Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gerd Enequists gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists gata 12A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/7
2 407 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till Gerd Enequists gata 12A i vackra Rosendal, Uppsala. En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina 34 kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. Här kan du njuta av en naturlig belysning genom de stora fönstren, som även ger en härlig utsikt över omgivningen. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, stilsäkra färger och materialval samt installerad tvättmaskin! Lägenheten har aldrig varit bebodd tidigare och du har nu möjlighet att ha den äran. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Hiss
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 9A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 9A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
2 662 kr/mån
38 333 kr/m²

Välkommen till detta hem där du möts av en inbjudande hall. Badrummet är väl utrustad och har även tvättmöjligheter. Det stora köket ger plats för gemensamma måltider och samvaro. I det stora vardagsrummet finns en smart sovalkov. Förvaringsmöjligheterna är generösa och väl genomtänkta. Det här hemmet är en kombination av stil och funktion. Välkommen till ditt nya boende, där komfort och praktiskt boende går hand i hand. Salabacke är känt för sin närhet till stadskärnan och det fullständiga serviceutbudet i närområdet. Med matvarubutiker, detaljhandel och restauranger på bekvämt avstånd samt grönområden som Källparken för avkopplande promenader, erbjuder området en bekväm livsstil. För pendlaren finns enkel tillgång till E4 via Tycho Hedens väg, vilket gör det bekvämt att pendla till och från arbete eller andra destinationer. I stadens östra del hittar du ett av Uppsalas populäraste bostadsområden, Salabacke. Om du väljer att bo i Salabacke har du nära till det mesta – exempelvis stadsdelens centrum Brantingstorget med bra närservice i form av bland annat livsmedelsbutiker, restauranger och apotek. I SalaBacke hittar du även Uppsalas mysigaste bageri, Bageri Brantingstorg; en av Uppsalas största parker, Källparken, och många fina promenadstigar. Med en bostad i Salabacke har du knappt två kilometer till Uppsalas stadskärna. Dessutom bor du ett stenkast ifrån Gränbystaden med ett stort utbud av mataffärer, butiker och restauranger. I de östra delarna av Salabacke händer spännande saker i form av nybyggnation. När Sala backe utvecklas och växer med nyproduktionen så utvidgas även tillgång till handel, idrott och fler arbetsplatser. Allt eftersom bostadsområdet utvecklas och fler bostäder i Salabacke tillkommer, ser vi att stadsdelen kommer att bli en allt viktigare del av Uppsalas östra bebyggelse. Varm välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 93B, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 93B

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/7
2 568 kr/mån
50 533 kr/m²

Välkommen hem till denna generösa etta i populära Industristaden. Med ett högt läge i huset och generöst tilltagen balkong! Det attraktiva läget passar utmärkt oavsett om man är student, pendlare, eller endast söker en trivsam bostad i väldigt gott skick. Bostaden, med sina 37,5 kvadratmeter, är välplanerad och ljus vilket bidrar till en fräsch och luftig känsla. Med fokus på ljusa färgval och öppen planlösning skapas ett välplanerat boende att trivas i. Du kliver in i hallen beklädd med klinker och plats för avhängning. Det helkaklade badrummet ligger i direkt anslutning till hallen och rymmer både en generös duschhörna samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket har en öppen placering mot sällskapsdelen vilket skapar en social och yteffektiv lösning. Trots kökets kompakta format erbjuds gott om förvaring, Sängen placeras bäst i sovalkoven med tillhörande garderob. Med uppförande av trendig glasvägg i industriell stil finns möjligheten att addera en mer privat känsla i sovdelen om så önskas. Från att vara ett av stadens industriområden har denna stadsdel utvecklats till ett modernt och populärt bostadsområde. Här har du gångavstånd till stadskärnan men även närhet till natur. Stadsparken finns bara ett stenkast bort, en populär park med lekplats, café och gott om grönområden. Fyrisån, som rinner genom hela Uppsala och mynnar ut i Ekoln, erbjuder fridfulla promenadstråk. Intill industristaden ligger Resecentrum med tågförbindelser till bland annat Stockholm och Arlanda finns bara runt hörnet, vilket gör området perfekt för pendlaren. Uppgång till spår vid Strandbokilen, bara några få minuters promenad från bostaden. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Klarbärsgatan 125, Slavsta, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Klarbärsgatan 125

Villa
Slavsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 850 000 kr
129 m²
4 rum
316 m² tomt

För familjen som letar efter ett bekvämt och trivsamt boende med närhet till både förskola, tillgång till natur och friluftsliv samt goda kommunikationer borde denna villa passa er perfekt. Huset är barnvänligt beläget på återvändsgata och kan därför kännas tryggt för småbarnsfamiljen. Här bor du lugnt och stillsamt och har ändå närhet till fotbollsplaner, lekplatser och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Även nära påfart E:4an. Planlösningen är fördelad på två plan. Entréplanet erbjuder hall, tvättstuga, ett ljust kök med plats för matbord intill fönsterna. Badrum med dusch och sedan ett rymligt vardagsrum med kamin som fungerar som en del av uppvärmningen men framförallt mysfaktor under vinterhalvåret. På övreplan finner ni tre ljusa sovrum samt badrum med badkar. I Årsta bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar du till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 2
Kvarntorget 7, Kvarngärdet, Uppsala kommun, bild 3

