Gamla Huddingevägen 441

Örby / Älvsjö, Stockholm Se på karta

1 750 000 kr

1 495 000 kr +17%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Byggår
2015
Förening
BRF Lättviktaren 27
Om föreningen
Avgift
1 551 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
67 308 kr/m²

*Accepterat pris - Visning söndag 20/10 & måndag 21/10*

Välkommen till denna moderna enrummare i toppskick färdigställd 2015 med egen ingång!

Lägenheten är ljus och välplanerad där det tas tillvara på varje kvadratmeter och det stora fönstret ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp.
Det är en öppen planlösningen mellan ett fullutrustat kök i vinkel mot det lättmöblerade allrummet som erbjuder plats för både matbord och soffa. Rummet erbjuder också en naturlig palts för sängen. Köket är modernt och fullutrustat och här finns det gott om både arbetsytor och förvaring. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna samt ett mörkt klinkergolv med golvvärme.

Gamla Huddingevägen ligger i Örby med livsmedelsbutik och flertal restauranger ett stenkast från lägenheten.

Utanför dörren har ni utmärkta kommunikationer. Busslinje 161 samt 163 stannar utanför huset och går förbi både pendeltåg samt T-banans både gröna och röda linje. Buss 165 ligger en kort promenad bort från huset till Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Det tar ca 10min att gå till Älvsjö station där pendeltåg och flertalet andra bussförbindelser finns och Juliaborg ligger cirka 10 minuter bort, där buss 144 samt nattbussar går frekvent. Med bil tar du dig snabbt ut till Huddingevägen och Södra länken.

Förutom den service som finns i Örby är det nära både till Älvsjö och Högdalen där ett större utbud finns, bl.a. systembolag, bibliotek, vårdcentral och många fler butiker.
Älvsjö C är väldigt expansivt med Stockholmsmässan, hotell, Willys, apotek, gym, frisörer, flertalet mindre butiker samt restauranger mm.

Det finns flera fina promenadstråk och cykelvägar genom Örbys trevliga villaområde med cykelavstånd till Älvsjöskogens löpspår eller Långsjöbadet/Älvjsöbadet för svalkande dopp under sommaren.

Varm välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bandhagen