Mäklare Mats Axner

Mats Axner

Om mig

Ska du sälja din villa eller fritidshus är jag den mäklaren du behöver vända dig till för att säkra din fastighetsaffär. Med kunskap, dedikation och passion för att uppnå resultat, har jag etablerat mig som en av regionenens främsta mäklare med störst marknadsdel inom området i fyra år i rad. Varför välja mig? Rekordbrytande försäljningar, toppat försäljningslistorna år efter år, jag kan erbjuda mina kunder de mest relevanta och effektiva strategierna för att nå mina mål. Boka gärna ett möte / M

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hasselö-Bergö 163, Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Imorgon kl 18:00

Hasselö-Bergö 163

Fritidshus
Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 195 000 kr
23 m²
1 rum

Läge, Läge, Läge! Välkommen till Solsidan på Hasselö-Bergö, där du får första parkett till Oxelösunds skärgård. Här kan du njuta av ett avskilt läge med enastående vyer över havet. Oavsett var du befinner dig i huset, omfamnas du av havets närvaro och dess rogivande ljud. På denna idylliska plats kan du njuta av fantastiska solnedgångar och en oförstörd natur. Ön bjuder på mängder av härliga klippor att bada ifrån, med generöst djupt vatten direkt vid strandlinjen. Arrenderätten inkluderar en totalrenoverad byggnad (utan kök) och ett litet torrdass. Även om vatten och el saknas för tillfället, är ny el dragen i huset och förberedd för solceller eller elanslutning från Hasselö. Bra mobilmottagning finns, vilket underlättar för den moderna livsstilen. Hit tar du dig enkelt med båt från Gamla Oxelösund på ca 5-10 minuter. Även om brygga saknas, har det tidigare funnits en i viken och det är lätt att fästa båten vid boj tack vare det djupa vattnet vid strandlinjen. Båtplats på fastlandet kan hyras separat av Kustbostäder, där även vatten, sopcontainer och uppsamling av latrintunnor finns tillgängliga. Till Nyköping är det bara en 15 minuters bilresa och till Stockholm cirka 1,5 timme. Ta chansen att förvärva detta unika sommarställe och skapa minnen för livet med många härliga somrar framöver. Viktig Information! Detta är en byggnad på ofri grund, vilket innebär att marken arrenderas av Oxelösunds kommun. Byggnader på arrenderad mark kan inte belånas som en friköpt villa/tomt eller bostadsrätt. Vid förvärv av arrende finansierar de flesta genom att belåna sin nuvarande bostad eller på annat sätt. Välkommen att boka en visning av ditt nya sommarställe!

  • Plus
Marsö 16, Skärgård, Nyköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00

Marsö 16

Fritidshus
Skärgård, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 595 000 kr
56 m²
4 rum
2 226 m² tomt

Skärgårdsdröm med kommunalt V/A och fiber Välkommen till en sann skärgårdsdröm belägen i en lugn vik med både morgonsol och kvällssol. Här kan du njuta av det bästa av Sörmlands skärgård, med alla bekvämligheter och en fantastisk omgivning. Denna fastighet är välskött och renoverad med en härlig känsla av skärgårdsidyll. Här är det lätt att koppla av och njuta av livet. Den lättskötta och vackra skärgårdstomten erbjuder flera sittmiljöer i ett soligt och vindskyddat läge, där du kan uppleva svårslagna solnedgångar. Fastigheten har en fin bryggmiljö med en bastuflotte som kan ingå i förvärvet. Den erbjuder två bostadsbyggnader på cirka 57 respektive 17 kvm med upp till 13 bäddar, samt en förrådsbyggnad på 10-15 kvm. Detta ger gott om plats för familj och gäster. Runt hörnet ligger en av kuststräckans finaste skärgårdar, med badkobbar, kanotleder och Svärdsklovas skärgårdskrog inom bekvämt avstånd. Här kan du njuta av allt från avkopplande bad till äventyrliga paddelturer. Vid Marsöbryggan erbjuds både båt- och parkeringsplats, vilket gör det enkelt att ta sig till fastigheten. Marsö nås via en kort och naturskön båtresa inomskärs från Lappetorp. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att äga en del av Sörmlands vackra skärgård, med moderna bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning. Här kan du skapa oförglömliga minnen i en lugn och naturskön miljö. Välkommen hem till din skärgårdsdröm!

  • Plus
Tolagsgatan 5, Hamnen, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 18:30

Tolagsgatan 5

Lägenhet
Hamnen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 995 000 kr
119 m²
4 rum
vån 14/15
6 242 kr/mån
41 975 kr/m²

Läge, Läge, Läge! Låt mig presentera en unik och välplanerad lägenhet på våning 14 i anslutning till Nyköpings populära hamnområde. Denna bostad erbjuder fina siktlinjer genom hela lägenheten och ger ett härligt ljus. De rundade väggarna gör detta boende till något extra speciellt. De två rymliga och bekväma sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Dessutom finns ett elegant bibliotek, perfekt för läsning, arbete eller som en lugn oas, som enkelt kan omvandlas till ett tredje sovrum vid behov. En inglasad och möblerbar balkong ansluter via en skjutdörr till en öppen del med utgång från ett av sovrummen, vilket möjliggör njutning av solen från morgon till kväll. Låga bröstningar förstärker känslan av öppenhet och erbjuder fantastisk utsikt från insidan av lägenheten. Det centrala läget och närheten till hamnen, tillsammans med möjligheten till båtplats precis nedanför och utmärkt fiske, ger detta boende fördelar som är svåra att motstå. Den tidigare sädessilon har byggts om till ett unikt sexton våningar högt bostadshus, som nu är ett av stadens landmärken. Huset rymmer 44 fantastiska lägenheter med utsikt över både havet och den historiska stadsmiljön, inklusive Nyköpingshus. Precis intill ligger Sörmlands Museum, en spännande och kreativ mötesplats för alla. Museet erbjuder utställningar, evenemang, kurser och möten samt fina promenadstråk och restauranger i området. Nyköpingshus har en rik historia, inklusive Kung Birger Magnussons ökända gästabud 1317, där hans bröder fängslades och lämnades att svälta ihjäl. Delar av fästningen finns kvar intill Nyköpingsån, som slingrar sig vackert genom staden. Detta är en bostad för den som söker något utöver det vanliga. Med dess unika arkitektur, moderna bekvämligheter och fantastiska läge erbjuder detta hem en livsstil i toppklass. Välkommen hem till din nya drömbostad!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun, bild 2
Rosenhällsvägen 4, null, Nyköpings kommun, bild 3

Rosenhällsvägen 4

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
6 850 000 kr
214 + 117 m²
9 rum
714 m² tomt

Vill du bo centralt i ett av Nyköpings attraktivaste områden med fin trädgård till en bra boendekostnad? Då välkomnar jag dig till en rymlig och genomgående toppfräsch och uppdaterad tvåfamiljsvilla med fint läge nära All Helgonakyrkan. Rosenhällsvägen 4 ger både gång och cykelavstånd till centrum och tåget. Mitt i en av stadens lugna och prunkade stadsdelar ligger denna funkisvilla med 214 kvm boyta fördelat på två lägenheter, tillkommer källare om 117 kvm. Här finns ett moderna kök samt renoverade badrum. Källarvåningen erbjuder 2 rymliga garage och generösa biutrymmen med bl.a gästrum i källare med egen wc samt dusch i den gemensamma tvättstugan. Generationsboende eller precis som du önskar. I vilket fall är denna bostad fantastisk! Vi har inte fotat alla rum då lägenheterna hr varit uthyrda. Hela huset är renoverat och ytskikt är genomgående jättefina. Hör av dig för en privat visning.

  • Premium
null, Vivesta, Oxelösunds kommun

Tomt
Vivesta, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 595 000 kr
1 052 m² tomt

