Aspnäsvägen 6

Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 11, hiss finns
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Aspnäs i Järfälla
Om föreningen
Avgift
5 400 kr/mån
Pris/m²
29 421 kr/m²

!! Accepterat pris!!
Välplanerad och rymlig 4:a 95 m² med en stor inglasad balkong belägen i populära Brf Aspnäs. Bostaden erbjuder stora sällskapsytor i vardagsrum och kök, 3 trivsamma sovrum samt badrum och separat gäst-wc. Från den inglasade balkongen med har man utsikt över den fina innergården. Lägenheten har nyligen genomgått en större renovering i form av målning, nylagda golv och flertalet ytskicks förbättringar.

Här bor du i en av Järfällas mest eftertraktade föreningar. Föreningen har stort garage, föreningslokal, fullt utrustat gym, hobbylokal, bastu samt en mycket välskött innergård med bl.a. flera grillplatser, tennisbana, landhockeybana samt boulebana. Bekvämt gångavstånd till pendeltåg, Järvafältets sköna natur och shopping i Barkarby handelsplats rikliga affärsutbud, både centralt och naturnära.

Stambyte är planerat att påbörjas 2023- tillval/materialval vid badrumsrenovering kommer att få göras av bostadsrättsinnehavaren (till viss mån). Föreningen är väl förberedd inför stambytet och det är dem som kommer att stå för badrumsrenoveringen med undantag för eventuella tillval.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Järfälla

Kontakta mäklaren

Ahmed Waad

Fastighetsbyrån Järfälla
Mäklare Ahmed  Waad, Fastighetsbyrån Järfälla
070-584 10 88

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas