Mäklare Mikaela Ringgren

Mikaela Ringgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 2
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 3

Örnvägen 4

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 485 000 kr
130 + 130 m²
6 rum
782 m² tomt

Ritat av den danske MAA-arkitekten Niels Hovgaard och byggt 1966 är det här ett helt unikt hus med många speciella funktioner som låg långt före sin tid. Med bland annat ett energibesparande värme- och ventilationssystem, intern-telefoner i de flesta av rummen och tvättnedkast till tvättstugan samt ett unikt sopnedkast i köket är det helt klart ett av de mest välplanerade och charmiga hus vi har haft äran att få förmedla. Med många sovrum och möjligheter med hemmakontor där man lätt arbetar ostört trots aktivitet i huset finns det oändligt med möjligheter. På entréplanet finns 4st sovrum av bra storlek, kök, vardagsrum med öppen spis och matsalsdel med utgång till den ljuvliga utemiljön samt två badrum. Planlösningen bjuder in till såväl sociala sammanhang som enskilda vrår för sovrum eller kontor. Det lilla badrummet är förberett för ytterligare en dusch med golvbrunn. I suterrängplanet finns en mysig gillestuga med öppen spis och bra utrymmen för förvaring samt en spa-avdelning med bastu. Då huset är byggt i suterräng finns möjlighet att med små medel gräva ut och sätta in fler fönster eller skjutdörrar för att få ytterligare boarea eller fler sovrum. I källaren finns även en matkällare, med en konstant jämn temperatur perfekt för vinförvaring. Garage finns med egen ingång i huset och en stor garageuppfart. Fin tomt med mycket odlingsutrymme bakom huset och en mysig terrass i kvällssolen sommartid. 2021 renoverades, byttes och målades fasaden Örnvägen 4 är ett hus som behöver upplevas på plats, det finns otroligt genomtänkta och smarta lösningar med en unik planlösning och fin utemiljö. Ett perfekt hus för den som vill arbeta hemifrån eller pendla till Stockholm med närhet till hav och natur och ett lugnt läge i ett av Oxelösunds bästa områden. Ca 200m bort finns småbåtshamnen som öppnar upp för turer i den ljuvliga sörmländska skärgården med S:t Anna och Stendörren en kort resa bort. Alldeles i närområdet finns också Jogersö med fint havsbad och motionsmöjligheter. 300m från huset finns även förskola och skola med f-9 verksamhet samt Ramdalsbadet med tillhörande gym och simhallar. I närområdet finns även tennisbanor såväl ute som inne. Sjönära läge med en strålande utsikt samt naturen och centrala Oxelösund runt hörnet. Smidigt avstånd till Nyköping, E4:an och Skavsta flygplats. Fina pendlingsmöjligheter till Stockholm, som bara ligger 76 min bort enligt GPS. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hemgårdsvägen 14C, Hemgården, Nyköpings kommun

Hemgårdsvägen 14C

Lägenhet
Hemgården, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 825 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 1/3
5 460 kr/mån
20 346 kr/m²

En halvtrappa upp finns den här charmiga lägenheten, stora fönster och fin balkong samt fransk balkong ger ett magiskt ljus i hela bostaden. En unik planlösning med många möjligheter för familj och vänner, välutrustat kök, rymlig matsalsdel i anslutning till det luftiga vardagsrummet. Här finns även ett fint gavelfönster som ger fin karaktär till hela bostaden. 3st sovrum av god storlek, två kaklade duschrum samt en klädkammare finns. Då lägenheten består av två sammanslagna lägenheter finns möjlighet till separat del med egen entré och toalett! Välskött förening med nya rymliga balkonger, här njuter du av solen och härlig utsikt över omnejden. Med fönster i tre väderstreck råder ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Lägenheten är belägen i en välskött förening i ett trivsamt och attraktivt område med närhet till skolor, servicebutiker, gym, restauranger, bio och Eventcentra. Dessutom är det bara en kort promenad till centrum och tågstationen. Med endast en minuts bilfärd når du snabbt E4, vilket gör det smidigt att ta sig söderut eller norrut. Varmt välkommen på visning av Hemgårdsvägen 14C!

  • Balkong
Periodgången 5B, Perioden, Nyköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Periodgången 5B

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
6 484 kr/mån
41 494 kr/m²

Ett perfekt boende för dig som vill bo med: *Två rymliga balkonger med sol från morgon till kväll *Två duschrum *Modern standard och välplanerad planlösning *Bra läge vid Nyköpingså med fina promenadstråk Har du alltid drömt om att bo i en fantastiskt fräsch lägenhet med närhet till vatten men utan skräniga måsar och störande ljud? Här har ni möjlighet att sova med öppen dörr utan skräniga måsar som stör! Varmt välkomna till Periodgången 5B där ni bor på 77 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 3 rum och kök, samt två rymliga balkonger med bästa läge mot ån. Bostaden andas lugn och stilfullhet med genomtänkta färgval och en genomgående mysig känsla. Förutom två bra sovrum, ett master bedroom med utgång till balkong och hel garderobsvägg med härlig heltäckningsmatta (ekparkett under) och dova färger, samt ett mindre sovrum med genomtänkt förvaring och härlig känsla, finns två bra kaklade badrum - det ena med dusch, wc och handfat och det andra med badkar, tvättmaskin, torktumlare, wc och kommod. Båda badrummen är utrustade med komfortgolvvärme. Lägenheten har ett modernt och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen, här är ljusinsläppet ett faktum tack vare stora fönster och utgång till balkong. Båda balkongerna har otroligt bra solläge och alla dagens soltimmar kan fångas! Ta chansen att flytta till en av Nyköpings bäst planerade treor med oslagbart läge. Ett välbyggt hus med toppkvalitet, bra ljudisolering och fina materialval. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 11:00
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Svanvägen 26

Villa
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 295 000 kr
98 + 95 m²
6 rum
816 m² tomt

Varmt välkommen till Svanvägen 26 och detta hemtrevliga hus där i princip allt är i gott skick. Redan i hallen omsluts du av en inbjudande känsla. På den välskötta, lättskötta och rogivande trädgårdstomten finns ett härligt utespabad där både barn och vuxna trivs. Tomten bjuder i övrigt på välskött gräsmatta, en vacker häck som skyddar mot insyn och ett härligt soligt sydvästläge,. Ett förråd/ungdomshus med egen altan avlutar tomten i sydväst. Den stora insynsskyddade altanen har plats för matbord och stolar. Här har du nära till såväl grönområden som skola, busshållplats, idrottshall, fotbollsplan och friluftsområden i Nyköping. Rosvalla Arenor ligger runt husknuten och en promenad bort hittar du preparerade promenadstråk. Huset är renoverat löpande och har genomgående en trevlig känsla med fina materialval.

  • Premium
Bullersta 6, null, Nyköpings kommun

Bullersta 6

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 995 000 kr
163 + 12 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Vid Bullersta finns det här välplanerade arkitektritade enplanshuset med plats för såväl vänner som familj. Stora ytor för socialt umgänge både ute och inne med bland annat ett rymligt vardagsrum med fin kakelugn samt ett lantligt kök som är väl tilltaget med burspråk, en utebar och fin veranda. Vidare i huset finns fyra sovrum, varav ett med egen utgång till altanen och trädgården på baksidan. Badrummet är rymligt, ljust och stilrent inrett med kakel och klinker. Här kan du koppla av i badkaret eller ta en uppfriskande dusch. Huset har även ytterligare ett badrum, separat tvättstuga och groventré. I anslutning finns ett isolerat garage med plats för bil eller snickarbod beroende på intresse. På den luftiga tomten finns stor chans att se harar, rådjur, rävar och kanske till och med en älg - med skogen som närmsta granne finns ett stort inbyggt lugn. Här finns även en isolerad gäststuga med el. Fastigheten har en egen brunn, borrad 97m, med gott vatten och låga driftskostnader. Detta är en plats där du och din familj kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Tomtens generösa storlek erbjuder gott om utrymme för odling och lek! Med närhet till staden men med en lantlig känsla är läget oslagbart, fina promenadstråk och med cykelavstånd till såväl skola som förskola, ICA Knuten och bussförbindelser.

  • Uteplats
Marsvägen 14, null, Nyköpings kommun

Marsvägen 14

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 4/9
2 074 kr/mån
17 368 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda er denna, sedan något år, renoverade lägenhet belägen på våning 4 av 9 i Stenkulla, öster om Nyköping. Lägenheten är genomgående gott skick och är nu redo för ny ägare. Lägenheten är bra utrustad med t ex en praktisk diskmaskin som gör vardagen lite enklare. Perfekt för den som uppskattar bekvämlighet och tidsbesparingar i hemmet. Med sin sovalkov erbjuder denna lägenhet inte bara ett vackert utrymme att sova i, utan också en praktisk lösning för att maximera utrymmet i bostaden. Sovalkoven kan användas som en mysig oas för avkoppling och sömn. Fransk balkong gör lägenheten extra luftig. Lägenheten är smakfullt inredd med möbler som det finns möjlighet till att överta. Området Stenkulla är känt för sin natursköna omgivning och närhet till Nyköping. Här får ni lugn och ro samtidigt som ni har bekvämt avstånd till stadens centrum och dess utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. Vi är säkra på att ni kommer att trivas i denna ljusa och renoverade lägenhet med diskmaskin och sovalkov. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa er att hitta ert drömboende i Stenkulla, öster om Nyköping.

  • Hiss
Östra Kvarngatan 12, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Östra Kvarngatan 12

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 550 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 193 kr/mån
18 902 kr/m²

Välkommen till ljus och rymlig 3:a med balkong på Östra kvarngatan 12 med ett centralt men samtidigt lugnt läge! Bostaden erbjuder en rymlig hall, fräscht badrum, fint kök med stor matplats, rymligt vardagsrum samt två stora sovrum. Från vardagsrummet kan du gå ut på den soliga balkongen mot innergården. På innergården finns också en mycket trevlig grillplats som går att boka via föreningens hemsida. Här bor du i en mycket bra och engagerad förening med en avgift på 5 193:- där värme, vatten TV och källarförråd ingår. Föreningen har bland annat installerat solceller och har ett gemensamt elavtal för alla medlemmar vilket ger en lägre driftkostnad. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: http://brfstackebacken.se/ Söker du en central lägenhet men samtidigt kunna njuta av en lugn och trivsam innergård? Då är det här lägenheten för dig! Ett stenkast bort finns butiker och restauranger. Gång- och cykelavstånd till buss- och tågstation. Här finns dessutom möjlighet till snabb inflyttning om man önskar! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tullportsgatan 33C, null, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 33C

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 150 000 kr
63,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 762 kr/mån
18 110 kr/m²

Välkomna till Tullportsgatan 33C! I denna omtyckta förening finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvårummare om 63,5 kvadratmeter. Genomgående ljus och trevlig bostad med bra planlösning och fönster åt tre väderstreck. Bostaden erbjuder en rymlig entréhall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum. Sovrummet har gott om garderober och klädkammare finns även i hallen. Köket har ett separat matrum och i anslutning till hallen finns helkaklat badrum. Vardagsrummet har bra rymd och rymmer både soffgrupp och matgrupp för den som önskar, från vardagsrummet nås även bostadens balkong med eftermiddag/kvällssol. Här bor ni i en välskött förening med låg avgift och hiss som går från källare till vind för att enkelt nå tvättstuga och de rymliga vindsförråd samt källarförråd som hör till bostaden. Runt hörnet finner ni härliga Gripsholmsparken samt centrala Nyköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Bergsgatan 24C, Östra Bergen, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Östra Bergsgatan 24C

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
2 646 kr/mån
18 774 kr/m²

Söker du en ljus och trivsam tvåa med inglasad balkong i lugnt område och i en bra förening? Då bör du kolla in denna rymliga tvåa på Östra bergsgatan 24 C en trappa upp i hus med hiss . Bostaden är 53 kvm och erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen med utsikt som sträcker sig bort till Östersjön. Balkongen är inglasad för att kunna nyttjas året runt samt är utrustad med markis för skugga de soligaste dagarna. Här finns också sovrum som har plats för dubbelsäng och bra förvaring, kök med trevlig matplats samt fint helkaklat badrum. Här finns möjlighet att flytta in som det är eller renovera och sätta sin egen prägel. Bo i en bra välskött förening med en avgift på 2 646:- /månad där värme, vatten, TV och källarförråd ingår. Föreningen har gemensamt elavtal där betalning sker efter avräkning, nuvarande innehavare betalar 156kr/mån. Östra bergen är ett är ett populärt, lugnt och fridfullt område ett stenkast från butiker och restauranger. Gångavstånd till både hamnen, centrum och tågstation. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Strandparksvägen 7C, Arnö, Nyköpings kommun

Strandparksvägen 7C

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 825 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/5
5 095 kr/mån
26 449 kr/m²

På markplan finner ni denna fräscha bostad från 2017, lägenheten är i fint skick och har en ljus interiör - en unik och modern och fin trerummare med alla rätt! En välkomnande hall med förvaring som leder in till det öppna utrymmet som utgör kök och vardagsrum. Här finns plats för så väl matbord samt soffa och TV-hörna. Härifrån nås den inglasade uteplatsen där ni med lätthet kommer ut direkt på de öppna gräsytorna utanför. I lägenheten finns också två sovrum, ett rymligare och ett något mindre, båda ljusa med förvaring. Ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare sätter punkt för det man kan önska av en nyligen producerad lägenhet. Varje lägenhet har rätt att hyra en parkeringsplats i föreningen och till lägenheten hör ett separat förråd. Här bor du med gång- och cykelavstånd till både stadskärnan med butiker och hamnen, som sommartid lockar med sina många uteserveringar och fik. I närheten finns också matbutik samt fina promenadstråk utmed Stadsfjärden. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Esplanaden 11B, 61330 Oxelösund, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Esplanaden 11B, 61330 Oxelösund

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
595 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 995 kr/mån
9 754 kr/m²

I centrala Oxelösund hittar du denna ljusa, trevliga och välplanerade tvårummare som nu är ombyggd till en trerummare. Lägenheten har ljusinsläpp från två håll vilket ger ett genomgående ljus i alla rum. Ljust kök med liten matplats. Rymligt vardagsrum med stort fönster och parkettgolv, utgång till balkongen. Sovrum med fönster mot innergården. Stambytt wc/dusch med tvättmaskin. Närhet till Oxelösunds skärgård och en kort bilfärd bort ligger Nyköping och E4:an. Här bor du med ett centralt läge med närhet till mataffär och butiker. Välkommen hem!

  • Balkong
Tärnövägen 35, Vrena, Nyköpings kommun

Tärnövägen 35

Lägenhet
Vrena, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
775 000 kr
78 m²
3 rum
5 120 kr/mån
9 936 kr/m²

Välkomna till Tärnövägen 35! Här finner ni ett bostadsrättsradhus med närhet till både mataffär, skola, badplats samt natur. Entréplan med hall, badrum, kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum, samt ett sovrum. På övre plan finns ett stort ljust sovrum som även har möjlighet att bli ett härligt vardagsrum. Nyrenoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme, nytt kök och genomgående bra ytskikt. Här presenteras ett hem med hög standard som bara är att flytta in i och börja trivas. Bostaden ligger bra till med mataffär och skola alldeles i närheten, 5 min cykeltur till badplats samt sommarcafé vid Hallbosjön. Tjugofem minuters bilväg in till Nyköping. Välkommen hem!

  • Plus
Holmstugevägen 25, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 25

Villa
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 595 000 kr
140 + 13 m²
6 rum
1 089 m² tomt

Välplanerat, ljust, öppet och modernt är ledord för den här fina enplansvillan. Rymligt med fint ljusinsläpp och skogen precis inpå husknuten. Ta tillvara på tillfället att förvärva en av få fastigheter på Holmstugevägen där tomten är färdigställd. Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard och låga driftskostnader. Mycket naturskönt område med skog och närhet till havsbad samt fantastiska omgivningar enbart 15 min från centrala Nyköping. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger inom cykelavstånd, likaså Örstigsnäs havsbad. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villor har byggts upp. Här är det väldigt lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns mataffär, pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsättersskolan. Välkommen hem!

