Mäklare Alexander Jodstam

Alexander Jodstam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädgårdsgatan 15A, null, Oxelösunds kommun

Trädgårdsgatan 15A

Lägenhet
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
645 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 137 kr/mån
8 836 kr/m²

Välkommen till visning av denna lägenhet på Trädgårdsgatan 15A. Med 73 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök samt en stor inglasad balkong, erbjuder den en välplanerad och funktionell boendemiljö. Upptäck möjligheterna och trivseln hos denna bostad vid visningen. Välkomna till visning!

Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun
Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun, bild 2
Ringvägen 22, null, Nyköpings kommun, bild 3

Ringvägen 22

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
675 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 299 kr/mån
16 071 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och rymliga 1:a med högt i tak, fint enhetligt golv och nytt kök från 2015. Bostaden är belägen på populära Ringvägen i en mycket bra och trivsam förening. Här bor du med gångavstånd till Nyköpings centrala utbud av restauranger, butiker, hamnen och matbutik samt närhet till Campus. Behöver du ta bussen finns busshållplats precis utanför huset. Bostaden är belägen på andra våningen och erbjuder 42 effektiva kvadratmeter. Rymlig hall med gott om plats att hänga ytterkläder, och bra förvaring i garderober. Fint kök med stor matplats, praktiskt duschrum samt ett stort och härligt rum med fint ljusinsläpp och som rymmer både soffa och säng. Bo i en välskött och bra och förening med en låg avgift på 2299:-/mån där värme, vatten, förråd och tillgång till relaxdel med bastu ingår. I föreningen finns även gemensam balkonger på varje våningsplan, tvättstuga, samlingslokal/motionsrum och låsbara cykelförråd finns både ute gården och nere i källaren. Sommartid kan du njuta av härliga uteplatser. Välkommen hem!

  • Premium
Ahlbergers väg 11F, Högbrunn, Nyköpings kommun

Ahlbergers väg 11F

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
86,3 m²
3 rum
6 033 kr/mån
19 119 kr/m²

Varmt välkomna till Ahlbergers väg 11F och denna mysiga trea. Bostaden befinner sig i markplan med egen ingång samt en stor altan med perfekt solläge att njuta av. Väl inne finner ni 86 välplanerade kvadratmeter fördelade på 3 RoK där man under åren har genomfört en del renoveringar. Bostaden är i genomgående fint skick med parkettgolv i alla rum, två sovrum där det ena har en stor intilliggande klädkammare, kök som totalrenoverades under 2015 och uppdaterades ytterligare med nya golv och diskmaskin under 2021 samt stambytt badrum med tvättdel. Högbrunn är ett lugnt och populärt område med mysiga grönområden och parker. Inom gångavstånd från bostaden finner ni bland annat centrum, tåg-och busstation samt Sunlight Hotel med gym och badmöjlighet. Välkomna Hem!

Kila Rogsta 1, null, Nyköpings kommun

Kila Rogsta 1

Fritidshus
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
1 226 m² tomt

Varmt välkomna till idylliska Kila Rogsta 1 utanför Jönåker. Här finns två mindre hus varav huvudbyggnaden som är belägen längst upp på tomten. Bostaden är inredd med kök samt vardagsrum och på den södra gaveln finns en altan med plats för en grill, matplats och ett spabad. Längre ner på tomten hittar vi gäststugan som har plats för säng och ett extra rum till förvaring, man har under senaste året installerat en kamin var i båda byggnaderna. Läget är helt magiskt med utsikt över de sörmländska fälten, fastigheten är dessutom belägen utanför detaljplan vilket gör att det inte finns någon begränsning på byggrätt.

Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun
Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 52, null, Nyköpings kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 52

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 445 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 866 kr/mån
28 900 kr/m²

Nu har du hittat en härlig vindsvåning med drömläge! I denna lilla privata bostadsrättsförening med ett av Nyköpings i särklass bästa läge finns denna fina vindsvåning. Lägenheten har stor charm med takfönster, mysigt kök och helkaklat duschrum. Här bor du perfekt i 2 rum och kök med utsikt över takåsar ett stenkast från centrum med en grön och härlig trädgård alldeles utanför dörren. I trädgården finns stora odlingsmöjligheter och flera mysiga uteplatser att samla familj och vänner på för en avkopplande grillkväll. När detta dessutom toppas med en väldigt låg avgift, samt egen parkering på gården och ungefär 10 min promenad till tågstationen, då kan det nästan inte bli bättre!

  • Premium
Tullportsgatan 31C, null, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 31C

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 326 kr/mån
22 111 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Tullportsgatan 31C i centrala Nyköping. Med sin genomgående träparkett ger denna bostad en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av soliga eftermiddagar på balkongen som vetter mot väst, perfekt för avkoppling och lugna stunder. Bostaden erbjuder generösa takhöjder som ger en känsla av rymd och öppenhet. Med sina 45 kvadratmeter finns det gott om utrymme för att skapa ditt eget personliga boende. Med sitt centrala läge har du nära till det mesta som Nyköping har att erbjuda, såsom shopping, restauranger, affärer och grönområden. Missa inte chansen att äga denna härliga bostadsrätt med alla sina fördelar. Välkommen hem till Tullportsgatan 31C! Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Runebergsgatan 56, null, Nyköpings kommun

Runebergsgatan 56

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 125 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 508 kr/mån
13 889 kr/m²

Välkommen till Runebergsgatan 56 - en fantastiskt välplanerad och rymlig lägenhet som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med närheten till mysiga promenadstråk och grönområden för olika aktiviteter kan du njuta av frisk luft och vacker omgivningar varje dag. Denna ljusa och luftiga bostad om hela 81 kvadratmeter kommer att imponera på dig med sin praktiska planlösning. Här finns tre rymliga rum som ger gott om utrymme och den trevliga balkongen i sydligt läge blir en favoritplats för avkoppling och soliga stunder. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, skolor, badhus, vårdcentral samt motionsspåren vid ekensberg. Dessutom är detta barnvänliga läge perfekt för familjer som söker en trygg och lugn miljö. Välkommen till Runebergsgatan 56 - ditt nya hem där trivsel och livskvalitet är i fokus. Kontakta oss idag för mer information och boka in dig till visning!

Ringvägen 8, null, Nyköpings kommun

Ringvägen 8

Lägenhet
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 150 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 785 kr/mån
21 905 kr/m²

Här på Ringvägen välkomnas du till en ljus och öppen lägenhet, belägen i ett hus byggt 1931 med sekelskiftet känsla. En social tvåa med generös takhöjd, bra planlösning och mycket dagsljus. Bostadens fina skick och välbevarade originaldetaljer bidrar till att skapa ett charmigt hem med hög trivselfaktor. Här finns bland annat höga lister, djupa fönsternischer, ekparkett och spröjsade fönster. Det som framför allt sticker ut i denna lägenhet är det stilrena, ljusa och öppna köket med vita skåpluckor, i anslutning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är öppet, socialt och stilrent med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generös takhöjd och härliga umgängesytor.

Visar alla 8