Mäklare Marcus Karlsson

Marcus Karlsson

Om mig

Hej! Jag heter Marcus och är uppvuxen i Bergsbyn. Idag förmedlar jag villor, fritidshus och bostadsrätter över hela Skellefteå kommun. När det kommer till mäklaryrket och varje enskild affär är engagemang, noggrannhet och kompetens viktiga delar som driver mig i mina affärer framåt. Jag strävar alltid efter att överträffa både säljares och köpares förväntningar, detta gör jag genom att vara lyhörd och anpassar varje enskild affär efter kundernas önskemål och behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skiftesgatan 81C, Anderstorp, Skellefteå kommun

Skiftesgatan 81C

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 200 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
4 138 kr/mån
19 672 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem! Denna totalrenoverade tvåa erbjuder en unik kombination av stil, komfort och funktionalitet. Med en yta på 61 kvadratmeter har du gott om utrymme att trivas på. Köket är hjärtat av hemmet och här har du ett modernt IKEA-kök från 2019 som inte lämnar något att önska. Med högkvalitativa apparater och smart förvaring är det en dröm för matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning som ansluter till vardagsrummet. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär där du enkelt kan umgås med familj och vänner. Rymlig klädkammare: Sovrummet är utrustat med en stor klädkammare som ger dig gott om plats för dina kläder och skor. Ordning och reda blir enkelt och smidigt. Elegant badrum: Badrummet är stilrent renoverat 2020 med kakel och klinker, och har dessutom golvvärme för extra komfort. Här kan du koppla av och varva ned efter en lång dag. Balkong i västerläge: Slappna av på din privata balkong i västerläge och njut av solnedgångar. Det är den perfekta platsen för att avnjuta din morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink. Denna bostad är perfekt för dig som söker en lyxig och bekväm livsstil i en modern och totalrenoverad miljö. Här kan du bo i en trivsam atmosfär med närhet till allt du behöver. Välkomna på visning!

 • Balkong
Kågevägen 36A, Norrbacka, Skellefteå kommun
Kågevägen 36A, Norrbacka, Skellefteå kommun, bild 2
Kågevägen 36A, Norrbacka, Skellefteå kommun, bild 3

Kågevägen 36A

Lägenhet
Norrbacka, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 500 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 008 kr/mån
25 862 kr/m²

Här kommer chansen för dig som önskar att själv äga och bo på en attraktiv adress och i en mycket omtyckt förening. Man får överta säljarens parkering med laddstolpe om man vill. En mycket smart planerad tvåa med renoverat -09 kök och badrum -17 samt inglasad balkong i söderläge. Gavelläge med fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Badrummet har byggts om och man har flyttat duschplatsen från fönstret och skapat bra yta för tvättmaskin samt förvaring. Köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning, skapande en modern och social atmosfär. Här blir matlagningen en njutning och umgänget med vänner och familj blir enkelt och avslappnat. Här bor man centralt såväl som naturnära och inom gångavstånd finns allt man kan tänkas behöva för att skapa bekvämlighet i vardagen. Allt från sporthallar, naturstigar, elljusspår, Skellefteå Kraft arena, badhus, restauranger, bensinmack, skolor och livsmedelsbutiker. Solbackens handelsområde nås inom 15 minuter med cykel. Skellefteå centrum ligger ca 1,4km från bostaden. Närhet till busshållplatser för både resor inom och utom länet. Brf Björksoppen är en stabil och engagerad förening som tillhör en utav Skellefteås mest populära bostadsrättsföreningar. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Skiftesgatan 88F, Anderstorp, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skiftesgatan 88F

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/2
3 393 kr/mån
17 045 kr/m²

Fin 2:a på Anderstorp med egen uteplats i österläge. Bra planerad planlösning som fördelar kvadratmetrarna på ett smart sätt. Anderstorp innefattar idag Skellefteås största bostadsområde och ligger på södra sidan av älven, öster om E4:an. På Anderstorp bor du med direkt närhet till såväl skolor som ett antal förskolor och fritidshem. Skolorna som erbjuds är Tuböleskolan med årskurs F-5, Sörböleskolan med årskurs 6-9 samt Anderstorpsskolan (gymnasieskola). Förskolorna finns fördelat runt området, kolla därför vilket förskola som ligger närmast just det område du är intresserad av. På Anderstorp finns direkt närhet till skog och natur. På Östra och Södra Anderstorp finns skog med elljusspår och i övrig har du trivsamma promenadstråk runt området. Bra bussförbindelser in till centrum som går med jämna mellanrum och busshållplatser finns på samtliga områden På västra sidan av Anderstorp finns ett handelsområde med bland annat Coop Forum, Coop Bygg, Apotek samt möbelbutiker. Du finner vårdcentralen på områdets norra sida. Beroende på vilket område du väljer att slå dig ner på finns ett flertal olika föreningar. Många av dessa har egna hemsidor där man kan läsa närmare om den specifika föreningen. På Anderstorp har man under åren byggt upp ett starkt föreningsliv där bland annat fotbollslaget IFK-Anderstorp är väletablerat. Idrottsanläggningar finns och är väl nyttjade av inte minst områdets skolor. Tuböle är idag ett stadsdelsområde mellan Anderstorp och älven. Det ligger söder om älven, norr om Anderstorpsleden och väster om Södra Hedensbyn. Området består av parhus, radhus, villor och hyreshus.

