Fotbollsvägen 7

Nyköpings kommun Se på karta

2 595 000 kr

2 795 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2011
Förening
BRF Strandängen 2 i Nyköping
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
5 447 kr/mån
Driftkostnad
11 556 kr/år
Pris/m²
26 753 kr/m²

Varmt välkomna till ett ljust och bekymmersfritt boende på Fotbollsvägen 7. Här har ni en moderna 4:a om 97kvm på populära Brandholmen, i en stabil förening. Det första ni lägger märke till är den tilltagna takhöjden och det härliga ljusinsläppet. Bostaden har ett stort inglasat uterum om 15 kvm med nylagt trallgolv mot sydväst, bra materialval, mjuka toner och planlösningen är optimal för ett trivsamt boende. Hörnläget gör att ljuset kan flöda in från tre håll. Kök med gott om plats för matbordet och i anslutning till vardagsrummet, tre (som kan bli fyra med den tillbyggda sovalkoven i vardagsrummet) bra sovrum, helkaklat badrum, separat wc och välkomnande hall samt uterummet. Här finns hiss, kodlås på alla entrédörrar, och parkeringsmöjligheter i föreningen samt fri parkering längst gatan. Här finns även bra med förvaring i form av en rymlig klädkammare i anslutning till det större sovrummet, garderober i de två mindre sovrummen samt stort vindsförråd med hissen som praktiskt går hela vägen upp till det.
Väljer du att bosätta dig här har du vattnet som granne och utanför porten finns Brandholmens fina promenadstråk med dess vackra miljö som tar dig till såväl småbåtshamnen som till restauranger och caféer. Perfekt boende för dig som vill ha nytt och fräscht med alla bekvämligheter i ett plan.

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott och evenemang.
Välkomna Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Kontakta mäklaren

Pauline Hägg

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Mäklare Pauline Hägg, SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.