Mäklare Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kyndelgränd 8, Tyresö, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår

Kyndelgränd 8

Lägenhet
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

1 595 000 kr

61,5 m²

2 rum

5 100 kr/mån

25 935 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna marklägenhet om två rum och kök samt trivsam uteplats i naturnära och ostört läge. Bra planerad bostad i originalskick, med fritt läge på Kyndelgränd 8 och fin vy mot innergård , där det ges plats för både för lek och spel. Rymliga rum och fin fönstersättning i två vädersträck. Lägenhetens kök, i original utförande, är luftigt med plats för matsalsbord, vardagsrummet i bra storlek och har utgång till trevlig uteplats. Badrum i original utförande samt ett generöst sovrum. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi, belägen i ett naturnära och populärt område. På Kyndelgränd bor du centralt med naturen runt hörnet, ostört med närhet till bland annat bra bussförbindelser, matbutik och förskola. Det går direktbussar alldeles intill som tar dig till Gullmarsplan och Stockholm på ca 20 minuter. Matbutik med generösa öppettider ligger precis runt hörnet och kvarteret omges av vacker natur. Tyresö centrum med dess utbud av butiker, restauranger och mataffärer når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Farmarstigen.

  • Uteplats
  • Hiss
Bollmoravägen 56, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Bollmoravägen 56

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

2 895 000 kr

89,5 m²

4 rum

6 067 kr/mån

32 346 kr/m²

Här ges du chansen att förvärva en renoverad lägenhet i populära Björkbacken! Redan vid tröskeln uppstår känslan att mötas av något extra! Inne i bostaden slås man direkt av det underbara ljusflödet som möter de ljusa väggarna, ekparketten och laminatgolv, på ett exemplariskt sätt. Det är svårt att inte förälska sig, här hittar vi en snyggt renoverad lägenhet, bland annat ett smakfullt och öppet kök med moderna och harmoniska färgval, gott om plats för den stora matgruppen. Öppet och socialt vardagsrum med generösa ytor, samt två helkaklade badrum i modern stil. Här hittar vi även tre ljusa och trevliga sovrum. Generös balkong med lugnt och tyst läge mot innergården. Lägenheten erbjuder kort och gott genomgående renoverade ytskikt och lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en bostad med ett av Tyresös bästa lägen. Bostadsrättsförening Björkbacken är en mycket populär förening med god ekonomi och har löpande underhåll på sina fastigheter. I närområdet finns tillgång till de flesta fritidsaktiviteter. Det finns även skolor och förskolor på promenadavstånd. Här bor man även med bara några minuters promenad till Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, systembolag mm. I den omedelbara närheten finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. I den omedelbara närheten finns busshållplatser med bussar som tar dig in till Gullmarsplan och Stockholm City på 15-20 min. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Riddarstigen 12, Tyresö, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår

Riddarstigen 12

Villa
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

3 795 000 kr

70 m²

3 rum

2 863 m² tomt

Charmigt boende i 1-plan, med delvis källardel, som är beläget med ett högt och ogenerat läge där det erbjuds bra sol timmar att njuta av. Trevlig planlösning med 2 bra sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Generöst terrassdäck där det ges plats för grillplats, matbord och soldyrkande att följa solens gång, från morgon till kväll. Här ges även möjlighet till utbyggnad eller nybyggnation om totalt 120 kvm vilket lämnar väldigt lite att önska för er som är på jakt efter en villa med bra läge i vackra området runt Trinntorp. Varminredd Friggebod. Här bor ni med ostört, havsnära och naturnära läge med närhet till bland annat bra kommunikationer, skola, båthamn och bad samt Trinntorps brygga för Waxholms båt trafik ligger precis runt hörnet, Granne med Klövbergets natur reservat, cyckelavstånd till Tyresö Slott och kyrka. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Tyresö centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Trinntorp. OBS! Nuv. byggrätt fördelar sig på huvudbyggnad 105 +15 kvm via Attefallsregeln. Komplementbyggnad om 40 kvm samt 15 kvm för friggebod. Möjligt finns att även ansöka om Attefallbyggnad med särskilda regler om 25-30 kvm. För mer information kontakta gärna Tyresö Kommun för ev. frågor gällande byggnation. Skulle detta unika hus vara något som passar dig/er så missa inte detta tillfälle att boka in er till visning! Varmt välkomna till Riddarstigen 12!

  • Uteplats
Öringebacken 12, Tyresö, Tyresö kommun

Öringebacken 12

Villa
Tyresö, Tyresö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

7 100 000 kr

149 m²

6 rum

1 278 m² tomt

Varmt välkommen till Öringe och detta ljusa hus som är i så fint skick att du kan du kan luta dig tillbaka i favoritfåtöljen och bara njuta. Högt fritt läge med magnifik milsvid utsikt där man kan följa solens vandring. Den här bostaden har öppna ytor som skapar möjlighet till umgänge. Flera uteplatser på både fram som baksida, varav ett under tak. Fristående varmgarage, förrådsbyggnad och bergvärme. Vackert anlagd trädgård som integrerats i naturens alla dess miljöer samt generös gräsmatta där det ges plats för lek och stoj. Här bor man med sjönära läge och vackra promenadstråk. På gångavstånd finns välsorterade Syrrans Lanthandel liksom ett flertal restauranger, till exempel Brödernas. Utöver detta finns skolor, förskolor och lekplatser i närområdet. Kommunikationerna är mycket bra och nära med direktbussar till Gullmarsplan och City. Öringesjön ligger en kort promenad bort, där det med stor glädje erbjuds bad sommartid och skridskoåkning under vintern. OBS! Skulle detta unika annorlunda hus vara något som passar dig/er så missa inte detta tillfälle att boka in er till visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4