Hägglundsgatan 8c

Norrböle , Skellefteå Karta & restider

395 000 kr
LägenhetLägenhet

Välplanerad lägenhet på 24 kvm i en bra förening. Låg månadsavgift med en hyra 1864 kr + el på ca 100 kr/mån. Den perfekta flytta hemifrån lägenheten, studentbostaden eller övernattningslägenheten.

Det planeras att byggas balkonger med inglasning till sommaren och hösten. De lägenheter som inte har balkong kommer att få en.

Norrböle är en av de äldsta stadsområden i Skellefteå och präglas av byggnader från 1920-1960talet med bevarad tidstypisk arkitektur. Stadsdelen är vidsträckt och dess delområden är Norrhammar, Klockarberget, Eriksberg, Norrbacka, Norrvalla samt Alhem.

Norrböle är ett attraktivt område som erbjuder gångavstånd till såväl stadspuls, grönområden som sport- och idrottsanläggningar. I området finns även pizzerior, frisörer, skomakare och närhet till bensinmack, livsmedelsaffär, vårdcentral och Skellefteå Lasarett.

För barn och ungdomar finns Norrhammarskolan som omfattar förskoleklass upp till årskurs 9. För de yngre barnen finns fyra förskolor inom området - Hagens förskola, förskolan Erikslid, förskolan Klockaren samt nya Norrbacka förskola.

För de idrottsintresserade finns flertalet anläggningar inom Norrböle. Norrvalla IP är en huvudarena för fotboll, friidrott och här finns även en isbana. Eddahallen är ett badhus med relax, gym och sporthallar. Norrböle angränsar till Vitberget och dess friluftsområde där det finns motionsspår och vandringsstigar i mysig skogsterräng, friluftsbad, camping, äventyrsanläggning, skidbacke, tennishall, padelhall samt populära Skellefteå Kraft arena som är en ishockey- och evenemangsarena.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
24 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 864 kr/mån
Pris/m²
16 458 kr/m²
Driftkostnad
1 200 kr/år
Byggår
1960
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hägglundsgatan 8c och skaffa lånelöfte nu.

Pris
395 000 kr
Avgift/månad
1 864 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 004
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 18 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips