Öringebacken 12

Tyresö, Tyresö kommun Se på karta

6 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
1 278 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Energiklass
C
Driftkostnad
38 746 kr/år

Varmt välkommen till Öringe och detta ljusa hus som är i så fint skick att du kan du kan luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och bara njuta. Högt fritt läge med magnifik milsvid utsikt där man kan följa solens vandring. Den här bostaden har öppna ytor som skapar möjlighet till umgänge. Flera uteplatser på både fram som baksida, varav ett under tak. Fristående varmgarage, förrådsbyggnad och bergvärme.

Vackert anlagd trädgård som integrerats i naturens alla dess miljöer samt generös gräsmatta där det ges plats för lek och stoj. Här bor man med sjönära läge och vackra promenadstråk. På gångavstånd finns välsorterade Syrrans Lanthandel liksom ett flertal restauranger, till exempel Brödernas. Utöver detta finns skolor, förskolor och lekplatser i närområdet. Kommunikationerna är mycket bra och nära med direktbussar till Gullmarsplan och City. Öringesjön ligger en kort promenad bort, där det med stor glädje erbjuds bad sommartid och skridskoåkning under vintern.

OBS!
Skulle detta unika annorlunda hus vara något som passar dig/er så missa inte detta tillfälle att boka in er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Torbjörn Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Torbjörn Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46708709767