Sjövallavägen 12

Vallen, Växjö kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Uteplats
Ja
Våning
7 av 7, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Vallaviken
Om föreningen
Avgift
3 946 kr/mån
Driftkostnad
6 996 kr/år
Pris/m²
34 254 kr/m²

Nytt lägre pris gällande denna trevliga 2:a som är belägen på 7:e våningen och kan stoltsera med Sjövallavägens högst belägna takterrass och en svårslagen utsikt över både Södra Bergundasjön och Växjösjön. Här får ni njuta av en privat takterrass som ligger i rakt söderläge och erbjuder sol hela dagen samt vackra solnedgångar på första parkett. Från den inglasade balkongen har man fin utsiktsvy mot Växjösjön och helt fri sikt över trädtopparna vilket inte de lägre våningarna erbjuder. Nuvarande ägare nyttjar balkongen i princip året om med hjälp av en gasolvärmare. Att skåla in det nya året och bevittna nyårsraketerna härifrån är en svårslagen upplevelse.

Vardagsrummet är öppet och luftigt och ligger mellan den inglasade balkongen och den privata takterrassen. Köket erbjuder dig återigen en fin utsiktsvy över Växjösjön vilken du kan njuta av samtidigt som du lagar din middag. Sovrummet erbjuder ett stort fönsterparti som angränsar till den inglasade balkongen vilket gör det tyst och svalt. Ovanligt rymligt duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplats finns att hyra och föreningen planerar för att montera elbilsladdare inom kort.

Fina omgivningar med vacker bokskog i Bokhultet och härliga promenadstråk runt de närbelägna sjöarna. En cykeltur till Centrum tar bara några minuter och vill man ha lite rejäl motion cyklar man runt båda Bergundasjöarna vilket tar en dryg timme.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Jenny Kjellsson

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Jenny Kjellsson, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46733499694

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.