  • Uteplats
Stålarms väg 11, Malmbryggshage, Nyköpings kommun

Stålarms väg 11

Villa
Malmbryggshage, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 000 000 kr
131 + 27 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkomna till Stålarms väg och denna välplanerade tvåplansvilla! Fördelat över 131 kvadratmeter finner ni fem rum och kök i populära Malmbryggshage. Entréplan erbjuder öppna och sociala umgängesytor med stora glaspartier vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp och härlig rymd. Härifrån nås även uteplatser i anslutning till både kök och vardagsrum. Vidare finner ni helkaklat badrum samt tvättstuga och praktisk groventré. Vid ovanvåningen har de fyra sovrummen en lugn och avskild placering varav det största sovrummet även har klädkammare samt egen toalett. Här uppe finner ni även allrum/kontor, badrum samt en rymlig balkong. Stålarms väg 11 är ett välplanerat hus med fräscha ytskikt där det bara är att flytta in. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, närbutik samt fina strövområden vid Labro Ängar. Varmt välkomna att boka er plats för visning

Stora Uttervik 8, Uttervik, Nyköpings kommun

Stora Uttervik 8

Tomt
Uttervik, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
950 000 kr
2 297 m² tomt

Välkomna till Stora Uttervik 8! Nu finns chansen att förvärva ett toppläge med stora möjligheter att skapa ett boende helt efter egna preferenser. Här finns vacker utsikt mot omkringliggande skärgårdslandskap och vid den lilla marinan nedanför huset finns det möjlighet för båtplats i mån av plats och erläggande av avgift. Vidare finns fina badmöjligheter med både klippbad och sandstrand alldeles i närheten. Här lever ni på en plats med historiska anor då Stora Uttervik är Sörmlands sydligaste gård belägen vid Bråvikens norra strand, ett av två säterier i Tunabergs socken. Vid Uttervik finns en fantastisk skärgårdsmiljö vilken erbjuder allt från fina sträckor för kustfiske till vackra vandringsleder längs Sörmlandsleden. För den jakt och fiskeintresserade finns det möjlighet att ingå i gårdens jaktlag. Vid koppartorp finner ni även Simonsbergets naturreservat med flera populära klätterleder. Va, el och bredband finns framdraget vid tomtgräns och anslutningsavgift för va och bredband betalas av säljaren. Varmt välkomna!

Fotbollsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 22

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 904 kr/mån
20 603 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med fin uteplats med stilfulla glasräcken! Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Välplanerat och rymligt kök, sovrum med garderober, ett öppet och ljust vardagsrum med utgång till balkongen och en hall med klädkammare. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc-stol, tvättställ och dusch, väggarna är kaklade med ljust kakel och golvet är av mörkt klinker. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

  • Hiss
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 20

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
6 933 kr/mån
20 122 kr/m²

Välkommen till denna fina nyproducerade 3:a i markplan med uteplats med stilrent glasräcke. Bostanden är nyproducerad och är 82 kvm och stod klar våren 2020. Lägenheten erbjuder en praktisk hall, stort och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet mot uteplatsen. Fint kök från Kungsäter och vitvaror från Bosch med rymlig matplats, två sovrum samt ett rymligt och fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående modern med hög standard och har påkostade materialval och digitala lås. Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan på fotbollsvägen 24B. Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum? Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Fotbollsvägen 4A, Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 4A

Lägenhet
Brandholmen/Strandängen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 320 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
3 428 kr/mån
22 759 kr/m²

Modern och fin bostad i markplan med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Njut av två fina uteplatser med sol från morgon till kväll. Ena uteplatsen har fint glasräcke mot innergården. Välskött lägenhet med fina färgval och exklusiv känsla. Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan i grannporten. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare. Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Numer finns även ett nytt motionsspår bara uppför backen med flera olika slingor i den mysiga skogen som komplement till hamnpromenaden. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum? Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 18