Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dennis Sivertsson

Dennis Sivertsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Åsögatan 162, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Åsögatan 162

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
56 m²
2 rum
vån 1/6
2 537 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Välkommen till en lägenhet i toppskick belägen på Södermalm. Här får du en kombination av perfekt läge och hög standard på både utrustning och materialval. När du kliver in i hallen möts du av ett välkomnande utrymme med klinkergolv i en enhetlig grå ton och matchande målade väggar. Här finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt generös förvaring i flera garderober och en stor klädkammare. Från hallen når du badrummet som är stort och påkostat med helkaklade väggar, klinkergolv och komfortabel golvvärme. Här finns dusch, WC, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare för allt-i-ett bekvämlighet. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ekparkett och vitmålade väggar. Tack vare den öppna planlösningen mot köket skapas en härlig rymd och fantastiska umgängesytor. Rummet möbleras lätt med en soffdel och ett stort matsalsbord och får massor av naturligt ljus från tre fönster. Köket är designat av Marbodal med vita luckor och handtag i borstat stål. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Utöver detta erbjuder köket även gott om förvaringsutrymmen. Med spotlights både under skåpen och i taket skapas en bra belysning, vilket tillsammans bidrar till ett praktiskt och lättanvänt utrymme. Till sist, sovrummet - ett rofyllt rum med ekparkett, vitmålade väggar och fyra garderober för klädförvaring. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Harpsundsvägen 141, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Harpsundsvägen 141

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 643 kr/mån
32 439 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick i stabil och populär förening. Bostaden är belägen på första våningen i huset och har en stor balkong i sydvästläge med plats för utemöbler. Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängning och med bra förvaring i form av intilliggande klädkammare. I anslutning till hallen finner vi det väl tilltagna sovrummet med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Det stambytta badrummet har kakel, klinkers och golvvärme och är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch. Stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Genomgående ljusinsläpp från vardagsrum bort till matplatsen i anslutning till det välplanerade köket som har utmärkt förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Huset har mycket bra läge med direkt närhet till Högdalens centrum där det finns ett stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till tunnelbana med restid in till Medborgarplatsen på ca 15 min och till City på ca 19 min. Här finns även goda bussförbindelser till Södertörns Högskola, Huddinge Sjukhus, Älvsjö och Liljeholmen. I närheten finns både skolor och förskolor samt Bandängen med bondgårdsdjur, lekplats och utomhusbad för barn. Föreningen är välskött med god ekonomi med en belåningsgrad om 1 881 kr/kvm och har inga planerade omfattande renoveringar och består av hela 750 bostäder. Högdalen möter en fantastiskt ljus framtid där omgivningen, kommunen och flera aktörer uppfattat vilket attraktivt läge området befinner sig i. Här finns bostäder, kontor, restauranger, affärer, skolor, dagis och all tänkbar service. Med närhet till tunnelbanan som på ca 19 min tar dig till T-centralen. Du har ca 15 min bilväg till Södermalm, alternativt 20 min för den som cyklar. Här finns grönområden, lekplatser, för de yngre och grillplatser för de lite äldre samt en av Sveriges modernaste skateparker och mycket mer populära saker som lockar. Denna pärla är något du inte vill missa! Välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Skebokvarnsvägen 376

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 700 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/6
2 830 kr/mån
51 515 kr/m²

Accepterat pris - Boka in dig på visning! Välkommen till Skebokvarnsvägen 376 och denna fantastiska lägenhet på fjärde våningen, med hiss i huset och ett genomgående toppskick. Med sina väldisponerade 33 kvadratmeter och smarta, öppna planlösning är denna bostad perfekt för dig som värdesätter smart design och funktionell livsstil. Bostaden disponeras på följande sätt; Redan vid ingången möts du av en välorganiserad hall som utnyttjar varje centimeter med en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här finns gott om utrymme för förvaring av mer än bara kläder, vilket ger dig en organiserad och snygg start på varje dag. Från hallen nås badrummet, badrummet är elegant helkaklat och har golvvärme för extra komfort. Dessutom finns här förberedelse för tvättmaskin för den som önskar installera det, annars finns det i föreningen två välutrustade tvättstugor med dubbla maskiner, torktumlare och torkskåp. Vidare in i lägenheten kommer vi till köket, en riktig pärla! Det ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om arbetsytor och smart förvaring för att göra matlagningen till en lek. Vardagsrummet som ansluter till köket bjuder in till sociala ytor där rummet med enkelhet möbleras med soffa och tv-möbel, men även middagsbord och säng. Rummet bjuder på en generös rymd tack vare det härliga ljusinsläppet från de två balkongdörrarna i glas från golv till tak. På balkongen, i bästa sydvästligt läge, kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Denna lägenhet är belägen i en stabil förening som äger marken, vilket ger dig trygghet och stabilitet. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter, som gemensamhetslokal, två tvättstugor, källarförråd och eget garage. Med endast 12 minuters resväg till Södermalm har du också närhet till stadens puls och alla dess fördelar. Samtidigt har du all tänkbar service och andra bekvämligheter inom räckhåll i Högdalen C. Här hittar du ett levande centrum med flertalet butiker, restauranger, teater och till och med en skatepark - allt för att du ska ha en komplett och dynamisk livsstil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 157, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 157

