Mäklare Mert Hedman

Mert Hedman

Om mig

Jobbar väldigt hårt för att ge dig som kund en trygg affär. När vi lämnar köksbordet efter ett första besök samt vid alla kommande tillfällen vi har kontakt eller ses i något sammanhang så ska allting vara glasklart. Detta är något jag trycker väldigt mycket på och här har hårt jobb gett utdelning då mina kunder helt transparent får betygsätta mig efter varje affär. Tack vare detta arbetssätt så har mina kunders omdömen gett mig utnämningar som bl.a: Mest rekommenderade mäklaren i Uppsala 2023!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun, bild 2
Verkmästaregatan 4, Enköping, Enköpings kommun, bild 3

Verkmästaregatan 4

Lägenhet
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
999 500 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
5 088 kr/mån
14 699 kr/m²

Välkommen till Verkmästaregatan 4 och denna charmiga lägenhet erbjuder en harmonisk atmosfär med smart planlösning och bekväma ytor. Köket är välutrustat och delvis öppet mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande social atmosfär. Vardagsrummet har gott om plats och leder ut till den generösa uteplatsen där solen kan avnjutas under stora delar av dagen. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med sina rymliga garderober. Badrummet är stilrent inrett med kakel och våtrumsmatta samt är utrustat med dusch och tvättmaskin för extra bekvämlighet. En extra bonus är klädkammaren/förrådet som med enkla medel kan omvandlas till ett förslagsvis mindre arbetsrum för den som behöver en hemmakontorslösning. Dessutom finns ett förråd i direkt anslutning till bostaden i trapphuset för extra förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet erbjuder både bekvämlighet och flexibilitet för en trivsam vardag. Romberga är ett populärt och eftertraktat område som erbjuder en bekväm och mångsidig livsstil. Med närhet till butiker och resecentrum blir vardagslogistiken smidig och enkel. Området präglas av en trevlig atmosfär och en harmonisk miljö som passar både för familjer och singlar. Med grönområden och parker i närheten är det lätt att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Romberga har också goda kommunikationsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från andra delar av staden. Med sin attraktiva kombination av bekvämlighet och livskvalitet är Romberga ett område där många trivs att bo och leva. Ett stenkast bort finner vi Fagerskogen, omgivet av elbelysta motionsspår och kolonilotter. Trots den lugna atmosfären är det bekvämt nära till stadens puls, endast en kort 5-minuters bilfärd bort. Dessutom erbjuder den närliggande påfarten till E18 en perfekt pendlingsmöjlighet för bilister, vilket gör det enkelt att kombinera det bästa av båda världar – det fridfulla livet och stadens bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fänkålsgatan 2, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fänkålsgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 307 kr/mån
28 492 kr/m²

Upplev livet i denna fantastiska och generöst planerade tvårumslägenhet med en lockande balkong som fångar solens strålar i ett öppet och fritt läge! Välkommen in till en välkomnande hall som leder dig till ett kök med imponerande arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det luftiga vardagsrummet finns en naturlig plats för en imponerande matgrupp, skapande av en harmonisk atmosfär för middagar och umgänge. Vardagsrummet självt är rymligt nog för en stor soffgrupp, en elegant TV-möbel och ytterligare möblering, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet tar vi oss ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och samla energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme i form av generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet adderar en touch av lyx till din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Kamomillgatan 1, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Kamomillgatan 1

