Kungsgatan 93D

Kungsängen, Uppsala Karta & restider

2 300 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Observera att denna lägenhet säljs till FAST PRIS och att först till kvarn principen tillämpas! Lägenheten är under byggnation och kommer vara klar för inflytt den sista januari 2018. Säljaren har fått ändrade förutsättningar och kommer att bo på annan ort vilket föranleder försäljningen.

Välkommen in i en riktigt yteffektiv etta som har alla kvadratmetrar på rätt ställe! Den öppna planlösningen ger en social atmosfär med plats för dina vänner. Balkongen förlänger rummet ljumma kvällar. Från balkongen ser du över husen i området och har en fin utsikt utöver Sten Sture monumentet, slottet och kyrkan.

Du kliver in i en hall med klinker på golvet och plats för avhängning. Härifrån når du det helkaklade badrummet med kombimaskin som spar på golvytan. Vidare in i hemmet möts du direkt av en skön atmosfär med ljusinsläpp från både balkongdörr och fönster. Det raka köket är kompakt men erbjuder ändå gott om förvaring i skåp och lådor med fullutdrag.

I de sociala ytorna ryms en matplats för minst fyra personer vid det ena fönstret och en soffa och fåtöljer vid det andra. Härifrån når du en balkong med läge mot gatan. Sängen hittar sin naturliga plats i sovalkoven och här är det enkelt att skärma av med draperi eller möbler för en ännu mer privat känsla. En garderob ger dig plats för dina kläder.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
36 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 651 kr/mån
Pris/m²
63 889 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kungsgatan 93D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 300 000 kr
Avgift/månad
1 651 kr/mån

Statistik

850
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 17 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips