Nybyggnadsprojekt
Gränbystaden - Parkhusen Kv2

Gränbystaden, Uppsala, Uppsala kommun

Parkhusen växer fram i Gränbystaden, Uppsala – i gränslandet mellan stadspuls och lantliv och bjuder på en kul krock av kontraster.

I Gränbystaden är det enkelt och bekvämt att leva. På ena sidan har du gallerian med butiker, caféer, restauranger, service och upplevelser. På andra sidan lockar Gränbyparken med hagar, aktiviteter och soliga mötesplatser. Här behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

Strax utanför din port breder Gränbyparken ut sig med gröna, sköna rum för allt och alla du tycker om.
Gränbyparken är en av Uppsalas största stadsdelsparker och bjuder på 4,6 hektar grönska, lantliv och fartfyllda aktiviteter. Här samsas betande djur med lekande barn, sportiga grannar och picknickande vänner.

"Jag lagar middag ikväll. Eller nej förresten, kan du? Äsch, vi beställer hem en sushi istället… Vi kan väl duka på balkongen. Eller ha picknick på gården? Kanske möta upp några vänner i parken… Vad sägs om en bio efteråt? Alternativt en kaffe i gallerian? Eller orkar vi till och med ta en sväng förbi gymmet."

I Parkhusen, en del av Gränbystaden, behöver du inte bestämma dig för det ena eller det andra. Gör både och. Eller inget alls. Välj det bekväma. Eller följ en impuls, så kanske du upptäcker något nytt hos dig själv och ditt kvarter.

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sara Ekeljung

Telefon: 070-2004995
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Telefon: 018-17 25 80
E-post: [email protected]