Grenljusbacken 15, vån 4

Gröndal, Stockholm Karta & restider

2 350 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet med modern öppen planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en rymlig, möblerbar balkong som bjuder på många soltimmar! Stabil Brf med bastu, relaxavdelning, gästlägenhet, motionslokal, tvättstuga och garage. Avgiftsfri månad både -11 och -12 och 5% sänkt avgift - 14!

Bostaden erbjuder gott om generösa och sociala sällskapsytor tack vare den delvis öppna planlösningen mellan lägenhetens kök, matplats och vardagsrum. Vidare finns det en sovdel med plats för både säng och tillhörande möblemang, en stor klädkammare som rymmer förvaring från golv till tak och sist men inte minst en solig balkong mot föreningens innergård.

Brf Kandelabern 269 är en trevlig bostadsrättsförening med flertalet gemensamma utrymmen så som förråd, tvättstuga, bastu, cykel- och barnvagnsförråd, hobbylokal, motionsrum, gästlägenhet, samlingslokal och återvinningsrum. Gästlägenheten och föreningslokalen är nyligen renoverade och bokas med hjälp av ett smidigt bokningssystem. Föreningen disponerar garageplatser för 500 kr/mån som enkelt nås med hiss samt parkeringsplatser för 150 kr/mån. Välskött förening där man bland annat har haft avgiftssänkning 2014. År 2011 och 2012 hade man även en avgiftsfri månad. På baksidan av byggnaden finns en mysig innergård med gräsmattor och lekplats för barnen.

Här bor ni i en småstad precis utanför tullarna där du hittar alla nödvändigheter samtidigt som du har extremt nära till naturen och citypulsen. I området finns det gott om mysiga promenadstråk runt bland annat Vinterviken och badmöjligheter i såväl Mälaren som sjön Trekanten. Här finns även kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. Från bostaden har du närhet till både båtklubben Ekenbergs båtsällskap och Gröndals båtklubb med mysig hamnmiljö och möjlighet till båtplats. Vill man själv ge sig ut med på sjön en fin dag ligger Örnsbergs Kanotsällskap nere vid Gröndals hamn där man som medlem kan nyttja en kajak, kanot eller SUP-bräda närhelst man önskar.
I Gröndals centrum finns det även mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet "Lundbergs", florist, Gröndals deli, internetcafé och mycket mer. Ett brett utbud av skolor, förskolor och dagis finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är goda med tvärbana samt buss nr 133, 161 och 152 med hållplats några minuter från bostaden. Därifrån når ni enkelt Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
51 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
3 046 kr/mån
Pris/m²
46 078 kr/m²
Byggår
1985
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grenljusbacken 15, vån 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 350 000 kr
Avgift/månad
3 046 kr/mån

Statistik

2 903
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 3 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips