Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Sivertsson

Dennis Sivertsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 376

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/6
2 830 kr/mån
53 030 kr/m²

Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Välkommen till Skebokvarnsvägen 376 och denna fantastiska lägenhet på fjärde våningen, med hiss i huset och ett genomgående toppskick. Med sina väldisponerade 33 kvadratmeter och smarta, öppna planlösning är denna bostad perfekt för dig som värdesätter smart design och funktionell livsstil. Bostaden disponeras på följande sätt; Redan vid ingången möts du av en välorganiserad hall som utnyttjar varje centimeter med en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns gott om utrymme för förvaring av mer än bara kläder, vilket ger dig en organiserad och snygg start på varje dag. Från hallen nås badrummet, badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Dessutom finns här förberedelse för tvättmaskin för den som önskar installera det, annars finns det i föreningen två välutrustade tvättstugor med dubbla maskiner, torktumlare och torkskåp. Vidare in i lägenheten kommer vi till köket, en riktig pärla! Det ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om arbetsytor och smart förvaring för att göra matlagningen till en lek. Vardagsrummet som ansluter till köket bjuder in till sociala ytor där rummet med enkelhet möbleras med soffa och tv-möbel, men även middagsbord och säng. Rummet bjuder på en generös rymd tack vare det härliga ljusinsläppet från de två balkongdörrarna i glas från golv till tak. På balkongen, i bästa sydvästligt läge, kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Denna lägenhet är belägen i en stabil förening som äger marken, vilket ger dig trygghet och stabilitet. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter, som gemensamhetslokal, två tvättstugor, källarförråd och eget garage. Med endast 12 minuters resväg till Södermalm har du också närhet till stadens puls och alla dess fördelar. Samtidigt har du all tänkbar service och andra bekvämligheter inom räckhåll i Högdalen C. Här hittar du ett levande centrum med flertalet butiker, restauranger, teater och till och med en skatepark - allt för att du ska ha en komplett och dynamisk livsstil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:05
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Tussmötevägen 120D, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Tussmötevägen 120D

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
3 362 kr/mån
73 382 kr/m²

Varmt välkommen till denna toppmoderna lägenhet med byggår 2019. Här bor du med hög standard och fullt med bekvämligheter. Lägenheten erbjuder en välkomnade hall med gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Köket är ljust, fräscht och får gott om ljusinsläpp och samspelar perfekt med den naturliga matplatsen. Från vardagsrummet når du den stora balkongen som ligger i sydost. Ljust helkaklat badrum med kombitvättmaskin. Ett stort plus är att föreningen äger marken. Svedmyra är ett lugnt och grönskande bostadsområde med blandad bebyggelse och trevlig atmosfär. För den aktive finns Enskede rackethall, Enskede ridstall och Enskede IP inom räckhåll. Den populära ICA-butiken BEA ligger alldeles i närheten och några minuters tunnelbaneavstånd till Globens Shopping och Tele2 arena. I Svedmyra finns grönområden med bl.a. svedmyraskogen, Bandängens fina parklek som förutom lekplats inhyser ett antal djur. Populärt bland både ungdomar och barnfamiljer. Närmaste tunnelbanestation är Svedmyra (gröna linjen), med den tar du dig enkelt på ca 15 min in till T-centralen och passerar Globen, Gullmarsplan samt Södermalm på vägen. Med bil tar man sig mycket snabbt ut på Örbyleden och vidare till både Huddingevägen och Nynäsvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrvaktarkroken 30, Blåsut, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Fyrvaktarkroken 30, Blåsut, Stockholms kommun, bild 2
Fyrvaktarkroken 30, Blåsut, Stockholms kommun, bild 3

Fyrvaktarkroken 30

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
6 495 000 kr
121 m²
5 rum
vån 4/6
8 088 kr/mån
53 678 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Önskehemsgatan 14, Högdalen, Stockholms kommun

Önskehemsgatan 14

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
3 868 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick och renoverat kök i stabil och populär förening. Bostaden är belägen högst upp i huset och har en rymlig balkong med sol från lunch till solnedgång! Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängnin. Vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Balkongen ligger i bästa sydvästligt läge, högt upp i huset utan insyn med eftermiddags och kvällssol. I anslutning till hallen finner vi det stambytta badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) som är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch och badkar samt tvättmaskin. Sovrummet är stort till ytan och här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler, här finns även inbyggda och rymliga garderober. Matplatsen som är generös till ytan ligger i anslutning till det praktiska och renoverade köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Lägg därtill att bostaden ligger i en omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi, låg belåning och utmärkta förenings-faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym och gemensamhetslokal. På mindre än 5 minuters promenad tar du dig till T-bana/bussar och Högdalens breda serviceutbud med b.la. matbutiker, restauranger, bibliotek, simhall och gym. I närheten finns också skolor, dagis samt grönområden. En bostad att trivas i - varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 4