 • Plus
 • Uteplats
Björkvägen 9, Norsjö, Norsjö kommun

Björkvägen 9

Villa
Norsjö, Norsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 000 000 kr
115 + 70 m²
5 rum
1 260 m² tomt

Nu har du chansen att äga detta vackra hus med en centralt läge i Norsjö. Här finns allt du kan önska dig för bekvämt och modernt boende. Här är några av de fantastiska fördelarna med detta hem: Nyrenoverat tak och fönster: Du behöver inte oroa dig för dyra reparationer på länge. Det nya taket och de moderna fönstren gör ditt hem både energieffektivt och underhållsfritt. Badrum och kök: Båda badrummet och köket har renoverats med stil och smak. Här kan du njuta av lyxiga duschar och kulinariska äventyr i det moderna köket. Det är klart för dig att flytta in och trivas! Värme och mysighet: Njut av kvällarna framför den mysiga öppna spisen i vardagsrummet. Här finns också en effektiv luft/vatten värmepump som ger en jämn och behaglig inomhusmiljö året runt. Ljust och luftigt: Hela huset är prytt med ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande känsla. Här är det enkelt att dekorera efter din egen smak och stil. Varmgarage: Aldrig mer behöver du skrapa is från bilrutan på kalla vintermorgnar. Här finns ett varmt och bekvämt garage där du kan parkera din bil. Det här är verkligen ett drömhem i Norsjö. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

 • Plus
SÖDRA STORLIDEN 1:2 , Norsjö, Norsjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

SÖDRA STORLIDEN 1:2

Gård/Skog
Norsjö, Norsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
900 000 kr
70,3 ha tomt

Nu säljer vi en skogsfastighet på 70.32 hektar varav 42,2 hektar produktiv skogsmark enligt skogsbruksplan. Ett virkesförråd som uppgår till 2 334 m3sk Under dokument i annonsen finns det en skogsbruksplan och värdeutlåtande. Kontakta mäklaren för intresse.

Mora 210, Burträsk, Skellefteå kommun

Mora 210

Fritidshus
Burträsk, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
550 000 kr
90 m²
3 rum
6 637 m² tomt

Välkommen till Mora 210 i vackra Burträsk! I princip alla inventarier kommer att ingå i köpet. Detta charmiga fritidshus är den perfekta platsen för dig som söker en fridfull och avkopplande tillflyktsort i naturen. Här har du möjlighet att njuta av genuin timmerstugeatmosfär, omgiven av skog och stillhet. Huvudstuga och Sovstuga: Den rymliga timmerstugan erbjuder en genuin känsla med träets varma och naturliga uttryck. Här finner du ett bekvämt vardagsrum där du kan kura ihop dig framför brasan under kyliga kvällar. Två mysiga sovrum ger gott om utrymme för familj och vänner. Dessutom finns en praktisk sovstuga som ger extra plats för övernattande gäster eller kanske som en plats för lugna stunder och läsning. Bekvämligheter: Du kommer att uppskatta den bekvämlighet som detta fritidshus erbjuder. Med sjövatten och förbränningstoalett finns det grundläggande bekvämligheter på plats för att du ska kunna njuta av din vistelse utan att behöva kompromissa med din komfort. Den inglasade verandan ger dig möjlighet att förlänga sommarkvällarna och njuta av naturen även när vädret inte är på topp. Omgivning: Mora 210 är omgiven av den fridfulla naturen i Burträsk. Här kan du njuta av skogspromenader, fiskeutflykter och avkopplande stunder vid vattnet. Området är känt för sin skönhet och stillhet, vilket gör det till en perfekt plats för dig som söker avkoppling och ro. Detta fritidshus är inte bara en fastighet - det är en möjlighet att skapa minnen, koppla av och återansluta med naturen. Oavsett om du söker en plats att spendera sommarledigheterna eller längtar efter en plats att fly till under helger och lediga stunder, så har Mora 210 allt du behöver. Välkomna på visning!

Svänggatan 12, Ursviken, Skellefteå kommun
 • Tor 14 dec kl 17:00

Svänggatan 12

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
3 300 000 kr
123 + 77 m²
5 rum
766 m² tomt

Nu erbjuder vi en villa i fantastiskt läge i Lilla Kåge Ursviken. Huset har en fin utsikt över Ursviksfjärden på grund av sitt höga och fria läge. Listan på vad som har renoverats är lång som tex tak, fönster, fasad, kök, badrum osv. Säljarna har byggt om planlösningen och skapat en modernt hus som måste ses på plats. Se mer information om säljarnas renoveringar under byggnadsfakta och under dokument hittar ni besiktningsprotokollet. Ursviken är indelat i mindre områden: Furunäs, Klemensnäs, Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Öhn och Alderholmen. I Ursviken finns det matvaruaffär, pizzeria, gym, frisör, kyrka, bensinmack, förskolor samt skolor F-9. Numera finns det också hälsocentral, tandläkare och apotek. Ursviken har även en ishockeyförening som inryms i en ishall samt fotbollsförening med fotbollsplaner. Ursviken är ett familjevänligt område som till mestadels består av villor och kvarter, men här finns också lägenheter för de som önskar ett mindre boende. Har man en gång bott i Ursviken så vill man ofta bo kvar. Ursviken ligger med närhet till Skellefteå älv och vyn över Ursviksfjärden är magisk. På Öhn i Ursviken finns möjlighet till kanotpaddling via Skellefteå kanotklubb. Här finns också båthamn, utegym, fina grönområden och vackra promenadstråk längs älvskanten. I Ursviken finns också elljusspår för de aktiva och skoterspåren är många. Med en cykeltur kan man ta sig till Harrbäckssand och havet, ett stugområde med bland annat badplats och vacker natur. Det är också cykelavstånd till Gocart-banan där man kan bjuda med familj och kompisar på ett race. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Skellefteå centrum och busskommunikationerna är mycket goda. Ursviken är ett område som förmodligen har det mesta man behöver och lite till.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mobackavägen 16, Skellefteå, Skellefteå kommun

Mobackavägen 16

Radhus
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 850 000 kr
118 + 63 m²
5 rum
173 m² tomt

Välkommen till trygga, fridfulla och omtyckta Mobacken! Här finner ni ett mycket trivsamt radhus om 118 + 63 kvadratmeter och fem rum och kök. Till bostaden så ingår en tomt om 173 kvadratmeter som passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här finner ni även bostadens altan, som nås via matrummet och tack vare västerläge kan ni njuta av solen större delen av dagen och kvällen. På övre plan finner vi bostadens balkong som erbjuder härlig kvällssol! Mobacken är ett stort bostadsområde som ligger i västra utkanten av Skellefteå, ca 3 km från centrum. Området består främst av villor men även bostadsrätter i olika former samt radhus. Här finns ett flertal förskolor, 2 fritidshem och närhet till Lejonströmsskolan och Engelska Skolan. Nybyggd förskola ligger granne med bostaden. Från Mobacken finns goda bussförbindelser in till centrum som går med jämna mellanrum. Här bor du med närhet till naturen och trivsamma promenadstråk längst älvskanten. På sommarmånaderna erbjuds även café, camping och minigolfbana. Ta gärna en tur till Mobackabadet för att svalka er en varm sommardag. Lekparker och tennisbanor finns i området. Beroende på vilket område du väljer att slå dig ner på finns ett flertal olika föreningar. Många av dessa har egna hemsidor där man kan läsa närmare om den specifika föreningen. Närmaste handelsområde finner ni vid Ica Kvantum, där du även hittar apotek och blomsteraffär samt postombud. Välkomna på visning!

 • Plus
Norra Bergfors 12, Boliden, Skellefteå kommun

Norra Bergfors 12

Fritidshus
Boliden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
450 000 kr
36 m²
2 rum
1 890 m² tomt

Möjlighet för den som är intresserad av att investera tid och kreativitet i att renovera och skapa sin drömsommarstuga. Att ha närhet till både Varuträsket och en badstrand låter som en fantastisk kombination av avkoppling och nöjen. Möjligheten att välja mellan att behålla den ursprungliga charmen eller att skapa en modernare atmosfär ger verkligen utrymme för personlig anpassning. Att sakna vatten och avlopp kan vara en utmaning, men det kan också vara en chans att utforska alternativa lösningar och tekniker för att skapa en hållbar och bekväm boendemiljö. För dem som söker lugn och ro verkar detta vara den perfekta platsen, med möjlighet till avkopplande aktiviteter som promenader och fiske. Visningen låter som ett bra tillfälle för intresserade köpare att upptäcka potentialen och de unika fördelarna med fastigheten. Om någon är intresserad av att köpa fastigheten och skapa sitt eget drömboende, så är det viktigt att noggrant överväga de krav och utmaningar som renoveringsprocessen och avsaknaden av vatten och avlopp kan medföra. Välkomna på visning!

Kadettgatan 11, Ursviken, Skellefteå kommun

Kadettgatan 11

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 900 000 kr
145 + 29 m²
8 rum
653 m² tomt

Välkommen till Kadettgatan 11 i Ursviken! Vi är glada att kunna erbjuda dig denna fantastiska bostad med två totalrenoverade badrum, ett renoverat stort kök -18 och fina ytskikt. Denna bostad har många sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller för att ha gäster övernattandes. Här kan du njuta av en rymlig och bekväm livsstil. Går även så klart att ta bort lite väggar för att få större allrum på övreplan. Badrummen har genomgått en totalrenovering 2022 och 2017 och är nu moderna och fräscha. Du kommer att uppskatta de stilfulla materialvalen och den höga kvaliteten på arbetsutförandet. Köket har också genomgått en renovering och är nu en dröm för matlagning och social samvaro. Med gott om förvaringsutrymme och moderna apparater är detta köket perfekt för att skapa läckra måltider och ha trevliga stunder med vänner och familj. Ytskikten i hela bostaden är väl omhändertagna och ger en elegant och modern atmosfär. Du kommer att bli imponerad av de vackra detaljerna och den övergripande kvaliteten. Läget på Kadettgatan 11 är också utmärkt, med närhet till bekvämligheter som affärer, skolor och parker. Du har även bra kommunikationer i området, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska bostad på Kadettgatan 11 i Ursviken. Missa inte chansen att få ett hem med totalrenoverade badrum, nyrenoverat kök och fina ytskikt samt många sovrum. Vi ser fram emot att höra från dig!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Hampvägen 37, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Hampvägen 37

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 350 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
878 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till detta 50-tals hus med moderna energilösningar och en härlig sydvästläge tomt som bjuder på massor av soltimmar. Huset är utrustat med bergvärme från 2021 och har även dränerats år 2015, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö. Detta hus har en praktisk och modern planlösning med 3 rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av trevliga sammankomster med familj och vänner samtidigt som du har gott om plats för vardaglig bekvämlighet. Om du önskar finns även möjligheten att bygga till fler sovrum i souterrängdelen av källaren, vilket ger dig extra utrymme för växande familjen eller gäster. Denna fastighet erbjuder låga driftkostnader tack vare modern bergvärme, vilket ger en pålitlig och kostnadseffektiv uppvärmning. Dessutom finns en fin täljstenskamin som skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kallare dagar. En luftvärmepump kompletterar också uppvärmningssystemet och ger både svalka på sommaren och extra värme på vintern. Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun ca 15 kilometer från Skellefteå Stad. Skelleftehamn var tidigare en fiskeby som hette Kallholmen. Där byggdes en handelshamn som fick namnet Skelleftehamn. Samhället bytte namn från Kallholmen till Skelleftehamn när smältverket Rönnskär togs i drift. Flertal av de äldre husen är uppförda av Boliden AB som byggde hus för tjänstemän runt 1929-31. Skelleftehamn har mycket att erbjuda sina innevånare. Här finns livsmedelsbutik, badhus med bowling och sporthall, Folkets hus, bibliotek och restauranger. För de yngre innevånare så finns det två skolor varav en är högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF. Även en ishall finns i närliggande Klemensnäs. Om man har ett båtintresse kan man besöka småbåtshamnen Kurjoviken. Förbindelser går regelbundet till Centrala delarna av Skellefteå samt handelsområdet Solbacken.

 • Plus
Orkestervägen 116, Sjungande Dalen, Skellefteå kommun

Orkestervägen 116

Lägenhet
Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 007 kr/mån
19 048 kr/m²

Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet på markplan med inglasad balkong i västerläge som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. Här bor man bra och bekvämt. Lägenheten består av en praktisk och trevlig hall, vardagsrum, kök, ett renoverat badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket har bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är renoverat, smakfullt och fräscht med toalett, duschhörna, handfat och tvättmaskin. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng och utgång till den inglasade balkongen. I bostadsområdet har du närhet till förskolor. Skola F-9 går man på den helrenoverade Lejonströmsskolan. Området är kuperat och grönt vilket gör det till ett barnvänligt och naturskönt område. Närhet till elljusspår och milsvida vandringsstigar att utforska. Belyst skidspår finns runt hörnet, ansluter till Vitbergets spårområde. För den som gillar att cykla är det nära upp till Skellefteås egen bike park. Det finns även en idrottsplats med hockeysarg och en mindre sporthall. På sportfältet finns flera gräsplaner och en baseballplan. Ica Kvantum och Coop Erikslid finns inom cykelavstånd och du har inte långt till Bonnstan och strandpromenad vid Skellefteälven. Välkomna på visning!

 • Balkong

Visar alla 12