Kvarntorget 7

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/10
3 281 kr/mån
37 411 kr/m²

Gemensam takterrass om ca 450 kvm // Stor gymkedja i samma fastighet // Utmärkt pendlarläge Med ett högt, attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla - en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp, påkostad maskinell utrustning och fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift. Moderna färg- och materialval präglar lägenheten och skapar ett väldigt trivsamt intryck i hela bostaden. Föreningen har en fantastisk gemensam takterrass om ca 450 kvm på plan fyra, mitt emellan de två tornen. takterrassens trädgård har inspirerats från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. En perfekt plats att bjuda in sina vänner till ljumma sommarkvällar.I huset finns också gym, kiosk, närbutik och restauranger lokaliserade vilket skapar en ytterst bekväm livsstil. Bostaden är attraktivt belägen i Kvarngärdet med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Här bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

  • Premium
  • Hiss
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Eskilsgatan 3A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Eskilsgatan 3A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/3
1 515 kr/mån
74 750 kr/m²

Här öppnar sig en värld av möjligheter i en bostad där modern elegans smälter samman med historiska detaljer, skänkta från en förgången era. Eskilsgatan 3B står som en inkörsport till en atmosfär av harmoni och trivsel. Inbäddad i lugnets famn, inom bekvämt räckhåll från stadspulsen och tågstationen, erbjuder denna adress en fristad att kalla hemma. Fålhagen bär på arvet av Gunnar Leches arkitektoniska visioner som reser sig som testamenten till en svunnen tid. Det här yteffektiva hemmet på attraktiva Eskilsgatan är verkligen något att ta en närmare titt på! Med en låg månadsavgift och moderna bekvämligheter är det en perfekt plats för dig som pendlar eller dig som är student och söker ditt första boende. Köket är stilrent och utrustat med ugn, induktionshäll, diskmaskin samt goda förvaringsmöjligheter. Bostadens vardagsrum är optimalt utnyttjat för att maximera varje kvadratmeter här finns det gott om möjligheter för olika inredningsstilar och tillräckligt med plats för en bekväm soffgrupp . Dessutom ger det generösa ljusinsläppet rummet en ljus och luftig känsla. Vidare in i bostaden finner du badrummet som är funktionellt och modernt, med kakel och klinker som ger en tidlös estetik och har praktiska duschväggar. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns det även ett förråd på vinden, vilket är praktiskt för att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter. Fålhagen har lyfts till att bli en av Uppsalas mest attraktiva områden, där närheten till vardagens alla bekvämligheter blir en del av ditt dagliga liv. Från Kvarnen med dess lockande utbud av matvaror till Vaksalatorgs livliga lördagsmarknader och årliga höst- och julmarknader, till Uppsala Konsert och Kongress som bjuder in till en värld av kultur och kunskap. Restauranger, parker och pittoreska promenadstråk väntar runt varje hörn. Allt inom en bekväm promenad från stadens hjärta, där alla dina behov tillgodoses. Fålhagen är inte bara en dröm för de som pendlar, med sitt närbelägna resecentrum som erbjuder smidiga transporter till fjärran platser. För den som väljer att ta bilen, är E4:an bara ett stenkast bort längs Tycho Hedéns väg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Vaksala-Lunda 116, Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Vaksala-Lunda 116

Villa
Lindbacken, Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
179 m²
6 rum
4 616 m² tomt

Varmt välkomna till detta superfina hus som bjuder på många härliga utrymmen och en stor grönskande trädgård, perfekt beläget mellan stadens hjärta och den lugnande närheten till naturen. Huset, med sina sex rum och kök, erbjuder gott om utrymme för umgänge och privatliv. Här finns möjligheten att inreda efter dina behov och skapa en perfekt balans mellan gemenskap och avskildhet. Badrummen är stilfullt renoverade och i ett av vardagsrummen finns en braskamin för mysiga vinterkvällar. På tomten finner du ett dubbelgarage med tillhörande stort förråd, ett garage med carport och extra förrådsutrymmen samt en stor grusad infart där det finns gott om plats för fordon och annat. I den stora trädgården kan du skapa minnesvärda stunder med familj och vänner eller njuta av lugnet på egen hand. Med en tomt på hela 4616 kvm finns det obegränsade möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Närheten till naturen är något som verkligen sätter detta hus i en klass för sig. Med vackra naturområden och grönska runt hörnet kan du enkelt ta långa promenader eller cykelturer för att ladda dina batterier och få inspiration. Detta är verkligen platsen där du kan komma bort från vardagens stress och hitta ro i själen. Bara några hundra meter från bostaden finner du Lindbacken där du har ICA-butik, bussförbindelser, förskolor och skolor. Lindbacken är ett område som växer och utvecklas och under hösten 2023 planeras en handelsby med bl.a. frisör, gym, restaurang och mycket mer att öppnas. Närmaste vårdcentral finner du just nu i Gränbystaden ca 10 min bort med bil, men även detta planeras att öppnas i handelsbyn i Lindbacken. Samtidigt är det en kort och smidig väg in till den charmiga staden Uppsala. Här väntar ett rikt kulturliv, trendiga restauranger och spännande shoppingmöjligheter. Du kan enkelt ta del av stadens puls och bekvämligheter samtidigt som du har privilegiet att återvända till ditt egna fridfulla paradis när kvällen närmar sig. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 6, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 145 kr/mån
34 767 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet som enkelt kan göras om till en 1,5 rok om så önskas! Bostaden har ett ljust och fritt läge i huset en trapp upp med rymlig balkong och förråd på samma våningsplan! Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med plats för avhängning, vidare in hittar du bostadens fullutrustade kök (2014) med matplats i anslutning. Matplatsen kan med fördel göras om till en sovalkov om så önskas. Bostaden erbjuder även ett rymligt nyligen stamrenoverat badrum (2021) samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens möblerbara balkong med utsikt över grönområden och Gränby Centrum. Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana m.m. Årsta är ett grönskande, lugnt och populärt område med gångavstånd till Gränby Centrum och Gränbystaden som erbjuder stort serviceutbud och flera matbutiker. Goda bussförbindelser med flera linjer som trafikerar in till citykärnan. Här bor du naturnära men även med närhet till E4an för dig som bilpendlar. Välkommen på visning av ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Swedenborgsgatan 30A, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Swedenborgsgatan 30A

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
4 741 kr/mån
37 396 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum med inbyggda garderober. Ett smakfullt renoverat kök med bra arbetsyta. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge in mot föreningens trivsamma gård. Till lägenheten finns två källarförråd. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem! En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. På Swedenborgsgatan bor du med närhet till Torbjörns torg med välsorterad mataffär, restauranger, blomsterbutik, bankomat, spel- och tobaksbutik och mycket mera. I Svartbäcken finns vårdcentral och apotek. Till fots inom några få minuter når du Idrottsanläggningen Fyrishov med dess breda utbud av bad- och träningsmöjligheter - här kan du bland annat bowla, curla, spela badminton eller simma. Sommartid finns ett populärt utomhusbad - här kan du sola, bada och äta glass. I närområdet finns ett flertal restauranger att välja på - bland annat finner du den populära restauranmg Black Brook mitt i Svartbäckens lugna villakvarter, den gemytliga uteserveringen är väl värd att besöka en ljummen sommarkväll. Vidare finns det finns det utbud av indiskt, sushi, asiatiskt, pizzerior och konditorier. Att bo i Svartbäcken är att leva i en mycket omtyckt och eftertraktad stadsdel som präglas av lummig grönska och lugna villagator. För dig som tycker om att röra på dig i naturen finns Röborundans motionsspår och utegym i närheten. Fortsätter du en bit till finns fint promenadstråk utmed vacker natur till anrika Gamla Uppsala högar. Bra cykelbanor tar dig snabbt till city, annars finns stadsbussarna som trafikerar med täta turer. Du kan också välja att ströva fram längs Fyrisåns härliga promenadstråk. Goda pendlingsmöjligheter med bil då når påfarterna vid Bärbyleden inom ett par minuter, därifrån tar du dig snabbt mot vilken riktning du än ska: 55:an, 72:an, 288:an och E4. Varmt välkommen att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Kummingatan 11c, Uppsala, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Kummingatan 11c

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
79,7 m²
3 rum
vån 0/2
4 632 kr/mån
30 050 kr/m²

Varmt välkommen till Kummingatan 11 och denna nyrenoverade trea med trevlig och solig uteplats. Bostaden har renoverat under det senaste året med ett nytt kök, nya golv samt nymålade väggar. Planlösningen fördelar sig på en välkommande hall, trivsamt kök med plats för matbord, helkaklat badrum utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum varav ena sovrummet har en walk in closet samt ett väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp och med plats för stor soffa och annat anpassat möblemang. Från vardagsrummet finns utgången till bostadens uteplats där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Välskött bostadsrättsförening med flera lekplatser och grönområden i närheten som förhöjer trivselfaktorn. Till föreningens gemensamma utrymmen hör fyra tvättstugor, hobbyrum och samlingsrum som medlemmarna kan nyttja. Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 4 kvm i trapphuset. Här bor ni i ett pendlingsvänligt läge med direkt närhet till stora grönområden, flertalet restauranger, matbutiker och caféer mm. I Årsta bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, lekplatser och en 4H-gård med bl.a. ponnyridning. I Årsta centrum som endast ligger en kort promenad bort finns affär, vårdcentral och annan service. Önskar ni ett större utbud av affärer så ligger Gränby Centrum endast 1,5 km bort. Till city tar det 10-15 min med cykel och busshållplats finns på bekvämt gångavstånd. Pendlar man till Stockholm eller norrut så är påfarten till E4:an lättillgänglig. Årsta ligger i ett expansivt område där en attraktiv stadsmiljö i Östra Salabacke är på väg att växa fram. Även Gränby har varit i en expansiv fas med Gränby Arena och Gränby Köpstad med allt av service och nöje att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Rosenvägen 189, Tunabackar, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 15:00

Rosenvägen 189

Fritidshus
Tunabackar, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
995 000 kr
40 m²
3 rum
400 m² tomt

Välkommen till en underbar stuga i den mysiga Tunakolonin! Här kan du verkligen känna dig som hemma - sjungande fångar vi ögonblicket och njuter av livets enkla glädjeämnen. Kom liljor och aquileja, kom rosor och salvia, kom ljuva krusmynta, kom hjärtans fröjd! Stugan är belägen på en fridfull plats nära Fyrisån, där föreningen stoltserar med sin egen brygga och badplats. Byggd år 1984, erbjuder den här charmiga stugan tre rum och kök. I vardagsrummet finns en braskamin som bjuder in till mysiga stunder, och för att säkerställa komfort året runt finns även en luftvärmepump för både värme och kyla. Toalettutrymmet har en Portapotti-closett i en separat byggnad, och för praktisk förvaring finns även en förråds/snickarbod. Trädgården är en fröjd för ögat med sina många växter - äppelträd, hallon, vinbär, krusbär, rabarber och flera vackra perenner som bjuder på blomsterprakt från vår till höst! Kommunalt dricksvatten hämtas vid den gemensamma källan, och vatten från Fyrisån är anslutet till både stugan och tomten. I föreningshuset finns bekvämligheter såsom gemensamma toaletter, duschar, tvättutrymme och bastu. Föreningen arrangerar också många trevliga evenemang, som midsommarfirande och loppis. För ytterligare information, besök gärna vår förenings hemsida på http://tunakolonin.se/ eller kontakta mäklaren. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna idylliska stuga!

  • Plus
Tallrisgatan 30, Knivsta, Knivsta kommun

Tallrisgatan 30

Villa
Knivsta, Knivsta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 995 000 kr
154 + 35 m²
7 rum
621 m² tomt

Välkomna till denna imponerande 1½-plansvilla som stolt reser sig i det fridfulla och uppskattade Alsike! Här möts ni av en drömlik familjebostad som erbjuder generösa utrymmen och en känsla av hemtrevnad från första stund. Denna trevliga villa har trevliga sociala inomhus- och utomhus ytor och bjuder på soliga eftermiddagar och stämningsfulla kvällar i sydvästligt läge på bostadens uteplatser. Denna villa är i utmärkt skick och är noggrant planerad för att passa hela familjen. På bottenvåningen finner ni ett nyrenoverat och smakfullt kök, en plats där smakupplevelser och gemenskap tar plats. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet och kaminen i centrum skapar en atmosfär av inbjudande värme och en naturlig plats för socialt umgänge med familj och vänner. Trädgården är plan och lättskött, omringad av ett insynsskyddande staket och grönskande häck som skapar en känsla av lugn och privatliv. Intill köket finner ni en praktisk tvättstuga som smidigt ansluter till tillbyggnaden, vilken även rymmer ett gästrum som kan nyttjas som en separat uthyrningsdel eller tonårsboende om så önskas. Bottenvåningen erbjuder även tre charmiga sovrum, ett badrum och en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter. På övervåningen väntar två mindre sovrum och ett större, tillsammans med ett rymligt allrum och ett badrum, vilket skapar en flexibel boendelösning för hela familjen. Här bor ni i ett barnvänligt och omtyckt villaområde där grannskapet känns som en förlängning av familjen. Med närheten till service såsom en närliggande Coopaffär, flera förskolor och skolor (F-9), gym och kommunikationer, samt enkla bussförbindelser till Arlanda och Uppsala, och utmärkta tågförbindelser från Knivsta till Uppsala, Arlanda och Stockholm, är detta en plats där bekvämlighet möter livskvalitet. Varmt välkomna att upptäcka ert framtida hem!

Tunagatan 5B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Tunagatan 5B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
80,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 078 kr/mån
37 113 kr/m²

Välkommen till Tunagatan 5B! Här bor du i en bostad i genomgående bra skick som erbjuder bland annat ett trevligt kök med bra standard, ett rymligt vardagsrum med en vacker öppen spis och plats för hela familjen att umgås eller samlas till bords, balkong i härligt solläge mot den lugna innergården, två stora sovrum, gott om förvaring samt badrum förberett för tvättmaskin. Bostaden är en mycket välplanerad genomgångslägenhet med smart planlösning och bra ljusinsläpp. Mycket trevliga innergårdar i området med gott om ytor för barn att leka och för vuxna att umgås. Tunabackar / Svartbäcken är ett lugnt och populärt område med ett mycket bra pendlarläge och närhet till det mesta. Ett stenkast från bostaden ligger Torbjörns torg med bland annat ICA, frisör, café, kiosk, restauranger mm. Fyrishov, med bland annat gym, äventyrsbad, utomhusbad, mässor och idrottsevenemang mm, ligger endast en kort promenad bort. På promenadavstånd finns även Röbo friluftsområde med utegym och löpspår. Ett flertal restauranger finns inom några raska steg och det är även väldigt nära till såväl bra skolor som förskolor. Tunabackar har ett synnerligen gott pendlarläge med resecentrum och City på bekvämt cykelavstånd och via Bärbyleden är du snabbt ute på E4:an. Här bor du med hög livskvalitet i en mycket vacker bostad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Råbyvägen 20, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 13:30

Råbyvägen 20

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 095 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 407 kr/mån
31 985 kr/m²

Denna välplanerade gavellägenhet är en pärla med en stor och solig balkong som fångar strålarna från morgon till kväll. Belägen bara ett stenkast från Uppsala city, erbjuder den en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet, vilket ger en känsla av lyx i varje vrå. Takhöjden är 2,70 och ger extra känsla av rymd. Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där ljuset strömmar in från fönster i två väderstreck. Härifrån når du den rymliga balkongen med optimalt solläge, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Sovrum och en rejäl klädkammare ger gott om utrymme för förvaring och organisation av kläder och tillbehör. Dessutom finns ett stort förråd med fönster, som kan användas som arbetsrum eller extra sovrum efter behov. Med hissen från markplan når du enkelt garaget och gemensamma utrymmen. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg, och föreningens gemensamma elavtal gör elförbrukningen mycket prisvärd. Innergården är vackert utformad med en pergola och grillplats för trevliga sommarkvällar. För gäster finns möjlighet att hyra det välutrustade gästrummet på samma våningsplan, vilket gör det enkelt att välkomna besökare med en bekväm och trivsam miljö. Denna lägenhet är helt enkelt ett perfekt hem där bekvämlighet, kvalitet och gemenskap möts på bästa sätt. Här bor du med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda - endast en cykeltur på ca 6 minuter finner du stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Här har du även närhet till Gränbycentrum, Gränby sportfält samt stora grönområden. Via Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an. En kort promenad bort finner du Kapellgärdesparken med en välanvänd skateboard-park samt en välrustad lekpark för både stora och små barn. Här finns linbana, rutschkanor, klätterställningar och andra leksaker tillsammans med duschar sommartid och stora öppna grönområden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Sön 24 mar kl 10:30
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Egilsgatan 9b, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Egilsgatan 9b

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 400 kr/mån
40 337 kr/m²

Charmig och välplanerad genomgångslägenhet med balkong i bästa solläge i populära Svartbäcken! Här bor du i ett 40-talshus med vackra originaldetaljer bevarade i bostaden, bl.a. genomgående trägolv. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för av hängning och sovrum. Detta rum kan även nyttjas som en matsal som man så önskar. Ett trivsamt arbetskök med bra arbetsyta och spis, fläkt samt kyl/frys. Badrum med kakel och klinker samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med härligt solläge. På balkongen, som ligger i perfekt solläge, kan lunch-kvällssolen avnjutas. En förening med ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, relaxavdelning med bastu och duschar, träningslokal, hobbyrum och en föreningslokal samt en lummig innergård med trädgårdsmöbler där man kan njuta av goda vänners sällskap. Här bor du med närhet till Torbjörns torg som erbjuder mataffär, restaurang och blomsterhandel, i området finns även ett konditori. Är du dessutom sportintresserad och gillar promenader i naturen så är Svartbäcken ett område för dig. Här bor du med naturen runt knuten med Röborundan med motionsspår som leder dig till Gamla Uppsala högar, Fyrishov med äventyrsbad, simbassänger, gym och relax mm. Cykel- och gångavstånd in till stadskärnan samt bra kommunikationer. Via Bärbyleden tar du dig enkelt ut på E4an.

  • Premium
  • Balkong
Floragatan 16, Uppsala, Uppsala kommun

Floragatan 16

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 776 kr/mån
23 920 kr/m²

Välkommen till Floragatan 16 - ditt nya hem med stora möjligheter! Denna lägenhet erbjuder dig inte bara en plats att bo på, utan också en chans att skapa ditt drömhem. Belägen i ett lugnt och charmigt kvarter, kan du njuta av den fridfulla atmosfären samtidigt som du har centrum och stadens pulserande liv på bekvämt avstånd. Planlösningen fördelar sig på en hall, kök med plats för matbord, rymligt sovrum, badrum med dusch samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du bostadens balkong där du kan njuta av solen. Renoveringsbehovet ger dig möjligheten att skapa din personliga touch och omvandla detta utrymme till något som speglar din stil och smak. Här bor du i ett lugnt område samtidigt som det är på bekvämt avstånd till Uppsala centrum, skolor och strövområden i Stabbyskogen. Vid torget "Mimmi Ekholms plats" finns allt du behöver för din vardag, inklusive mataffär, apotek, bageri, salladsbar, gym och restauranger. Om du behöver handla mer finns det en populär större mataffär, Nelins, precis bredvid. Med cykel eller till fots kan du snabbt nå Universitetet och bad- och idrottsanläggningen Fyrishov, dessutom finns det goda kollektivförbindelser och en snabb påfart till E4:an via Bärbyleden. Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

  • Balkong
Böljemolnsvägen 14, Storvreta, Uppsala kommun
Böljemolnsvägen 14, Storvreta, Uppsala kommun, bild 2
Böljemolnsvägen 14, Storvreta, Uppsala kommun, bild 3

Böljemolnsvägen 14

Radhus
Storvreta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 595 000 kr
136 m²
5 rum
7 052 kr/mån
26 434 kr/m²

Välkommen till Fullerö Hage och ett boende som förenar modern design med hög standard för den kräsne köparen. Detta moderna radhus i två plan om 136 kvadratmeter är en stilstudie av den välkände arkitekten Jonas Waldemarsson i hur man kombinerar smakfullhet och bekvämlighet. Förstagångsbesökare kommer att bli betagna av de generösa sällskapsytorna såväl inne som ute. Bottenvåningen är som skapad för att vara skådeplatsen för dina minnesvärda samlingar, oavsett om det är en festlig middagsbjudning eller barnens lekstunder. Köket är anpassat för den sociala hemmakocken med sina eleganta materialval, integrerade vitvaror och en imponerande köksö. Den öppna planlösningen med glasdörrar som leder ut till de trivsamma altanerna på både fram- och baksida skapar en optimal, sammanhängande yta. Med två altaner har du också lyxen att välja sol eller skugga efter behag. Övre våningsplan är likaså präglat av de stora fönsterpartierna och lyxiga materialvalen vilket görs tydligt av de specialbyggda garderoberna. Flexibiliteten i planlösningen tillåter även omvandling till ett fjärde sovrum om så önskas. De två rymliga badrummen är inredda med ett öga för elegans och inkluderar moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare. Design i all ära men de praktiska aspekterna är framträdande också. Ett effektivt AC-system underlättar din vardag samtidigt som de installerade vertikalmarkiserna ger en behaglig skugga och komfort. Utanför dörren finns en rymlig uppfart med tillgång till laddbox, plats för två bilar samt ett isolerat förråd för säker förvaring av dina ägodelar. Bostaden är beläget i barnvänliga Fullerö Hage ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. I området finns förskola, bensinmack, närbutik med tvätthall, Mekonomen och foodcourt. Området har ett ypperligt pendlarläge, där den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil till Gränby Centrum tar det ca 10 minuter och ytterligare knappt 5 minuter till centrala Uppsala.

  • Premium
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Gerd Enequists gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/7
4 571 kr/mån
40 679 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende beläget i det eftertraktade området Rosendal. Med en yta om 80,5 kvadratmeter erbjuder denna nybyggda lägenhet en bekväm och modern livsstil. Här möts du av generösa fönster som släpper in naturligt ljus från två olika väderstreck och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök och är perfekt för sociala sammankomster. Lägenheten rymmer två rymliga sovrum. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och en garderob, medan det andra sovrummet erbjuder flexibilitet för gästrum, arbetsutrymme eller barnrum. Moderna ytskikt och genomtänkta detaljer skapar en harmonisk atmosfär i varje rum. Badrummet är elegant designat med stilrena detaljer. Den rymliga och privata balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och solsken utan att lämna hemmet. Lägenheten är belägen i Rosendal, en populär och attraktiv stadsdel som erbjuder närhet till natur, grönområden och samtidigt har utmärkt anslutning till Uppsala centrum. Med bekvämt avstånd till kollektivtrafik, affärer, restauranger och andra bekvämligheter är detta ett idealiskt läge för den som söker både stadsliv och naturnära upplevelser. För dig som gillar att motionera eller promenera finns det vackra parker och grönområden i närheten, stadsskogen är ett stort parkområde men bär genom sin storlek och karaktär likheter med en mellansvensk blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan du utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter men också vandra i Carl von Linnés spår och på vintern. Det är här du åker längdskidor i elljusspåret. Rosendal har blivit ett nav för Uppsalas studenter tack vare sin för studenter, fördelaktiga geografiska position men också för sin moderna framtoning. Är du student eller kanske letar din första bostad, då får du inte missa den här bostaden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Frodegatan 25A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Frodegatan 25A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 681 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta i Fålhagens lugna kvarter. Ett rymligt kök som har goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. Utrustat med ugn samt spishäll och fläkt ovan, kombinerad kyl/frys. Matplats invid fönstret. Välplanerat allrum med garderob. Här finns gott om plats för både umgängesyta, sovdel och skrivbord om så önskas. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och fin utsikt över den lugna innergården. Stilrent och fräscht badrum med badkar. Bostaden erbjuder allt man behöver- välkommen att trivas! Här bor du bekvämt med bara några minuters promenadavstånd till resecentrum och Uppsalas stadskärna. Detta är utmärkt för dig som pendlar eller för dig som föredrar att bo centralt men i lugna kvarter. I direkt närhet finns även flera matbutiker med bland annat nybyggda Coop, restauranger, café, frisör mm. Behagligt gångavstånd till Vaksala torg och dess genuina torghandel, Uppsala konsert och kongress samt mysiga restauranger och affärer. Snabbt ut på E4:an och många gröna parker i närområdet. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
Lockstaholm 46, Knivsta, Knivsta kommun
Lockstaholm 46, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Lockstaholm 46, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Lockstaholm 46

Villa
Knivsta, Knivsta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
50 m²
2 rum

Välkommen till denna renoverade fastighet med utmärkta kommunikationer till Stockholm och Uppsala! I idylliska Lockstaholm 18km öster om Knivsta finner du denna fastighet med enastående utsikt mot äng och hed. På denna rymliga tomt om 2715 kvadratmeter erbjuds ett permanentboende där huset har genomgått löpande renoveringar de senaste åren och är i utmärkt skick. Från tidig vår till sen höst vistas man med fördel på den nybyggda altanen i soligt västerläge och på tomten finns även en gäststuga om 12 kvadratmeter. Sedan nuvarande ägare flyttat in har stora renoveringar gjorts varav nytt golvbjälklag, nytt badrum, nya fönster, ny el, nytt kök, ny braskamin och ny luftvärmepump kom till mellan 2014 och 2017! Ni kommer in i en ljus hall med goda avhängningsytor där ni finner ett rymligt badrum med med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Vidare in i huset finner ni ett vardagsrum med stora fönsterpartier åt två väderstreck och vackert parkettgolv. Här har braskaminen har fått en central plats för att ge rummet extra värme och känsla under de kallare delarna av året och ni finner även utgång till altanen i bästa sydvästligt läge och goda sociala ytor med plats för både matbord och loungedel! 2015 byggdes fastigheten ut och ett stort sovrum i lugnt läge mot inre delen av tomten tillkom med plats för dubbelsäng och garderober. Altanen byggdes samtidigt ut varav det även finns utgång från sovrummet till altanen för en morgonkaffe tillsammans med naturens sus! Köket byggdes om till ett fullt utrustat och modernt kök med god förvaring 2015! Fastigheten är rymligt med stor möjlighet att skapa egna ytor för avkoppling, odling eller kreation samt plats för spring och lek. Tomten är belägen i ett lugnt läge i området och vetter på ena sidan mot skogsparti på ena sidan hagar och åkermark på andra sidan vilket ger en härlig miljö att leva i där du njuter av solen från förmiddag till solnedgång! Från tomten ser ni ett rikt djurliv där både tamdjur som får och kor går i hagarna tillsammans med svanar och tranor som landar på våren! El är draget till uppfarten där det även finns en vacker lyktstolpe! Det finns möjlighet att bygga ut fastigheten så länge den är i anslutning till det nuvarande huset på grund av regelverk kring infart Arlanda! Fastigheten har brunn tillsammans med de två närmaste fastigheterna och 2019 installerades ett minireningsverk för både avloppsvatten och BDT-vatten! Fastigheten har installerad sorptionsavfuktare i krypgrunden då den generellt är mer effektiv än andra avfuktare! Fastigheten är Besiktigad och varudeklarerad som betyder att Anticimex har gjort en grundlig besiktning och försäkrar huset för dolda och synliga fel, riskkonstruktion och besiktningsmannafel varav du som köpare kan känna dig trygg och jag rekommenderar att gå igenom protokoll med besiktningsman vid intresse. Protokollet visar på en övergripande fastighet i gott skick. Här bor du i en levande bygd med exempelvis biograf och skola där du med en rask promenad når ni knytpunkten vid väg 77 med pendlarparkering och framförallt goda kommunikationer med buss till Knivsta eller Arlanda om nås inom 20-30 minuter. I området finns skolskjuts till Långhundra skola för barn i förskoleklass till åk 6. Det går även att få skolskjuts till Knivsta för de barn som går i högstadiet. Varmt välkommen på visning. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun, bild 2
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun, bild 3

Verkmästaregatan 4

Lägenhet
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
999 500 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
5 088 kr/mån
14 699 kr/m²

Välkommen till Verkmästaregatan 4 och denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk atmosfär med smart planlösning och bekväma ytor. Köket är välutrustat och delvis öppet mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande social atmosfär. Vardagsrummet har gott om plats och leder ut till den generösa uteplatsen där solen kan avnjutas under stora delar av dagen. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina rymliga garderober. Badrummet är stilrent inrett med kakel och våtrumsmatta samt är utrustat med dusch och tvättmaskin för extra bekvämlighet. En extra bonus är klädkammaren/förrådet som med enkla medel kan omvandlas till ett förslagsvis mindre arbetsrum för den som behöver en hemmakontorslösning. Dessutom finns ett förråd i direkt anslutning till bostaden i trapphuset för extra förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet erbjuder både bekvämlighet och flexibilitet för en trivsam vardag. Romberga är ett populärt och eftertraktat område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Med närhet till butiker och resecentrum blir vardagslogistiken smidig och enkel. Området präglas av en trevlig atmosfär och en harmonisk miljö som passar både för familjer och singlar. Med grönområden och parker i närheten är det lätt att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Romberga har också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från andra delar av staden. Med sin attraktiva kombination av bekvämlighet och livskvalitet är Romberga ett område där många trivs att bo och leva. Ett stenkast bort finner vi Fagerskogen, omgivet av elbelysta motionsspår och kolonilotter. Trots den lugna atmosfären är det bekvämt nära till stadens puls, endast en kort 5-minuters bilfärd bort. Dessutom erbjuder den närliggande påfarten till E18 en perfekt pendlingsmöjlighet för bilister, vilket gör det enkelt att kombinera det bästa av båda världar – det fridfulla livet och stadens bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fänkålsgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 307 kr/mån
28 492 kr/m²

