Västra Vägen 5B

Centralt, Linköping Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
25 m²
Byggår
1934
Förening
BRF Amuletten
Om föreningen
Avgift
1 759 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
60 000 kr/m²

Välkommen hem till denna moderna och helrenoverade lägenhet belägen på attraktiv adress. Här finner du en harmonisk och mysig etta om 25 kvadratmeter med vackra trägolv, högt i tak och fräscha ytskikt. Denna yteffektiva lägenhet har ett nyrenoverat kök från 2019, ett allrum med del för sovalkov, separat walk-in-closet med heltäckningsmatta samt ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Bostadens planlösning är optimal och här utnyttjas ytan till sitt fullo. Här är det bara att flytta in och börja bo!

Brf Amuletten är en nybildad och ekonomiskt stabil förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen består av totalt 19 lägenheter och två lokaler. Tillhörande föreningen finns det en mysig och lummig innergård med tillhörande pergola att nyttja. På Västra Vägen bor du i ett lugnt, skönt och insynsskyddat läge med stadens puls runt knuten.För den som önskar finns det i närområdet butiker, restauranger, caféer, matbutiker, skolor samt vackra promenadstråk och grönområden. I direkt närhet till bostaden finns goda kommunikationer till city som Universitetet. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt! Tillhörande bostaden finns ett väl tilltaget källarförråd.

Möjlighet för omgående tillträde finns. Observera att bilderna på detta objekt är exempelbilder från en liknande lägenhet i samma projekt. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping