Mäklare Marcus Karlsson

Marcus Karlsson

Om mig

Hej! Jag heter Marcus och är uppvuxen i Bergsbyn. Idag förmedlar jag villor, fritidshus och bostadsrätter över hela Skellefteå kommun. När det kommer till mäklaryrket och varje enskild affär är engagemang, noggrannhet och kompetens viktiga delar som driver mig i mina affärer framåt. Jag strävar alltid efter att överträffa både säljares och köpares förväntningar, detta gör jag genom att vara lyhörd och anpassar varje enskild affär efter kundernas önskemål och behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 7, Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viktoriagatan 7

Lägenhet
Skellefteå, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 750 000 kr
57 m²
3 rum
vån 1/3
2 893 kr/mån
30 702 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 3:a belägen på Viktoriagatan 7 i centrala Skellefteå som byggdes 2019. Med sin omgjorda planlösning erbjuder denna bostad nu ännu mer utrymme och flexibilitet för ditt boende. På 57 kvadratmeter finner du ett modernt och stilrent hem där badrummet pryds av vackert kakel och klinker. Här kan du njuta av en bekväm och fräsch atmosfär varje dag. Läget är centralt, vilket innebär att du har nära till allt som staden har att erbjuda. Kommunikationerna är utmärkta, vilket underlättar din vardag och ger dig frihet att utforska omgivningarna. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och en bra grund för framtiden. Detta är en unik möjlighet att förvärva en nyproducerad 2019 bostad med tre rum i centrala Skellefteå. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende här på Viktoriagatan 7. Välkomna på visning!

  • Plus
Mörviksvägen 20, Kåge, Skellefteå kommun

Mörviksvägen 20

Villa
Kåge, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
4 200 000 kr
173 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Nu säljer vi ett fantastiskt hus i Kåge som har totalrenoverats under flera år. Läs hela listan under fakta. Vackert renoverat hus från 1872 på Mörviksvägen 20 i Kåge. Denna historiska pärla har genomgått en totalrenovering med bevarade tidstypiska detaljer. Ny platta på mark med golvvärme och ett effektivt värmesystem med jordvärme ger en bekväm och energisnål boendemiljö. Man köper två fastigheter SKELLEFTEÅ STORKÅGE 2:2 och SKELLEFTEÅ STORKÅGE 1:11 med en totalreal om 17 340 kvm. Huset imponerar med ett stilrent badrum komplett med badkar och två duschar för maximal komfort. En vacker spiraltrappa leder till det övre planet och ger en unik karaktär till hemmet. Koppla av och njut av värmen från kakelugnen, kaminen eller den öppna spisen under mysiga kvällar. Stilrent och socialt kök i står som central punkt på markplan. Köksö och gott om plats för matgäster. Modern tvättstuga som har gott om plats för för förvaring. på markplan har vi två rum varav det ena har en vacker kakelugn och det andra en kamin. På övre plan hittar vi ett allrum med en öppen spis. Två rymliga sovrum med klädkammare och en gäst-wc samt förråd. Detta är en unik möjlighet att äga en historiskt betydelsefull fastighet med moderna bekvämligheter. Kontakta oss för mer information och för att boka visning.

  • Plus
Fabriksvägen 26, Ersmark, Skellefteå kommun

Fabriksvägen 26

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 450 000 kr
127 + 65 m²
4 rum
8 005 m² tomt

Välkommen till Fabriksvägen 26, Ersmark – ett perfekt hem för dig som söker både samhälle och lantligt läge. Denna tvåplansvilla erbjuder en bekväm och rymlig bostadsmiljö med en rad fördelar. Läge: Belägen på Fabriksvägen 26, Ersmark – en eftertraktad och fridfull miljö. Renoveringar: Ett nytt tak installerades 2023, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Tomtmark: Utsträcker sig över generösa 8 005 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme och potential för trädgårdsprojekt eller andra aktiviteter. Åkermark ner till Kågeälven och forsen. Lagugårdsbyggnad: Perfekt för förvaring eller som utrymme för hobbyverksamhet. Övriga byggnader: Äldre bostadshus med stora renoveringsbehov eller eventuell rivning. Ej kulturmärkt Ersmark är en charmig by belägen i vackra Kågedalen, cirka 3-4 km från Kåge och omkring 15 km från Skellefteå. Byn har ett välutvecklat utbildningssystem med förskolor och skola för årskurs F-6. Eleverna i årskurs 7-9 går vidare till skolan i Kåge för sin fortsatta utbildning. Skolan är omgiven av en idrottsplats med fotbollsplaner och isbana för aktiva och roliga aktiviteter. Dessutom har Ersmark även ett ridhus, skidbacke och en aktiv idrottsförening, vilket ger en mängd sport- och fritidsmöjligheter för byns invånare. Bland byns bekvämligheter hittar man en pizzeria, kyrka och flera företag som bidrar till ett rikt och mångsidigt samhällsliv. Skolan erbjuder också ett fritidshem för barnen att njuta av efter skolan. Ersmark har en stora arbetsgivare i form av Trelleborg Sealing Solution, vilket ger byns invånare en möjlighet till arbete och utveckling. Genom Ersmark rinner den vackra Kåge älv, en av regionens bästa fiskeälvar. Här finns gott om lax, öring, harr, abborre och mycket mer, vilket lockar fiskeentusiaster från när och fjärran. Ersmark är verkligen en by som erbjuder både en aktiv och naturskön livsstil, med en mångfald av möjligheter och bekvämligheter som gör det till en trivsam plats att bo och leva i.

Köpmangatan 14A, Centrala Stan, Skellefteå kommun

Köpmangatan 14A

Lägenhet
Centrala Stan, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
2 200 000 kr
66,6 + 15 m²
2 rum
vån 2
4 677 kr/mån
33 033 kr/m²

Makalös lägenhet nyproducerad 2022 på 66,6 +15 kvm, totalt 81.6 kvm, i hjärtat av Skellefteå på Köpmangatan 14A . Här får du verkligen det bästa av de centrala delarna av staden. Modernt planerad bostad med stort fokus på de sociala ytorna vilket bidrar till öppen och ljus planlösning. Genomgående hög kvalitet på samtliga materialval som håller en ljus och behaglig ton från rum till rum. Badrummet är utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och luftig känsla, och det eleganta, ljusa köket med en praktisk köksö är perfekt för både matlagning och umgänge. Stora öppningsbara fönsterpartier i vardagsrum mot väster där det inglasade uterummet är en del av vardagsrummet. Den här lägenheten passar dig som vill ha öppna och rymliga sällskapsytor, som vill bo mitt i stadskärnan och som vill slippa renovera och bara börja njuta av de bekväma fördelarna som bara ett nyproducerat hem kan erbjuda. I fastighetens garageplan finns möjlighet att hyra parkering. På innergården erbjuds en mysig uteplats med pergola och planteringar. Till lägenheten hör dessutom ett separat lägenhetsförråd beläget på markplan och i huset finns en gemensam tvättstuga. Här bor ni mitt i stadskärnan och på några minuters promenadavstånd når ni allt som centrum har att erbjuda. Njut av den bekvämligheten som underlättar i vardagen tack vare närheten till butiker, restauranger, caféer och mycket mer! Trots det centrala läget bor ni i ett lugnt kvarter tack vare mindre trafikerade gator runtom bostaden. Bara en kort promenad på knappt 5min från lägenheten når man det fantastiska området omkring Skellefteälven och den vackra strandpromenaden.

  • Hiss
Björkvägen 9, Norsjö, Norsjö kommun

Björkvägen 9

Villa
Norsjö, Norsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
1 000 000 kr
115 + 70 m²
5 rum
1 260 m² tomt

Nu har du chansen att äga detta vackra hus med en centralt läge i Norsjö. Här finns allt du kan önska dig för bekvämt och modernt boende. Här är några av de fantastiska fördelarna med detta hem: Nyrenoverat tak och fönster: Du behöver inte oroa dig för dyra reparationer på länge. Det nya taket och de moderna fönstren gör ditt hem både energieffektivt och underhållsfritt. Badrum och kök: Båda badrummet och köket har renoverats med stil och smak. Här kan du njuta av lyxiga duschar och kulinariska äventyr i det moderna köket. Det är klart för dig att flytta in och trivas! Värme och mysighet: Njut av kvällarna framför den mysiga öppna spisen i vardagsrummet. Här finns också en effektiv luft/vatten värmepump som ger en jämn och behaglig inomhusmiljö året runt. Ljust och luftigt: Hela huset är prytt med ljusa ytskikt som ger en fräsch och inbjudande känsla. Här är det enkelt att dekorera efter din egen smak och stil. Varmgarage: Aldrig mer behöver du skrapa is från bilrutan på kalla vintermorgnar. Här finns ett varmt och bekvämt garage där du kan parkera din bil. Det här är verkligen ett drömhem i Norsjö. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

  • Plus
Norra Bergfors 12, Boliden, Skellefteå kommun

Norra Bergfors 12

Fritidshus
Boliden, Skellefteå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
450 000 kr
36 m²
2 rum
1 890 m² tomt

Möjlighet för den som är intresserad av att investera tid och kreativitet i att renovera och skapa sin drömsommarstuga. Att ha närhet till både Varuträsket och en badstrand låter som en fantastisk kombination av avkoppling och nöjen. Möjligheten att välja mellan att behålla den ursprungliga charmen eller att skapa en modernare atmosfär ger verkligen utrymme för personlig anpassning. Att sakna vatten och avlopp kan vara en utmaning, men det kan också vara en chans att utforska alternativa lösningar och tekniker för att skapa en hållbar och bekväm boendemiljö. För dem som söker lugn och ro verkar detta vara den perfekta platsen, med möjlighet till avkopplande aktiviteter som promenader och fiske. Visningen låter som ett bra tillfälle för intresserade köpare att upptäcka potentialen och de unika fördelarna med fastigheten. Om någon är intresserad av att köpa fastigheten och skapa sitt eget drömboende, så är det viktigt att noggrant överväga de krav och utmaningar som renoveringsprocessen och avsaknaden av vatten och avlopp kan medföra. Välkomna på visning!

Visar alla 6