Mäklare Jenny Kjellsson

Jenny Kjellsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skiftesvägen 143, Växjö Teleborg, Växjö kommun
 • Idag kl 11:00

Skiftesvägen 143

Lägenhet
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 450 000 kr

69 m²

2 rum

4 313 kr/mån

21 014 kr/m²

Välskött och trivsam marklägenhet med ett riktigt tilltalande läge i området. Mysig liten trädgårdstäppa i söderläge där klätterrosen sprider väldoft under sommaren. Stort trädäck där en del är beläget under skyddande tak och den andra delen erbjuder trevlig kvällssol. Inomhus möter välplanerade utrymmen som erbjuder nyrenoverat kök, vardagsrum med utgång till trädgården samt sovrum med gott om plats för dubbelsängen samt en inre hall som är stor nog att rymma en arbetsplats. Duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Gott om förvaring i hallen med en garderob med skjutdörrar samt en klädkammare och ett yttre förråd i samband med garaget. Bredband och eget garage ingår i avgiften. Här bor man lugnt och naturskönt med närhet till de fina omgivningar vid Södra Bergundasjön och de charmiga hästhagarna som närmaste granne. Bra bussförbindelser i närområdet men också fina cykelvägar till Centrum.

 • Plus
 • Uteplats
Skiftesvägen 61, Växjö Teleborg, Växjö kommun
 • Idag kl 12:00

Skiftesvägen 61

Lägenhet
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 545 000 kr

133 m²

5 rum

7 442 kr/mån

11 617 kr/m²

Nytt lägre pris gällande denna rymliga 5:a som erbjuder samma boyta som ett hus. Bostaden nås via en egen entré i markplan där ytterkläder, barnvagnar och regnblöta hundar avskiljs från resterande lägenhet på ett praktiskt sätt. Vi går upp för trappan till den trevliga övre hallen som ansluter och sammanbinder övriga rum i bostaden. Genomgående nyare ekparkettgolv och fräscha ljust färgsatta väggar. Sociala ytor i det ljusa och trevliga köket med fräsch inredning från 2010 samt i vardagsrummet som erbjuder utgång till den rymliga balkongen i västerläge. Balkongen är bra belägen på ett hörn med fri utsikt över den bilfria innergården och det är inget som stör kvällssolens instrålning. Familjemedlemmarna kan fritt fördela de fyra jämnstora och rymliga sovrummen mellan sig utan att någon intern osämja uppkommer. Bostaden innehåller två badrum som bägge renoverades 2010. Förvaring finns i flertalet garderober, klädkammare och två yttre förråd. Stabil och välskött förening vars månadsavgift innehåller värme, vatten, kabel-tv, internet samt ett eget garage på den närbelägna parkeringsplatsen. Snabb inflyttning går att lösa men är inget krav. Här bor man barnvänligt med bilfria innergårdar och gångavstånd till både förskolor och skolor. Natursköna omgivningar med närhet till Södra Bergundasjön och de charmiga hästhagarna vid 4H-gården. Bra bussförbindelser i närområdet men också fina cykelvägar till Centrum.

 • Plus
Sjövallavägen 12, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 12

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 495 000 kr

67 m²

2 rum

3 869 kr/mån

37 239 kr/m²

Välkommen upp till 7:e våningen och Sjövallavägens högst belägna takterrass och ett boende som erbjuder dig fin utsiktsvy över både Södra Bergundasjön och Växjösjön. Här får njuta av en privat takterrass som ligger i rakt söderläge och erbjuder sol hela dagens samt vackra solnedgångar på första parkett. Från den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum får du en underbara vy mot Växjösjön och helt fri sikt över trädtopparna. Vardagsrummet är öppet och luftigt och ligger mellan den inglasade balkongen och den privata takterrassen. Köket erbjuder dig återigen en fin utsiktsvy över Växjösjön vilken du kan njuta av samtidigt som du lagar din middag. Sovrummet erbjuder ett stort fönsterparti som angränsar till den inglasade balkongen och här får man återigen ett härligt ljusinsläpp och vackra vyer. Rymligt duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplats finns att hyra och föreningen planerar för att montera elbilsladdare inom kort. Välkomna på visning till detta trevliga boende där det planeras för inflyttning för den lyckliga köparen under tidig sommar 2023!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Väderkvarnsbacken 11, Växjö Teleborg, Växjö kommun

Väderkvarnsbacken 11

Lägenhet
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 350 000 kr

119 m²

4 rum

9 211 kr/mån

11 345 kr/m²

Välkomna att ta en närmare titt på detta trevliga bostadsrättslägenhet med villakänsla om två plan. Kanonläge på en lugn och tryggt del av Teleborg med närhet till naturen och Universitetet. Bostadens entréplan erbjuder rymligt kök med utgång till uteplats, sovrum, tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt ett helkaklat duschrum. En trappa upp finner vi vardagsrum med trevligt ljusinsläpp och högt i tak, två sovrum och stort badrum som innehåller både dusch och badkar. Utemiljön är lummig och inbjudande med uteplats och balkong på framsidan och en insynsskyddad trädgård med sol i princip hela dagen. Här bor ni på bra läge med närhet till skola, ridhus, idrottshall, universitet samt Teleborg centrum. I föreningen har man tillgång till gemensam lokal med övernattningslägenhet. Garage ingår i hyran.

 • Uteplats
Gamla Norrvägen 13A, Växjö, Växjö kommun

Gamla Norrvägen 13A

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 595 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 139 kr/mån

28 739 kr/m²

Varmt välkomna till Gamla Norrvägen 13A och denna trivsamma bostad om 2 rok med inglasad balkong i västerläge! Bostaden fördelas över hall med god plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i lägenheten möts man av ett nyrenovert kök och vardagsrum i en modern och öppen planslöning. Ifrån vardagsrummet når man den rymliga balkongen i västerläge där man kan njuta av kvällssolen. Tack vare inglasningen fungerar balkongen som ett extra rum en stor del av året. Rymligt sovrum med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob. Sist men inte minst ett helkaklat badrum med dusch som renoverats i samband med föreningens stambyte. Trevlig innergård med sittplatser i en nybyggd pergola. Här på Gamla Norr bor man med gångavstånd till matbutik och pizzeria samt närhet till centrum och cykelavstånd till universitetet! Varmt välkomna att anmäla er till visning! / Jenny

 • Plus
 • Balkong
Fyllerydsvägen 44A, Växjö Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 44A

Lägenhet
Växjö Sandsbro, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 295 000 kr

66 m²

2 rum

3 653 kr/mån

19 621 kr/m²

Välkomna till välskötta och stabila Brf Sjöbol och denna fräscha 2:a som är praktiskt belägen i markplan. Ljust kök med rymlig matplats med utgång till balkong i västerläge och utsikt över föreningens lummiga innergård. Sovrum med gott om plats och skyddat läge innanför den egna balkongen. Vardagsrum med flera hela väggar vilket gör det lättmöblerat. Fräscht duschrum som helrenoverades i samband med föreningens stambyte och nu erbjuder skön golvvärme och egen tvättmaskin. Bra förvaring i klädkammare och förråd på samma våningsplan. P-plats finns att hyra men också carport eller garage. Månadsavgiften är inklusive värme, vatten, kabel-tv och internet. Den egna elförbrukningen regleras via föreningen vilket innebär att man som boende slipper eget abonnemang och flera fasta kostnader. Trevlig läge i både föreningen och Sandsbro med närhet till mataffärer och annan shopping på Norremark samt vacker natur vid Helgasjön, Toftasjön och i Fyllerydsskogen. Bra cykelvägar och täta bussförbindelser tar dig snabbt och lätt till Centrum.

 • Balkong
Väderkvarnsbacken 59, Växjö Teleborg, Växjö kommun

Väderkvarnsbacken 59

Lägenhet
Växjö Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 595 000 kr

66 m²

2 rum

5 643 kr/mån

24 167 kr/m²

Välkomna till Väderkvarnsbacken och denna trevliga 2:a som kan stoltsera med ett riktigt bra läge i utkanten av området vilket gör att man har Teleborgs naturreservat som närmaste granne. Här bor man en stark villakänsla då huset är helt fristående och det erbjuds trädgård med möjlighet att bygga uterum på baksidan och en överbyggd altan på framsidan och det går att hitta solens strålar en stor del av dagen. Invändigt möter ett ljust och trivsamt boende utan störande insyn. Planlösningen innehåller välkomnande hall, ljust och trevligt vardagsrum med högt i tak, kök med vita köksluckor, bra bänkytor och goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt sovrum med klädkammare och skyddat läge mot den egna trädgården. Duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare om man inte föredrar att nyttja den välutrustade gemensamma tvättstuga som ligger nära till hands. Bekvämt med eget garage på den närbelägna parkeringsplatsen. I föreningen har man tillgång till ett gemensamhetshus där det finns en fin samlingslokal och ett övernattningsrum att tillgå. Här bor man med gångavstånd till Universitetet och flera matbutiker och annan service så som vårdcentral. Fina promenadstråk finns i Teleborgs naturreservet och runt sjön Trummen. Detta är ett perfekt boende för dig som vill kunna kombinera naturnära boende med behändigt cykelavstånd och täta bussförbindelser till Centrum.

 • Uteplats
Anna Koskulls Gata 3S, Växjö, Växjö kommun

Anna Koskulls Gata 3S

Lägenhet
Växjö, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 095 000 kr

75 m²

3 rum

4 671 kr/mån

27 933 kr/m²

Nytt lägre pris! Välkomna till denna toppmoderna och välplanerade 3:a längs Trummens Strand. Här njuter ni av genomgående hög standard och 75 väldisponerade kvadratmeter. Den rymliga balkongen ger en social och trevlig förlängning av vardagsrummet och går att nyttja fullt ut en stor del av året tack vare inglasningen. Välutrustat kök med inredning från HTH och fransk balkong in mot den lugna och trivsamma innergården. Helkaklat duschrum där de utförda färgvalen harmoniserar med kaklet i köket och klinkergolvet i hallen på ett enhetligt sätt. Två väl tilltagna sovrum med bra förvaring återfinns också i bostaden. Det finns en garageplats att hyra i markplanet dit hissen når för maximal bekvämlighet. Snabb inflyttning går att ordna men är inget krav. Brf Trummen strand 3 erbjuder en trevlig samlingslokal med övernattningsmöjligheter och en snickarverkstad. Stabil ekonomi med lån bundna en tid framöver. Läget vid sjön Trummen lämnar ytterst lite att önska med fin badbrygga och café längs sjökanten. Härliga promenadstråk möter precis utanför dörren och det är gångavstånd till flera mataffärer. Täta bussförbindelser eller en kort cykeltur tar dig till Växjö centrum med shopping, torghandel och tågkommunikationer. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vikaholmsallén 41, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Vikaholmsallén 41

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

2 000 000 kr

108 m²

4 rum

6 049 kr/mån

18 519 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och rymliga 4:a på Vikaholm. Bostaden är belägen på näst översta våningen av Vikaholmsallén 41 och erbjuder två balkonger i olika väderstreck där man kan njuta av solen hela dagen. Här finns alla de bekvämligheter som hör nyproduktion till. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, vitmålade väggar och genomgående ekparkett samt två duschrum vilket är ovärderligt för den större familjen. Gott om förvaring i flertalet garderober samt ett stort förråd på vinden. Bekvämt med gratis parkering på gården och goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Välj detta boende och du kan släppa verktygen och glömma allt vad renovering heter - här är det bara att flytta in och njuta! Vikaholm är ett naturskönt med den vackra naturen längs Södra Bergunda sjön enbart ett stenkast bort och flera förskolor samt skolor på gångavstånd. Väl utbyggda cykelvägar till centrum men också busshållplats i samma kvarter.

 • Hiss
Segerstadsvägen 70C, Växjö Hovshaga, Växjö kommun

Segerstadsvägen 70C

Lägenhet
Växjö Hovshaga, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 895 000 kr

76 m²

3 rum

4 924 kr/mån

24 934 kr/m²

Välkomna till det trevliga och nybyggda bostadsbeståndet på Hovshaga. I Brf Gryningen är det lätt att trivas, speciellt sommartid då man kan njuta av sol och bad vid den gemensamma poolen. Själva bostaden erbjuder sociala ytor med tidsenlig öppen planlösning mellan köket och det rymliga vardagsrummet, perfekt för umgänge och härliga bjudningar. Trivsamt och välutrustat kök med fönster ut mot entrén och den egna uteplatsen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med förvaring i garderober. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten samt vitmålade väggar. Dessutom stor och rymlig balkong på framsidan där man har full uppsikt över aktiviteten i föreningens pool. Här bor ni optimalt med närhet till bland annat en välsorterad Ica supermarket, vårdcentral, lekplatser och fin naturen vid Helgasjön. Centrum når ni enkelt med cykel eller de täta bussförbindelserna. Välkommen att anmäla er till visningen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Gulli Petrinis väg 36D, Växjö Vikaholm, Växjö kommun

Gulli Petrinis väg 36D

Lägenhet
Växjö Vikaholm, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 895 000 kr

80,6 m²

3 rum

4 455 kr/mån

23 511 kr/m²

Välkomna till denna trevliga lägenhet på Vikaholm som erbjuder ett ljust och luftigt boende med bra gavelläge och fönster i tre väderstreck. Rymlig balkong i härligt söderläge som erbjuder sol i princip hela dagen. Fräsch färgsättning med vitpigmenterade ekgolv och vitmålade väggar i kombination med ett vitt kök med rostfria vitvaror. Planlösningen ger en öppen och social känsla mellan kök och vardagsrum men erbjuder även en separat matplats i köket vilken skulle kunna avgränsas till ytterligare ett sovrum om man behöver. Gott om förvaring i ett flertal garderober, en walk-in-closet samt ett utvändigt förråd. Trevlig förening med en charmig innergård som bjuder in till odlingsprojekt för den som är intresserad av det. Egen parkeringsplats går att hyra för 300 kr/mån på den närbelägna parkeringen. Gatuparkering är också tillåten i området. På Vikaholm bor du med närhet till fina rekreationsområden vid Södra Bergunda sjön men även gångavstånd till förskola, skola och bra bussförbindelser till Centrum.

 • Balkong
Allmogevägen 18, Teleborg, Växjö kommun

Allmogevägen 18

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 295 000 kr

88 m²

3 rum

5 028 kr/mån

14 716 kr/m²

Trivsam lägenhet med fritt och insynsskyddat läge. Planlösningen erbjuder kök med nyare luckor och en matplats som rymmer ett större sällskap. Vardagsrum med fin ekparkett och utgång till stor inglasad balkong i västerläge med utsikt över föreningens välskötta utemiljö. Rymligt duschrum med möjlighet att montera en egen tvättmaskin om man vill. Eget garage med en separat förrådsdel ingår i avgiften och återfinns på den närbelägna parkeringen där det även finns gott om gästplatser. Lugn och bilfri innergård med uteplatser till de boendes förfogande, lekplats samt gårdshus innehållande tvättstuga. Nära till fina promenadvägar längs Södra Bergundasjön och bra bussförbindelser till Centrum.

 • Balkong
Dalbovägen 1A, Dalbo, Växjö kommun

Dalbovägen 1A

Lägenhet
Dalbo, Växjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

1 250 000 kr

63,5 m²

2 rum

3 643 kr/mån

19 685 kr/m²

Välrenoverade och trivsamma 2:a som är belägen i centrumnära brf Dalbo. Insynsskyddat läge på översta våningen med balkong i västerläge där man kan njuta av ostörda solnedgångar. Bostaden erbjuder kök med inredning från Kvik samt genomgående nyare golv förutom i vardagsrummet där den fina ekparketten finns bevarad. Sovrum med gott om plats för dubbelsängen samt rejäl klädkammare som nås via hallen. Helkaklat duschrum som renoverats och extra utrustats i samband med föreningens stambyte. Goda parkeringsmöjligheter i föreningens regi och möjlighet att hyra garage. Trevliga omgivningar med grönskande innergård som erbjuder både lekplatser, gemensam grillplats samt kolonilotter. Gångavstånd till Växjö centrum och närhet till mataffärer men även bra bussförbindelser till övriga delar av staden. Snabb inflyttning går att ordna om det är en fördel för köparen!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 13