Mäklare Jennifer Hertzman

Jennifer Hertzman

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Haninge. Och bor här än idag. Det ger mig en otrolig och självupplevd lokalkännedom. Jag har koll på förskolor och skolor, badplatser och andra smultronställen som du inte kan läsa dig till. Jag har arbetat med försäljning och service i över 10 år och är en av Haninges mest anlitade mäklare. Mitt arbete präglas av engagemang, värme och målmedvetenhet. Detta innebär att du får en oerhört kundfokuserad mäklare som förmedlar din bostad som om det vore min egna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gaffelseglet 36, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 095 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/6
3 800 kr/mån
46 556 kr/m²

Här bor du välplanerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där stora fönsterpartier bidrar till en ljus och inbjudande sällskapsdel. Här finns plats för både familj och vänner. Från vardagsrummet når du även balkongen som vetter mot innegården i nordväst. I det rymliga sovrummet finns gott om förvaring med både en klädkammare och ett praktiskt förråd. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Åska, ett tidlöst kök i mellangrått som står sig över trender. Passar perfekt för dig som vill ha en mer avskalad stil. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sturebergsvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Sturebergsvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Sturebergsvägen 3, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Sturebergsvägen 3

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 795 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 111 kr/mån
29 669 kr/m²

Varmt välkomna till en renoverad och välplanerad 2:a med allt man kan önska, här är det bara att flytta in och trivas! Bostaden är en hörnlägenhet med en öppen och social planlösning, vilket bidrar till ett vackert ljusinsläpp och stora sociala ytor. Det stilrena badrummet är stambytt och har bekvämligheter som kombinerad tvätt och torkmaskin. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder plats för mysiga middagar och större sociala tillställningar för familj och vänner. Bostaden har ett sovrum med god förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder stora sociala ytor med vackert ljusinsläpp och utgång till den mysiga balkongen. Den inglasade balkongen är placerad i ett grönskande sydvästläge, här kan du njuta tidigt på våren och långt in på hösten! * Högst upp i huset i ett insynsskyddat läge * Inglasad balkong med eftermiddag- och kvällssol * Helkaklat badrum * Nära till utmärkta kommunikationer * Närhet till flera förskolor och skolor * Stora fönster och generöst ljusinsläpp Vendelsömalm är ett populärt område med gångavstånd till matbutiker, restauranger, och förskolor/skolor. I närheten finns även mysiga promenadstråk i vacker natur med badsjöar som Ramsjön och naturområdet Tyresta By. Här bor du även granne med Vendelsö kök och bar som är en mysig restaurang med roliga event. Alldeles i anslutning till bostaden finns utmärka kommunikationer med bussar till Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge centrum samt Nacka och Tyresö.

  • Premium
  • Balkong
Sågenvägen 22, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sågenvägen 22, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Sågenvägen 22, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Sågenvägen 22

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/3
5 269 kr/mån
22 294 kr/m²

Varmt välkomna Sågenvägen 22 en välplanerad hörnlägenhet med stora fönsterpartier vilket ger dig ett vackert ljusinsläpp utan direkt insyn. Lägenheten fördelar sig över två bra sovrum, generösa förvaringsytor i flera garderober. Modernt kök med stilfulla materialval som skapar luftiga och generösa arbetsytor. Stort vardagsrum som erbjuder fina sociala ytor med utgång till den härliga balkongen med eftermiddagssol. Balkongen blir till ett härligt extra rum. Rymligt och helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt en klädkammare. * Högst upp i huset i ett insynsskyddat läge * Stor balkong i sydvästläge * Helkaklat badrum * Nära till utmärkta kommunikationer * Närhet till flera förskolor och skolor * Stora fönsterpartier och generöst ljusinsläpp * Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare/förråd i lägenheten samt stort källarförråd (ca 12,5 kvm) Området bjuder på flera lekplatser, förskolor och skolor på kort gångavstånd. Alldeles runt hörnet ligger matbutiken Hemköp, ett närlivs med postombud samt busshållsplatsen med direktbuss till Stockholm i rusningstrafik. Under dagarna tar bussarna dig smidigt till Gullmarsplan, Tyresö och stor delar av Haninge. För den som gillar härliga promenader finns vacker natur nära inpå samt flera badsjöar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 155, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 155

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 995 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
9 316 kr/mån
19 000 kr/m²

Superfin och välplanerad 5:a om 105 kvm, högst upp i huset med hiss. Lägenheten har under de senaste åren renoverats som gör att den är genomgående i fint skick. Ytorna är ljusa och luftiga med stora fönsterpartier utan direkt insyn. * Två helkaklade och stambytta badrum 2023 * Nytt kök och ytskikt samt golv 2021 * Inglasad balkong vilket ger en förlängning av vardagsrummet * Nära till utmärkta kommunikationer * Närhet till flera förskolor och skolor * Stora fönsterpartier och generöst ljusinsläpp Lägenheten fördelar sig över fyra bra sovrum, generösa förvaringsytor i flera garderober. Modernt och renoverat kök med stilfulla materialval som skapar luftiga och generösa arbetsytor. Stort vardagsrum som erbjuder fina sociala ytor med utgång till den härliga inglasade balkongen i söderläge.Balkongen blir till ett härligt extra rum. Två stambytta badrum ena badrummet hat bl.a tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.Separat förråd finns!

  • Balkong
  • Hiss
Gångspelet 1, Vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr
Gångspelet 1, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gångspelet 1, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gångspelet 1

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
3 695 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/6
7 004 kr/mån
40 604 kr/m²

Varmt välkomna till Gångspelet 1 och denna ljusa och smakfullt inredda familjefyra. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med generösa sociala ytor, tre sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Badrummet i bostaden är helkaklat i vitt och grått och har egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk för klädsortering. Bostaden har stora fönsterpartier, ljusa ytskikt och matt trestavig parkettgolv. Stilrent kök med vit skåpsinredning och bänkskiva i stenmönstrad laminat. Vitvaror i vitt utförande. Glaskeramikhäll, Inbyggd fläkt, ugn samt diskmaskin och kyl & frys. God förvaring i bostaden med både förråd, klädkammare och flera garderober. Vega är ett expansivt område som påminner om Hammarby Sjöstad och Liljeholmskajen till utseendet men som är omgivet av fantastiska naturområden, naturreservat och har närhet till flera badsjöar. Här bor du med flera förskolor och skolor på gångavstånd samt med omedelbar närhet till ICA, Hemköp, gym, MIO, flera restauranger och caféer samt pendeltåg och bussar som smidigt tar dig in mot stan. I närheten finns även Port 73 och Haninge centrum med stort utbud av affärer, livsmedelsbutiker och service. Nära access till 73:an tar dig snabbt norr eller söderut. Varmt välkommen med ditt intresse! Kontakta ansvarig mäklare för mera information. jennifer Hertzman, Svenska Mäklarhuset i Haninge

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gaffelseglet 23, vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Gaffelseglet 23, vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 23, vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 23

Lägenhet
vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
3 095 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 1/8
5 922 kr/mån
37 744 kr/m²

Varmt välkomna till denna stora 3,5:a om 82 kvm med fina materialval och underbart ljusinsläpp som lyfter känslan i bostaden. Stor balkong om ca 10 kvm i sydvästläge. Inne i bostaden erbjuds en halvöppen och genomgående planlösning med generösa sociala ytor, tre möjliga sovrum, ett badrum, en gästtoalett som är avskilt placerat i hallen. Badrummet längre in i bostaden har egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, vit arbetsbänk för klädsortering. Bostaden har stora fönsterpartier vilket ger ett underbart ljusinsläpp, ljusa ytskikt och vitlaserade parkettgolv. Påkostat kök från ballingslöv med vit skåpsinredning och ljusgrå bänkskiva. Vitvaror med hög modern standard, bl a induktionshäll, ugn samt integrerad diskmaskin och mikrovågsugn samt kyl & frys. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden med både förråd och flera garderober. * Stora fönster och generöst ljusinsläpp * Helkaklat badrum samt Gäst-WC * Nära till utmärkta kommunikationer * Närhet till flera förskolor och skolor * Balkong på ca 10 kvm i sydvästläge Lägenheten är välplanerad med genomtänkta materialval och kulörer som samsas fint ihop med varandra. Här är det bara att flytta in och trivas. Vega är ett expansivt område som påminner om Hammarby Sjöstad och Liljeholmskajen till utseendet men som är omgivet av fantastiska naturområden, naturreservat och har närhet till flera badsjöar. Här bor du med flera förskolor och skolor på gångavstånd samt med omedelbar närhet till ICA, Hemköp, gym, MIO, flera restauranger och caféer samt pendeltåg och bussar som smidigt tar dig in mot stan. I närheten finns även Port 73 och Haninge centrum med stort utbud av affärer, livsmedelsbutiker och service. Nära access till 73:an tar dig snabbt norr eller söderut. Varmt välkommen med ditt intresse! Kontakta ansvarig mäklare för mera information. Jennifer Hertzman 070 95 95 64

