Järnåldersringen 505

Söderby, Haninge kommun Se på karta

5 000 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
125 m²
Tomtarea
203 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
41 179 kr/år

Accepterat pris!

Varmt välkommen till Järnåldersringen 505, ett fantastiskt fint radhus i mycket bra skick som genomgått stora renoveringar senaste åren. Bla nytt tak, fasadmålning, stenläggning på framsidan m.m. Snyggt, stilrent påkostat kök från HTH med hög modern standard, köksö och plats för matgrupp. Här nås även altanen som inbjuder till många trevliga kvällar och suddar ut gränsen mellan inne och ute. En del är under tak, perfekt för plötsliga svängningar i vädret även om det ligger mot sydväst. Utöver det en plan och fin gräsmatta perfekt för fotbollsmål, studsmatta eller varför inte anlägga ett grönsaksland? På framsidan finns ett förråd. Vardagsrummet har ljusa ytskikt, rymmer stor soffa och får ett generöst ljusinsläpp. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Hallen har klinkergolv och plats för både avhängning och förvaring. Under trappan till övervåningen finns ett praktiskt förråd. Båda badrummen i huset är nyligen renoverade med noggrant utvalda materialval. På entréplan har badrummet dusch, handfat med kommod samt stilren spegel. På övre plan är badrummet inrett på samma fina sätt men har badkar. Här uppe samsas tre generösa sovrum med plats för säng, sängbord och tex förvaring eller skrivbord. Intill badrummet finns en klädkammare.

Ett bekvämt och praktiskt boende med låga driftskostnader. Här är du som boende del av en samfällighet där avgiften går till vägunderhåll och ger dig fiberbredband via Tele2, garage och p-plats.

Området är omtyckt av barnfamiljer med närhet till affärer, skolor, dagis och kommunikationer och även äldre finner sig väl till rätta p.g.a. områdets lugna och omtänksamma karaktär.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Jennifer Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Jennifer Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
0709595642