Mäklare Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

3 450 000 kr

94 m²

4 rum

6 251 kr/mån

36 702 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gavelfyra med balkong i västerläge och fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en L-formad planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger det bästa av två världar. Dels får man den öppna planlösningen så att man enkelt kan vara social med sina gäster samtidigt som man slipper direkt insyn i köket från vardagsrumsdelen vilket kan vara trevlig om det har blivit lite rörigt när man lagat middagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte! Bland bilderna förekommer även bilder från visningslägenheten, som har en annan planlösning. Inflyttningsklar i juni 2023.

 • Nyproduktion
 • September 2023
 • Balkong
 • Hiss
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 750 000 kr

79,5 m²

3 rum

5 565 kr/mån

34 591 kr/m²

Gemytlig genomgångstrea där två sovrum i bra storlek balanserar upp de sociala ytorna med generöst vardagsrum och välutrustat kök i öppen planlösning. De sociala ytorna förlängs ut på den härliga balkongen som ligger i ett västerläge. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte! Bland bilderna förekommer även bilder från visningslägenheten, som har en annan planlösning. Inflyttningsklar i juni 2023.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Marknadsgatan 44, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 44

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 200 000 kr

55 m²

2.5 rum

4 043 kr/mån

40 000 kr/m²

Jobbar du hemma några dagar i veckan, har du mycket kläder eller behövs ett litet gästrum? Om något av detta stämmer så är detta lägenheten för dig. Denna fina 2,5:a erbjuder en mycket bra planlösning där du får en större flexibilitet än i en vanlig tvåa. Kök och vardagsrummen ligger i en social öppen planlösning som förlängs ut på den mycket trevliga balkongen som ligger i ett västerläge. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. Badrummet är utrustat med en kombimaskin (tvätt/tork). Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte! Bland bilderna förekommer även bilder från visningslägenheten, som har en annan planlösning. Inflyttningsklar i juni 2023.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Marknadsgatan 30A, null, Uppsala kommun

Marknadsgatan 30A

Lägenhet
Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 150 000 kr

54,5 m²

3 rum

4 006 kr/mån

39 450 kr/m²

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

1 500 000 kr

29,5 m²

1 rum

2 272 kr/mån

50 847 kr/m²

Välplanerad och mycket trivsam 1:a om 29,5 kvm med sovalkov som kan avgränsas med draperi eller liknande om du inte hinner bädda innan kompisarna kommer. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösningen där den mycket trevliga balkongen fungerar som en förlängning av denna yta under den varmare delen av året. Balkongen ligger i ett västerläge vilket innebär kvällssol. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. Badrummet är utrustat med en kombimaskin (tvätt/tork). Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte! Bland bilderna förekommer även bilder från visningslägenheten, som har en annan planlösning. Inflyttningsklar i juni 2023.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Rosendals Port, Rosendal, Uppsala kommun
 • 5 lediga bostäder

Rosendals Port

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

fr. 2 195 000 kr

34-91,5 m²

1-4 rum

2 407 kr/mån

Inflyttningsklara hem inför sommaren! Du hittar Rosendals Port på ett riktigt bra läge i trevliga Rosendal. Här får du nära till både vardagsservice och gröna strövområden och skogspromenader. Alla hem har en mysig balkong eller uteplats där du kan ta tillvara på fina dagar. För dig som letar efter ett bekymmersfritt boende är det här kvarteret ditt naturliga val.

 • Nybyggnadsprojekt
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

2 495 000 kr

45,5 m²

2 rum

2 934 kr/mån

54 835 kr/m²

Välkommen in till en social gaveltvåa högt upp i huset med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av kvällssolen på en härlig balkong i västerläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Du kan fortfarande sätta din personliga prägel på lägenheten genom att göra egna inredningsval. Obs. Bilderna är inspirationsbilder från en annan lägenhet i föreningen. Besök gärna vårt visningshem - se aktuell visningstid på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists Gata 12B, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists Gata 12B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

3 595 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 317 kr/mån

47 616 kr/m²

I september kan du flytta in i denna ljusa och sociala genomgångstrea, med balkong i härligt söderläge mot gården. De stora öppna sociala ytorna och den trevliga köksön är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. OBS. Bilderna är inspirationsbilder från en annan lägenhet i föreningen. Besök gärna vårt visningshem - se aktuell visningstid på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • September 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists Gata 14, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists Gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

2 195 000 kr

34 m²

1 rum

2 407 kr/mån

64 559 kr/m²

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällssolen på en balkong i västerläge. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i sovalkoven. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och skor och en kombimaskin spar på golvytan i badrummet. *OBS att bilderna är inspirationsbilder från kvarterets visningshem. Besök gärna vårt visningshem - se aktuell visningstid på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists Gata 14, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists Gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

3 345 000 kr

81 m²

3 rum

4 571 kr/mån

41 296 kr/m²

Flytta in innan sommaren i en rymlig genomgångstrea med balkong och stora sociala ytor, rymlig matplats och köksö, perfekt för umgänge med vänner. Du har gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderob. *Obs, notera att de interiöra bilderna är inspirationsbilder från annan lägenhet i kvarteret. Besök gärna vårt visningshem - se aktuell visningstid på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists Gata 12A, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists Gata 12A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB

3 795 000 kr

91,5 m²

4 rum

5 056 kr/mån

41 475 kr/m²

Hitta hem till en rymlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning och köksö, perfekt för middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Här kan du njuta av sköna dagar på en balkong mot gården. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av badrum, gäst-wc och bra förvaring. Obs att bilderna är inspirationsbilder från en annan lägenhet i Rosendals Port. Besök gärna vårt visningshem - se aktuell visningstid på vår hemsida.

 • Nyproduktion
 • November 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists gata 12 B, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists gata 12 B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

3 395 000 kr

78 m²

3 rum

4 477 kr/mån

43 526 kr/m²

Hitta hem till en ljus och social genomgångstrea med balkong i härligt söderläge mot gården. De stora öppna sociala ytorna och den trevliga köksön är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och badkar finns som tillval. Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Det gemensamma köket och vardagsrummet får ljus från fönster i två väderstreck och passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen rymmer många gäster och på den trevliga köksön passar det lika bra att duka upp smårätter som att ta dagens första kopp kaffe före jobbet. Vardagsrummet har gott om plats för både soffa och fåtöljer. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Hemmets balkong har perfekt söderläge mot den gröna gården. Här kan du inreda med en skön vilstol eller en matplats samt krukor och spendera lediga sommardagar. Innanför vardagsrummet ligger det mindre av de två sovrummen. Det har ett lugnt läge mot gården och gott om plats att inreda med en arbetsplats. Dina kläder och skor förvarar du i en skjutdörrsgarderob. I andra änden av hemmet, innanför köket, hittar du hemmets större sovrum som har förvaring i tre garderober. Rummet ligger mot norr vilket passar dig som föredrar ett lite mörkare sovrum. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 • Nyproduktion
 • September 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

1 995 000 kr

34 m²

1 rum

2 446 kr/mån

58 676 kr/m²

Välkommen in till en välplanerad etta där du kan njuta av kvällsljuset på en balkong i västerläge. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner och din säng får en avskild plats i sovalkoven. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och skor och en kombimaskin spar på golvytan i badrummet. Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Det öppna gemensamma köket och vardagsrummet har stora fönster mot väster och är som gjort för umgänge. Under sommaren kan du flytta ut måltiderna och njuta av kvällshimlen på den trevliga balkongen. Din säng får en avskild plats i en sovalkov. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Balkong
 • Hiss
Gerd Enequists gata 14, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists gata 14

