Mäklare Mikaela Ringgren

Mikaela Ringgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Kvarngatan 12, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Östra Kvarngatan 12

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 550 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 193 kr/mån
18 902 kr/m²

Välkommen till ljus och rymlig 3:a med balkong på Östra kvarngatan 12 med ett centralt men samtidigt lugnt läge! Bostaden erbjuder en rymlig hall, fräscht badrum, fint kök med stor matplats, rymligt vardagsrum samt två stora sovrum. Från vardagsrummet kan du gå ut på den soliga balkongen mot innergården. På innergården finns också en mycket trevlig grillplats som går att boka via föreningens hemsida. Här bor du i en mycket bra och engagerad förening med en avgift på 5 193:- där värme, vatten TV och källarförråd ingår. Föreningen har bland annat installerat solceller och har ett gemensamt elavtal för alla medlemmar vilket ger en lägre driftkostnad. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: http://brfstackebacken.se/ Söker du en central lägenhet men samtidigt kunna njuta av en lugn och trivsam innergård? Då är det här lägenheten för dig! Ett stenkast bort finns butiker och restauranger. Gång- och cykelavstånd till buss- och tågstation. Här finns dessutom möjlighet till snabb inflyttning om man önskar! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Stora Hummelvik Kölshalsen 5, Kölshalsen, Oxelösunds kommun

Stora Hummelvik Kölshalsen 5

Villa
Kölshalsen, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 495 000 kr
41 + 30 m²
2 rum
1 448 m² tomt

På denna härliga plats i skärgården välkomnas du till ett charmigt litet hus med härlig atmosfär och fantastisk utsikt. Huset är lite mindre men det finns plats för både familj och gäster i de två stugorna. Till detta hus hör en lättskött och vacker sjötomt med badbryggor med plats för båt och soligt läge med svårslagna solnedgångar. Här kan du njuta av utemiljöer i olika väderstreck som badar i sol hela dagen. Här kan man lämna vardagslivet bakom sig och bara njuta. Segelbåtsdjup direkt utanför huset med perfekta förutsättningar för bad och lek. På höjden bakom huset avnjuts den sista varma kvällssolen. Båten ligger i en lugn och skyddad vik ett fåtal steg från huset på en egen brygga. Man tar sig antingen hit via båt från från G:a Oxelösund eller så går det även att ta sig hit med bil men att man då måste gå via en liten gångväg ca: 5-10 fram till huset. Välkomna till ett underbart sjöställe i Oxelösund/Nyköpings skärgård, endast 1 timme från Stockholm!

 • Plus
 • Uteplats
Ljungbyvägen 1, null, Nyköpings kommun
 • Sön 30 jun kl 11:00
Ljungbyvägen 1, null, Nyköpings kommun, bild 2
Ljungbyvägen 1, null, Nyköpings kommun, bild 3

Ljungbyvägen 1

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 395 000 kr
105 + 60 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkomna till Ljungbyvägen 1 i Vrena, här har vi äran att få presentera en riktigt pampig sekelskiftesvilla med kalkad fasad och obefintlig teknisk skuld. Hela huset är väl omhändertaget, nytt tak med solceller, nya fönster och ett genomgående gott skick invändigt. Här är det bara att flytta in. Fördelat på husets 105 kvadratmeter finns ett stort nybyggt kök som fint öppnar upp mot matsalsdel och vardagsrum. Här finns en mysig öppen spis och utgång till en inglasad veranda som sedan leder vidare till ett härligt trädäck med oslagbart solläge och terasspool. På övre plan finns två rymliga sovrum och ett kaklat badrum med dusch och golv av klinker. Sovrummen är ljusa och inbjudande, det ena har en så kallad pigkammare som används som sovrum. I husets källare har ytterligare två rum gjorts i ordning och nyttjas idag som sovrum, här finns även ett fräscht badrum med dusch och wc, förvaringsutrymmen samt en tvättstuga av bra storlek. Huset är otroligt välskött och här är det bara att flytta in och börja njuta! I Vrena finns skola och förskola, pizzeria, butik och mack. Här finns också fantastisk natur och fina möjligheter till bad och fiske. 20 minuter in till Nyköping och fina pendlingsmöjligheter till Stockholm.

 • Premium
 • Uteplats
Kolbro Övergården 1, Landet, Nyköpings kommun

Kolbro Övergården 1

Villa
Landet, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 500 000 kr
127 + 4 m²
5 rum
3 535 m² tomt

Det rör sig om ett fantastiskt boende med naturen runt hörnet men samtidigt finns det inget man saknar sett ur ett kvalité och bekvämlighetsperspektiv. Huvudbyggnaden erbjuder en bra planlösning med tre sovrum, gäst-wc, fräscht helkaklat badrum med bubbelbad, flera eldstäder samt ett stort och välutrustat kök naturligt integrerat med vardagsrummet. Komplett gästhus med gott om sovplatser, eget kök och badrum samt förvaringsutrymmen. Perfekt generationsboende eller uthyrningsdel. De praktiskt hobbyutrymmena är även de riktigt bra. Ett väl tilltaget garage/mindre maskinhall, stall med godkända mått på boxar och flera hundgårdar, både invändigt och utvändigt. Tomten ligger riktigt bra till och stoltserar med sol större delen av dagen, ett stort trädäck, härlig pool som restaurerades med ny liner och pooltak samt nytt reningsverk. Utöver allt detta finns också ett charmigt lusthus med infravärme. 39st solpaneler har installerats på taket för att hålla nere de redan överkomliga driftskostnaderna. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och besök någon av våra visningar.

Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun
 • Ons 26 jun kl 18:00
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 2
Örnvägen 4, null, Oxelösunds kommun, bild 3

Örnvägen 4

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 485 000 kr
130 + 130 m²
6 rum
782 m² tomt

Ritat av den danske MAA-arkitekten Niels Hovgaard och byggt 1966 är det här ett helt unikt hus med många speciella funktioner som låg långt före sin tid. Med bland annat ett energibesparande värme- och ventilationssystem, intern-telefoner i de flesta av rummen och tvättnedkast till tvättstugan samt ett unikt sopnedkast i köket är det helt klart ett av de mest välplanerade och charmiga hus vi har haft äran att få förmedla. Med många sovrum och möjligheter med hemmakontor där man lätt arbetar ostört trots aktivitet i huset finns det oändligt med möjligheter. På entréplanet finns 4st sovrum av bra storlek, kök, vardagsrum med öppen spis och matsalsdel med utgång till den ljuvliga utemiljön samt två badrum. Planlösningen bjuder in till såväl sociala sammanhang som enskilda vrår för sovrum eller kontor. Det lilla badrummet är förberett för ytterligare en dusch med golvbrunn. I suterrängplanet finns en mysig gillestuga med öppen spis och bra utrymmen för förvaring samt en spa-avdelning med bastu. Då huset är byggt i suterräng finns möjlighet att med små medel gräva ut och sätta in fler fönster eller skjutdörrar för att få ytterligare boarea eller fler sovrum. I källaren finns även en matkällare, med en konstant jämn temperatur perfekt för vinförvaring. Garage finns med egen ingång i huset och en stor garageuppfart. Fin tomt med mycket odlingsutrymme bakom huset och en mysig terrass i kvällssolen sommartid. 2021 renoverades, byttes och målades fasaden Örnvägen 4 är ett hus som behöver upplevas på plats, det finns otroligt genomtänkta och smarta lösningar med en unik planlösning och fin utemiljö. Ett perfekt hus för den som vill arbeta hemifrån eller pendla till Stockholm med närhet till hav och natur och ett lugnt läge i ett av Oxelösunds bästa områden. Ca 200m bort finns småbåtshamnen som öppnar upp för turer i den ljuvliga sörmländska skärgården med S:t Anna och Stendörren en kort resa bort. Alldeles i närområdet finns också Jogersö med fint havsbad och motionsmöjligheter. 300m från huset finns även förskola och skola med f-9 verksamhet samt Ramdalsbadet med tillhörande gym och simhallar. I närområdet finns även tennisbanor såväl ute som inne. Sjönära läge med en strålande utsikt samt naturen och centrala Oxelösund runt hörnet. Smidigt avstånd till Nyköping, E4:an och Skavsta flygplats. Fina pendlingsmöjligheter till Stockholm, som bara ligger 76 min bort enligt GPS. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Torpesta 4, Öster Malma, Nyköpings kommun

Torpesta 4

Villa
Öster Malma, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 925 000 kr
142 + 60 m²
4 rum
8 580 m² tomt

Varmt välkomna till Torpesta 4, ett charmigt hus med väldigt fint läge! Huset består av tre sovrum, ett lantligt kök och en rymlig hall. Det finns även öppna sociala ytor med kamin och bra umgängesytor. I källaren finns gott om förvaring samt bastu och groventré. Huset är väldigt charmigt men ett visst underhållsbehov finns. Till fastigheten hör ett mindre isolerat stall med två till tre stycken boxar och sadelkammare, en ridbana i anslutning, hagmark har arrenderats av Holmen skog. Här bor ni trevligt, lantligt och tryggt i en fin samfällighet. Samfälligheten delar på strand med båtplats, allmänning och garage. Samfälligheten sköter även vatten och avlopp . I närområdet finns Östermalma med sin trevliga restaurang och viltpark. Holmen har även anlagt en naturstig som går genom skog och mark vid sjön Likstammen. I skogen runt tomten finns mängder av svamp- och bärplockningsmöjligheter. Fastigheten ligger 25 minuter från centrala Nyköping och ca 1,5h bilresa från Stockholm. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kvällspromenaden 2, Ängstugan, Nyköpings kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00

Kvällspromenaden 2

Övrigt
Ängstugan, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
525 000 kr
33 + 12 m²
2 rum

Kolonistugan är tillräckligt rymlig för att erbjuda all nödvändig komfort samtidigt som den behåller en charm som bara en stuga av denna storlek kan erbjuda. Stugan är varsamt restaurerad för att bevara och återställa det ursprungliga skicket. Ni välkomnas in i en glasveranda med plats för bord, därifrån nås allrum och kök, där det finns både vedspis och öppen spis. Längst in i stugan finns en mysig sovalkov Trädgården är underbar med varierande växtlighet i form av bland annat fruktträd och olika blommor. Här finns flera platser för avkoppling med sol från morgon till kväll att njuta av under sommarhalvårets alla dagar. Omgiven av blommor och grönska är detta en given plats för avkoppling. Perfekt för er som söker ett avbrott från stadens puls! På tomten finns en friggebod som idag inrymmer en förbränningstoalett och för den som vill enkelt kan omvandla till en liten gäststuga. Friggeboden fungerar även utmärkt som redskapsbod och förvaring, vilket även finns i källaren till huset. Kolonistugan har lott nr 104/2. Tänk på att du måste vara folkbokförd i Nyköpings kommun för att få överta arrendeavtalet. Koloniföreningen Ängstugan bildades 1946 och har sedan dess varit en uppskattad plats av många. Skärgård, bad, natur och cykelavstånd till centrala Nyköping borgar för ett härligt sommarparadis. Stugan erbjuder både kök med vedspis, vardagsrum och ett sovrum. Bra solläge och en härlig tomt med två trädäck. Det övre trädäcket erbjuder en magnifik utsikt över området och i bakgrunden skymtas havet. Odlingslott ingår och i föreningen finns gott om gemensamma utrymmen som man kan nyttja. Detta är en plats som bör upplevas, passa på och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Bergsgatan 24B, Östra Bergen, Nyköpings kommun

Östra Bergsgatan 24B

Lägenhet
Östra Bergen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 455 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 284 kr/mån
29 401 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Bergsgatan 24B och Nyköping - staden vid fjärdarna. Från den här ljusa och unika lägenheten belägen högst upp i huset med hiss är siktlinjerna oslagbara! Bostaden erbjuder en öppen och luftig planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck. 83,5 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp. Ni välkomnas av en trevlig entréhall med plats för avhängning och förvaring, ett stort och luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Utgång från vardagsrummet till balkong med harmonisk utsikt över takåsar och inloppet i Nyköpings hamn samt kanotstadion. Från både vardagsrummet och balkongen har ni en ljuvlig panoramautsikt i rakt söderläge med djur och natur precis inpå husknuten. Till vardags kan ni förvänta er att se fasaner, harar och rådjur. Den stora behållningen är ändå havet, Evert Taube diktade om Nyköping som staden vid fjärdarna. Stadsfjärden från kanotstadion och utåt, Mellanfjärdens början och slut och ovanför Rosvalla syns Sjösafjärden till sista benet ut till Skanssundet. I anslutning till vardagsrummet finns ett av de två rymliga sovrummen i bostaden. Sovrummet är ljust och har gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Från sovrummet nås även köket som rymmer matbord, fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och spishäll i kombination med bra bänkyta och skåp för porslin och specerier. I anslutning till köket finns bostadens andra sovrum som även det är av god volym med garderobsförvaring, rummet fungerar bra som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Badrummet är kaklat och golvet är av klinker med dusch och wc samt tvättställ, tvättmaskin och handukstork. Bo i en bra välskött förening med en avgift på 4 284:- /månad där värme, vatten, TV och källarförråd ingår. Föreningen har gemensamt elavtal där betalning sker efter avräkning. På gården finns lekplats och grillplats samt parkliknande miljö med fina promenadstråk. Östra bergen är ett populärt, lugnt och fridfullt område ett stenkast från butiker och restauranger. Gångavstånd till både hamnen, centrum och tågstation. Föreningen erbjuder boendeparkering i form av p-platser, med eller utan el, alternativt garage enligt kösystem som administreras av föreningen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kalkugnsstigen 2, Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun

Kalkugnsstigen 2

Villa
Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 250 000 kr
78 + 80 m²
7 rum
2 699 m² tomt

Med ett magiskt läge precis vid Östersjön finns den här ljuvliga fastigheten med två separata boningshus, pool, poolhus, glasveranda och relax-hus. Tomten erbjuder allt som kan önskas av ett havsnära läge, brygga med tillhörande altandäck för en fika vid havet, ett isolerat lusthus för middagar med havsutsikt när kylan kryper på, ett poolområde med trädäck, poolhus, en egen relax-stuga med spabad samt en glasveranda med plats för många gäster på den årliga kräftskivan! Huvudbyggnaden välkomnar oss in via en trevlig glasveranda med utsikt över vattnet, vidare finns kök med matplats, rymligt vardagsrum, hemmakontor, klädkammare och ett sovrum. Det finns även ett badrum med dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin. I det andra boningshuset finns tre rymliga sovrum, ett trevligt vardagsrum, badrum, bastu och kök. Utöver husen finns ett flertal förråd och uthus för förvaring. Det här är en fastighet som behöver upplevas och besökas, varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information eller visning!

 • Uteplats
Hyttvägen 26, Nävekvarn, Nyköpings kommun
 • Imorgon kl 18:00
Hyttvägen 26, Nävekvarn, Nyköpings kommun, bild 2
Hyttvägen 26, Nävekvarn, Nyköpings kommun, bild 3

Hyttvägen 26

Villa
Nävekvarn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 995 000 kr
109 + 35 m²
7 rum
1 038 m² tomt

Fantastiskt läge med närhet till Alstorpsdammen och Sörmlandsleden, ett hus med skog och natur inpå husknuten samtidigt som havet och skärgården bara är en kort promenad bort! En välplanerad familjevilla som behöver upplevas - varmt välkomna! På höjden av Hyttvägen finns det här fina och välplanerade huset med oslagbart läge. Fria siktlinjer framåt och skogen som närmsta granne bakåt. En ljuvlig trädgårdstomt med fler bra sittplatser för den som vill fånga solen alla dagens soltimmar. Med morgonkaffet på gaveln och kvällssolen på baksidan missas inte en enda solstråle. Vi välkomnas in i en luftig hall som knyter samman hela entréplanet. Till vänster finns det rymliga vardagsrummet med burspråk och kakelugn, som knyter ihop med matsalen, som tidigare fungerat som sovrum. Köket är ljust och har gott om förvaring, härifrån nås även det inglasade uterummet. På entréplan finns även ett kontor och ett TV-rum som båda fungerar fint som sovrum vid behov. Vidare finns en stor tvättstuga med utgång till tomten samt ett badrum med kaklade väggar och klinkrat golv. Övre plan karaktäriseras av ett ljuvligt ljusinsläpp i vardagsrumsdelen tack vare ett fint takfönster. Båda sovrummen är väl tilltagna och det ena har en alldeles egen balkong. På övre plan finns även ett badrum med tvättställ och wc samt en rymlig klädkammare för förvaring. Den lummiga trädgårdstomten bjuder in till såväl lek som odling och här finns även ett smidigt bevattningssystem med sommarvatten från dammen. Till huset finns förråd i form av friggebod, som lätt kan göras om till gäststuga, garage och carport. Huset och tomten är väl omhändertaget och är nu redo för sin nya familj. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hagtornsvägen 145, Oxelösund, Oxelösunds kommun
 • Mån 1 jul kl 17:00

Hagtornsvägen 145

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 795 000 kr
109 m²
4 rum
6 637 kr/mån
16 468 kr/m²

Varmt välkommen till ett trivsamt radhus i fint skick på barnvänliga och populära Hagtornsvägen 145. Radhuset är 109 kvm och är . Entréplanet erbjuder två nya och stilfullt renoverade badrum - ett med bubbelbadkar, fint kök med matplats samt rymligt vardagsrum i etage med utgång till den fantastiska utemiljön. I bostaden finns även tre fina och ljusa sovrum med bra rymd och bra garderobsutrymmen. Hela huset är i genomgående mycket fint skick och alla väggar är målade i moderna och harmoniska färger. Njut av flera olika uteplatser där du hela tiden kan välja på sol eller skugga. Lättskött gräsyta med odlingsmöjligheter som idag är inramad med nytt staket och trädäck. Bilen parkerar du praktiskt vid huset där det finns både carport och plats för bil på uppfarten. I området finns det även flera gästparkeringar. Bo i en trivsam och välskött bostadsrättförening i lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till bra förskolor och skolor. Här bor man med cykelavstånd till havet med många fina badplatser och vacker natur.

 • Plus
 • Uteplats
Västra Trädgårdsgatan 29A, Centralt, Nyköpings kommun
Västra Trädgårdsgatan 29A, Centralt, Nyköpings kommun, bild 2
Västra Trädgårdsgatan 29A, Centralt, Nyköpings kommun, bild 3

Västra Trädgårdsgatan 29A

Lägenhet
Centralt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 595 000 kr
112 m²
3 rum
32 098 kr/m²

Vid en dold innergård mitt i centrala Nyköping hittar ni 112 lyxiga kvadratmeter fördelat på två plan. Hela bostaden genomgick en totalrenovering 2011 så samtliga ytskikt. Ni välkomnas från en mysig förstukvist in i en öppen hall med klinkergolv och ljust målade väggar, här finns en fin hatthylla som rymmer ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp naturligt mot köket, här har en vägg tagits ner för att öppna upp och maximera ljusinsläppet. Köket har ljust kakel, ljusa luckor och likadant klinkergolv som hallen, vilket bidrar till ett fint lugn. Här finns alla bekvämligheter med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn och diskho. Köket, hallen och gästtoan är samtliga utrustade med värmegolv för bekvämligheten. Vidare från köket når vi det rymliga vardagsrummet med spröjsade fönster och öppna ytor. I vardagsrummet finns det både plats för matbord och soffgrupp. Det sista rummet på entréplan är en ljus gästtoalett utrustad med tvättställ och wc-stol. Gästtoaletten har ljust kaklade väggar och ljust klinker på golvet. Vidare leds vi upp till övervåningen, här finns två stora sovrum med ljust tapetserade väggar, ekparkett och spröjsade fönster med fint ljusinsläpp. På övreplan finns även ett rymligt badrum med dusch, badkar, wc-stol, varmvattenberedare och tvättmaskin. Även här är väggarna ljusa och golvet av ljust klinker. Från övre plan når ni även vinden, som skulle kunna inredas för ytterligare sovrum. Till radhuset hör en fin och välskött trädgård med äppelträd och vinrankor bland annat. Brf Skutskepparhusen är en otroligt välskött förening med låg belåningsgrad vilket håller avgifterna nere för föreningens medlemmar. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Frösängsvägen 16, Övre Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 16

Lägenhet
Övre Frösäng, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
825 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 242 kr/mån
10 577 kr/m²

Välplanerad trerummare i Frösäng med ett bekvämt läge en trapp upp! Praktiskt kök renoverat 2021 med ljusa färgval, väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkonden, två sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Samtliga ytskikt i lägenheten gjordes iordning 2020 så här är det bara att flytta in! I hela bostaden, med undantag för badrummet, ligger ett likadant ekparkettgolv vilket bidrar till ett genomgående lugn. Samtliga väggar är ljusa och inbjudande. Brf Linnéan är en HSB ansluten förening som ligger naturskönt på Frösängs högsta topp, vid infarten till Oxelösund. I avgiften ingår uppvärmning, vatten, förråd samt TV och bredband 100/10 genom Comhem/Tele2. Utanför porten möts ni av lekplats, välskötta och grönskande gårdar Föreningen har källsortering i sitt miljöhus. Parkeringsplatser och garage finns, separat kö. Föreningen har en samlingslokal och hobbyrum att hyra/låna. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. En kort promenad bort finns livsmedelsbutik och restaurang, samt Oxelösund centrum.

 • Plus
 • Balkong
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Svanvägen 26, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Svanvägen 26

Villa
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 995 000 kr
98 + 95 m²
6 rum
816 m² tomt

Varmt välkommen till Svanvägen 26 och detta hemtrevliga hus där i princip allt är i gott skick. Redan i hallen omsluts du av en inbjudande känsla. På den välskötta, lättskötta och rogivande trädgårdstomten finns ett härligt utespabad där både barn och vuxna trivs. Tomten bjuder i övrigt på välskött gräsmatta, en vacker häck som skyddar mot insyn och ett härligt soligt sydvästläge,. Ett förråd/ungdomshus med egen altan avlutar tomten i sydväst. Den stora insynsskyddade altanen har plats för matbord och stolar. Här har du nära till såväl grönområden som skola, busshållplats, idrottshall, fotbollsplan och friluftsområden i Nyköping. Rosvalla Arenor ligger runt husknuten och en promenad bort hittar du preparerade promenadstråk. Huset är renoverat löpande och har genomgående en trevlig känsla med fina materialval.

 • Premium
Periodgången 5B, Perioden, Nyköpings kommun
 • Tis 25 jun kl 16:15

Periodgången 5B

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/4
6 484 kr/mån
41 494 kr/m²

Ett perfekt boende för dig som vill bo med: *Två rymliga balkonger med sol från morgon till kväll *Två duschrum *Modern standard och välplanerad planlösning *Bra läge vid Nyköpingså med fina promenadstråk Har du alltid drömt om att bo i en fantastiskt fräsch lägenhet med närhet till vatten men utan skräniga måsar och störande ljud? Här har ni möjlighet att sova med öppen dörr utan skräniga måsar som stör! Varmt välkomna till Periodgången 5B där ni bor på 77 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 3 rum och kök, samt två rymliga balkonger med bästa läge mot ån. Bostaden andas lugn och stilfullhet med genomtänkta färgval och en genomgående mysig känsla. Förutom två bra sovrum, ett master bedroom med utgång till balkong och hel garderobsvägg med härlig heltäckningsmatta (ekparkett under) och dova färger, samt ett mindre sovrum med genomtänkt förvaring och härlig känsla, finns två bra kaklade badrum - det ena med dusch, wc och handfat och det andra med badkar, tvättmaskin, torktumlare, wc och kommod. Båda badrummen är utrustade med komfortgolvvärme. Lägenheten har ett modernt och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen, här är ljusinsläppet ett faktum tack vare stora fönster och utgång till balkong. Båda balkongerna har otroligt bra solläge och alla dagens soltimmar kan fångas! Ta chansen att flytta till en av Nyköpings bäst planerade treor med oslagbart läge. Ett välbyggt hus med toppkvalitet, bra ljudisolering och fina materialval. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bullersta 6, null, Nyköpings kommun

Bullersta 6

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 995 000 kr
163 + 12 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Vid Bullersta finns det här välplanerade arkitektritade enplanshuset med plats för såväl vänner som familj. Stora ytor för socialt umgänge både ute och inne med bland annat ett rymligt vardagsrum med fin kakelugn samt ett lantligt kök som är väl tilltaget med burspråk, en utebar och fin veranda. Vidare i huset finns fyra sovrum, varav ett med egen utgång till altanen och trädgården på baksidan. Badrummet är rymligt, ljust och stilrent inrett med kakel och klinker. Här kan du koppla av i badkaret eller ta en uppfriskande dusch. Huset har även ytterligare ett badrum, separat tvättstuga och groventré. I anslutning finns ett isolerat garage med plats för bil eller snickarbod beroende på intresse. På den luftiga tomten finns stor chans att se harar, rådjur, rävar och kanske till och med en älg - med skogen som närmsta granne finns ett stort inbyggt lugn. Här finns även en isolerad gäststuga med el. Fastigheten har en egen brunn, borrad 97m, med gott vatten och låga driftskostnader. Detta är en plats där du och din familj kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Tomtens generösa storlek erbjuder gott om utrymme för odling och lek! Med närhet till staden men med en lantlig känsla är läget oslagbart, fina promenadstråk och med cykelavstånd till såväl skola som förskola, ICA Knuten och bussförbindelser.

