shopping glada finns Huskvarna centrum inom nära räckhåll. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för frågor och bokning av visning.

  • Plus

Visar alla 14