Prennegatan 8A

Nöden, Lunds kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,2 m²
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1924
Förening
BRF Lunds Kollektivhus nr 1
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
3 380 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
50 658 kr/m²

Här i stadsdelen Nöden i Lunds södra innerstad kan vi välkomna dig till Kollektivhuset Slottet. Här bor man i en bostadsrätt och utöver det har man även alla fördelar som ett kollektiv kan erbjuda.
Vi har fått nöjet att förmedla en hemtrevlig större 2:a här på 2:a våningen. Tack vare generös takhöjd och stora fönster i detta 20-tals hus så upplevs lägenheten som luftig och lite större än vad den faktisk är.
Huset består av vanliga bostadsrättslägenheter och en rad gemensamma utrymmen. Här finns, förutom storköket med matsal och gemensamt vardagsrum, gästrum, bastu, en ordentligt utrustad verkstad med allt från cirkelsåg till borrhammare, kontor med kopiator och färgskrivare, lekrum, replokal, möjlighet att hyra ett extra vindsrum för en billig peng, möjlighet till egen odlingslott med mera. Med sina sexton lägenheter och generösa gemensamma utrymmen är det ett litet kollektivhus, välfungerande och välkomnande.
Slottet är ett hus för dig som vill vara del av en gemenskap, och samtidigt kunna värna om ditt privatliv. Bottenvåningen är alltid öppen för umgänge med andra, men du stänger dörren om dig precis som i ett ”vanligt” hus.
När nära och kära kommer på besök går det att boka något av de två gästrummen. Skulle man behöva ytterligare ett rum finns några extra rum att hyra högst upp i huset.

Kanske är detta din nya bostad.
Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lund

Kontakta mäklaren

Renée Frisk

Svensk Fastighetsförmedling Lund
Mäklare Renée Frisk, Svensk Fastighetsförmedling Lund
+46768565604

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.