SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marö Lill Hult, null, Gnesta kommun
Marö Lill Hult, null, Gnesta kommun, bild 2
Marö Lill Hult, null, Gnesta kommun, bild 3

Marö Lill Hult

Fritidshus
Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
60 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till detta mysiga och lantliga fritidshus, smakfullt renoverat för att erbjuda modern komfort med bibehållen charm. Huset har en öppen planlösning som förenar köket och vardagsrummet, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. På fastigheten finns även en praktisk förrådsbyggnad och en traditionell jordkällare, vilket ger gott om förvaringsutrymme och karaktär till fastigheten. Detta fritidshus ligger avskilt och omges av natursköna omgivningar, vilket erbjuder en fridfull reträtt från stadens stress. Här kan du verkligen uppleva lugnet och stillheten i en vacker och naturnära miljö. Observera att fastigheten är under avstyckning, vilket innebär att storleken på tomten kan skilja sig från vad som angetts när avstyckningen är klar. Välkommen att upptäcka ditt nya drömboende på landet!

  • Premium
Västra Kvarngatan 36, Centralt Väster, Nyköpings kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Västra Kvarngatan 36

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 350 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/2
2 610 kr/mån
32 867 kr/m²

I centrala Nyköping återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Två rofyllda sovrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter, helkaklat badrum och ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. Bra läge i stan med restauranger, shopping och uteliv bokstavligen talat utanför dörren. Gammal och populär bostadsrättsförening. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Nyponvägen 94, Peterslund, Oxelösunds kommun

Nyponvägen 94

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 950 000 kr
110 + 14 m²
177 m² tomt

Varmt välkomna till Nyponvägen 94 och detta friköpta hus i fint skick! Här bor ni på 110 kvadratmeter i två plan med fina social ytor samt 3 uteplatser att tillgå! Det första av totalt 3 sovrum finner ni direkt till höger i hallen när man kliver in på entréplan. Ni finner även gott om förvaring i två förråd/klädkammare på andra sidan av hallen. Badrum med genomgående kakel och klinker samt dusch, toalett och badrumsskåp. Stort kök med plats för större matgrupp samt gott om plats och skåp för kockens alla redskap. Via köket når man även det stora inglasade uterummet med plats för soffgrupp/matgrupp. Härifrån kliver man vidare ut till en mindre gräsmatta på baksidan som även inhyser en liten friggebod. Från köket når man även tvättstugan med tvättmaskin samt en del skåp för förvaring. Plan två är fördelat på både privata samt sociala ytor. Två stora sovrum med garderober samt ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Härifrån når man bostadens balkong med vy över området. Vardagsrummet går även att dela av om behovet för ytterligare sovrum finns. Via hallen på plan två når man även en större vind med väldigt fina förvaringsmöjligheter. Även på huset framsidan finner ni en mysig altan samt cykelställ med tak och ett större förråd. Här bor du på en lugn och bilfri gård med lekpark precis utanför, men du har samtidigt nära till p-plats och garage i länga som ingår i samfälligheten. Bo i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till matbutik, förskola och skola. I Oxelösund kan du njuta av havet, vacker natur, många fina badplatser och båtbryggor finns inom cykelavstånd. Välkommen på visning!

Fotbollsvägen 26B, Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Fotbollsvägen 26B, Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 26B, Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 26B

Lägenhet
Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 570 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
5 093 kr/mån
25 323 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad på våning 2 med hiss i huset och stor inglasad balkong i sydvästläge! Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Njut av den stora inglasade balkongen med härlig eftermiddag- och kvällssol. Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan i grannporten. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restaruranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 19A, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 19A

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 175 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 697 kr/mån
16 549 kr/m²

Varmt välkommen till en trivsam 3:a endast en halv trappa upp med solig balkong mot innergården! I populära Högbrunn hittar du denna bostad på 71 kvm som rymmer två rymliga sovrum, fint kök med matplats samt ett helkaklat badrum. Bo i en välskött och bra förening med en avgift på 4 697:- där värme, vatten och två förråd ingår. Njut av en grönskande innergård utanför balkongen. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både tågstationen och centrum. Här har du även nära till gym, pizzeria och bio. Söker du ett boende där du vill slippa trappor och njuta av solig balkong och samtidigt ha när till allt? Då bör du besöka denna fina trea i Högbrunn. Välkommen hem!

  • Balkong
Alphyddan 1, Lantligt, Nyköpings kommun

Alphyddan 1

Villa
Lantligt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 195 000 kr
120 + 71 m²
6 rum
2 486 m² tomt

I lantlig miljö återfinnes denna synnerligen trivsamma villa. Bostaden ligger på en höjd med en strålande utsikt över fält och natur. Entréplan erbjuder två till tre sovrum, badrum, vardagsrum med kamin och ett kök med matplats. På nedre plan finns goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt allrum, sovrum och ett badrum med bastu och tvättmöjligheter. Exteriört sett finns en uppvuxen och insynsskyddad tomt (parkslide finns), stor uppfart och ett garage. Goda pendlingsmöjligheter, närhet till natur och en energieffektiv bergvärmeanläggning borgar för ett riktigt bra boende. Skola och barnomsorg ett par stenkast bort. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem! Ett visst moderniseringsbehov föreligger.

  • Balkong
  • Uteplats
Hasselö-Bergö 163, Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Imorgon kl 18:00

Hasselö-Bergö 163

Fritidshus
Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 195 000 kr
23 m²
1 rum

Läge, Läge, Läge! Välkommen till Solsidan på Hasselö-Bergö, där du får första parkett till Oxelösunds skärgård. Här kan du njuta av ett avskilt läge med enastående vyer över havet. Oavsett var du befinner dig i huset, omfamnas du av havets närvaro och dess rogivande ljud. På denna idylliska plats kan du njuta av fantastiska solnedgångar och en oförstörd natur. Ön bjuder på mängder av härliga klippor att bada ifrån, med generöst djupt vatten direkt vid strandlinjen. Arrenderätten inkluderar en totalrenoverad byggnad (utan kök) och ett litet torrdass. Även om vatten och el saknas för tillfället, är ny el dragen i huset och förberedd för solceller eller elanslutning från Hasselö. Bra mobilmottagning finns, vilket underlättar för den moderna livsstilen. Hit tar du dig enkelt med båt från Gamla Oxelösund på ca 5-10 minuter. Även om brygga saknas, har det tidigare funnits en i viken och det är lätt att fästa båten vid boj tack vare det djupa vattnet vid strandlinjen. Båtplats på fastlandet kan hyras separat av Kustbostäder, där även vatten, sopcontainer och uppsamling av latrintunnor finns tillgängliga. Till Nyköping är det bara en 15 minuters bilresa och till Stockholm cirka 1,5 timme. Ta chansen att förvärva detta unika sommarställe och skapa minnen för livet med många härliga somrar framöver. Viktig Information! Detta är en byggnad på ofri grund, vilket innebär att marken arrenderas av Oxelösunds kommun. Byggnader på arrenderad mark kan inte belånas som en friköpt villa/tomt eller bostadsrätt. Vid förvärv av arrende finansierar de flesta genom att belåna sin nuvarande bostad eller på annat sätt. Välkommen att boka en visning av ditt nya sommarställe!

  • Plus
Marsö 16, Skärgård, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00

Marsö 16

Fritidshus
Skärgård, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 595 000 kr
56 m²
4 rum
2 226 m² tomt

Skärgårdsdröm med kommunalt V/A och fiber Välkommen till en sann skärgårdsdröm belägen i en lugn vik med både morgonsol och kvällssol. Här kan du njuta av det bästa av Sörmlands skärgård, med alla bekvämligheter och en fantastisk omgivning. Denna fastighet är välskött och renoverad med en härlig känsla av skärgårdsidyll. Här är det lätt att koppla av och njuta av livet. Den lättskötta och vackra skärgårdstomten erbjuder flera sittmiljöer i ett soligt och vindskyddat läge, där du kan uppleva svårslagna solnedgångar. Fastigheten har en fin bryggmiljö med en bastuflotte som kan ingå i förvärvet. Den erbjuder två bostadsbyggnader på cirka 57 respektive 17 kvm med upp till 13 bäddar, samt en förrådsbyggnad på 10-15 kvm. Detta ger gott om plats för familj och gäster. Runt hörnet ligger en av kuststräckans finaste skärgårdar, med badkobbar, kanotleder och Svärdsklovas skärgårdskrog inom bekvämt avstånd. Här kan du njuta av allt från avkopplande bad till äventyrliga paddelturer. Vid Marsöbryggan erbjuds både båt- och parkeringsplats, vilket gör det enkelt att ta sig till fastigheten. Marsö nås via en kort och naturskön båtresa inomskärs från Lappetorp. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att äga en del av Sörmlands vackra skärgård, med moderna bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning. Här kan du skapa oförglömliga minnen i en lugn och naturskön miljö. Välkommen hem till din skärgårdsdröm!