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 512 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 1 och denna renoverade och smakfullt designade tvårumslägenhet. Men både balkong åt ett håll och en privat del längs loftgången har man har generösa sällskapsytor som följer solens alla strålar. Denna gavellägenhet bjuder in till inbjudande hall som leder oss in i det stora öppna vardagsrummet som ligger i anslutningen till ett nyrenoverat kök med arbetsytor och gott om förvaring, idealiskt för kulinariska äventyr. Mellan köket och det lätta vardagsrummet finns en naturlig plats för en matgrupp. Själva vardagsrummet är tillräckligt rymligt för en omfattande soffgrupp, TV-möbeler och annan inredning, vilket ger dig en flexibel och trivsam livsstil. Från vardagsrummet promenerar vi ut till balkongen och njuter av soliga stunder och frisk luft, en plats att koppla av och inhämta energi. Sovrummet välkomnar dig med gott om förvaringsutrymme genom generösa garderober, och det nyligen stamrenoverade badrummet lägger till en känsla av lyx i din vardag. HSB Brf Gräslöken är inte bara en förening, det är en levande gemenskap. Här får du tillgång till en rad fantastiska gemensamma faciliteter, inklusive tvättstugor, cykelförråd, bastu, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, övernattningsrum och samlingsrum. Föreningen bjuder på möjligheten att hålla dig i form med ett fantastiskt gym, medan utomhusaktiviteter som boulebanor, tennisbanor och en mångsidig multisportarena ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och motion. Sedan hösten 2023 har föreningen även installerat solceller som nu är i drift och producerar elektricitet. Genom att de kopplar denna el till föreningens elabonnemang minskar de betydligt det behov som tidigare har funnits att köpa in el från externa leverantörer. Dessutom när deras solceller producerar mer el än vad som förbrukas, får föreningen betalt för överskottet. Ett i tiden hållbart energisystem som gör de inte bara bejakar en positiv miljöinsats utan säkrar även föreningens ekonomi på lång sikt. I Årsta får du nära till allt! Förskolan Kamomillen är precis runt hörnet, och ytterligare förskolor och grundskolor finns inom bekvämt avstånd. Gränby Köpcentrum lockar med matvaruaffär, apotek, shopping och restauranger, samt en nyöppnad biograf för underhållning. Årsta Centrum erbjuder närservice med mataffär och vårdcentral, med en smidig cykel- eller bussresa till city. Pendlare uppskattar den snabba anslutningen till E4:an och väg 288. Upplev grönskan i Årstaparken och besök Årsta 4-H gård för att möta hästar, grisar, getter och kaniner – en harmonisk oas mitt i stadens puls. Detta är inte bara en lägenhet, det är en inbjudan till en levande och harmonisk livsstil! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Norrtäljegatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun
Norrtäljegatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 28, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 28

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 950 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 952 kr/mån
54 930 kr/m²

I hjärtat av fålhagen så bjuder vi in er till denna charmiga bostad. Belägen på en fridfull och lugn adress finner vi en enrumslägenhet som genomgått en smakfull och stilren renovering och nu stoltserar som en välplanerad tvåa. Boendet, som är positionerat på andra våningen med ett skyddat läge, överträffar ordens förmåga och måste helt enkelt upplevas på plats för att rättvist värderas. En gemensam trädgård väntar med möjligheter till grillning och njutbara sommardagar. Sammanfattningsvis, här finner ni drömboendet för den som önskar en kompakt och centralt belägen bostad i Uppsala stad. Den smarta planlösningen presenterar en välkomnande hall med generöst med förvaringsutrymme bakom ett skjutbart parti, vilket avslöjar en diskret klädkammare. Det modernt designade köket i mörka toner erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt är fullt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och kombinerad micro/ugn. Här finns också utrymme för en trevlig matplats. Ett öppet allrum ansluter till köket och rymmer en mysig soffgrupp för social samvaro, belyst av naturligt ljus från stora fönsterpartier. Det fräscha badrummet, renoverat med moderna val och utrustat med dusch, duschvägg, toalett, handfat och spegel, komplettar bostaden. Den genomtänkta lösningen i bostaden inkluderar även ett trivsamt sovrum bakom vackra pardörrar med glasdetaljer, där en större säng och skräddarsydda förvaringslösningar harmoniserar väl. Här bor du i populära Fålhagen och Brf Gillet nr 10, föreningen med 41 lägenheter fördelat på 7 hus byggda i mitten på 40-talet. En välskött förening som genomgått en del stora renoveringar såsom stamrenovering, omdränering av husgrunderna och byte till säkerhetsdörrar. Föreningen har stora innergårdar mellan husen med uteplatser, grillplatser och utemöbler. Detta tillsammans med att husen enbart består av två våningar hjälper till att skapa en trivsam villakänsla för de boende. I den här föreningen finns det även möjlighet till att hyra större extra utrymmen som kan användas efter behov, förslagsvis gym eller extra förvaring. I Fålhagen bor ni i populära kvarter, det mesta finns på nära avstånd med detta optimala läge. Resecentrum och Centralstationen ligger endast ett stenkast bort och flera gröna parker med fina promenadstråk ligger inom bekvämt gångavstånd. Fålhagen erbjuder även affärshuset Kvarnen med all närservice, Willys matbutik, populära kvarterskrogar och utmärkta kommunikationer med ett suveränt pendlarläge både med Resecentrum intill och även snabbt ut på E4:an. I området finner ni även Vaksala torg och dess genuina torghandel samt mysiga restauranger och affärer. Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område men ändå centralt och med puls runt hörnet. Varmt välkomna till en visning av er framtida bostad!

