Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 93B

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 7/7
2 539 kr/mån
53 200 kr/m²

Välkommen hem till denna trevliga bostad i populära Kungsängen, välplanerad etta med sovalkov! Med sitt läge högst upp i huset och med balkong ovan bredvidliggande fasader kan du njuta av insynsskydd med härlig kvällssol! Det attraktiva läget passar utmärkt oavsett om man är student, pendlare eller helt enkelt söker en trivsam bostad i toppskick. Bostaden som är välplanerad med sina 37,5 kvadratmeter och med sitt läge högst upp i huset med balkong erbjuder mycket ljus samt en fräsch och luftig känsla. Med fokus på ljusa färgval och öppen planlösning skapas ett välplanerat boende att trivas i. Bostaden erbjuder ett kök med en öppen placering mot sällskapsdelen, vilket skapar en social och yteffektiv lösning. I sällskapsdelen ryms både en matplats och soffdel, vilket genererar sociala och yteffektiva utrymmen. Härifrån nås balkongen, där du kan njuta i goda vänners lag under sommarhalvåret av den härliga kvällssolen. Med den praktiska sovalkoven med säng och garderob avskiljer du enkelt sov- och umgängesdelen. Här finns möjlighet att uppföra ett draperi eller en trendig industriglasvägg för att addera en mer privat känsla i sovdelen om så önskas. Du kliver in i hallen med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning och det helkaklade badrummet ligger i direkt anslutning till hallen och rymmer både en generös duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I Kungsängen har du bara några minuters promenad till centrum, vilket gör lägenheten perfekt för dig som vill pendla med tåg. Du har matbutiker bara ett stenkast bort och med en kort promenad finner du Stadsparken på andra sidan ån, därifrån kan du gå ner mot Sunnersta/Ultuna längs ån och njuta av långa promenader. Med närheten till centrum har du tillgång till allt vad Uppsala stad har att erbjuda med mängder av butiker, caféer och restauranger, men samtidigt ligger det tillräckligt långt bort för att vara ett lugnt område. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun, bild 2
Vårfrugatan 10A, Enköping, Enköpings kommun, bild 3

Vårfrugatan 10A

Lägenhet
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 376 kr/mån
25 571 kr/m²

Välkommen till Vårfrugatan 10A och denna välplanerade enrumslägenhet med balkong! Här bor du lugnt på första våningen. Hall med bra förvaring välkomnar dig i bostaden. I anslutning till hall finner vi bostadens ljust kaklade och stamrenoverade badrum med dusch. Från hallen nås även bostadens allrum med generöst ljusinsläpp och utgång till balkong i fint läge och utsikt mot grönskande innergård. Allrummet rymmer alla möbler utan att tumma på bekvämligheten. Till sist finner vi bostadens separata och rymliga kök, här ryms även matbord med plats för nära och kära. Bostadens trevliga planlösning och yta gör att du inte behöver sova i samma rum som du lagar mat. Här finns även gott om utrymme att umgås med familj och vänner! Populär förening med närhet till stadens stor utbud av service och restauranger lika väl några hundra meter från närmsta matbutik samt skola. Här bor du i en lägenhet i optimalt läge med promenadavstånd till centrum och tågstationen några minuter bort. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet i staden är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Vill du resa kollektivt erbjuder bland annat tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min), T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man även snabbt Uppsala på 48 minuter. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 12A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 12A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
33,1 m²
1 rum
vån 1/6
1 655 kr/mån
54 230 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning - Perfekt som student- alt. övernattnings- eller förstagångslägenhet! Den yteffektiva bostaden erbjuder ett väldisponerat rum med köksdel samt en praktisk sovalkov, som enkelt kan skiljas av med en modern industrivägg alternativt ett draperi, på så sätt går rummet att nyttjas som en kök och vardagsrumsdel med separat sovrumsdel. Den öppna ytan med den separata sovalkoven ger därmed möjlighet till socialt umgänge. Utöver detta en hall bra med förvaring och avhängningsyta samt ett rymligt badrum. Bostaden, som ligger lugnt beläget med sina stora fönster mot den vackra och skyddade innergården, ger möjlighet att under årets varmare period öppna de stora fönstren mot den mot den lugna innergården med bl.a. vinbärsbuskar och föreningens mysiga lusthus. Här finns gott om plats för socialt umgänge under sommarhalvåret. Önskar man bjuda in till större tillställningar har föreningen en lokal med fullt utrustat kök, porslin och sittplatser. I föreningen finns även ett fräscht gym att tillgå samt två gästrum att hyra. I härliga och populära Luthagen bor du perfekt till - Optimalt läge, där det är lätt för vänner och bekanta att komma på besök oavsett om de går, cyklar, åker bil eller kollektivt. Promenadstråk eller skidspår i naturnära Stabby nås på tio minuters promenadavstånd och åt andra hållet når du Fyrishov. Populära Luthagens Livs, kvarterskrogar och centrum ligger inom kort promenadavstånd. Även Uppsalas kulturarv går att njutas av inom kort promenadavstånd - Slottet, Botaniska trädgården, Engelska parken och Domkyrkan. Studentlivet är så nära det bara går att få utan att överhuvudtaget störas de kvällar du inte är med. Flertalet nationer och Ekonomikum nås på bara några minuter på vägen till centrum, liksom flera av stans mysigaste restauranger och caféer. Missa inte denna pärla! Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Botvidsgatan 4b, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 10:30
Botvidsgatan 4b, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Botvidsgatan 4b, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Botvidsgatan 4b

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 833 kr/mån
44 070 kr/m²

Varmt välkommen till Botvidsgatan 4B Inom kort har du möjlighet att förvärva denna charmiga och välplanerade 1,5:a i 30-tals fastigheten ritat av Gunnar Leche. Här erbjuds ett kvalitétsboende med tidstypiska detaljer så som djupa fönsternischer, fönsterbrädor i marmor och högt i tak. Dessutom har du gångavstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett smart planerat och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matbord och säng. Här finns ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare finns ett rymligt och ljust kök med plats för matbord vid fönster. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Till bostaden hör även hela två förråd, varav du finner ett på vinden och ett i källaren. Höganäs är ett av Uppsalas mest attraktiva områden där man har närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda! Det är ett lugnt och centralt område med kort promenadavstånd till både Resecentrum, Vaksala torg, affärshuset Kvarnen och City med all dess utbud. I närmsta området finns flertalet restauranger, frisörer, gym, ICA och mycket mer. Höganäs är känd för sina lummiga innergårdar och både Höganäshöjden samt Sankt Göransparken finns inom några få minuters promenad. Du har även närheten till Gränby centrum som erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. Höganäs är ett förtjusande område att trivas på. Denna bostad passar utmärkt för dig som studerar eller söker ett första boende! Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Geijersgatan 13C, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Geijersgatan 13C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Geijersgatan 13C, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Geijersgatan 13C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
31,9 m²
1 rum
vån -1/4
1 665 kr/mån
53 135 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna charmiga lägenhet i Luthagen. Lägenheten är på 1 rok och har en yta av ca 32 kvm är perfekt för den som söker studentlägenhet eller vill bo nära centrala Uppsala men även ha naturen i närheten. 2019 genomgick lägenheten en omfattande renovering, vilket innefattade ett helt nytt kök, nytt golv och badrum. Det moderna och stilfulla köket har gott om förvaring för den som gillar att laga mat och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet skapar en rymlig yta för umgänge och avkoppling. Lägenheten har även en praktisk sovalkov med inbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Det nyrenoverade badrummet är modernt med vitt kakel och grått klinkers. Lägenheten är belägen på källarplan med fullstora fönster ut mot lugn innergård där du kan njuta av lugnet under fina sommardagar. Brf Granegården har en riktig god ekonomi och lägenheten har en mycket låg hyra som ger en låg boendekostnad. Luthagen är en äldre stadsdel mest känd för sitt centrala men ändå lugna läge med mysiga gator och strövområden. Inom gångavstånd når du centrala Uppsala med dess utbud av restauranger och affärer. Ta en tur i historiens tecken förbi Botaniska trädgården, Engelska parken, Domkyrkan och slottet eller möt naturen i dess promenadstigar i Stabbyskogen. Ekonomikum ligger ett stenkast bort och med cykel når du Akademiska eller resecentrum på 10 minuter. I denna del av Luthagen bor du så bra som det bara går! Sammanfattningsvis är detta en fin och välskött modern lägenhet med låg hyra och perfekt läge. Perfekt för den som söker ett praktiskt och trevligt boende nära både stadsliv och natur. Välkommen till ditt nya hem! Varmt välkommen på visning. Anmäl gärna ditt intresse hos ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Hiss
Frodegatan 5G, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Frodegatan 5G, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Frodegatan 5G, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Frodegatan 5G

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
46 m²
1 rum
vån 3/3
2 216 kr/mån
60 761 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva sekelskifteslägenhet beläget högst upp i anrika och eftertraktade Port Arthur. Att äga en bostad i denna historiska och välrenommerade byggnad är en sällsynt möjlighet som endast få har förunnats! Lägenheten är totalrenoverad och bär på detaljer från sekelskiftet som har bevarats mycket väl! kakelugn, orginalgolv och finsnickrade elementskydd är bara några av dom detaljer som verkligen sticker ut. Denna bostad präglas av väl genomtänkta, tidstypiska materialval och yt-effektiva lösningar såsom det tidigare skafferiet som omvandlats till dusch med lönndörrs-liknande lösning från köket. Detta måste bara upplevas på plats! Den generösa takhöjden i kombination med de vackra fönsterna genererar ett fördelaktigt ljusinsläpp till lägenheten och det höga läget ger en fantastisk utsikt över Uppsalas kanske vackraste och mest välbevarade innergård. Varje steg i bostaden är en påminnelse om dess historia och karaktär vilket förstärks av den väl genomtänkta renoveringen. Att bo i Fålhagen och framförallt i Port Arthur innebär att du har Uppsalas bästa pendlarlägen, stadens puls precis runt hörnet och samtidigt kan avnjuta de lummiga innergårdarna och Frodeparkens grönska. Den centrala placeringen tilltrotts erbjuder Port Arthur en fridfull tillflyktsort där du kan njuta av lugn och ro. Redan vid entrén kommer du att förstå den unika atmosfären som genomsyrar Port Arthur. De smidda grindarna öppnar upp för historia och tradition, huset är ritat av SJ:s dåvarande chefsarkitekt Folke Zettervall och stod klart 1905. Bostadsföreningen Port Arthur har skött om byggnaden på ett omsorgsfullt sätt, har en sällsynt god ekonomi och genomfört renoveringar av trapphus, tak och stammar. Som medlem i föreningen har du tillgång till en rad faciliteter såsom bastu med relaxavdelning, gästlägenhet, snickarverkstad, vävstuga och en festlokal. Två stora förråd tillhör lägenheten, ett i källaren och ett på vinden. Möjligheter som denna är sällsynta. Ta chansen att äga en exklusiv lägenhet i Port Arthur och upplev historiens vingslag i kombination med modern komfort och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att ges möjlighet att upptäcka allt som denna bostad har att erbjuda!