  • Plus
Tolagsgatan 5, Hamnen, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 18:30

Tolagsgatan 5

Lägenhet
Hamnen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 995 000 kr
119 m²
4 rum
vån 14/15
6 242 kr/mån
41 975 kr/m²

Läge, Läge, Läge! Låt mig presentera en unik och välplanerad lägenhet på våning 14 i anslutning till Nyköpings populära hamnområde. Denna bostad erbjuder fina siktlinjer genom hela lägenheten och ger ett härligt ljus. De rundade väggarna gör detta boende till något extra speciellt. De två rymliga och bekväma sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Dessutom finns ett elegant bibliotek, perfekt för läsning, arbete eller som en lugn oas, som enkelt kan omvandlas till ett tredje sovrum vid behov. En inglasad och möblerbar balkong ansluter via en skjutdörr till en öppen del med utgång från ett av sovrummen, vilket möjliggör njutning av solen från morgon till kväll. Låga bröstningar förstärker känslan av öppenhet och erbjuder fantastisk utsikt från insidan av lägenheten. Det centrala läget och närheten till hamnen, tillsammans med möjligheten till båtplats precis nedanför och utmärkt fiske, ger detta boende fördelar som är svåra att motstå. Den tidigare sädessilon har byggts om till ett unikt sexton våningar högt bostadshus, som nu är ett av stadens landmärken. Huset rymmer 44 fantastiska lägenheter med utsikt över både havet och den historiska stadsmiljön, inklusive Nyköpingshus. Precis intill ligger Sörmlands Museum, en spännande och kreativ mötesplats för alla. Museet erbjuder utställningar, evenemang, kurser och möten samt fina promenadstråk och restauranger i området. Nyköpingshus har en rik historia, inklusive Kung Birger Magnussons ökända gästabud 1317, där hans bröder fängslades och lämnades att svälta ihjäl. Delar av fästningen finns kvar intill Nyköpingsån, som slingrar sig vackert genom staden. Detta är en bostad för den som söker något utöver det vanliga. Med dess unika arkitektur, moderna bekvämligheter och fantastiska läge erbjuder detta hem en livsstil i toppklass. Välkommen hem till din nya drömbostad!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fågelbovägen 23A, Fågelbo, Nyköpings kommun

Fågelbovägen 23A

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 450 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 065 kr/mån
16 022 kr/m²

Varmt välkomna till Fågelbovägen 23A och denna 4a om 90,5 kvadratmeter. Bostaden är nyligen renoverad där alla ytskikt samt badrum och toalett är i toppskick. Stora ytor i vardagsrummet med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Den stora inglasade balkongen finner man även i direkt anslutning till vardagsrummet. Två sovrum samt ett matrum som också kan användas som sovrum om behovet finns. Köket erbjuder gott om skåp för kockens alla redskap kyl/frys, spis samt häll. Stort nytt badrum med genomgående kakel och klinker, handdukstork samt spegelskåp. Det finns även en egen toalett i anslutning till hallen i precis samma skick som badrummet. Här bor ni i ett lugnt område med en väldigt trevlig innergård med lekplats, sittplatser och fina grönområden. Välkomna på visning!

Storviltsvägen 19, Sunda, Oxelösunds kommun

Storviltsvägen 19

Villa
Sunda, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 695 000 kr
109 + 89 m²
5 rum
910 m² tomt

Snabbt tillträde möjligt - Barnvänligt område - Uteplats i söderläge Välkommen till detta enplanshus med källare på en lugn och barnvänlig adress i Sunda området. Med en total yta på 198 kvm, varav 109 kvm på övervåningen och 89 kvm i källaren, finns det gott om plats för barnfamiljen. Under de senaste åren har fastigheten genomgått uppgraderingar för att säkerställa ett bekvämt och stilrent boende. Köket, renoverat 2019, bjuder på moderna vitvaror och praktiska lösningar som gör matlagningen till ett nöje. Badrummet på övervåningen är också från 2019 och är utformat med smakfulla material och bekvämligheter. Taket är bytt 2016 samt fönsterna på övervåningen är bytta mellan 2012-2015 och ger huset både ett fräscht utseende och trygghet inför framtiden. Ytskikten på övervåningen har också uppdaterats, vilket ger ett fräscht och inbjudande intryck i varje rum. Tvättstugan har nyligen, 2024, genomgått en totalrenovering och är nu både praktisk och stilren. Utanför huset finns en rymlig tomt som är perfekt för familjens alla aktiviteter. Här kan barnen leka och spela fotboll medan du njuter av en avkopplande stund i trädgården. I Sunda finns både affär, pizzeria ett stenkast bort och du bor samtidigt med närhet till skog, natur samt badplats. Barnen kan på egen hand säkert ta sig till skolan via bra cykelvägar och för dig som pendlar så är du på motorvägen inom bara några minuter. Detta är verkligen ett hem där du kan trivas och skapa minnen för livet. Välkommen på visning och upplev allt detta hus har att erbjuda!