 • Uteplats
Marsvägen 14, null, Nyköpings kommun

Marsvägen 14

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 4/9
2 074 kr/mån
17 368 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda er denna, sedan något år, renoverade lägenhet belägen på våning 4 av 9 i Stenkulla, öster om Nyköping. Lägenheten är genomgående gott skick och är nu redo för ny ägare. Lägenheten är bra utrustad med t ex en praktisk diskmaskin som gör vardagen lite enklare. Perfekt för den som uppskattar bekvämlighet och tidsbesparingar i hemmet. Med sin sovalkov erbjuder denna lägenhet inte bara ett vackert utrymme att sova i, utan också en praktisk lösning för att maximera utrymmet i bostaden. Sovalkoven kan användas som en mysig oas för avkoppling och sömn. Fransk balkong gör lägenheten extra luftig. Lägenheten är smakfullt inredd med möbler som det finns möjlighet till att överta. Området Stenkulla är känt för sin natursköna omgivning och närhet till Nyköping. Här får ni lugn och ro samtidigt som ni har bekvämt avstånd till stadens centrum och dess utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. Vi är säkra på att ni kommer att trivas i denna ljusa och renoverade lägenhet med diskmaskin och sovalkov. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa er att hitta ert drömboende i Stenkulla, öster om Nyköping.

 • Hiss
Tullportsgatan 33C, null, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 33C

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 150 000 kr
63,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 762 kr/mån
18 110 kr/m²

Välkomna till Tullportsgatan 33C! I denna omtyckta förening finns möjligheten att förvärva en välplanerad tvårummare om 63,5 kvadratmeter. Genomgående ljus och trevlig bostad med bra planlösning och fönster åt tre väderstreck. Bostaden erbjuder en rymlig entréhall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum. Sovrummet har gott om garderober och klädkammare finns även i hallen. Köket har ett separat matrum och i anslutning till hallen finns helkaklat badrum. Vardagsrummet har bra rymd och rymmer både soffgrupp och matgrupp för den som önskar, från vardagsrummet nås även bostadens balkong med eftermiddag/kvällssol. Här bor ni i en välskött förening med låg avgift och hiss som går från källare till vind för att enkelt nå tvättstuga och de rymliga vindsförråd samt källarförråd som hör till bostaden. Runt hörnet finner ni härliga Gripsholmsparken samt centrala Nyköpings utbud av restauranger, butiker och uteliv. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Strandparksvägen 7C, Arnö, Nyköpings kommun

Strandparksvägen 7C

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 825 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/5
5 095 kr/mån
26 449 kr/m²

På markplan finner ni denna fräscha bostad från 2017, lägenheten är i fint skick och har en ljus interiör - en unik och modern och fin trerummare med alla rätt! En välkomnande hall med förvaring som leder in till det öppna utrymmet som utgör kök och vardagsrum. Här finns plats för så väl matbord samt soffa och TV-hörna. Härifrån nås den inglasade uteplatsen där ni med lätthet kommer ut direkt på de öppna gräsytorna utanför. I lägenheten finns också två sovrum, ett rymligare och ett något mindre, båda ljusa med förvaring. Ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare sätter punkt för det man kan önska av en nyligen producerad lägenhet. Varje lägenhet har rätt att hyra en parkeringsplats i föreningen och till lägenheten hör ett separat förråd. Här bor du med gång- och cykelavstånd till både stadskärnan med butiker och hamnen, som sommartid lockar med sina många uteserveringar och fik. I närheten finns också matbutik samt fina promenadstråk utmed Stadsfjärden. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Esplanaden 11B, 61330 Oxelösund, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Esplanaden 11B, 61330 Oxelösund

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
595 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 995 kr/mån
9 754 kr/m²

I centrala Oxelösund hittar du denna ljusa, trevliga och välplanerade tvårummare som nu är ombyggd till en trerummare. Lägenheten har ljusinsläpp från två håll vilket ger ett genomgående ljus i alla rum. Ljust kök med liten matplats. Rymligt vardagsrum med stort fönster och parkettgolv, utgång till balkongen. Sovrum med fönster mot innergården. Stambytt wc/dusch med tvättmaskin. Närhet till Oxelösunds skärgård och en kort bilfärd bort ligger Nyköping och E4:an. Här bor du med ett centralt läge med närhet till mataffär och butiker. Välkommen hem!

 • Balkong
Holmstugevägen 25, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 25

Villa
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 595 000 kr
140 + 13 m²
6 rum
1 089 m² tomt

Välplanerat, ljust, öppet och modernt är ledord för den här fina enplansvillan. Rymligt med fint ljusinsläpp och skogen precis inpå husknuten. Ta tillvara på tillfället att förvärva en av få fastigheter på Holmstugevägen där tomten är färdigställd. Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard och låga driftskostnader. Mycket naturskönt område med skog och närhet till havsbad samt fantastiska omgivningar enbart 15 min från centrala Nyköping. Strandstugeviken som är en populär camping med sandstrand ligger inom cykelavstånd, likaså Örstigsnäs havsbad. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villor har byggts upp. Här är det väldigt lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen. I närområdet finns mataffär, pizzeria och två låg -och mellanstadieskolor Herrhagsskolan och Långsättersskolan. Välkommen hem!

 • Uteplats
Stålarms väg 11, Malmbryggshage, Nyköpings kommun

Stålarms väg 11

Villa
Malmbryggshage, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 000 000 kr
131 + 27 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkomna till Stålarms väg och denna välplanerade tvåplansvilla! Fördelat över 131 kvadratmeter finner ni fem rum och kök i populära Malmbryggshage. Entréplan erbjuder öppna och sociala umgängesytor med stora glaspartier vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp och härlig rymd. Härifrån nås även uteplatser i anslutning till både kök och vardagsrum. Vidare finner ni helkaklat badrum samt tvättstuga och praktisk groventré. Vid ovanvåningen har de fyra sovrummen en lugn och avskild placering varav det största sovrummet även har klädkammare samt egen toalett. Här uppe finner ni även allrum/kontor, badrum samt en rymlig balkong. Stålarms väg 11 är ett välplanerat hus med fräscha ytskikt där det bara är att flytta in. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, närbutik samt fina strövområden vid Labro Ängar. Varmt välkomna att boka er plats för visning

Stora Uttervik 8, Uttervik, Nyköpings kommun

Stora Uttervik 8

Tomt
Uttervik, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
950 000 kr
2 297 m² tomt

Välkomna till Stora Uttervik 8! Nu finns chansen att förvärva ett toppläge med stora möjligheter att skapa ett boende helt efter egna preferenser. Här finns vacker utsikt mot omkringliggande skärgårdslandskap och vid den lilla marinan nedanför huset finns det möjlighet för båtplats i mån av plats och erläggande av avgift. Vidare finns fina badmöjligheter med både klippbad och sandstrand alldeles i närheten. Här lever ni på en plats med historiska anor då Stora Uttervik är Sörmlands sydligaste gård belägen vid Bråvikens norra strand, ett av två säterier i Tunabergs socken. Vid Uttervik finns en fantastisk skärgårdsmiljö vilken erbjuder allt från fina sträckor för kustfiske till vackra vandringsleder längs Sörmlandsleden. För den jakt och fiskeintresserade finns det möjlighet att ingå i gårdens jaktlag. Vid koppartorp finner ni även Simonsbergets naturreservat med flera populära klätterleder. Va, el och bredband finns framdraget vid tomtgräns och anslutningsavgift för va och bredband betalas av säljaren. Varmt välkomna!

Fotbollsvägen 22, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 22

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
4 904 kr/mån
20 603 kr/m²

Välkommen till en modern och fin bostad i markplan med fin uteplats med stilfulla glasräcken! Bo med hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch. Stora fina fönster ger ett fint ljusinsläpp. Välplanerat och rymligt kök, sovrum med garderober, ett öppet och ljust vardagsrum med utgång till balkongen och en hall med klädkammare. Alla rummen har målade väggar och parkettgolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc-stol, tvättställ och dusch, väggarna är kaklade med ljust kakel och golvet är av mörkt klinker. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

 • Hiss
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 20

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
6 933 kr/mån
20 122 kr/m²

Välkommen till denna fina nyproducerade 3:a i markplan med uteplats med stilrent glasräcke. Bostanden är nyproducerad och är 82 kvm och stod klar våren 2020. Lägenheten erbjuder en praktisk hall, stort och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet mot uteplatsen. Fint kök från Kungsäter och vitvaror från Bosch med rymlig matplats, två sovrum samt ett rymligt och fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgående modern med hög standard och har påkostade materialval och digitala lås. Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan på fotbollsvägen 24B. Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum? Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 26