  • Premium
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Ferlinsgatan 109, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Ferlinsgatan 109

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 233 kr/mån
31 474 kr/m²

Välkommen till Ferlinsgatan 109 och denna smakfullt renoverade och rymliga bostad om 47,5 kvm, på 2 rok, en våning upp med en rymlig balkong! Bostaden erbjuder en välkomnande hall, där du redan här möts av ett fint ljusinsläpp och ett trevligt intryck samt smakfullt kök med gott om arbetsyta och förvaring. I och med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum kan du njuta av goda vänners sällskap även vid matlagningen. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både matplats och soffa med tillhörande möblemang. Med sin smarta planlösning har du även ett separat sovrum med god plats för säng och annat möblemang. Utöver detta ett fint helkaklat badrum med dusch. Med utgång från vardagsrummet finner du bostadens balkong om ca 15 kvm med utsikt över föreningens innergård. Här kan du njuta under sommarhalvåret.I föreningen finns totalt fem tvättstugor att tillgå och en gemensamhetslokal. Brf Ferlinsgatan är en stabil och välskött förening som genomfört en hel del större renoveringar, bland annat har man stamrenoverat, haft genomgång av samtliga el, takrenovering samt bytt fönster och balkonger för att nämna några av de underhållsarbeten som genomförts. Till bostaden hör även ett förråd för god förvaring. Föreningen har mycket härliga, lummiga innergårdar och här finns gott om välutrustade lekplatser. Här bor du nära till Röboområdet som erbjuder trevliga motionsstråk och strövområden. Här bor du också nära såväl Heidenstams torg med flera servicebutiker såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek m.m. Samtidigt bor du mycket nära expanderande Gränby Centrum och Gränby köpstad. Genom en kortare cykeltur på 10-15 minuter tar du dig till Uppsala centrum och bilföraren tar sig lätt ut på E4:an. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 13A, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 13A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/5
2 905 kr/mån
43 971 kr/m²

I ett trevligt läge med närhet till såväl stadens puls som naturens lugn finner ni denna välplanerade lägenhet med balkong och praktisk sovalkov. Lägenheten som är väldisponerad erbjuder en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig sovalkov, ett kök med god arbetsyta och förvaring samt ett stort helkaklat badrum. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utgång till balkong. På den halvt inglasade balkongen kan du njuta av solen till större delen av dagen ända fram till kvällen i goda vänners sällskap. Lägenheten är fri från insyn och har fri utsikt via sin placering i huset. Här bor du med ett bekvämt cykelavstånd till centrum och universitet samtidigt som du bor nära natur med bl.a. härliga promenadstråk längs Fyrisån och Stabbyskogen. Närbeläget ligger torget Mimmi Ekholms plats med bl.a. apotek, gym, bageri, ICA Nära, välsorterade Nelins, café och restauranger samt Fyrishov med ett stort utbud av motion och aktiviteter. Den närbelägna Klockarparken är perfekt för en grillkväll eller bara en stunds avkoppling i grönskan. Universitetsvärlden, centrum eller Stabby med sina skogar eller öppna fält finns bara en cykeltur bort. Goda bussförbindelser och nära till Bärbyleden för vidare mot E4:an. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Prefektgatan 1, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Prefektgatan 1

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/6
2 652 kr/mån
49 875 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade lägenhet med hög standard och balkong högt upp i huset med utsikt mot den fina innergården i bästa solläge med eftermiddags-/kvällssol! Bostaden är belägen i en fantastisk träbyggnad med takterrass i populära Rosendal! Här är den perfekta lägenheten för dig som önskar en modern och mycket smakfull bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. I Brf Botanikern bor du i en fantastisk träbyggnad med en stor gemensam takterrass med fin utsikt över Uppsala, där bl.a. slottet och Domkyrkan. Här erbjuds en ombonad trädgård med gott om utrymme för socialt umgänge med sittgrupper samt ett fullt utrustat utekök. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård, därav föreningens namn. Utöver detta finns även en fin innergård, även den med gott om utrymme för trevligt och stort sällskap. Bostaden som har ett härligt ljusinsläpp via sina stora fönsterpartier erbjuder ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, härifrån nås balkongen, ett rymligt sovrum, ett fint och rymligt badrum samt en hall med förvaringsutrymmen. Hela bostaden präglas av genomgående smakfulla färg- och materialval. - Här är allt noga uträknat och väl genomtänkt för att passa ett enkelt och modernt boende - Ett hem att trivas i! I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar - kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm. Anmäl dig till visning redan idag - Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Gerd Enequists gata 12A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/7
3 790 kr/mån
40 547 kr/m²

Välkommen till en rymlig och social gaveltvåa med fönster i två väderstreck och stor balkong! De stora öppna sociala ytorna är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil. Välkommen in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i en klädkammare. Från hallen når du bostadens helkaklade badrum, som erbjuder dusch, tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning erbjuder fint ljus från fönster i två väderstreck och är stort och socialt. Rummet passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen ger utrymme för socialt umgänge och ytterligare umgänge med plats för soffgrupp. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen. Utöver detta erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med stort fönster och plats för kläder och skor i en garderob med praktiska skjutdörrar. När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Din bostad utrustas med bland annat trestavig parkett, köksluckor från Marbodal och miljöklassade vitvaror från Siemens. Badrummen är helkaklade och utrustas med inredning från INR. Hela bostaden präglas av genomgående smakfulla färg- och materialval. - Här är allt noga uträknat och väl genomtänkt för att passa ett enkelt och modernt boende - Ett hem att trivas i! I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar - kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm. Vill du veta vilken inredning som är vald för just den här bostaden? - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information! OBS - Lägenheten på bild är vår stylade visningslägenhet på våning 5, bostaden som saluförs är alltså inte den på bilderna men likadan i storlek.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Orgelgatan 17, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Orgelgatan 17, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Orgelgatan 17, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Orgelgatan 17

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/6
6 306 kr/mån
44 888 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och attraktiva genomgångslägenhet, med takhöjd på 3,1 m, i populära Kapellgärdet! Lägenheten präglas av stora fönsterpartier och ett fantastiskt ljusinsläpp, generös takhöjd, fri utsikt och påkostade materialval! Lägenheten är belägen i hus med hiss från markplan. Planlösningen är praktisk och erbjuder er plats för allt ni kan önska er. Takhöjd, stora fönster och öppna ytor ger en härlig känsla av rymd. Bostaden erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till en social miljö yta, två badrum samt tre sovrum. Balkongen nås från både vardagsrum samt sovrum och är belägen i trevligt läge mot innergården, där ni kan njuta av goda vänners sällskap. Balkongen är hela 13 kvm i soligt söderläge. Bostaden genomsyras av smart och tilltalande inredning såsom bl.a. fina trägolv och praktiska skjutdörrar. Modernt stilfullt kök. Tre rymliga sovrum. Badrummet är mycket smakfullt i materialval och har tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en extra wc. Det här är en bostad som passar alla, både den växande familjen med tillgång till öppna ytor och rum att leka i samt den lugna innergården med plats för mer lek och spring. Eller för det vuxna paret som värdesätter sociala ytor och extra rum. Här kan man bo under livets alla stadier. Här saknas inget! Huset präglas av noga utvalda materialval, hög standard och unik arkitektur. Som boende har ni tillgång till totalt tre härliga takterrasser, varav en med utekök som bjuder in till gemensamma måltider med grannar och gäster under bar himmel samt en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck som ger avkopplande stunder framför en magnifik utsikt över Uppsala domkyrka och Svartbäckens villor. Föreningens innergård med pergola och stensättning med upphöjda växtbäddar skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Till bostaden hör ett rymligt förråd om ca 10 kvm. Föreningen har också garage på bottenplan som du når med hiss. I Kapellgärdet bor ni centralt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I det direkta närområdet finns närlivs med paketombud, skolor och förskolor samt fina lekplatser. För den aktive och träningsintresserade finns det flertalet gym i området samt närhet till Röboskogen med motionsspår och utegym. Närhet är det även till Fyrisån och Fyrishov som erbjuder äventyrsbad, simbassänger, gym och relax. Bra kommunikationer utanför porten samt gång- och cykelavstånd till centrum och resecentrum. Via Bärbyleden, Luthagsesplanaden eller Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gräslöksgatan 36, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Gräslöksgatan 36

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
5 273 kr/mån
21 731 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostad på Gräslöksgatan 36! När du kliver in genom dörren möts du av en generös hall som leder dig vidare till det stora vardagsrummet. Här finns gott om plats för både matgrupp och soffhörna, perfekt för mysiga hemmakvällar eller sociala tillställningar. Det ljusa och inbjudande köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet, vilket skapar en härlig öppen planlösning. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till den inglasade balkongen – en perfekt plats för att njuta av morgonkaffet och den rogivande utsikten över parken nedanför. Lägenheten erbjuder dessutom två ljusa sovrum med plats för både säng och tillhörande möblemang. Det nyrenoverade, helkaklade badrummet är rymligt och har nyligen stamrenoverats av föreningen, vilket ger en känsla av lyx i vardagen. Som medlem i HSB 53 Gräslöken får du tillgång till en rad fantastiska faciliteter. Föreningen erbjuder en trevlig samlingslokal, övernattningsrum för gäster, tennisbana, stort gym, bastu, vävstuga, snickarbod, tvättstugor och mycket mer. Här finns verkligen allt du kan tänkas behöva för ett bekvämt och aktivt liv. Bostaden ligger i ett lugnt och trivsamt område, endast 500 meter från Årsta centrum. Här hittar du bland annat en Ica-mataffär med generösa öppettider och ett apotek. Med mindre än 1 km till Gränbystaden bor du nära ett nöjescentrum som erbjuder allt från biograf och restauranger till utmärkt shopping. Årsta erbjuder dessutom goda bussförbindelser och fina cykelvägar, vilket gör det enkelt att ta sig till stan och Centralstationen på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fålhagsleden 2D, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Fålhagsleden 2D