Floravägen 8, Tystberga, Nyköpings kommun
  • Tis 13 aug kl 18:00
Floravägen 8, Tystberga, Nyköpings kommun, bild 2
Floravägen 8, Tystberga, Nyköpings kommun, bild 3

Floravägen 8

Villa
Tystberga, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 900 000 kr
93 + 93 m²
1 108 m² tomt

Varmt välkomna till Floravägen 8 och denna mysiga familjevilla i suterräng med en trädgård som får dig att känna ro, inspiration och harmoni. Det är något alldeles särskilt med en äldre välskött trädgård med blommande buskar, träd och tillhörande växthus, allt är väletablerat och klart, det är bara att flytta hit och njuta. Huset har en trevlig planlösning och imponerar med ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en vacker utsikt över trädgården och omnejden. På entréplan finns också köket, en trevlig hall i vinkel som leder in till tre bra rum som idag disponeras som ett sovrum, ett matrum och ett arbetsrum. Här finns också en separat toalett och ett badrum. På souterängvåningen finns ytterligare ett sovrum, ett trevligt allrum/vardagsrum, en gillestuga samt tvättstuga med bastu och separata utgångar från både gillestuga och allrum/vardagsrummet. Här finns gott om plats för den stora familjen och är perfekt för generationsboende eller för den som driver en egen rörelse hemifrån. Det här är en vacker och rofylld plats mitt i villaområdet men med en avskild lugn plats då vägen tar slut vid huset, perfekt för barnfamiljen som inte behöver oroa sig för trafik på gatan. Till huset hör även ett rymligt fint garage med praktiskt förråd. Varmt välkommen på visning av fina Floravägen 8!

  • Premium
Stockholmsvägen 10, null, Nyköpings kommun
  • Borttagen före visning

Stockholmsvägen 10

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 200 000 kr
160 + 75 m²
8 rum
1 225 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Regeringsvägen 3, null, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 3

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
435 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
2 720 kr/mån
11 154 kr/m²

På Regeringsvägen 3 hittar du denna ljusa enrumslägenhet om 39 kvm. De låga boendekostnaderna gör att lägenhet passar perfekt som ett första boende eller en övernattningslägenhet. Här bor du lugnt och bekvämt med kort promenadavstånd till både livsmedelsbutik, pizzeria och goda kommunikationer in till centrum och Skavsta. På gång- och cykelavstånd finns både Nyköpings hamnområde och centrum, i Oppeby är det inte långt till fina grönområden och promenadstråk utmed ån. Närhet till motorvägen för goda pendlingsmöjligheter, oavsett om du ska pendla söder- eller norrut!

Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun
Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 52

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 866 kr/mån
25 900 kr/m²

Nu har du hittat en härlig vindsvåning med drömläge! I denna lilla privata bostadsrättsförening med ett av Nyköpings i särklass bästa läge finns denna fina vindsvåning. Lägenheten har stor charm med takfönster, mysigt kök och helkaklat duschrum. Här bor du perfekt i 2 rum och kök med utsikt över takåsar ett stenkast från centrum med en grön och härlig trädgård alldeles utanför dörren. I trädgården finns stora odlingsmöjligheter och flera mysiga uteplatser att samla familj och vänner på för en avkopplande grillkväll. När detta dessutom toppas med en väldigt låg avgift, samt egen parkering på gården och ungefär 10 min promenad till tågstationen, då kan det nästan inte bli bättre!