  • Premium
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun, bild 2
Ellsta Solstorp 75, Knutby, Uppsala kommun, bild 3

Ellsta Solstorp 75

Villa
Knutby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
124 m²
4 rum
3 550 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla med en vacker tomt som sträcker sig åt sydost/ väst läge, vilket ger dig en underbar utsikt över omgivande åkermark. Här erbjuds en trivsam och funktionell bostad med genomtänkt planlösning. Den rymliga bostaden har ett stort kök, perfekt för den som älskar matlagning och sociala stunder med plats för stor matplats. Här finns även tre sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller gästrum. Stort badrum strax innanför dörren samt en tvättstuga med groventré , och en separata wc på övre plan. Tillhörande fastigheten har vi en vinterbonad gäststuga om 15 kvm med plats för sängar och möblemang, samt en parkering intill huset för flera bilar inkls en carport. Dessutom har vi en stor tomt med trädgård med i ett strålande solläge. Läget är perfekt med närhet till goda bussförbindelser in till Uppsala alldeles intill. Här bor ni lantligt men nära det centrala samhället i Knutby med bara några minuters bilväg. I det direkta närområdet finner vi fin natur med härliga svamp- och bärskogar i direkt anslutning. Omgivningen har mycket att erbjuda. För de yngre familjemedlemmarna finns skola och förskola i närheten, närmare bestämt i Knutby för årskurs 1-6 på Lustigkullen, det finns även en föräldrardriven förskola - Kråkskogen. Dessutom kyrka, välsorterade mataffärer, och restauranger. I närheten finner vi även tidigare års pristagare för Årets Ekobonde där man direkt på plats kan köpa hem kött. Bondgården är även öppen för besök så hit kan man ta med hela familjen för att besöka korna på plats och se hur dom har det både inomhus och när dom går på grönbete. Bra busskommunikationer och härifrån är det pendlingsvänligt till Uppsala, Arlanda och Stockholm, busshållsplatsen ligger enbart ca 50 meter ner för vägen. Dessutom finns det möjlighet till avkoppling och rekreation med promenadavstånd till badplats och närhet till en golfbana för de som uppskattar den sporten. Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
Kungsgatan 93E, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
  • Idag kl 18:00
Kungsgatan 93E, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 93E, Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 93E

Lägenhet
Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
75,5 m²
2.5 rum
vån 2/7
4 261 kr/mån
31 722 kr/m²

