Mäklare Victor Göthberg

Victor Göthberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 85, Hisingstorp, Jönköpings kommun
  • Kommande
Valhallavägen 85, Hisingstorp, Jönköpings kommun, bild 2
Valhallavägen 85, Hisingstorp, Jönköpings kommun, bild 3

Valhallavägen 85

Lägenhet
Hisingstorp, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 1/2
3 405 kr/mån
34 819 kr/m²

Välkommen till ett trivsamt och smidigt boende på markplan med en härlig och solig uteplats i populära Brf Eken. Detta boende passar dig som önskar frihet med egen liten täppa att njuta av. Här bor du med väldisponerade ytor, generösa fönsterpartier med ljusinsläpp från tre väderstreck samt en underbar altan med sol större delen av dagen. På toppen av berget, med gavelläge, hittar ni denna fräscha trea om hela 77 kvm. På entréplan - med två sköna sovrum, inbjudande kök, stilrent badrum och grönskade uteplats. Det vänliga vardagsrummet bjuder in till lata dagar i soffan, såväl som spelkvällar och spontandans. I den redan låga månadsavgiften om 3405 kr ingår grundutbud TV, bredband (250/50), ip-telefoni samt kallvatten. Totalrenoverat år 2020/2021 bjuder köket verkligen in till matlagning och trivsamma middagar då planlösningen är öppen till vardagsrummet, väggen här har tagits ner. Allt är gjort, från topp till tå! Här bor du i en trygg förening, nära natur, gångstråk, cykelleder, paddelbanor, fotbollsplaner, lekplatser, förskola, skola, butik och kollektivtrafik. Dessutom, extra hjärterum för gäster och plats för fest i form av övernattningslägenhet, generösa gemensamhetslokaler, bastu och pingisrum - alla utrymmen är kostnadsfria att nyttja för föreningens medlemmar. Ja, helt enkelt allt som behövs för att känna sig hemma. Bara packa upp, hälla upp en kopp kaffe och börja leva.

  • Premium
  • Uteplats
Stenhuggargatan 34, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Kommande

Stenhuggargatan 34

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 420 kr/mån
34 507 kr/m²

Denna bostadsrätt är belägen på Stenhuggargatan 34 i det populära området Kålgården i Jönköping. Lägenheten är belägen på våning ett av en fyra och en yta på 71 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för bekvämt boende. Lägenheten har en välplanerad och modern layout med tre rum och kök. Detta ger dig möjligheten att ha två separata sovrum och ett rymligt vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner. Köket har gott om förvaringsutrymme samt tillräckligt med plats för bord med tillhörande stolar. Badrummet är i helkaklade utföranden med egen tvättsektion, bättre kan det inte bli. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen som är vänd mot söder, här kommer du garanterat tillbringa flertalet timmar. Placeringen på Kålgården är populär och erbjuder närhet till olika bekvämligheter och tjänster. Du kan förvänta dig att ha närhet till butiker, restauranger, parker, sjöar, parker och andra nödvändiga faciliteter. Dessutom kan du dra nytta av enkel tillgång till kollektivtrafik och bra kommunikationsmöjligheter. Det centrala läget ger många praktiska möjligheter som att t.ex. unna sig lyxen med nybakat bröd som finns i bageriet bakom knuten! Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt på Stenhuggargatan 32 i Jönköping en bekväm och modern boendemöjlighet på en populär plats. Med sina 71 kvadratmeter, tre rum och kök samt närhet till olika bekvämligheter erbjuder den en trivsam och praktiskt boendemiljö.

  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 9A, Torpa, Jönköpings kommun
  • Kommande
Erik Dahlbergsgatan 9A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 9A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 9A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
1 436 kr/mån
41 744 kr/m²

Varmt välkomna till denna etta på Erik Dahlbergsgatan 9A i centrala Jönköping. Lägenheten med en yta på 43 kvadratmeter och har en låg månadsavgift på endast 1436 kronor i månaden. Stort modernt, fräscht och funktionellt kök som nyligen renoverats. I köket finns all utrustning som behövs för sociala middagar med nära och kära samt gott om förvaringsutrymme. I övrigt har lägenheten ett stort vardagsrum med sovalkov och parkett, hall med avhängningsmöjligheter och badrum. Lägenheten är ljus då den har naturligt ljusinsläpp från två väderstreck. Brf Ludvig är en välskött förening med god ekonomi som erbjuder sina medlemmar ett tryggt boende med låga månadsavgifter. Föreningen har en fantastisk innegård med ett litet uthus, plats för cyklar och annat. På innergården parkerar du din cykel eller njuter av solen i utemöblerna. I övrigt finns en stor gemensam tvättstuga, dubbla förråd och pingisbord på vinden. Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet som skulle kunna passa perfekt för dig som är själv eller ett par som vill bo centralt på Torpa. Den renoverade köksinredningen är ett stort plus och den låga månadsavgiften gör att lägenheten blir ett billigt boende.

  • Premium

Visar alla 3