  • Premium
Industrigatan 13A, null, Nyköpings kommun
  • Borttagen före visning

Industrigatan 13A

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 050 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 866 kr/mån
18 103 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Ängstugevägen 29, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Borttagen före visning

Ängstugevägen 29

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
490 000 kr
41 m²
1 rum
vån 0/3
2 714 kr/mån
11 951 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Elnas väg 6, null, Nyköpings kommun
Elnas väg 6, null, Nyköpings kommun, bild 2
Elnas väg 6, null, Nyköpings kommun, bild 3

Elnas väg 6

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 895 000 kr
108 + 128 m²
5 rum
849 m² tomt

I familjevänliga Bergshammar hittar vi denna trivsamma enplansvilla med källare som även har egen ingång. Bostaden erbjuder en funktionell planlösning. Tre sovrum, wc, badrum, vardagsrum och kök med alla moderna bekvämligheter på entréplan. På nedre plan finns ett rejält allrum med kamin, tvättstuga, duschrum med bastu och gott om förvaringsmöjligheter, alternativt sovrum. Tomt i söderläge med två uteplatser som har sol större delen av dagen, huset ligger lite på en höjd vilket gör att man har fin utsikt från uteplatsen. Det finns även en uppfart och ett garage. Bergvärmeanläggning och kamin i källaren borgar för ett energieffektivt boende. Ett par hundra meter till barnens skola och upplyst cykel- och gångbana hela vägen in till centrala Nyköping. Ta tillfället i akt och kom på besök - Välkomna på visning!

  • Premium
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun, bild 2
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun, bild 3

Rosenhällsvägen 4

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
6 850 000 kr
214 + 117 m²
9 rum
714 m² tomt

Vill du bo centralt i ett av Nyköpings attraktivaste områden med fin trädgård till en bra boendekostnad? Då välkomnar jag dig till en rymlig och genomgående toppfräsch och uppdaterad tvåfamiljsvilla med fint läge nära All Helgonakyrkan. Rosenhällsvägen 4 ger både gång och cykelavstånd till centrum och tåget. Mitt i en av stadens lugna och prunkade stadsdelar ligger denna funkisvilla med 214 kvm boyta fördelat på två lägenheter, tillkommer källare om 117 kvm. Här finns ett moderna kök samt renoverade badrum. Källarvåningen erbjuder 2 rymliga garage och generösa biutrymmen med bl.a gästrum i källare med egen wc samt dusch i den gemensamma tvättstugan. Generationsboende eller precis som du önskar. I vilket fall är denna bostad fantastisk! Vi har inte fotat alla rum då lägenheterna hr varit uthyrda. Hela huset är renoverat och ytskikt är genomgående jättefina. Hör av dig för en privat visning.

  • Premium
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun, bild 2
Tegelvägen 10, Svalsta, Nyköpings kommun, bild 3

Tegelvägen 10

Villa
Svalsta, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 995 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
1 007 m² tomt

I familjevänliga Svalsta återfinnes denna synnerligen trivsamma enplansvilla med källare. Bostaden erbjuder en funktionell planlösning. Tre sovrum, wc, badrum, vardagsrum och kök med alla moderna bekvämligheter på entréplan. På nedre plan finns ett rejält allrum med kamin, wc, tvättstuga, duschrum med bastu och gott om förvaringsmöjligheter, alternativt sovrum. Lättskött tomt i söderläge med sol större delen av dagen, två uppfarter och ett garage. Bergvärmeanläggning tillsammans med solceller på tak och kamin i källaren borgar för ett energieffektivt boende. Ett par hundra meter till barnens skola och upplyst cykelstig hela vägen in till centrala Nyköping. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Premium
Manetvägen 29, Peterslund, Oxelösunds kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Manetvägen 29, Peterslund, Oxelösunds kommun, bild 2
Manetvägen 29, Peterslund, Oxelösunds kommun, bild 3

Manetvägen 29

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 495 000 kr
140 m²
4 rum
656 m² tomt

I barnvänligt område återfinnes detta synnerligen välskötta enplansboende. Allt har de senaste åren renoverats och erbjuder i dagsläget ett genomgående fräscht och bekymmersfritt hem. Tre sovrum, wc, badrum, ljust vardagsrum, öppet kök, tvättstuga och ett härligt inglasat uterum. Rejäl hörntomt i solläge. Garage i länga med elektrisk port och en parkeringsplats ingår. På bekvämt avstånd finns skola, mataffär och skärgård. En kort bilfärd bort finns centrala Nyköping med allt vad det innebär, E4:an och Skavsta flygplats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ringvägen 27 B, Centralt, Nyköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Ringvägen 27 B

Lägenhet
Centralt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 260 kr/mån
21 059 kr/m²

I omtyckt förening återfinnes denna synnerligen trivsamma 1,5 rummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. En välkomnande entré med garderob, vardagsrum med utgång till balkong samt ett mindre sovrum och kök. Strålande läge i Nyköping med promenadavstånd till det mesta. Kom på besök och upplev bostaden. Välkommen hem!

  • Plus
Zenitvägen 12, Hållsta, Gnesta kommun

Zenitvägen 12

Villa
Hållsta, Gnesta kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 290 000 kr
103 m²
3 rum
1 584 m² tomt

Äntligen finns chansen att förvärva denna mysiga 1-plans villa i populära Hållsta strax utanför Gnesta. Här bor du i lugna vackra omgivningar med Långsjön alldeles nära. Villan har en mysig planlösning med rymlig hall, stort allrum med kamin med plats för det stora middagssällskapet och angränsande modernt kök med charmig öppen spis. Här huserar även ett stort vardagsrum med härlig rymd och fina fönsterpartier med utgång till trädgården och en av husets mysiga uteplatser. Ett sovrum finns här idag men då villan är 103 kvm och det är väl tilltagna rum finns möjligheten att dela av och göra ytterligare sovrum. Dusch/Wc med praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare finns även här. På tomten finns en fin gäststuga och vedbod samt förråd. Här bor du med ett perfekt läge med enkel tillgång till service och pendling. Till och från Stockholm med bil tar det ungefär en timme, och det är ca 4 km till Gnesta samhälle där du hittar all tänkbar service som förskola, skola, affärer, idrottsanläggningar, apotek, systembolag och restauranger. Gnesta erbjuder dessutom utmärkta tågförbindelser till Stockholm C, med regionaltåg som tar cirka 35 minuter och pendeltåg som tar cirka 60 minuter. För extra bekvämlighet finns långtidsparkering intill tågstationen. Hållsta samfällighet består av 192 fastigheter och ligger 4 kilometer söder om Gnesta, samt 7 mil sydväst om Stockholm. Ursprungligen byggt som ett fritidsområde har det vackra läget gjort att många valt att bosätta sig permanent här. Föreningen, registrerad hos Lantmäterimyndigheten den 17 september 1976, äger och förvaltar allmän mark inom Hållsta fritidsområde. På föreningens mark finns ett vattenverk och en bastubyggnad, och föreningen äger även två badplatser. Samfälligheten ansvarar för vattenförsörjning, säkerställer att alla fastigheter har tillgång till rent vatten. Vägunderhåll, håller vägarna inom området i gott skick. Skötsel av allmänna ytor, upprätthåller och förbättrar de gemensamma områdena för att skapa en trivsam miljö för alla boende. Läs gärna mer på https://hallsta-gnesta.se/ Hållsta samfällighet erbjuder en perfekt kombination av naturskönt boende och närhet till bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i ett fritidsområde, samtidigt som du har enkel tillgång till all service och utmärkta pendlingsmöjligheter till Stockholm. Det bästa av två världar väntar på dig i Hållsta! Varmt välkommen på visning av fina Zenitvägen 12!

Ringvägen 31B, Centralt, Nyköpings kommun

Ringvägen 31B

Lägenhet
Centralt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3
3 869 kr/mån
19 135 kr/m²

Trivsam tvårummare i genomgående gott skick. Planlösningen erbjuder en välkomnande entré med garderober, badrum med tvättmaskin, rofyllt sovrum och ett äldre kök med moderna maskiner. Centralt läge med både hamnen, restauranger och uteliv runt hörnet. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

  • Balkong
Fornbo Rynkhättevägen 112, Fornbo, Flens kommun
  • Imorgon kl 13:30

Fornbo Rynkhättevägen 112

Fritidshus
Fornbo, Flens kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 795 000 kr
58 m²
1 684 m² tomt

Mitt i den Sörmländska idyllen återfinnes denna synnerligen trivsamma fritidsbostad. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning med tre sovrum, helkaklat badrum, modernt kök med alla bekvämligheter och ett ljust vardagsrum. På tomten finns både en rymlig förrådsbyggnad och en gäststuga. Ett trädäck, en uteplats under tak och en uppfart med elbilsladdare. Kommunalt vatten och avlopp gör att bostaden med fördel kan nyttjas året om. I området finns både tennisbana, fotbollsplaner, boulebana och badmöjligheter. En kort bilfärd bort finns både Malmköping och Flen med mataffärer och handel. Ca 1,5 h bort finns Stockholm. Detta är en plats som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem! Nya exteriörbilder kommer inom kort!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 126