Vackert belägena skärgårdstomter i underbara Vivesta med fin sjöutsikt ett par hundra meter från strandlinjen och generösa byggrätter och kommunalt V/A! Tomterna som ligger lugnt på en platå med underbar naturmark framför. Här kan du uppföra en huvudbyggnad + komplementbyggnad på hela 130 + 50 kvm. Se bifogad detaljplan gällande byggrätterna. Vivesta är till större delen ett fritidshusområde men på senare år har många valt att bosätta sig här permanent. Området är verkligen en underbar skärgårdsmiljö med fina promenadstråk längs både hav, skog och mark. Vivesta är inte bara rogivande med fina spår för promenader utan erbjuder också härliga badplatser. Från den gemensamma bryggan där man erbjuds båtplats tar man sig ut över Stjärnholmsviken till skärgårdens populärast kobbar och skär på ett kick. Till Oxelösunds skolor och centrum är det 5-10 minuter och Nyköping når man på ca: 12-15 minuter. Golfbanor och ridklubb på nära håll. Välkommen på visning! Tomt 1:25 - 1.595.000 kr Tomt 1:27 - 1.595.000 kr Tomt 1:29 - 1.395.000 kr Anslutningsavgift V/A - 141207 kr ( Kommunalt V/A med SKT pumpstation) Elanslutningsavgift - 31375 kr Fiberanslutningsavgift - 23000 kr.

Lerstigen 2, Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun

Lerstigen 2

Villa
Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
6 595 000 kr
177 m²
4 rum

Varmt välkomna till denna sjönära arkitektritade fastighet i Stjärnholm-Lastudden, färdigställd år 2021, med genomgående exklusiva val av såväl kök, badrum och klinker från framför allt Italien. Med en tomt på hela 1421 kvm finns gott om utrymme för familj och vänner att njuta av. Huset, enplans med loft, erbjuder flexibla möjligheter med potential att använda loftet som allrum/sovrum eller som hemmakontor. Vid entrén möts man av en inbjudande hall med en vacker utsikt mot den generösa uteplatsen. I markplan finns två sovrum , två badrum och en praktisk groventré, tillsammans med det rymliga vardagsrummet som smidigt kombineras med köket. Master-sovrummet inkluderar ett rymligt badrum och en stilfull klädkammare. På loftet finns ett allrum, en mindre alkov samt ett sovrum. Huset är one-of-the kind, arkitektritat, som förutom extra ekologisk isolering även har bl a vattenmantlad braskamin och FTX-ventilation för bekvämt inomhusklimat, men som även skapar mycket låga driftskostnader. Bland många extra finesser finns även ett riktigt skafferi samt att huset är förberett för kompletterande energikällor som solfångare och batteri drift. Från köket och vardagsrummet leder dörrarna ut till den stora trädäcket som erbjuder direkt tillgång till bastuhuset, perfekt för avkoppling och rekreation. På tomten finns även ett garage med en angränsande carport och förråd. Lastudden är en eftertraktad sommaroas som gränsar till Stjärnholmsviken, perfekt för bad och båtliv. Detta område är idealiskt för barnfamiljer eller för dig som trappat ner på tempot och söker en lugnare livsstil nära havet. Det finns gott om vackra promenadstråk att utforska i den natursköna omgivningen. Varmt välkomna att besöka denna underbara fastighet. Vi hoppas att få se er på visning!

  • Plus
Stora Åstugan 1, Svärta, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Stora Åstugan 1

Fritidshus
Svärta, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 895 000 kr
210 + 12 m²
6 rum
1 606 m² tomt

Välkommen till Åstugan! Mitt i den sörmländska idyllen bara en kort resa från stadens puls! Denna charmiga egendom omfamnar dig med sin genuina karaktär och lockar med en harmonisk atmosfär som omsluter dig från första stund. Det röda huset med vita knutar är själva sinnebilden av svensk landsbygdsskönhet. Men det är inte bara utseendet som lockar – här får du även njuta av kvällssolens sista strålar över den grönskande omgivningen, skapande magiska ögonblick att minnas. Det intilliggande gästhuset erbjuder en perfekt reträttplats för gäster eller kanske till och med en möjlighet till uthyrning för extra inkomst. Åstugan är inte bara ett hem – det är en möjlighet till mångsidighet och kreativitet. Med flertalet övriga byggnader på tomten öppnas dörrar till en mängd olika användningsområden. Här är allt förberett för att driva trädgårdscafé, skapa ditt eget konstnärliga utrymme, en hemmabaserad ateljé eller kanske ett litet kontor för ditt växande företag. Möjligheterna är oändliga. Dessutom behöver du inte offra närheten till stadens bekvämligheter för denna lantliga fridfullhet. Med endast en kort bilresa når du stadens centrum, där ett rikt utbud av shopping, restauranger och kultur väntar. Sammanfattningsvis erbjuder Åstugan en oemotståndlig kombination av lantlig charm och stadens närhet. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av båda världar och låt Åstugan bli din egen personliga oas. Bilderna säger mycket men det här måste upplevas på plats. Se mer information under byggnadsinfo. Tveka inte att boka en privat visning. Välkommen!

