Nanna Svartz gata 9

Vallastaden, Linköping Karta & restider

1 695 000 kr

1 900 000 kr -11%

LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Inflyttningsklar nyproduktion! Välkomna till Vallastaden och brf Delfinen med sina 15 nyproducerade bostadsrätter. Här erbjuds en 1,5:a om 36,6 kvm med sovloft om ytterligare 6,6 kvm, en trappa upp i huset. Lägenheten kan enkelt göras om till en liten tvåa om så önskas. I bostaden finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med en fantastisk takhöjd om ca 3,85 m och ett stort ljusinsläpp med fönsterhöjd om ca 2,80 m. Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning i vinkel som ger plats för en arbetshörna under sovloftet. Loftet nås med stege från vardagsrummet. Till detta finns även ett kaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hela bostaden präglas av gedigna och påkostade materialval. Högst upp i huset finns även en gemensam vinterträdgård och takterrass som delas med alla boenden i huset. Takterrassen är belägen i härligt västerläge med kvällssol.

Brf Delfinen ligger i Linköpings nyaste (och coolaste?) stadsdel. Detta är ett kvarter som består av ett flertal trähus, däribland vårt hus. Här möts det genuina naturliga materialet från våra nordiska skogar, från fasad in till stomme, det nya moderna sättet att bygga traditionellt och miljömässigt hållbart. Den unika arkitekturen hos Delfinen är på samma gång lekfull som elegant sober och fasadens olika fasningar framhäver byggnadens format och ger huset en karaktär man lägger märke till.

Delfinen ligger i kvarterets mitt, granne med Felleshuset - den sociala knutpunkten i samfälligheten - och de gemensamma ytorna som öppnar upp för olika möten.

I närheten finns många fina promenadstråk, Valla fritidsområde med djur och en egen nyanlagd park med odlingsmöjligheter. Inom kilometern hittar du ett köpcentrum under uppbyggnad, där du idag har Citygross, Apotek, Systembolag och restaurang. Linköpings citykärna ligger på cykelavstånd. Du behöver alltså inte ha bil om du inte måste, vilket är en av grundtankarna kring Vallastaden.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36,6 m²
Biarea
6,6 m²
Antal rum
1,5 rum
Avgift/månad
2 142 kr/mån
Pris/m²
46 311 kr/m²
Driftkostnad
4 800 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nanna Svartz gata 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Avgift/månad
2 142 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år

Statistik

3 887
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 71 dagar sedan, den 8 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips