Mäklare Håkan Thelin

Håkan Thelin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svärdsklovavägen 63, Svärdsklova, Nyköpings kommun

Svärdsklovavägen 63

Villa
Svärdsklova, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 950 000 kr
120 m²
5 rum
649 m² tomt

Nu är huvudbyggnaden på det som en gång var Svärdsklova gård till salu. Med ett fantastiskt läge invid en stor härlig allmänning ca 100 meter från stranden och med badbrygga och båtplats inom synhåll har du full tillgång till skärgården med alla fina badöar. Båtplats kan du köpa så den alltid är din. På kort gångavstånd ligger Svärdsklova skärgårdskrog med sin marina för större båtar på besök. Här har du tillgång till fantastisk skärgård, naturen runt husknuten bjuder på svamp och bär skogar, löpstigar och vägar för MTB. Här finns även 2 fina padel banor samt ett ute gym på kort gångavstånd. Bostaden är en klassisk skärgårdsbyggnad med plats för familjen och detaljplanen tillåter ytterligare byggnad om 50 kvm.

Norrköpingsvägen 5B, Hemgården/Högbrunn, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Norrköpingsvägen 5B

Övrigt
Hemgården/Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
8 000 000 kr
7 312 m² tomt

Industrifastighet med utmärkt affärsläge på Högbrunn i Nyköping. Fastigheten omfattar 7.312 kvm inhägnad tomt samt en byggnad om ca 1263 kvm . Idag finns 2 hyresgäster med korta avtal som kan förlängas. Här finns stora ytor för uppställning av fordon, maskiner osv. Byggnaden består at 2 verksamhetsytor med stora portar samt hög frihöjd under tak. Idag bedrivs gummiverkstad samt marin service i byggnaden. Byggnaden har behov av underhåll och samtidigt stor utvecklingspotential hyresmässigt. Uppvärmning genom fjärrvärme och kommunalt va. Fastigheten har ett logistiskt bra läge men kort väg ut till E4 samt motorväg till Oxelösund.

Borgaregatan 15A, Centralt Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 15A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 792 kr/mån
22 099 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga bostad med centralt och attraktivt läge på trivsamma Borgaregatan. Denna välplanerade bostad finner ni på våning 3 med ett härligt ljusinsläpp från alla fönster i direkt söderläge. Vackra trägolv i alla rum som nyligen slipats och behandlats. På samma våningsplan finner ni även ett rymligt förråd tillhörande bostaden som ni snabbt och smidigt kommer åt. I källaren finner ni ytterligare ett förråd samt tvättstuga och torkrum. Gångavstånd till stadskärnan med butiker och restauranger. Perfekt läge för pendlaren då både tågstation och busstation ligger några hundra meter bort. Välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och en trevlig innergård med grillplats. Välkomna Hem!

Holmstugevägen 49, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 49

Tomt
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 795 000 kr
1 866 m² tomt

Varmt välkomna till Örstigsnäs och Holmstugevägen 49. Nu finns chansen att förvärva områdets hetaste hörntomt med vackra vyer, insynsskyddat läge och generös byggrätt! Området har på senare år bebyggts och blommat ut till ett av Nyköpings finare områden med närhet till hav, natur och vackra promenadstråk. -Anslutningsavgift för vatten och avlopp är inkluderat i priset. - Fastigheten får bebyggas med 20% av fastighetsarean. Total byggnadsarea 373 kvm. Välkomna att höra va er till mäklaren för mer info!

Höjdgatan 24, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Höjdgatan 24

Övrigt
Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
6 500 000 kr
1 159 m² tomt

Anrik fastighet med centralt läge i Oxelösund. Byggnaden innehåller idag kontorsytor i 2 plan samt en stor oinredd vind. Byggnaden är i mycket gott skick och kan tas i bruk omedelbart. Byggnaden kan enligt detaljplanen omvandlas till 6 lägenheter, idag finns upphandlad ombyggnad samt färdiga handlingar för bygglov avseende 4 stora lägenheter i plan 1 och 2.

Stora Bergsgränd 3, Öster, Nyköpings kommun

Stora Bergsgränd 3

Villa
Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
11 900 000 kr
240 + 120 m²
8 rum
1 064 m² tomt

En bostad som håller internationell klass avseende både planering och utförande. Genomgående exklusiva material. Fantastisk planlösning i 4 etage. De sociala ytorna är utöver det vanliga där det nybyggda köket är förhöjt 5 trappsteg över vardagsrummet med öppen plan dem emellan. Totalt rymmer bostaden 5 sovrum, alla rymliga och välutrustade, master bedroom har badrum ensuite. I bostaden finns 2 badrum, separat wc samt en stor härlig relax med dusch/bad/bastu. Ett större förråd med separat entré kan enkelt omvandlas till gym eller gästrum/kontor. Runt bostaden finns 3 rymliga uteplatser i alla väder sträck så ägarna kan ostört äta frukost på altanen över garaget och avsluta med middag på den högt belägna uteplatsen utanför köket i kväll sol, här är utsikten fantastisk ner mot ån och parken vid dess strand (Storhusqvarn). Byggnaden rymmer även garage för upp till 3 bilar (2 om större) som alla har access direkt mot gatan. Villan har ett mycket skyddat och lugnt läge med tillfart via en liten återvändsgata.

Visar alla 6