  • Plus
Svanvägen 7, Rosenkälla, Nyköpings kommun

Svanvägen 7

Villa
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
6 250 000 kr
163 + 72 m²
8 rum
1 194 m² tomt

Ljus och rymlig 60-talsvilla med soligt och avskilt läge. Stort dubbelgarage med takhöjd på 3,10 meter. Härliga gemensamma utrymmen med nyligen byggt och högkvalitativt kök samt tre väl tilltagna sovrum och en hel källare som kan användas som hemmakontor, tonårsdel eller för uthyrning. Uppvuxen och privat trädgård med vackra uteplatser och utomhus-spa. Rosenkälla är särskilt populärt för sin närhet till Rosvalla Arena, hamnen, skolor och stadens centrala delar. Ett perfekt hem för den aktiva familjen som vill leva det enkla livet med tid för avkoppling! BESKRIVNING ÖVRE PLAN En öppen och ljus hall med plats för ytterkläder. Ett av våningens två badrum ligger bredvid hallen, utrustat med wc, handfat och badkar. Ett ljust kök/vardagsrum med generöst ljusinsläpp från söder och utgång till den privata trädgården. Det nya och välutrustade köket har gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Notera den specialbyggda bänken, en favoritplats för de små. Rymlig matplats för hela familjen med en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Ett lugnt sovrum med utgång till trädgården. Tvärs över hallen finns ett mindre sovrum/arbetsrum som för närvarande används som tv-hörna. Här finns även en trappa upp till en stor inredd vind. Några steg upp finns ytterligare två bekväma sovrum med ett stilrent renoverat badrum intill. Nylagt parkettgolv i kök och vardagsrum. NEDRE PLAN Möjlighet till uthyrningsdel/tonårsdel/kontor med egen ingång. Här finns totalt tre allrum, varav ett med stora fönsterpartier, klinkergolv och panelväggar. Närliggande finns ett något större rum med heltäckningsmatta och panelväggar. Det största rummet, beläget längst bak i huset, har en fungerande eldstad och är perfekt för barnaktiviteter. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Gott om förvaringsutrymme samt en bastu. Övriga utrymmen inkluderar pannrum/snickarbod och skafferi. Gästtoalett med wc och handfat. TRÄDGÅRD Solig och uppvuxen trädgård med avskilt och privat läge intill skogen. På det generösa dubbelgaraget har en smakfull utomhusmiljö med pergola och nedsänkt utomhusspa anlagts, omgivet av grönska året om. Infarten rymmer två bilar och i garaget ryms både husbil och båt om det skulle behövas. Mot skogen finns en ytterligare uteplats intill en friggebod. Välkommen till ett välplanerat hus i utmärkt skick med naturen som närmaste granne!

  • Plus
Västra Kvarngatan 28, Centralt Väster, Nyköpings kommun

Västra Kvarngatan 28

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 395 000 kr
137,5 m²
4 rum
vån 2/4
8 699 kr/mån
24 691 kr/m²

Supercentral och modern fyra på hela 137,5 kvadratmeter med garage i källaren. Här erbjuds dessutom en inglasad balkong och härlig uteplats på den lugna innergården! Visst låter det bekvämt? Genomgående mycket fräscha ytskikt med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ljust och stilrent kök från Vedum med bra förvaring och arbetsytor samt påkostade maskiner. Kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning med fint ljusinsläpp. Tre rymliga sovrum med bra förvaring. Stilfullt helkaklade badrum med dusch och golvvärme samt en tvättdel i ena badrummet. Bostaden är i nyskick trots att det byggdes för 5 år sedan. Centralt läge med närhet till bland annat shopping, livsmedelsaffär, kommunikationer och närhet till hamnen med härliga promenadstråk längs vattnet. Här har du tillgång till garage via hiss till källarplan. Välkommen hem!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Biblioteksvägen 1B, Nävekvarn, Nyköpings kommun

Biblioteksvägen 1B

Villa
Nävekvarn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 795 000 kr
370 m²
13 rum
2 217 m² tomt