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Storängsvägen 136, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:10
Storängsvägen 136, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Storängsvägen 136, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Storängsvägen 136

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
4 650 000 kr
114 m²
5 rum
295 m² tomt

Varmt välkomna till detta härliga parhus på populära Storängsvägen 136 med naturen som närmsta granne. Huset erbjuder ett härligt uterum med öppen spis på framsidan och en stor vacker uteplats på baksidan men fina gröna växter. Bevarade originaldetaljer som ger en speciell charm och en hemtrevlig känsla. - Bästa solläge - Grönskande och uppväxt tomt - Flexibel planlösning med möjlighet till större sociala ytor - Fiber - Garage i länga med laddstolpe för elbil - Perfekt för barnfamiljen - Nära naturen och badsjöar. - Goda förvaringsmöjligheter i en stor vind - Separat förråd med snickarhörna - Nära till förskolor, bussar till Gullmarsplan och Stockholm C samt service Väl inne väntar tre väl tilltagna sovrum, ett badrum, en gäst WC, tvättstuga, stort vardagsrum med matplats för det större sällskapet, kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Från köket når man det underbara uterummet med öppen spis. Detta parhus med tomt i gavel är perfekt för barnfamiljen i lugna och barnvänliga Vendelsö, med närhet till Sågen som bl.a erbjuder hemköp och näringslivs, Port73, Haninge centrum och Tyresta nationalpark och naturreservat och badmöjligheter vid sjön lyckan. I närheten finns direktbussar till Gullmarsplan (20 min) och Centralen (30 min). Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070 9595 642 för mer information.

  • Premium
Gaffelseglet 36, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
3 695 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/6
6 050 kr/mån
45 061 kr/m²

Här får du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med luftiga sällskapsytor – perfekt får både familj och vänner på besök. Från vardagsrummet når du även den stora balkongen med plats med allt från solstol till bord och stolar. I det större sovrummet får du tillgång till ett praktiskt förråd. De två mindre sovrummen rymmer både en säng och har bra med förvaring. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Åska, ett tidlöst kök i mellangrått som står sig över trender. Passar perfekt för dig som vill ha en mer avskalad stil. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. I den här fyran får du även en gäst-wc.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Gaffelseglet 36, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 100 kr/mån
43 900 kr/m²

Här får du stora sociala ytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det finns plats för både matbord och soffgrupp – perfekt för en middagsbjudning med familj eller vänner. Från vardagsrummet når även din balkong som vetter mot den lugna innergården. Och det rymliga sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Köket är modernt och praktiskt med allt du behöver: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och induktionshäll. Inredningen har stilen Åska, ett tidlöst kök i mellangrått som står sig över trender. Passar perfekt för dig som vill ha en mer avskalad stil. Det helkaklade badrummet går i samma stil som köket. Här är det bland annat utrustat med dusch, kombimaskin och handfat med kommod.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Brf Lysa, Vega, Haninge kommun
  • 11 lediga bostäder

Brf Lysa

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Ikano Bostadsutveckling AB
fr. 1 550 000 kr
34-82 m²
1-4 rum
3 100 kr/mån

Få nära till allt med lägenhet i Vega Nu bygger vi nya lägenheter i stadsdelen Vega med gångavstånd till hela vardagen. Runt hörnet finns allt från matbutiker och gym till förskolor och skolor – allt som behövs för ett levande stadsliv. Du bor även smidigt nära pendeln mot city.

  • Nybyggnadsprojekt
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun
  • Sön 28 apr
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 59, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 59

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/7
4 560 kr/mån
41 027 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina trea i populära Vega, balkong i sydvästläge utan insyn. Här får du fina sociala ytor på välplanerade 73 kvm med stilrena tillval och mycket bra förvaringsmöjligheter. En lägenhet med genomgående fina parkettgolv med ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp. Här välkomnas du in en ljus hall där ytterkläder och skor enkelt kan gömmas undan i garderober eller klädkammare. Tack vare den öppna planlösningen så ligger allrummet i direkt anslutning till hallen. Rummet har stora sociala ytor med god plats för de större sällskapet. Här kan gäster sitta i soffan med något gott i handen medans maten tillagas i det öppna köket. Allrummet och köket flyter samman vilket gör att det går att vara kreativ med sin möblering. Här ryms både större soffor med tillhörande möblemang samtidigt som ett matbord för de större sällskapet också får plats utan att det känns trångt. Allrummet fylls med eftermiddag/kvällssol från de större fönsterpartierna och med en utgång till balkongen som är belägen i ett insynsskyddat läge. Master bedroom är väl tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng. Smakfull förvaring erbjuds i platsbyggda garderober samt överskåp. Badrummet följer de smakfulla tillvalen med helkaklade väggar och klinkerplattor på golv. Här finns tvättmaskin & torktumlare med en stor arbetsbänk ovan för att enkelt kunna ta hand om tvätten. I den här lägenheten har det inte bara fokuserats på de sociala ytorna utan även på goda förvaringsmöjligheter, här finns tre klädkammare/ förråd och flera garderober. Lägenheten är belägen i populära Vega som är en snabbväxande del av Haninge. Här finns goda kommunikationer på gångavstånd - tåg som tar dig på 20 min till T-centralen eller bussen som tar dig till Haninge C på ca 7 minuter. Två mataffärer på gångavstånd, restauranger, gym, frisör, bageri och blomsterbutik. Denna lägenhet vill du inte gå miste om! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Cassandra Ståhl på 070 95 95 640 vid intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 84, Centrala Haninge, Haninge kommun

Nynäsvägen 84

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
1 895 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 5/18
2 921 kr/mån
44 588 kr/m²

Varmt välkomna till Nynäsvägen 84. En fin och välplanerad tvåa med stilrena materialval. Hall med klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder i anslutning till hallen når man det rymliga och helkaklade badrummet med dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp, Wc, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan. Smakfullt kök i grått med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll samt ugn. Vardagsrummet har stora fönsterpartier med magisk kvällssol, här får du plats med soffa, tv, matbord samt övrigt möblemang. Sovrummet är rymligt och har en klädkammare. Från sovrummet når du den underbara balkongen. Separat förråd finns! Här erbjuds ett boende med närhet till all tänkbar service, kommunikationer, tågstation och rudans friluftsområde som erbjuder bl.a vandringsleder, elljusspår samt längdskidåkning på vintern. Byggnaden har prisats av Haninge kommun för sin arkitektur. Föreningens gemensamhetslokal är en takterrass med en magisk utsikt, som går att hyra när man ansöker att ställa till med en fest. Denna bostad vill du inte missa!

  • Balkong
  • Hiss
Gaffelseglet 33, Vega, Haninge kommun
Gaffelseglet 33, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 33, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 33

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
2 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 875 kr/mån
39 262 kr/m²

Varmt välkomna till denna stora tvåa om 61 kvm med fina materialval som lyfter känslan i bostaden. Här bor man på våning 2 av 4 i hus med hiss. Balkong i sydvästläge vilket ger dig sol eftermiddag/kväll. Här välkomnas man av en stor hall med plats för avhängning av ytterkläder. Stilrent kök i grått utförande med generösa skåpytor och arbetsbänk. Köket är utrustat med spishäll, ugn och fläkt i rostfritt utförande, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys från electrolux. Rymligt rum med plats för soffgrupp och matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Genomgående ljusa väggar och fint parkettgolv. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch med duschvägg, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med skåp ovan. Här är det bara att flytta i och trivas. * Avgiftsfritt till Maj 2024 * Balkong med eftermiddag- och kvällssol * Gemensam takterass * Stora fönster och generöst ljusinsläpp * Nära till utmärkta kommunikationer * Förskola i huset Här bor du i en förening som er dig möjlighet att nyttja en gemensam takterass för fler soltimmar och umgänge med familj och vänner. Kort promenadavstånd från allt vad den nya Vegastaden har att erbjuda i form av pendeltåg, skolor, förskolor, mataffärer, service och träning samt tågstation som bl.a tar dig in till Stockholm City. Huset är Svanenmärkt och erbjuder en stilsäker arkitektur och genomtänkta flexibla planlösningar till egen förskola och grönskande uteplatser på gård och takterrass. Människovänliga lösningar och funktioner som gör det moderna vardagspusslet enklare att lägga, livet lite skönare att leva och den sociala gemenskapen mer otvungen. I Bolighuset bor du dessutom i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig och levande småstadsmiljö med skogen, skärgården och storstadens alla möjligheter på lättillgängligt avstånd. Ett boende som är nära hela livet! Denna bostad vill du inte missa. Kontakta ansvarig mäklare för med information. Jennifer Hertzman 0709 595 642