Välkommen till Rosteriet och Kungsgatan 93E! Här finns nu möjligheten att upptäcka den ultimata flexibiliteten i denna fantastiska bostad med otaliga möjligheter. Denna bostad kan nyttjas som en exklusiv trea med två sovrum eller som idag nyttjas som en rymlig och luftig tvåa med extra utrymme för socialt umgänge. Din första steg in i hallen möts av eleganta klinkergolv och en praktisk skjutdörrsgarderob för smidig avhängning. Hallen övergår i en imponerande social yta där kök och vardagsrum förenas i en modern och öppen planlösning. De stora fönstren släpper in överflödigt naturligt ljus, och det välutrustade köket, med sin köksö, erbjuder generöst med arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Planlösningen är flexibel och möjliggör enkla förändringar, som att skapa ett mindre sovrum anslutet till ett praktiskt förråd/klädkammare om fem kvadratmeter – se alternativ planritning för inspiration. Åt andra hållet har vi en inre hall med smart förvaring i skjutdörrsgarderob och tillgång till ett elegant helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. En arbetsbänk ovanpå vitvarorna underlättar vardagliga sysslor som tvättvika. Lägenhetens sovrum imponerar med gott om plats och integrerade skjutdörrsgarderober, och genom sovrummet når du den soliga balkongen på hela nio kvadratmeter i sydvästläge – den perfekta platsen att njuta av dina stunder utomhus. I källaren finns förråd och det finns goda möjligheter att få hyra en garageplats relativt snabbt. Uppvärmda cykelförråd finns både i källaren och på bottenplan. Denna fina bostad är belägen i den eftertraktade Industristaden, en expansiv och attraktiv stadsdel med växande utbud av charmiga restauranger. Livsmedelsbutiker finns på bekvämt avstånd, och området erbjuder gott om gym och förskolor. Stadsparken, domkyrkan, centralstationen och Resecentrum med täta kommunikationer ligger inom bekvämt gångavstånd. Längs Fyrisån, bara 500 meter bort, väntar belysta promenadvägar för avkopplande stunder. Sportentusiaster kommer att uppskatta närheten till Sirius Fotbolls hemmaarena, Studenterna IP, där allsvensk fotboll, bandy och vinterhalvårets skridskoåkning kan avnjutas. Dessutom ligger de två universiteten inom enkelt gång- eller cykelavstånd. Fördelen att bo här är många, anmäl dig till visningen redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsgatan 16, Slavsta, Uppsala kommun
Mariedalsgatan 16, Slavsta, Uppsala kommun, bild 2
Mariedalsgatan 16, Slavsta, Uppsala kommun, bild 3

Mariedalsgatan 16

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/5
4 586 kr/mån
29 917 kr/m²

Nu ges er möjlighet att förvärva denna mycket välskötta bostad - med smidig hissåtkomst direkt från bottenvåningen och egna tvättmöjligheter i det stora nyrenoverade badrummet. Bostaden har ett fullständigt utrustat och modernt kök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med välplanerad yta för möbler, en generös walk-in-closet och en rymlig entré med plats för att hänga av er ytterkläder. Genomgående välskötta ytor med parkettgolv och smakfulla och moderna färgval på väggarna. Badrummet är stilfullt renoverat kaklat och har klinkergolv samt en avdelning med en helt ny tvättmaskin och torktumlare. Byggnaden uppfördes år 2006 och är i utmärkt skick och väldigt välskött. Här bor ni tryggt och trivsamt i en stabil förening med vackert underhållna innergårdar och en sund ekonomi. Den generösa balkongen är väl belägen med härligt soligt läge och erbjuder utrymme för exempelvis en loungegrupp och avlastningsbord. Till bostaden hör även ett rymligt förråd. Härliga Slavsta är en omtyckt och populär stadsdel med närhet till både naturen och city! Området ligger naturnära och fina grönområden intill. Här går det ta fina promenader i Årstaparken eller i Vedyxaskogen där det finns en fågelsjö, vandringsleder och ridstigar. Samtidigt har ni direkt närhet till city med busshållsplats precis intill och på ca 14 minuter nås centralstationen. Om man hellre vill cykla finns fina cykelvägar ner till stan som nås på några minuter. Närservice finns i Årsta centrum - med en välsorterad ICA-affär, vårdcentral, tandläkare mm. Annars finns Boländerna precis intill med alla tänkbara butiker och service. Bra pendlarläge med bil då man snabbt är ute på E4:ans påfart, och till bostaden är man garanterad en carportplats! Välkommna till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herkulesvägen 4, Fanna, Enköpings kommun
  • Tor 21 mar kl 18:15
Herkulesvägen 4, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Herkulesvägen 4, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Herkulesvägen 4

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 595 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/2
8 500 kr/mån
14 633 kr/m²

Välkommen till barnvänliga Herkulesvägen! Här bor du i ett populärt område för barnfamiljen eller för den som vill ha nära till mycket. Väldisponerad planlösning som erbjuder fyra rum med tre sovrum men med möjlighet till ett extrarum i anslutning till vardagsrummet. Det hemtrevliga köket med mycket förvaring och gott om plats för matbord där hela familjen får plats. I anslutning till köket har vi även tvättstugan. I bostaden finns även badrum på vardera plan. Det stora sociala vardagsrummet rymmer plats för både matbord och soffgrupp. Uteplatsen på baksidan, med eftermiddags- och kvällsol är under tak och leder er vidare till gräsytan som räcker för lite bus och lek för de minsta, perfekt för barn med spring i benen! På uppfarten finns plats för två bilar, varav ett i garaget. Förrådet/garaget nyttjas idag som just ett garage men som många nära grannar har gjort kan det även ställas om till en boendeyta om ca 20 kvm. Perfekt som ett tonårsrum. Detta är ett mysigt hus med plats för hela familjen och nära till flera förskolor och skolor! Flertalet lekplatser finns i närområdet. Här har ni gångavstånd till Enköpings Golfbana och dess populära restaurang samt nära till påfart E18. Här finner vi alltså ett boende för er som vill bo smart och familjevänligt! Här får ni charmen med villakänslan och egen trädgård, men i bostadsrättsform. Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsgatan 7A, Centrum, Uppsala kommun
  • Idag kl 19:00
Kungsgatan 7A, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 7A, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/5
4 405 kr/mån
32 761 kr/m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 7A! Här erbjuds ett mycket trevligt boende för er med högt ställda krav. Planlösningen är optimal med fina ytor för umgänge. Föreningens innergård är även den en trevlig och social plats för de boende och denna yta tillsammans med stadskärnan bakom knuten blir bostadens naturliga uteplats. Här är det bara att flytta in och trivas från första dagen! Lägenheten, belägen på den andra våningen når vi enkelt med hiss och den har allt du kan önska i ett modernt hem. Bostadshuset har byggnadsår 1950 och var då en brandstation, men gjordes år 2010 om till bostadsrätter. Det här är en välskött förening som bland annat bytt ut alla fönster till extra isolerade fönster, vilket både är ljudisolerande och energisänkande. Föreningen erbjuder även en relaxavdelning med bastu belägen i källarplan. Man har även installerat solpaneler som togs i bruk under föregående år. Bostaden bjuder in till en tilltalande hall med gott om plats för avhängning. Vidare in så finner vi ett rymligt och modernt kök, ett rymligt sovrum samt ett allrum med plats för soffgrupp och tv-möblemang. Allrummet är dessutom så pass bra planerat att här kan man om man vill, även slå upp ett andra sovrum(Se alternativ planlösning). Dessutom har vi ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. På Kungsgatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och du tar dig snabbt till centralstationen till fots. Man behöver inte gå långt för att ta sig till närmaste grönområde, de vackra promenadstråken längs Årummet finns precis runt hörnet! Ta chansen att förvärva en modern lägenhet om tre rum mitt i city! Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Hiss
Tuna 343B, Alunda, Uppsala kommun
Tuna 343B, Alunda, Uppsala kommun, bild 2
Tuna 343B, Alunda, Uppsala kommun, bild 3

Tuna 343B

Villa
Alunda, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4 900 000 kr
140 m²
6 rum

Välkommen till Tuna och till detta nybyggda område som växer fram i den befintliga bebyggelsen. Med ett tomtläge med direkt närhet till skog så erbjuds nu möjligheten att förvärva ett helt nybyggt A-Hus av modell Villa Talludden. Tillträde kan erbjudas per omgående. För den som önskar bygga på med en altan så är det inga konstigheter då huset är förberett med en grund för detta. Med 2 års garanti från A-hus så bor man tryggt och bekvämt här. Det färdigställda huset om 6 rum och kök på 1,5-plan är redo för inflyttning. Bostaden bjuder in oss till en entré i anslutning till det genomtänkta köket från Marbodal där man inte har lämnat något till slumpen. Enkelt lastar man smidigt in matkassarna rakt in i köket utan att behöva ta av sig skorna. Ljuset från det härligt stora vardagsrummet möter dig redan i entrén där vi även finner entréplanets badrum med takdusch som ger den där exklusiva spakänslan. Vardagsrummet är även inrett med en trevlig kamin som ger mysiga kvällar framför soffan. Praktiskt när du vill tvätta av barnen innan de kommer in i huset. Tvättstugan är väl utrustad med avlastningsbänk, ny tvättmaskin och torktumlare samt så har huset en frånluftvärmepump som ger hela våningsplanets komfortabla golvvärme. På detta plan har vi även ett stort sovrum med anslutande klädkammare. Huset är som gjort för härliga sommardagar, med helglasade dörrar till en framtida uteplats. Övre plan som utmärker sig med sina husunika fördelas som takfönster vilket ger allrummet ett härligt ljusinsläpp. Denna del kommer troligen bli en favoritplats för barnen att dra sig undan och ta det lugnt. Tre väl tillagna sovrum finner vi här dessutom finns här uppe såväl badrum med takdusch som klädkammare. Utanför så har vi en stor och rymlig trädgård där man kan sätta sin egna prägel samt så har vi ett stort garage med plats för både bil och extra förråd. I fantastiska Tuna bor ni ett samhälle med förskola och grundskola upp till årskurs 9 samtidigt som ni har naturen in på knuten. Förutom förskola och skola så finns det även en lanthandel med generösa öppetider på promadavstånd, fint promead och löparspår samt inom kort är den nya banan för frisbeegolf klar. För dig som pendlar så når du Gränby Centrum på 25 min med bil, till Alunda på 9 min. Det finns en busshållplats vid Spånga vägskäl som ligger ca 5 min från bostaden med bil. Här finns även en pendlarparkering där man kan ställa av bilen under dagens arbetspass. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag för att anmäla er till en privat visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Herrhagsvägen 403, Herrhagen, Uppsala kommun
Herrhagsvägen 403, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 2
Herrhagsvägen 403, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 3

Herrhagsvägen 403

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
4 440 kr/mån
30 673 kr/m²

Välkommen till ditt nästa boende i Herrhagen! Här finns nu möjligheten att förvärva en fantastiskt trevlig och välplanerad tvåa, som även har den mest eftertraktade uteplatsen i hela området. Denna lägenhet har en egen entré och är perfekt belägen i ett familjevänligt område med närhet till natur. Stig in i denna ljusa bostad och upplev dess rymliga och öppna ytor. Det ljusa köket har gott om plats för en matgrupp intill fönstren. Här kan du njuta av härliga måltider med naturligt ljus som strömmar in med utsikt mot innergård. Det generösa vardagsrummet är perfekt för att rymma både en stor soffgrupp och annat möblemang. Det bästa av allt är att du har direkt utgång till den underbara uteplatsen i ett soligt läge, där du kan koppla av och njuta av solnedgångar och frisk luft. Sovrummet är inrett för optimal komfort, och den rymliga klädkammaren/kontoret ger dig möjlighet att organisera och skapa din egna arbetsplats. Badrummet är stilrent och fräscht, med en praktisk tvättmaskin och ett fönster som släpper in naturligt ljus. Dessutom finns det för närvarande lediga parkeringsplatser för din bekvämlighet. Brf Ängsviolen är en välskött bostadsrättsförening där du kan känna dig hemma från första stunden. Föreningen har nyligen dragit in fiber i fastigheten, så du kan surfa snabbt och enkelt. Du kommer att älska den stora innergården som erbjuder lekplatser för barnen, gröna och frodiga ytor, samt möjligheter till odling och grönska. Dessutom har föreningen en fantastisk festlokal där du kan bjuda in vänner och familj för minnesvärda tillställningar. Till lägenheten hör också ett praktiskt förråd och en matkällare för extra förvaringsutrymme. Herrhagen är verkligen ett trivsamt och lugnt område att bo i. Här kan du vara nära naturen och njuta av strövområden, motionsspår och till och med svampplockning precis utanför din dörr. I närområdet finns det också ett brett utbud av skolor, förskolor, bibliotek och vårdcentraler, samt gott om bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar. Att ta sig till Uppsala centrum är enkelt med de goda bussförbindelserna som passerar precis utanför huset, eller så kan du ta en smidig cykeltur som tar endast 15 min. Varmt välkommen att anmäla er till visningen! Observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och ev. visningsperiod är över.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Råbyvägen 9A, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Råbyvägen 9A

Tomt
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
495 000 kr
1 221 m² tomt