Med högt läge på en av de äldre gatorna i vackra Nävekvarn en kort promenad från hamnen erbjuds nu detta generösa stenhus om 370kvm till försäljning. Huset är nu taxerat som privatbostad men kan enkelt göras om till kommersiell fastighet om behovet finns. Detta möjliggör att du kan rymligt och ändå ha möjlighet att hyra ut den fullutrustade hörnlägenheten. Utsikten är fantastisk från bostadens båda plan. Huset som är byggt på 1830-talet har denna fastighet bl.a agerat Bed & Breakfast och är idag en unik bostad/fritidshus. Bostaden har genomgått en mycket påkostad totalomvandling interiört och exteriört det senaste åren där kvalitet, hållbarhet och hantverket har stått i fokus. Material och färgval gjorda med fingertoppskänsla där inget har lämnats åt slumpen. Måste upplevas på plats även om bilderna talar för sig själv. Gamla Bygget som det kallas är en vacker byggnad med gammal charm nära vackra Bråviken. Perfekt för den stora familjen med möjlighet till fina intäkter och bra boendeekonomi via de två gavellägenheterna. Byggnaden är från 1830 och har genomgått en totalrenovering 2012-2022. Bergvärme installerades 2013. Trädgården har flera väldigt tilltalande och mysiga sittmiljöer och på baksidan finns det trädgårdsland, odlingsbänkar för potatis, sallad, kryddor mm. Sommartid så prunkar trädgården av mängder av blommor mm. Nävekvarn är ett trevligt samhälle. Det finns mataffär, båthamn, sommarrestauranger, badplatser, campingplats, fina promenadstigar och Folkets Park med program hela sommaren. Det finns också en mängd härliga badöar på nära avstånd. Ca 15 km från Nävekvarn finns två 18 håls golfbanor, Nyköpings golfklubb "Ärila". Huset har 6 mindre lägenhetsrum med pentry och wc, restaurangkök, sällskapsrum, TV-sällskapsrum, matsal, duschutrymmen, pannrum, toaletter, tvättstuga, bra med förvaringsutrymmen och källardel/förråd. Det finns också två st gavellägenheter om 1 rok och 2 rok med egen entré allt i mycket gott skick. Utöver den friköpta tomten arrenderar nuvarande ägare 2500 kvm för 2500/ år. Närhet till Kolmårdens Djurpark, golfbanor, Sörmlandsleden utanför knuten samt närhet till Skavsta flygplats. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
null, Koppartorp, Nyköpings kommun

Tomt
Koppartorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
780 000 kr
2 024 m² tomt

Tomt i eftertraktade Koppartorp med högt och ostört läge. Direkt närhet till vacker skärgård. Den påtagliga utsikten över ängarna gör ingen besviken och denna tomt kan nu bli perfekt för ert nya byggprojekt i den sörmländska idyllen. Läget är lite på en höjd och solen strålar långt in på sena kvällen. Några få villor finns i området, alla med fria lantliga lägen. Bo med närhet till vacker natur, Bråviken, Sörmlandsleden och mängder med fina badplatser samt Nyköpings golfbana med 36 hål. 15-20 min till Nyköpings centrum och ca 1,20 h till Stockholm. Sammanfattningsvis är detta ett oslagbart läge i den sörmländska idyllen. Missa inte denna förträffliga möjlighet att bygga ditt drömhus. Välkommen hem! Länk: https://www.hembygd.se/tunaberg

Gamla Oxelösundsvägen 24, Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun

Gamla Oxelösundsvägen 24

Villa
Gamla Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 445 000 kr
173 m²
5 rum
861 m² tomt

Sjöglimt med absolut närhet till vattnet och skärgårdslivet. Högt belägen med viss sjöutsikt erbjuds här en villa med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och med plats för den stora familjen. Kort promenad till gemensam brygga med båtplats. Varmt välkomna till denna tilltalande villa uppförd 2008 intill sundet i pittoreska & lummiga G:a Oxelösund. Modern villa med genomgående fin känsla och kvalitet, stora fönster och öppet i nock ger en fantastisk rymd. De sociala ytorna är belägna på nedre plan med värmande eldstad och gästvänligt kök. Huset är som gjord för stora middagsbjudningar och sociala sammankomster. I övrigt inryms två sovrum samt stor relaxavdelning med bl.a bastu. Groventré erbjuder bra förvaring, tvättmaskin, torktumlare och teknikrum. På övre plan erbjuds i ena änden ett öppet loft som vid behov enkelt kan bli sovrum. I andra änden är en vägg uppförd och nyttjas idag som förvaring men kan enkelt nyttjas som boyta. Parkliknande kuperad och lättskött trädgård och en härlig veranda med eftermiddag/kvällssol för magiska kvällar. Man har 1/4 del i bryggföreningen gällande sjöbod och brygga/båtplats där Oxelösunds kommun äger marken. I direkt närhet ligger Oxelö krog som livar upp stämningen över sommarhalvåret. Hela Oxelösunds skärgård ligger ledigt rakt nedanför fastigheten. Varmt välkomna! Läs mer om G.a Oxelösund; https://oxelokrog.se/ https://www.visitoxelosund.se/omraden/gamla-oxelosund

Ringvägen 31B, Ringvägen, Nyköpings kommun

Ringvägen 31B

Lägenhet
Ringvägen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
825 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 869 kr/mån
15 865 kr/m²

Ljus hemtrevlig tvåa i bra skick med solig balkong i sydvästläge på populära Ringvägen! Harmoniska färger och fina trägolv. Ett lättmöblerat och mysigt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matplats med utgång till rymlig balkong med trevlig utsikt. Dessutom finns originalköket kvar i mycket fint skick. Sovrummet ger plats för både stor säng och skrivbord. Fräscht och funktionellt badrum samt en rymlig och funktionell hall. Det bästa med lägenheten är den soliga och mysiga balkongen med plats för ett mindre bord och man har sol hela dagen och långt in på kvällen. Brf Nyköpings Hus 3, Riksbyggen är en välskött förening med god ekonomi. Moderna treglasfönster och brandsäker dörr gör lägenheten tyst och varm. Föreningen tillhandahåller bland annat stor uteplats, cykelhus på gården, parkeringsplats, modern tvättstuga, , matkällare, rymligt vindsförråd och samlingslokal. I månadsavgiften om 3869 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme, källarförråd och vindsförråd. Här bor du centralt och havsnära med närhet till bland annat matbutiker, vackra promenadstråk och båthamn. Stråket i Hamnen ligger precis runt hörnet, Nyköpings centralaste delar en kort promenad bort och Nyköpings sportarena når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge där du har nära till det mesta!

  • Plus
  • Balkong
Båtsmansvägen 9, Lappetorp, Nyköpings kommun

Båtsmansvägen 9

Villa
Lappetorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 795 000 kr
156 m²
5 rum
2 571 m² tomt

Drömmer du om ett liv vid havet? Nu har du chansen att förverkliga din dröm genom att flytta till det fantastiska Lappetorp. Ett enplanshus på 156 kvm står till försäljning, med en oslagbar närhet till havet och en känsla av ljus och rymd som genomsyrar varje rum. Med en takhöjd på 2,7 meter och förhöjda tak i hallen och vardagsrummet får du det lilla extra som skapar en exklusiv atmosfär. Den sociala ytan med kök och vardagsrum är helt enastående, och de eleganta glasdörrarna leder ut till ett nästan 50 kvm stort altandäck med ett lyxigt utespa där du alltid kan koppla av i lugn och ro. Denna villa har en oslagbar plats i området, bortom trafikbuller med endast närmsta granne som sällskap. Med 156 kvm boyta och vattenburen golvvärme i hela huset erbjuds generösa umgängesytor och en förtrollande utsikt mot havet och den omgivande naturen. När du kliver in möts du av en ljus och luftig hall samt en praktisk tvättstuga/groventré. Det stora och härliga köket öppnar upp mot det ljusa vardagsrummet, där ljuset flödar in och skapar en atmosfär av trivsel. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten eller mysiga stunder framför brasan. Det finns gott om plats för hela familjen med både stort matbord och soffgrupp. Dessutom erbjuder huset tre sovrum, ett allrum (som kan användas som ett fjärde sovrum) samt två fräscha badrum med både dusch och badkar. Uteplatserna bjuder på soliga dagar och underbar avkoppling i det värmande utespat. Tomten är lättskött och ger dig möjlighet att välja mellan odling eller att bevara den vackra naturen. Ta på dig morgonrocken och promenera ner till stranden för ett uppfriskande dopp i havet – allt på bekvämt avstånd från ditt nya hem. Lappetorp erbjuder även båtplatser, tennisbana, lekplats och den underbara skärgården precis utanför dörren. Välkommen att upptäcka det harmoniska skärgårdslivet i Lappetorp!

Rosenkällavägen 33, Östra Villastaden, Nyköpings kommun

Rosenkällavägen 33

Villa
Östra Villastaden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
7 500 000 kr
162 + 85 m²
6 rum
1 391 m² tomt

På attraktiv adress i Villastaden saluförs nu denna treplansvilla om 162 väldisponerade kvm boyta plus 85 kvm biyta. Här möts du av ett barnvänligt och välplanerat hus i utmärkt skick med central eldstad, delvis inredd källare i souterräng med dubbelgarage med trädgård mot allmänning/skog. Generösa sällskapsytor med fräscha ytskikt. Ingång i källarplan till vad som skulle kunna vara det egna hemmakontoret, tonårsrummet alternativt uthyrning. I detta hem hittar du ett stilrent, modernt och välplanerat kök med köksö och generösa arbetsytor. Öppet och trevligt vardagsrum/matsal med vackert ljusinsläpp med eldstaden i centrum, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset erbjuder totalt 5 sovrum inkluderat rummet i källarplan med egen ingång. På entrésidan möts man av en relativt nybyggt uterum med access från altan och ett av sovrummen. Huset erbjuder totalt två badrum och två WC. Det stora badrummet i källaren är smakfullt och lyxigt med jacuzzi, bastu och dusch. WC finns intill "gästlägenhet". Badrum på plan 2 erbjuder dusch, handfat/kommod och wc. Till huset hör en lummig, barnvänlig och rogivande tomt mot allmänning och skog. Sist men inte minst finns ett rymligt dubbelgarage i huset som du öppnar med fjärrkontroll. Detta är ett hem som är gjort för en barnfamilj som uppskattar övernattande gäster eller hemmakontoret med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Plus
Lappetorpsvägen 10, Lappetorp, Nyköpings kommun

Lappetorpsvägen 10

Tomt
Lappetorp, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 500 000 kr
2 220 m² tomt

Unikt tillfälle! Skärgårdslivet alla drömmer om kan bli verklighet. Byggrätt (215+35+25). Endast 13 km nordost om Nyköping, längs kustvägen mellan Nyköping och Trosa. I Lappetorp vid Havet erbjuds unik möjlighet att utveckla denna fastighet till precis vad du vill. Fritidshus eller permanent? Förädla eller bygga nytt? Du bestämmer. Fram tills idag har fastigheten nyttjats som områdets samfällda poolområde med tillhörande kiosk och dusch. En ny detaljplan har tagits framför tomten och nu erbjuds alltså möjligheten att bygga ett generöst boende med enastående läge intill havet. Bilderna talar för sig själva. Generösa byggrätter ( 215+35+25) En ny byggrätt planläggs med maximal byggnadsyta om 215 kvm + 35 kvm för garage/carport och 25 kvm för ytterligare en carport. Utöver det gäller Attefalls- och Friggebodsreglerna. Kvartersmarken planläggs för bostadsändamål. Poolerna har inte varit i bruk på ett par år. Då fastigheten inte varit i bruk på ett par år så friskriver säljarna sig för ansvar mot dolda fel och uppmanar därmed köpare att undersöka fastigheten noggrant. Området består av generösa tomter med genuin karaktär och alla har utsikt över Hornsviken. Lappetorp erbjuder båtplatser, boulebanor, tennisbana, lekplatser och kustens finaste skärgård rakt utanför. Välkommen att upptäcka skärgårdslivet i Lappetorp. Kontakta mäklaren för eventuella frågor eller privatvisning.

Holmstugevägen 1, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 1

Villa
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
5 895 000 kr
184 + 34 m²
6 rum
1 261 m² tomt

-Nybyggt -Sjönära -5 sovrum -Ingen fastighetsavgift. Mycket tilltalande villa på 184 kvm (uppförd 2023) i populära och barnvänliga Örstigsnäs. Huset har alla tänkbara bekvämligheter med utsikt över inloppet till Nyköpings hamn med lång härlig kvällssol. Huset kommer från Mjöbäcksvillan och husmodellen heter Newport. slutbesiktning är nyligen genomförd och säljaren kommer slutföra markarbeten och färdigställa tomten inför tillträde för att göra det bekvämt för tilltänkta köpare. I övrigt präglas huset av öppna sällskapsytor med kök, vardagsrum och tv-rum/sovrum på nedervåning samt 4 rymliga sovrum och allrum på övre plan. Framsidan har förmiddagssol och på baksidan ligger solen på hela eftermiddagen och långt in på sena kvällen. Ett gyllene tillfälle för barnfamiljen som är på jakt efter ett modernt hem med genomgående hög standard som dessutom är färdigt för inflytt omgående. På Holmstugevägen 1 bor man med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Populära badplatsen vid Strandstuviken når man med en kortare cykeltur. Mycket trevlig gemenskap i området där det bor många barnfamiljer. https://mjobacks.se/newport Från och med 2013 är det ingen fastighetsavgift på nybyggda hus de första 15 åren efter byggåret. Välkommen hem!

Sävö Ekbacken 1, sävö, Nyköpings kommun

Sävö Ekbacken 1

Fritidshus
sävö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
11 000 000 kr
224 m²
12 rum
4 534 m² tomt

Välkommen till Ekbacken på Sävö i Trosa/Nyköpings skärgård! Tillfälle att förvärva en fantastisk sjöfastighet. Här kan man bo året runt om man önskar. EN kort båtfärd från Källviks brygga. Här välkomnas du till en helt fantastisk ö som till största delen är naturreservat med får och kor som rör sig fritt på stora delar vilket skapar en härlig atmosfär. Båda husen har en fantastisk utsikt från i princip varje rum. Ekbacken ligger skyddat längst in i viken med en stor egen brygga med möjlighet att förtöja ett flertal båtar. Djupet är ca: 1,5 - 2 m. På bryggan känner men sig inte iakttagen och här kan man ligga och njuta av utsikten och alla fina båtar i farleden på lagom avstånd. Till denna skärgårdstomt tillhör sammanlagt två byggnader. Husen erbjuder enkelt plats för tre-fyra familjer i husens 12-16 bäddar. Intill bryggan ligger det vackert belägna lusthuset som man kryper in i när det svalnar på kvällen med underbar kontakt med hav och natur. Några steg upp i slänten finner vi huvudbyggnaden med fyra rymliga sovrum, ett öppet kök med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. I köket finns en läcker öppen spis som även nyttjas från altanen. Huvudbyggnaden omges av två stora altaner på den östra och västra sidan. Här är det alltid varmt och gott på vår och höst när solen är framme då det är relativt vindskyddat. Tomten som är en av de större på Sävö och är en lättskött naturtomt och inkluderar en egen liten sandstrand samt fina gräsytor för lek. Bilderna säger mer än tusen ord. Här får du det bästa av två världar när det gäller skärgårdslivet. Lugnt och vindskyddat vid huset och svalkande och skönt vid bryggan längst in i viken. Genomgående bra standard med egen brunn och nyinstallerad avloppsanläggning (reningsverk). Allt är gediget byggt och i gott skick. Ca 30 min båtfärd till Trosa gästhamn där man har allt från sjömack, mängder med restauranger och fik. En kort båtfärd når du Stendörrens naturreservat. Utöver den egna fastigheten ligger det stora värdet i att röra sig fritt på Sävös naturreservat med fina stigar och strandängar. Välkomna till ett underbart sjöställe i Trosa skärgård inom 1 timme från Stockholm. En plats för den stora familjen eller den som uppskattar att ha många övernattande gäster. Mycket goda möjligheter för bra intäkter om man kan tänka sig att hyra ut något av husen. Båtplats vid Källviks brygga ingår i förvärvet. Sävö är en riktig pärla i den Svenska skärgården och har en rik historia. Tveka inte att kontakta mäklaren för mer info eller en privat visning. Välkommen hem! Tillträde enligt ÖK. Tips på länkar om området: https://trosa.naturskyddsforeningen.se/narnatur/naturparlor-i-trosa-kommun/ https://trosa.com/stendorrens-naturreservat-till-fots-mot-yttersta-skargarden/ https://trosa.com/savo-en-harlig-o-med-vandringsleder-vandrarhem-savo-gard-med-stugor-och-cafeer/ https://trosa.com/tag/skargard/

  • Uteplats

Visar alla 18