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 650 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/2
1 745 kr/mån
70 213 kr/m²

Varmt välkommen till denna ombonade lägenhet med unikt läge då endast ett fåtal har balkong mot innergård! I populära Fålhagen - bland villor och vackra innergårdar - med tre minuters gång till resecentrum finner ni den här mysiga bostaden. Med en ytsmart planlösning, takhöjd på 2,7 meter, genomtänkta materialval och balkong i rätt läge in mot den lugna innergården. Planlösningen fördelar sig på en hall med klädavhängning samt optimal köksvägg och ingång till det fräscha renoverade badrummet. Välutrustat arbetskök med industrikänsla, inbyggd kyl/frys och god förvaring. Vardagsrummet är ljust och rymlig med plats för både soffa, säng och matplats framför fönster med äkta och vackert mönstrad marmorbräda. Från vardagsrummet nås bostadens balkong med härlig fri utsikt mot innergård. Ett rymligt badrum med badkar. En genomgående ljus bostad men bra ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet då den är belägen högst upp i huset. Till lägenheten hör två förråd. Här bor man i en mycket välskött förening med stabil ekonomi. Trapphuset städas, rabatter, gräsmattor och den gemensamma innergården sköts av vaktmästare. På sommarhalvåret finns gemensam grill och utemöbler på den lummiga innergården att tillgå. Cykelförråd och hobbyrum finns. Avgiften är låg och bredband ingår i den låga avgiften på 1745kr. Ett boende som har allt du kan tänka dig - välkommen att trivas! Här bor du citynära och med en kort promenad till Vaksala torg som bland annat erbjuder trevlig torghandel, musik och nöjen vid Uppsala konsert och kongress samt gallerian Kvarnen med mataffär och diverse bra restauranger och butiker. Nyöppnad Coop närbutik ligger endast 80 m bort. Nära till gymanläggningarna Actic och Friskis & svettis. I det direkta närområdet finns restauranger, möbelbutik (retro), frisör, cykelbutik samt Fålhagens IP med delvis belyst motionsspår och spolade isbanor, vintertid. På Fålhagsleden finns närmaste busshållplats, med buss som går mot city och Årsta/Boländerna. Till Resecentrum och citykärnan går du på bara några få minuter, men det går klart snabbare med cykel! Varmt välkomna på visning. Anmäl gärna ert intresse hos ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
Stentorpsvägen 9, Knutby, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Stentorpsvägen 9, Knutby, Uppsala kommun, bild 2
Stentorpsvägen 9, Knutby, Uppsala kommun, bild 3

Stentorpsvägen 9

Fritidshus
Knutby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 095 000 kr
75 + 90 m²
4 rum
2 116 m² tomt

Varmt välkommen till Stentorpsvägen 9! Upptäck ditt drömboende för året med enastående potential! Denna fastighet belägen på en högt belägen tomt erbjuder en privat och insynsskyddad miljö med panoramautsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Med två altaner som fångar både morgon- och kvällssolens skönhet kan du njuta av varje nyans av dagen i fulländad harmoni. Trädgårdsälskare kommer att jubla över de frodiga fruktträden som pryder den välskötta gräsmattan och den omgivande skogstomten. Den övre våningen lockar med en öppen planlösning som förenar ett rymligt kök, en trivsam matplats och ett mysigt vardagsrum - perfekt för att umgås med familj och vänner. Två eldstäder skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Praktiska bekvämligheter inkluderar en tvättstuga, garage och en verkstad i källaren, vilket ger utrymme för alla dina projekt och förvaringsbehov. Dessutom erbjuder den nedre våningen en gillestuga med angränsande sovrum, perfekt för gäster eller som en mysig tillflyktsort. 7,7 km till Knutby Ica och bussar till Uppsala med infartsparkering. 2,4km till Bladåkers vägskäl för bussar till Uppsala eller Hallstavik. 40km till Uppsala Badplatser 7km till Måviksbadet (mot Hallstavik) 8km till Hosjön (nära Knutby) Regionsbussar går vid vägen och det tar ca en timme in till Uppsala med dessa. I Knutby finns dagligvaruhandel, bensinstation och restaurang. I Knutby finns skola som är för åk 0-6 och fritids samt två förskolor. För den fiskeintresserade så har vi Fyrväpplingen endast 7km bort. Ett sportfiskeområde i vildmarksområdet Bennebol. Här erbjuds fiske, boende och konferenser. Sjöar både med Put & Take fiske och sjöar med naturliga fiskbestånd. I Put & Take sjöarna fiske efter regnbåge, öring och bäckröding. I de andra sjöarna fint fiske efter abborre, gädda och gös. Området är tillgängligt för fiske under hela året. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 55F, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 55F

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6
3 652 kr/mån
33 241 kr/m²

Beläget högst upp i huset på våning sex finner ni denna välplanerade och citynära tvåa med balkong i privat och insynsskyddat läge. Det är unikt för områden i Uppsala att kunna erbjuda samma närhet till träningsanläggningar, shopping, natursköna parker, matbutiker samtidigt som du också har cykelavstånd till Uppsala city. Lägenheten har fått en modern uppfräschning med noga utvalda färgval i båda vardagsrum och sovrum som ger ett väldigt ombonat intryck. Det ljusa parkettgolvet, helkaklade badrummet och stilrena köket vittnar om en genomgående hög standard i bostaden. De rymliga och sociala ytorna med kombinerat kök, matplats och vardagsrum formar lägenhetens naturliga samlingsplats och är väldigt lätt att trivas i. På balkongen som till skillnad från de allra flesta andra i huset inte har en grannes balkong bredvid eller över sig, kan du ostört njuta av morgonkaffet i solen med en obehindrad utsikt. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer utan problem en stor dubbelsäng, garderober och möjligtvis ett skrivbord om så önskas. Som boende på Råbyvägen 55F bor ni i ett citynära och levande område med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda. Centralt beläget med kommunikationer precis utanför portarna samtidigt som du har direkt närhet till fantastiska grönområden, där du kan njuta av lugnet sommar som vintertid. Gångavstånd till både Uppsalas största handelscenter, Gränby Centrum och Gränby Köpstad, med all tänkbar service samt cykel- och gångavstånd till Uppsala centrum och Resecentrum. Är du intresserad av idrott så kan du inte bo bättre till, stadens ishockey, innebandy och friidrott har sitt nav en kort promenad bort på IFU-området. På bara 10 minuter tar du dig med cykel till stadens puls. Närhet till det mesta, bra kommunikationer och närhet till E4:ans på- och avfarter för dig som pendlar. I det direkta närområdet finns bland annat handel, träning, restauranger, förskola, skola, lekområde, kommunikationer och service. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:00
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Gerd Enequists gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/7
2 407 kr/mån
55 735 kr/m²

Välkommen till Gerd Enequists gata 14 i vackra Rosendal, Uppsala. En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 34 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, stilsäkra färger och materialval samt installerad tvättmaskin! Lägenheten har aldrig varit bebodd tidigare och du har nu möjlighet att ha den äran. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Hiss
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 0/8
3 075 kr/mån
41 134 kr/m²

Välkommen till Grindstugegatan 5 i vackra Rosendal, Uppsala. En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 48,5 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. Här kan du njuta av en naturlig belysning genom de stora fönstren, som även ger en härlig utsikt över omgivningen. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, lägenheten har aldrig varit bebodd tidigare och du har nu möjlighet att ha den äran. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:45
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Gerd Enequists gata 12A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/7
2 449 kr/mån
52 857 kr/m²

Välkommen till Gerd Enequists gata 12A i vackra Rosendal, Uppsala. En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 34 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. Här kan du njuta av en naturlig belysning genom de stora fönstren, som även ger en härlig utsikt över omgivningen. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, stilsäkra färger och materialval samt installerad tvättmaskin! Lägenheten har aldrig varit bebodd tidigare och du har nu möjlighet att ha den äran. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Körvelgatan 49A, Årsta, Uppsala kommun
  • Imorgon
Körvelgatan 49A, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Körvelgatan 49A, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Körvelgatan 49A

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 957 kr/mån
27 593 kr/m²

Välkommen till Körvelgatan 49 A och denna trea med balkong i trivsamma Årsta. Planlösningen fördelar sig på rymlig hall, badrum med kakel, klinkergolv och tvättmaskin, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum. Ett förråd beläget i trapphuset samt tvättstuga på gården. Här bor du i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. Flera förskolor, skolor, 4H gård finns inom behagligt avstånd samt populära lekplatser. Kort promenadavstånd till Gränby köpstad med flertalet affärer och butiker samt nu även biograf. Cykla ner till centralen gör du på ca 10-15 minuter och E4:an når du på endast några minuter. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Byggmästargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun
Byggmästargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Byggmästargatan 5A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Byggmästargatan 5A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 235 kr/mån
29 917 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och charmiga lägenheten högst upp i fastigheten. Väldisponerad genomgångslägenhet med balkong mot innergården. Här bor du insynsskyddat i ett väldigt lugnt område, planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhägningsmöjligheter, kaklat badrum samt kök med plats för matbord. Vidare finner ni ett stort och ljust vardagsrum där man når utgången till balkongen samt sovrummet med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. I stadens östra del hittar du ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, Sala backe. Om du väljer att bo i Sala backe har du nära till det mesta – exempelvis stadsdelens centrum Brantingstorget med bra närservice i form av bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och apotek. I Sala Backe hittar du även Uppsalas mysigaste bageri, Bageri Brantingstorg; en av Uppsalas största parker, Källparken, och många fina promenadstigar. Med en bostad i Sala backe har du knappt två kilometer till Uppsalas stadskärna. Dessutom bor du ett stenkast ifrån Gränbystaden med ett stort utbud av mataffärer, butiker och restauranger. Här bor du nära natur- och grönområden samtidigt som det är gång- och cykelavstånd till city och resecentrum. Goda pendlingsmöjligheter och kommunikationer. Välkommen på visning - Anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Väderkvarnsgatan 38B, Fålhagen, Uppsala kommun
Väderkvarnsgatan 38B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 38B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 38B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
3 399 kr/mån
51 047 kr/m²

Här i hjärtat av Fålhagen, i det mycket ansedda Tripolishuset med anor från början av 1900-talet, ligger denna charmiga etta med bevarade trägolv, vackra fönster med spröjs och djupa nischer som tillsammans med den enastående takhöjden skapar extra rymd och härlig atmosfär till hela bostaden. När vi kliver in i bostaden välkomnas vi av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Det charmiga och stora köket ger plats för ett större matbord och möjlighet för att bjuda över sällskap på middag. Vardagsrummet, som är separat och väl tilltaget, har smarta förvaringslösningar runt TV och får ett magnifikt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Till bostaden hör även ett praktiskt källarförråd! Till föreningens gemensamma utrymmen hör en samlingslokal som kan hyras vid kalas och sammankomster. För övernattande gäster finns ett gästrum att hyra. Det finns även två tvättstugor, cykelrum mm. Bostaden ligger i ett attraktivt centralt läge, i ett av Fålhagens mest karakteristiska hus, med direkt närhet till City, Vaksala torg och all tänkbar service. Endast en kort promenad bort ligger Uppsala resecentrum som erbjuder mycket goda pendlingsmöjligheter. För dem minsta finnst det gott om lekparker precis intill bostadshuset samt Bergsbrunnaparken, Cirkusparken och Gunstabackar inom rimligt gång och cykelavstånd. Fålhagen är ett attraktivt och växande område i Uppsala med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Området består av äldre villor och bostadsrättshus byggda under första halvan av 1900-talet, vilka många är ritade av Uppsalas stadsarkitekt Gunnar Leche. Inbäddat bland husen finns mysiga Frodeparken, som sommartid är populärt för grill eller picknick. Kärnan i Fålhagen ligger främst kring Vaksala torg, som erbjuder loppmarknad, blomster- och grönsakshandel i stort sett dagligen den varmare delen av året. Här anordnas även årlig höst- och julmarknad bland många andra event. Beläget på torget ligger även Uppsala Konsert och Kongress, med dess utbud av konserter och evenemang. Kring torget och huvudgatorna finns också ett varierande utbud av restauranger och butiker. Resecentrum med tågförbindelser till bland annat Stockholm och Arlanda finns bara runt hörnet, vilket gör området perfekt för pendlaren Om ni vill läsa mer om husets historia se bostadsrättsföreningens hemsida; http://www.tripolis.se Välkommen att trivas! Välkommen hem!

  • Premium
Solskensgatan 17, Gränby Backe, Uppsala kommun

Solskensgatan 17

Lägenhet
Gränby Backe, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 645 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/4
3 396 kr/mån
40 122 kr/m²

Här ges tillfälle att förvärva denna välplanerade och yteffektiva bostad i populära Gränby backe, ett stenkast från Gränby centrum, där nyproduktionskänslan sitter kvar i väggarna! Bostaden erbjuder bland annat ett fullutrustat och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrumsdel, här hittar du även en rymlig möblerbar balkong mot föreningens innergård. Vidare in i bostaden finner du ett sovrum, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort helkaklat badrum. I föreningen finns många bekvämligheter som exempelvis en stor takterrass med en fantastiskt panoramavy samt en inglasad del som kan nyttjas året runt. Föreningen har även en mysig innergård och möjlighet att hyra förenings samlingslokal, samt en gästlägenhet finns att tillgå när vänner och familj kommer på besök. I omgivningarna finns många vackra grönytor och promenadstråk och runt knuten ligger Gränby köpstad som bokstavligen sprudlar av liv och initiativ, med all tänkbar handel, nöje och närservice. Bra pendlarläge med snabb anslutning till E4:an och goda kommunikationer för att ta sig ner på stan. Detta är kort sagt en pärla du inte vill missa, som verkligen gör skäl för namnet - Solskensgatan!

  • Balkong
  • Hiss
Lidnersgatan 32, Nyby, Uppsala kommun
  • Imorgon
Lidnersgatan 32, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Lidnersgatan 32, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Lidnersgatan 32

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 045 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2
5 144 kr/mån
26 732 kr/m²

Varmt välkommen till Lidnersgatan 32! Här erbjuds en smakfull gavellägenhet med generöst ljusinsläpp. Bostadens 76,5 kvadratmeter är välplanerade och erbjuder utmärkta möjligheter att skapa ett trivsamt hem. Planlösningen omfattar en rymlig och praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaring i garderober. I anslutning till hallen finns ett rymligt, helkaklat badrum, ett av sovrummen samt ett kök med goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Från köket nås det andra trivsamma sovrummet. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för en större soffgrupp samt utgång till balkongen. Som medlem i föreningen har man tillgång till övernattningsrum, kvarterslokal och tennisbana. Här finns även cykelförråd och flera tvättstugor. Föreningen har en trevlig innergård med bland annat trädgårdsmöbler. Området erbjuder uppvuxna gårdar med lekplatser och skolor. Ett stenkast bort finns Willys, Citygross samt flera restauranger och butiker i det expanderande Gränbystaden. Gång- eller cykelvägar tar dig snabbt till Gränby Centrum, som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även Gränby sportfält med ishallar, bandyhall och IFU-arena. Fina cykelstråk länkar samman stadsdelarna, och på cirka 20 minuter tar du dig in till centrala Uppsala. Goda bussförbindelser finns precis utanför dörren, och med buss når du Uppsalas puls och stadsliv på en kvart. Den nya busslinjen Ringlinjen (1) förbättrar framkomligheten i området ytterligare. För pendlare tar du dig från parkeringen till E4:an på mindre än tre minuter. Perfekt för par, barnfamiljer eller för er som vill bo lugnt men ändå ha närhet till allt ni kan tänka er. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium
Götgatan 12b, Främre Luthagen, Uppsala kommun
Götgatan 12b, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Götgatan 12b, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Götgatan 12b

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
30,4 m²
1 rum
vån 3/5
1 860 kr/mån
65 625 kr/m²

Välkommen till Götgatan 12B i främre Luthagen. Lägenheten är i toppskick med helt nytt kök, väggar & tak samt parkettgolv. Innanför entrén finner vi goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vidare finner vi badrummet som är helkaklat med klinkergolv, elektrisk handdukstork samt badkar. I anslutning till badrummet finnes en garderob/ linneskåp. Vidare finner vi allrummet med sovalkov och goda utrymmen för ytterligare möblemang såsom soffgrupp och/eller skrivbord. Den öppna planlösningen erbjuder god förbindelse mellan allrum, matplats och kök. Köket är stilrent och nybyggt 2024 och erbjuder moderna och funktionella arbetsytor samt gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Denna bostad är belägen i en charmig 50-talsfastighet som har bevarat sin autentiska karaktär med vackra detaljer såsom stenfönsterbänkar, samtidigt som den har moderniserats med smakfulla ytskikt och inredning. Fastigheten är väl underhållen av föreningen med ny hiss och nya maskiner i tvättstugan, gemensamma utrymmen inkluderar en trevlig innergård, cykelförråd, föreningslokal samt övernattningslägenhet. Dessutom finns det källarförråd till förfogande för föreningens medlemmar. Läget är lugnt och trivsamt i Luthagen med bekvämt gångavstånd till shopping, service och nöjen i stadskärnan samt närhet till grönområden, promenadstråk längst fyrisån, skolor och universitetsinstitutioner. Bussförbindelser finns i området och det är även en kort promenad eller cykeltur till centralstationen, som ligger drygt en kilometer bort. Missa inte chansen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare för denna bostad redan idag!

  • Premium
  • Hiss
Eklundshovsvägen 4D, Uppsala, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:15
Eklundshovsvägen 4D, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Eklundshovsvägen 4D, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Eklundshovsvägen 4D

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 650 000 kr
28,7 m²
1 rum
vån 1/4
3 353 kr/mån
57 491 kr/m²

Varmt välkommen till en unik och smart planerad 1,5:a i natursköna Eklundshov samtidigt med gångavstånd till centrum och flertalet universitet! I ett fantastiskt läge nära Uppsala universitet och centrum ligger denna lägenhet, som erbjuder smarta lösningar, stilrena materialval och natursköna omgivningar. Detta är ett perfekt boende för dig som studerar i Uppsala eller bara vill njuta av de bekvämligheter som nyproduktion ger i ett city- och naturnära läge. Lägenheten är vackert belägen mellan vattendrag och Gula stigen, som leder ut i skogen kring Sten Sture-monumentet. Ett stenkast från bostaden ligger även Fyrisån med trevliga promenadstråk och cykelleder. Här möts du av en välkomnande hall med grått klinkergolv, som övergår i ett laminatgolv i modern dansk ek och vitmålade väggar. Denna stil fortsätter enhetligt genom allrum, köksdel och sovalkov. Hallen erbjuder gott om utrymme för ytterkläder och skor samt förvaring i två garderober och ett städskåp. Köksdelen är optimalt planerad och utrustad med allt du kan behöva. Köksinredningen är från Marbodal, med vita luckor och vitt kakel ovanför diskbänken. Öppen planlösning mot vardagsrum med smart sovalkov och fint ljusinsläpp från två större fönster. Lägenheten har också ett vackert inrett badrum med grå klinker på golvet och väggar i vitt kakel. Med sin placering i huset är det ett väldigt fint och insynsskyddat läge med vacker utsikt. När du blickar ut genom fönstren känns naturen nära; tallar och andra vackra trädkronor berikar utsikten och det känns att naturen är precis utanför dörren. På Eklundshov bor du med stadskärnan på en kort promenads avstånd och bostaden är belägen mitt emellan city och SLU. Även Pollacksbacken är på kort gångavstånd och Ångströms är bara ca 500 m bort. Detta är en perfekt bostad för dig som ska studera i Uppsala. För att nå city tar du den vackra cykelvägen längst med Fyrisån och där passerar du stadsparken som är en populär plats att samlas på, med konserter sommartid. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag - Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information! Annonsen uppdateras löpande.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 115