Mäklare Jennifer Hertzman

Jennifer Hertzman

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Haninge. Och bor här än idag. Det ger mig en otrolig och självupplevd lokalkännedom. Jag har koll på förskolor och skolor, badplatser och andra smultronställen som du inte kan läsa dig till. Jag har arbetat med försäljning och service i över 10 år och är en av Haninges mest anlitade mäklare. Mitt arbete präglas av engagemang, värme och målmedvetenhet. Detta innebär att du får en oerhört kundfokuserad mäklare som förmedlar din bostad som om det vore min egna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gaffelseglet 35, 4 tr, Vega, Haninge kommun
  • Kommande

Gaffelseglet 35, 4 tr

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge

Pris saknas

28 m²

1 rum

2 041 kr/mån

Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade etta med balkong i bästa solläge och med närhet till kommunikationer. Bostaden har genomgående fina materialval såsom kombinerad ugn och mikro i köket, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt härlig golvvärme i badrummet. Köket går i en ljusgrå nyans och är från Marbodal med köksutrustning från Electrolux. Man har som boende tillgång till föreningens gemensamma takterass. Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor du med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart du kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område och utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där det ska vara nära till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker och restauranger. Denna bostad vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare för med information.

  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 223, Brandbergen, Haninge kommun
  • Kommande

Vädurens gata 223

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svenska Mäklarhuset Haninge

Pris saknas

97 m²

4 rum

6 532 kr/mån

Wow. Nu har du chansen att förvärva en topprenoverad 4:a med möjlig uthyrningsdel, tre stora sovrum och kök trevligt placerat intill vardagsrum med inglasad balkong i soligt läge. Kanske föreningens finaste lägenhet? Bostaden har under 2021/2022 renoverats från topp till tå av nuvarande ägare med påkostade materialval där ingenting lämnats åt slumpen. Marmor, mässingdetaljer som köksblandare och beslag, nya vitpigmenterade golv och spotlights. Nydragen el med ny elcentral. Stuckaturer. Platsbyggd förvaring. Köket är påkostat med stänkskydd i marmor, bänkskiva i komposit och påkostade köksmaskiner. Två renoverade badrum varav ena har egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk för klädsortering. Det blir inte mycket bättre än så här! Ytterst välplanerad lägenhet för den kräsne kunden, större familjen eller den som vill bo billigt med möjlighet till uthyrning. Den här bostaden vill du inte missa. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2