Mäklare Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
2 145 000 kr
47 m²
2 rum
vån 0/8
3 004 kr/mån
45 638 kr/m²

Flytta in när du vill! Härlig gaveltvåa på entrévåningen med fönster i två väderstreck och 3,23 meter i takhöjd. Här kan du njuta av kvällsljuset på en mysig uteplats i västerläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och hemmet har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och garderober.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
  • Hiss
Rosendals Port, Rosendal, Uppsala kommun
  • 5 lediga bostäder

Rosendals Port

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
fr. 2 145 000 kr
46-76 m²
2-3 rum
2 934 kr/mån

Inflyttningsklara hem! Du hittar Rosendals Port på ett riktigt bra läge i trevliga Rosendal. Här får du nära till både vardagsservice och gröna strövområden och skogspromenader. Alla hem har en mysig balkong eller uteplats där du kan ta tillvara på fina dagar. För dig som letar efter ett bekymmersfritt boende är det här kvarteret ditt naturliga val.

  • Nybyggnadsprojekt
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
2 245 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 3/8
3 075 kr/mån
46 289 kr/m²

Inflyttningsklar tvåa med ett stort öppet rum som kök/vardagsrum. Njut av förmiddagssolen på en härlig balkong i österläge. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. Obs, bilderna är inspirationsbilder från en annan liknande lägenhet högre upp i huset.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
2 245 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/8
3 075 kr/mån
46 289 kr/m²

När vill du flytta in? Härligt ljus gaveltvåa med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av förmiddagssolen på en mysig extra lång balkong i österläge. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har fönster i söderläge och hemmet har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och garderober. Obs, bilderna är inspirationsbilder från en liknande lägenhet i kvarteret.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Gerd Enequists Gata 12B, Rosendal, Uppsala kommun

Gerd Enequists Gata 12B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
3 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 317 kr/mån
46 291 kr/m²

Inflyttningsklar ljus genomgångstrea med två balkonger, en mot norr och en mot innergården i söder. Trevlig utblick över innergården och mellan husen genom området. De stora öppna sociala ytorna och den trevliga köksön är utmärkta för trevliga middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober. *Obs, notera att de interiöra bilderna är tagna i en liknande lägenhet högre upp i huset.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Grindstugegatan 5, Rosendal, Uppsala kommun

Grindstugegatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Skanska Sverige AB
2 445 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 5/8
2 934 kr/mån
53 736 kr/m²

Välkommen in till en inflyttningsklar social tvåa där du kan njuta av kvällsljuset på en härlig balkong i västerläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Marknadsgatan 40, null, Uppsala kommun

Marknadsgatan 40

Lägenhet
Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 100 000 kr
55 m²
2.5 rum
vån 2/7
4 043 kr/mån
38 182 kr/m²

2,5:a med hemmakontor samt balkong i västerläge mot parken! Jobbar du hemma några dagar i veckan, har du mycket kläder eller behövs ett litet gästrum? Om något av detta stämmer så är detta lägenheten för dig. Denna fina 2,5:a erbjuder en mycket bra planlösning där du får en större flexibilitet än i en vanlig tvåa. Kök och vardagsrummen ligger i en social öppen planlösning som förlängs ut på den mycket trevliga balkongen som ligger i ett västerläge. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. Badrummet är utrustat med en kombimaskin (tvätt/tork). Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte! Bland bilderna förekommer även bilder från visningslägenheten, som har en annan planlösning. Inflyttningsklar!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
3 450 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/8
6 251 kr/mån
36 702 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gavelfyra med balkong i västerläge och fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en L-formad planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger det bästa av två världar. Dels får man den öppna planlösningen så att man enkelt kan vara social med sina gäster samtidigt som man slipper direkt insyn i köket från vardagsrumsdelen vilket kan vara trevlig om det har blivit lite rörigt när man lagat middagen. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte. Inflyttningsklar!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 850 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 565 kr/mån
35 849 kr/m²

Gemytlig genomgångstrea där två sovrum i bra storlek balanserar upp de sociala ytorna med generöst vardagsrum och välutrustat kök med en mobil köksö. De sociala ytorna förlängs ut på den härliga balkongen som ligger i ett västerläge. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte. Inflyttningsklar!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsgatan 48, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 48

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
1 550 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/8
2 272 kr/mån
52 542 kr/m²

Mycket trivsam 1:a med balkong i västerläge! Lägenheten är välplanerad, på 29,5 kvm med sovalkov som kan avgränsas med draperi eller liknande om du inte hinner bädda innan kompisarna kommer. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösningen där den mycket trevliga balkongen fungerar som en förlängning av denna yta under den varmare delen av året. Balkongen ligger i ett västerläge vilket innebär kvällssol. Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. Badrummet är utrustat med en kombimaskin (tvätt/tork). Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte. Inflyttningsklar!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsgatan 30A, Gränbystaden, Uppsala kommun

Marknadsgatan 30A

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
2 150 000 kr
54,5 m²
3 rum
vån 1/5
4 006 kr/mån
39 450 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta trea där ytorna disponeras på ett optimalt sätt. Kök och vardagsrum samsas i en öppen och inbjudande planlösning som förlängs ut på den trevliga balkongen som ligger i ett mycket bra söderläge. Trots att denna trea bara är på 54,5 kvm rymmer den 2 sovrum och är perfekt för tex två kompisar som vill bo tillsammans! Bostadens inredningskoncept håller hög standard och flörtar med nutida trender. Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror från Siemens, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet. I badrummet så möts klinker i mörkgrå granitkeramik och vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför kombimaskinen finns det plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. Ljust askparkettgolv och vitmålade väggar utgör basen i övriga rum i bostaden. Här bor du i staden, men ändå på landet. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. Redan idag sjuder parken av liv och rörelse. Kommunen kommer utveckla parken vidare för att skapa ännu fler mötesplatser med rum för aktiviteter När du är färdig med dagens aktiviteter i parken så är det bara att promenera in på gallerian som ligger på motsatt sida parken. Vad du än behöver bocka av på köplistan så finns det med största sannolikhet i någon av de över 100 butiker som erbjuds. Om du är hungrig så kan du välja och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen. Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte. Inflyttningsklar!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Parkhusen Kv2, Gränbystaden, Uppsala kommun

Parkhusen Kv2

Lägenhet
Gränbystaden, Uppsala kommun
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
fr. 1 550 000 kr
30-94 m²
1-4 rum
2 272 kr/mån

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster. I Gränbystaden är det enkelt och bekvämt att leva. På ena sidan har du gallerian med butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser. På andra sidan lockar Gränbyparken med hagar, aktiviteter och soliga mötesplatser. Här behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter. Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om. Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner. "Jag lagar middag ikväll. Eller nej förresten, kan du? Äsch, vi beställer hem en sushi istället… Vi kan väl duka på balkongen. Eller ha picknick på gården? Kanske möta upp några vänner i parken… Vad sägs om en bio efteråt? Alternativt en kaffe i gallerian? Eller orkar vi till och med ta en sväng förbi gymmet." I Parkhusen, en del av Gränbystaden, behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12