Välkommen till en fantastisk möjlighet i Fjärdhundra! Här på Villavägen väntar en tomt om 1221 kvm på att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Detta är verkligen ett härligt område, präglat av lugn och naturskönhet som ger en fridfull tillvaro för hela familjen. Med denna tomt kommer du att ha möjligheten att skapa ditt alldeles egna drömboende, utformat precis efter dina önskemål och behov. Tanken att få gestalta varje hörn av ditt nya hem, från fasad till trädgård, blir verklighet här. Den generösa ytan ger dig utrymme att experimentera med olika arkitektoniska idéer och kreativa lösningar. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både stadens puls och naturens ro. Med Fjärdhundras natursköna omgivningar och närhet till vackra promenadstråk och grönområden, är detta den optimala platsen för den som värderar frisk luft och avkoppling. Samtidigt är det enkelt att ta sig till centrala delar av staden för arbete, shopping och nöjen. Tveka inte att ta kontakt för att lära dig mer om denna spännande möjlighet. Ge din dröm om det perfekta hemmet en chans att blomstra på denna unika tomt på Villavägen i Fjärdhundra. Här är chansen att skapa något helt unikt – ditt alldeles egna paradis att kalla hem. Fastigheten säljs via anbud med en prisidé om 495 000 kr. Visning av fastigheten sker efter förfrågan. Tomten besiktigas på egen hand enligt allemansrätten. Använd gärna www.minkarta.lantmateriet.se för egna kartstudier över området. Varmt välkommen att boka dig på visningen via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Hjulaxelvägen 90, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 90

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
4 648 kr/mån
26 812 kr/m²

Välkommen till Hjulaxelvägen 90 och denna fantastiska bostad i ett utomordentligt solläge! Här finner vi en trevlig och välplanerad bostad om 3 rok med balkong och härliga gemensamhetsytor i området samt med fin natur alldeles inpå knuten! Bostaden som är ljus via sina stora fönsterpartier och sitt gavelläge erbjuder bl.a. en välkomnande hall, stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett modernt kök med goda arbetsytor där hela familjen får plats samt gott om förvaring. Vidare har vi två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. Den insynsskyddade balkongen når du från det öppna vardagsrummet som sitter ihop med bostadens kök. I Södra Gunsta växer ett nytt bostadsområde fram. Här bor du naturnära med bra kommunikationer till Uppsala och E4:an. Naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten finns flera sjöar som möjliggör för både bad och fiske. Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Ca två kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng. Ca. åtta kilometer bort finns bland annat det populära och härliga friluftsområdet Fjällnora, här kan man åka skridskor på vintern och bada på sommaren. Anmäl ditt intresse för att inte gå miste om något i denna försäljning. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

  • Plus
  • Balkong
Ölandsresan 3B, Sävja, Uppsala kommun

Ölandsresan 3B

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/5
5 812 kr/mån
28 191 kr/m²

Välkommen till Ölandsresan 3B och bostadsföreningen Linnéas Utsikt. Här finns nu en möjlighet att bli ägare till en av de mest eftertraktade bostäderna i området! Fastigheten har hyllats som ett mästerverk i Uppsala, och det är inte svårt att förstå varför när man ser detta landmärke som omges av frodig grönska i det charmiga området Sävja. Med lekplatser, vackra skogsområden och all service som behövs inom räckhåll är detta en plats att trivas på. Stig in i ditt nya familjeboende, varmt välkomnad av ett omsorgsfullt utformat hem som bjuder in till gemytliga stunder tillsammans. Denna fräscha 4:a är belägen i en modern fastighet från 2018, vilket innebär att du får ett nyckelfärdigt hem, redo att bli din dröm bostad. Den optimala planlösningen erbjuder generösa sällskapsytor där du kan ge ditt eget unika avtryck. Vi stiger in i den rymliga hallen med smarta förvaringslösningar, som enkelt gömmer undan era tillhörigheter. Längre in i bostaden möts du av tre stora sovrum, alla utrustade med platsbyggda garderober bakom eleganta skjutdörrar som sömlöst smälter in i rummen. Här får ni tillgång till generösa ytor som låter er inreda efter era personliga preferenser, utan att behöva kompromissa med utrymme. I anslutning till det stora och rymliga vardagsrummet som även har sin utgång till balkongen så öppnar sig det moderna Vedumköket, som erbjuder gott om yta för matplats och möblering. Här blir ditt hem till en social samlingspunkt, men om du vill ta det ett steg längre kan du även njuta av de härliga sommarkvällarna på den stora balkongen, med fri utsikt och plats för trevliga stunder tillsammans med nära och kära. Det ljusa och rymliga badrummet är en oas av elegans, helt helkaklat med vita väggar och kontrasterande mörkt klinkergolv. Här finner du en rad bekvämligheter, inklusive tvätt/torktumlare, en dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en komfortabel och funktionell miljö. Men fördelarna slutar inte där! Till bostaden hör ett eget förråd, så du behöver aldrig kompromissa med utrymmet. Här har du möjligheten att leva ett liv där lyx möter bekvämlighet. Föreningslivet på Ölandsresan 3B är fyllt av bekvämligheter och sociala möjligheter. Den stora och inbjudande takterrassen, gemensamma samlingslokaler och det välutrustade gymmet erbjuder en extra dimension till ditt boende. Innergården är vackert utformad och bildar en harmonisk enhet med fastighetens arkitektur. Föreningen erbjuder dessutom smidiga parkeringsmöjligheter både i garage och på uteplatser. Ditt nya hem ligger med naturen och service precis utanför dörren, samtidigt som du har utmärkta kommunikationsmöjligheter med bil och buss som stannar precis utanför. Här bor du med närhet till skolor, idrottsplatser och härliga skogsområden, vilket ger något för alla i alla åldrar. Vill du utforska den vackra naturen närmare finns möjlighet till långa promenader och svampplockning i det närliggande Lunsen. Med bra kommunikationer tar du dig enkelt in till centrala Uppsala på bara 10-15 minuter med stadsbussen, och för den cykelintresserade finns fina cykelvägar till centrum och andra destinationer. I närområdet finns även närservice, vårdcentral och en välsorterad ICA-butik. För de som studerar vid SLU och Ultuna erbjuds även fina cykelstråk för smidiga förflyttningar. Din dröm om det perfekta familjehemmet blir nu verklighet. Välkommen till ett boende där omsorgsfull design möter funktion och trivsel. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lidnersgatan 35, Nyby, Uppsala kommun

Lidnersgatan 35

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 350 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 362 kr/mån
31 757 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a på Lidnersgatan där samtliga rum har genomgått löpande renoveringar senaste åren! Vi kliver in i en rymlig hall som ger en bra förvaring med sina garderober samt så har vi även en klädkammare i anslutning till kapprummet där hela familjen får plats med både vinterjackor och andra skrymmande plagg. Stort och rymligt helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Ett nyligen renoverat kök där bl.a. luckor, spishäll och ugn bytts ut. Köket och dess bänkskiva ger ordentliga arbetsytor samt så får vi gott om plats för ett riktigt matbord. Från köket tar du dig ut på den stora inglasade balkongen som ligger i ett östligt läge. Toppen för den som vill kunna gå och äta frukosten på balkongen, eller varför inte sitta vaken någon natt och se solen stiga upp över området. Två rymliga sovrum och ett ljust allrum med fönster från två väderstreck. Även allrummet, precis som badrummet har nedsänkt tak med inbyggda spotlights. Hela lägenheten har ett enhetligt golv i valnöt. Stabil förening där hushållsel och bostadsrättstillägg ingår i avgiften! Gårdarna är uppvuxna och lummiga med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Nyby är ett väldigt trevlig område och här väljer väldigt många av de boende att hålla sig kvar. Flertalet skolor och förskolor finns i området och dess omnejd. Här bor man i ett utmärkt pendlarläge både vad gäller bil, tåg och såklart även för cyklister. Utfarten till E4:an ligger bara några minuter bort samt så finns det goda bussförbindelser och cykelvägar, vart man än ska. Bussresan på femton minuter tar dig ned till centralstationen och för den hurtige går det lika snabbt ned med cykeln på stan. Ett stenkast bort från bostaden finner vi bland annat Willys med flera butiker och resturang, IFU Arerna samt Gränby köpstad. En kort cykeltur senare så finner vi oss i Gränby Centrum, Uppsalas största köpcentrum med mängder av butiker, resturanger, gym och även en biograf. Vill man inte till ett stort köpcentrum för att handla eller uträtta enklare ärenden så har vi Heidenstamstorg, med butik, bank, gym, bibliotek mm. i närområdet. Gamla Uppsala ligger i närheten och det finns goda förutsättningar för rekreation och motion. Observera att denna bostad säljs för ett fast pris om 2.350.000kr. Tillträde efter ök.

  • Hiss

Visar alla 15