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nakterhusvägen 10, Vega, Haninge kommun

Nakterhusvägen 10

Radhus
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
4 495 000 kr
100 m²
4 rum
5 099 kr/mån
44 950 kr/m²

Varmt välkomna till Nakterhusvägen 10, ett modernt boende som genomsyras av kvalitet och hållbarhet. Härlig baksida i ett soligt sydvästläge. - Rejäl baksida med eftermiddags- och kvällssol - Parkeringsplats ingår i avgiften - Goda förvaringsmöjligheter - Låg energiförbrukning - Närhet till förskola & skola - Nära natur och grönska - Förening med god ekonomi som äger marken Bostaden erbjuder 100 kvm som fördelar sig på 2 plan med 2 st uteplatser vilket gör att du har sol hela dagen samt sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol på den insynsfria baksidan, Väldisponerat och fullutrustat kök från Vedum med köksö, induktionshäll, samt hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, vardagsrum med stora fönster partier samt tre sovrum och två badrum med golvvärme. Det finns även goda förvaringsytor så som förråd på tomten och klädkammare på övre plan som nås via master bedroom och som rymmer säsongens alla kläder. Huset har energieffektiv värmesystem (luftvärmepump) som ger låg energiförbrukning och låga elkostnader. I Vega har du nära till allt som ger livet en extra glans. Stadspuls på smidigt pendelavstånd, flera skolor och förskolor i med några få minuters promenad och den lugna naturen ligger precis runt husknuten. I Vega finns helt enkelt allt du behöver för att skapa det liv du drömt om. Och lite till. Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070-959 56 42 för mer information.

  • Uteplats
Vardövägen 69, Vega, Haninge kommun
Vardövägen 69, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vardövägen 69, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vardövägen 69

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
2 200 000 kr
53 m²
2 rum
5 433 kr/mån
41 509 kr/m²

Ring ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070 959 56 42 för visning! Varmt välkommen till Vardövägen 69! En stor 2:a om 53 välplanerade kvadratmeter där köket har vardagsrummet intill - perfekt för matlagning och umgänge i fokus. Köket är från HTH och vitvaror från Siemens i form av kyl & frys, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, fläkt samt diskho. Rymlig balkong blir som en förlängning av bostaden. Sovrummet ligger avskilt, är väldisponerat och har plats för dubbelsäng samt förvaring i skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med vikbara duschdörrar, handdukstork samt tvättmaskin. I anslutning till den rymliga hallen ligger lägenhetens förråd samt ytterligare förvaring i skjutdörrar. Läget är toppen, med närhet till den nybyggda tågstationen i Vega som tar dig till Stockholm C på endast 20 minuter. Från stationen går det även flertal bussar med täta turer runt om i Haninge. Servicen i Vega är god med flera matbutiker, restauranger, bageri, gym och frisör m.m. Vega ligger även med närhet till Port 73 och Länna Handelsplats. Önskar du promenader i avkopplande miljö ligger Rudans friluftsområde inte långt bort. Kontakta ansvarig mäklare Jennifer Hertzman 070 95 95 642 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 223, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 223

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge
2 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/7
7 755 kr/mån
25 722 kr/m²

Wow. Nu har du chansen att förvärva en topprenoverad 4:a med möjlig uthyrningsdel, tre stora sovrum och kök trevligt placerat intill vardagsrum med inglasad balkong i soligt läge. Kanske föreningens finaste lägenhet? Bostaden har under 2021/2022 renoverats från topp till tå av nuvarande ägare med påkostade materialval där ingenting lämnats åt slumpen. Marmor, mässingdetaljer som köksblandare och beslag, nya vitpigmenterade golv och spotlights. Nydragen el med ny elcentral. Stuckaturer. Platsbyggd förvaring. Köket är påkostat med stänkskydd i marmor, bänkskiva i komposit och påkostade köksmaskiner. Två renoverade badrum varav ena har egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk för klädsortering. Det blir inte mycket bättre än så här! Ytterst välplanerad lägenhet för den kräsne kunden, större familjen eller den som vill bo billigt med möjlighet till uthyrning. Den här bostaden vill du inte missa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16