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

3 845 000 kr

97,5 m²

4 rum

5 375 kr/mån

39 436 kr/m²

Hitta hem till en rymlig och ljus genomgångsfyra på entrévåningen med öppen social planlösning perfekt för middagar med vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på två uteplatser med både österläge in mot den gröna gården och västerläge för fint kvällsljus. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Vardagen underlättas av dubbla badrum och bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett par steg in i den inre hallen hittar du ytterligare förvaring i en klädkammare. Vidare in i passagen ligger de två helkaklade badrummen med dusch. I det större har du möjlighet att ersätta duschen med badkar som tillval om det passar dig bättre. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har ett lugn läge mot gården. Båda har förvaring för kläder och skor i varsin rymlig skjutdörrsgarderob. Det större sovrummet har utgång till hemmets ena uteplats med österläge mot den gröna gården. Se fram emot att börja fina dagar med en kopp kaffe före jobbet eller en lång frukost under semestern här. Hemmets gemensamma kök och vardagsrum är rymligt och får ett fint kvällsljus från flera fönster i västerläge. Den öppna planlösningen med stor matplats och möjlighet att inreda med både soffa och fåtöljer är perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina middagar till den mysiga uteplatsen med kvällsljus. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Den släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Innanför de sociala ytorna ligger hemmets tredje sovrum med förvaring i två garderober. Vill du ha en ännu öppnare känsla går det bra att välja till ytterligare ett glasparti här. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
 • Hiss
Gerd Enequists gata 12 B, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists gata 12 B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

2 345 000 kr

50 m²

2 rum

3 184 kr/mån

46 900 kr/m²

Välkommen in på entrévåningen till en social tvåa med extra takhöjd. Här kan du njuta av solen på en mysig uteplats i söderläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och plats för ett hemmakontor. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Den öppna sociala planlösningen har extra takhöjd och passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får ljus från fönster i härligt söderläge och går att inreda med en rymlig matplats samt både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytorna av den trevliga uteplatsen i perfekt söderläge mot den gröna gården. Inred med en sittgrupp och krukor och njut av sköna dagar här framöver. Det öppna rummet ger dig gott om förvaring för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården och här har du plats att inreda ett hemmakontor. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 • Nyproduktion
 • September 2023
 • Uteplats
 • Hiss
Välkommen till Rosendals Port!, Rosendal, Uppsala kommun

Välkommen till Rosendals Port!

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

fr. 1 995 000 kr

34-97,5 m²

1-4 rum

2 446 kr/mån

Du som letar efter ett bekymmersfritt boende där det är enkelt att leva hållbart är Rosendals Port ett naturligt val. Kvarteret har ett bra läge i norra Rosendal, i en ny spännande stadsdel där du har lika nära till naturen och träningen som till Uppsalas utbud av nöje och shopping. I Rosendal finns redan idag det mesta du behöver för en smidig och trevlig vardag, som matbutik, service, gym, caféer och restauranger. När stadsdelen är uppvuxen och klar inom bara några år är även skolor och förskolor på plats. Rosendals Port har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelverkstad, elladdstolpar för bilar, biologisk mångfald på gården och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här är du med och bidrar till en grönare framtid. Kvarteret har en spännande karaktär där huskropparna har olika gestaltning och material. Det ger en personlig känsla för dig som bor här. Innanför husen hittar du en lummig gård med ett inglasat uterum där du och dina grannar kan äta middag, och under pergolan och på trädäcket kan du njuta av både sol och skugga under sköna dagar. Självklart finns plats för lek i sandlådan. Oavsett om du väljer en välplanerad etta, en social två, härlig trea eller en rymlig familjefyra så har bostäderna bra förvaring, en eller två balkonger eller uteplats i markplan. Längst upp i huset har några bostäder stora terrasser med sol många timmar om dagen.

 • Nybyggnadsprojekt
Parkhusen Kv2, Gränbystaden, Uppsala kommun

Parkhusen Kv2

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

fr. 1 500 000 kr

29,5-94 m²

1-4 rum

2 272 kr/mån

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster. I Gränbystaden är det enkelt och bekvämt att leva. På ena sidan har du gallerian med butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser. På andra sidan lockar Gränbyparken med hagar, aktiviteter och soliga mötesplatser. Här behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. "Jag lagar middag ikväll. Eller nej förresten, kan du? Äsch, vi beställer hem en sushi istället… Vi kan väl duka på balkongen. Eller ha picknick på gården? Kanske möta upp några vänner i parken… Vad sägs om en bio efteråt? Alternativt en kaffe i gallerian? Eller orkar vi till och med ta en sväng förbi gymmet." I Parkhusen, en del av Gränbystaden, behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 17