Upplev livet i denna fantastiska och generöst planerade tvårumslägenhet med en lockande balkong som fångar solens strålar i ett öppet och fritt läge! Välkommen in till en välkomnande hall som leder dig till ett kök med imponerande arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det luftiga vardagsrummet finns en naturlig plats för en imponerande matgrupp, skapande av en harmonisk atmosfär för middagar och umgänge. Vardagsrummet självt är rymligt nog för en stor soffgrupp, en elegant TV-möbel och ytterligare möblering, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet tar vi oss ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och samla energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i form av generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet adderar en touch av lyx till din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Murargatan 10A, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Murargatan 10A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 3/4
3 379 kr/mån
34 586 kr/m²

Välplanerad 2:a med balkong och utan insyn. Lägenheten är i mycket gott skick med ett med välutrustat kök, rymlig hall med plats för hatthylla samt dubbelgarderob. Vardagsrummet är rymligt och kan möbleras på flera sätt. Sovrummet har ett generöst garderobsparti. Vackra parkettgolv i båda rummen. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Här går det att bara flytta in och trivas, med både bostad och område. Den här bostadsrättsföreningen har en "kringbyggd" innergård som sommartid är mycket populär med gräsmatta, planteringar, lekplats, grill- och uteplatser. Det finns också tillgång tillgång till relax med bastu, pingisrum, hobbyrum samt övernattningsrum för dina gäster. Salabacke är en mycket älskad och eftersökt stadsdel som präglas av generösa grönområden och stora innergårdar. Lugnt och tryggt bor du bekvämt, med både cykel- och gångavstånd till Gränby centrum, Uppsala city och Boländerna. Matbutiker, restauranger och välkända konditorier finns i närområdet, liksom annan service t ex förskolor, skolor och lekplatser, vårdcentral och apotek. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta, med bara några minuter till E4-påfarten, täta bussförbindelser samt fina och belysta promenad- och cykelvägar till och från city.

  • Premium
  • Balkong
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 1

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 512 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 1 och denna renoverade och smakfullt designade tvårumslägenhet. Men både balkong åt ett håll och en privat del längs loftgången har man har generösa sällskapsytor som följer solens alla strålar. Denna gavellägenhet bjuder in till inbjudande hall som leder oss in i det stora öppna vardagsrummet som ligger i anslutningen till ett nyrenoverat kök med arbetsytor och gott om förvaring, idealiskt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det lätta vardagsrummet finns en naturlig plats för en matgrupp. Själva vardagsrummet är tillräckligt rymligt för en omfattande soffgrupp, TV-möbeler och annan inredning, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet promenerar vi ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och inhämta energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme genom generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet lägger till en känsla av lyx i din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. I Årsta får du nära till allt! Förskolan Kamomillen är precis runt hörnet, och ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Gränby Köpcentrum lockar med matvaruaffär, apotek, shopping och restauranger, samt en nyöppnad biograf för underhållning. Årsta Centrum erbjuder närservice med mataffär och vårdcentral, med en smidig cykel- eller bussresa till city. Pendlare uppskattar den snabba anslutningen till E4:an och väg 288. Upplev grönskan i Årstaparken och besök Årsta 4-H gård för att möta hästar, grisar, getter och kaniner – en harmonisk oas mitt i stadens puls. Detta är inte bara en lägenhet, det är en inbjudan till en levande och harmonisk livsstil! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 1B, Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 1B

Lägenhet
Uppsala, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 718 kr/mån
33 036 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa på 56kvm på första våningen! Upplev denna mysiga lägenhet i väldigt gott skick som erbjuder en välplanerad och öppen planlösning, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad för att skapa både rymlighet och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevliga middagar, med ett stilfullt kök utrustat med många bekvämligheter samt ett härligt ljusinsläpp av de stora fönstren. Sovrummet är rymligt med gott om förvaringsutrymme och plats för både säng och arbetsplats. I föreningen BRF Björkallén bor du i en välskött miljö där stil och bekvämlighet går hand i hand. Balkongen är stor och möjliggör avkoppling och sociala stunder med plats för möblemang. Läget ger dig tillgång till det bästa av Ultuna och Uppsala, med närhet till grönområden, service och bra kommunikationer. Välj själv var du tycker känns bäst att handla, Gottsunda centrum eller Sunnersta. Avståndet är ungefär detsamma på ca 1,5 km. Matbutiker, vårdcentraler och närservice finns inom bekvämt avstånd, liksom restauranger och caféer. Friskis & Svettis ligger nära för den som vill träna, och SLU samt akademiska sjukhuset är lättillgängliga med buss eller cykel. Närheten till naturreservat, Mälarens strandpromenader och badplatser gör området väldigt attraktivt för den som uppskattar utomhusaktiviteter. Välkommen till ett hem där trivsel och bekvämlighet möts i ett lugnt och attraktivt område! Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 96