Stormansvägen 5B

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,7 m²
Biarea
8,1 m²
Tomtarea
896 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
53 929 kr/år

Välkomna till ett fantastiskt boende!

Här bor du avskilt på en fin och rymlig tomt som förutom huvudhuset även rymmer tvättstuga, växthus samt en liten plätt med pallkragar för odling av växter och grönsaker. Huset är byggt på 90-talet med de moderniteter det innebär. Den nybyggda altanen är i soligt söderläge från morgon till kväll. Här finns det möjlighet att skapa ditt drömboende med möjlighet att bygga ut och äntligen få den där poolen du så länge har drömt om eller det där garaget för att hålla bilen varm om vintern.

Entréplanet bjuder på ett generöst kök i anslutning till vardagsrummet och matplats. Centralt på entréplanet finns även en braskamin som höjer mysfaktorn. Genomgående golvvärme på nedre plan skapar komfort och är praktiskt ur möbleringsaspekt. På entréplan finner du även badrum med badkar och ett sovrum som rymmer dubbelsängen samt en större garderob med skjutdörrar. På övre plan finns ytterligare två stora rum som kan användas som extra sovrum, kontor eller varför inte ett gästrum. Generösa fönsterpartier i rummen släpper in ljus hela dagen. På tomten finns en extern byggnad där tvättstuga samt en extra dusch med separat varmvattenberedare finnes. På tomten finns även en jacuzzi inbyggd i altanen för varma vinterbad. Detaljplanen tillåter största byggnadsarea per fastighet 120 kvadratmeter för huvudbyggnad och sammanlagt 40 kvadratmeter för uthus. Kontakta kommunen kring bygglov för detta.

- Det finns en extern byggnad på tomten där det finns en extra dusch med varmvattenberedare samt tvättstuga, se bilderna.
- Jacuzzi och mysigt växthus på tomten
- Stor fin plan tomt.
- Braskamin

I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Inom Väsjön förbereds för cirka 4 400 bostäder i form av villor, stadsradhus och flerbostadshus. Väsjön blir en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende.

Utbyggnaden av skolor och service i Väsjön planeras och sker i takt med inflyttningen i området. Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret.

Kommunikationer finns med buss 527 mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Tar du dig en något längre promenad till hållplatsen Edsbergs sportfält på ca 1 km kan du ta buss till City i rusningstrafik (buss 526) alternativt hoppa på 607 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Mörby och Sollentuna till Karolinska Sjukhuset. För kommunikation till och från Väsjön planerar kommunen dels för utökad busstrafik. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Alexander Torssell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Torssell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0707-46 22 44

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.