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
1 995 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 424 kr/mån
49 259 kr/m²

- Låg avgift - Stabil Brf - Optimal planlösning - Modernt kök - Attraktiv adress - 5 min promenad till Högdalen centrum Nu erbjuds möjlighet att förvärva en stor etta om 41 kvm. Bostaden har en bra planlösning och erbjuder utmärkta förvaringslösningar och ett modernt kök. Här finns dessutom stambytt badrum och ett luftigt samt lätt möblerat vardagsrum med plats för både säng, soffgruppen och skrivbordet. I avgiften ingår värme, vatten och basutbud för tv via Tele2. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd. Brf Högdalen är en stor och anrik förening som grundades 1955 och är väldigt populär och omtyckt. Föreningen kännetecknas av sina väldigt omtyckta och trevliga innergårdar och av en väldigt stabil och välskött ekonomi. Föreningen har även gemensamma grillar på gårdarna, gemensamhetslokal som kan bokas samt en motionslokal och bastu som föreningens medlemmar kan nyttja. Bostaden har ett fantastiskt läge med direkt närhet till Högdalens centrum som har ett stort butiksutbud och perfekta kommunikationer. Med T-banan åker du på 8 minuter till Globen där det finns stort utbud av shopping och evenemang, samt 19 minuter in till Stockholm City. Härifrån går även bussar som täcker hela söderort, b.la. Liljeholmen, Älvsjö, Farsta och Huddinge Sjukhus/Södertörns Högskola. I området finns bland annat stora grönområden, Stockholms största skate-park samt flera populära restauranger och caféer. Bilder kommer på tisdag, för mer info kontakta ansvarig mäklare. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 2
Esplundagränd 44, Ormkärr, Stockholms kommun, bild 3

Esplundagränd 44

Radhus
Ormkärr, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 995 000 kr
102,5 m²
5 rum
9 637 kr/mån
29 220 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade gavelradhus på populära Esplundagränd i genomgående fint skick. Bostaden är belägen med en insynsskyddad uteplats som erbjuder både avskildhet och charm. Här får du en perfekt kombination av modern bekvämlighet och natursköna omgivningar, idealiskt även för trädgårdsentusiasten och barnfamiljen. Möjlighet finn att göra ett kapitaltillskott och sänka avgiften med upp till 2770 kr i månaden. För mer information fråga mäklaren. Bostaden är genomgående renoverad och erbjuder fyra rymliga sovrum och ett ljust vardagsrum som ger gott om plats för sociala tillställningar. Det moderna köket är stilrent och fullt utrustat, med en matplats som rymmer 4-6 personer. Den praktiska planlösningen sträcker sig över två våningsplan, med två sovrum på entréplan och två på övervåningen. Badrummet är nyrenoverat, helkaklat och stambytt 2016, och erbjuder både badkar med dusch och tvättmöjligheter. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med en rymlig klädkammare/walk-in closet, smarta förvaringslösningar i sovrummen, under trappan ett rymligt förråd och ytterligare ett stort uteförråd på framsidan i anslutning till entrén. Trädgården är en riktig dröm för den odlingsintresserade. Här hittar du en lummig uteplats på framsidan och en trädgård med bästa solläge, perfekt för både lek och odling. Du kan njuta av bärbuskar, fruktträd, vindruvor och ett eget växthus för dina gröna projekt. Skörda dina egna vindruvor, färska bär och frukt direkt från trädgården. Läget är fantastiskt med närhet till Hagsätraskogen och Älvsjöskogens naturreservat, skolor, förskolor och all nödvändig service. Kommunikationerna är utmärkta med gångavstånd till tunnelbana och busshållplats, och det tar bara 25 minuter till Stockholm central. Du bor i en trygg och stabil HSB-förening som erbjuder tvättstuga, bastu, gym och en god gemenskap. En egen parkeringsplats ingår, och det finns möjlighet att sänka månadsavgiften genom kapitaltillskott. Dessutom finns möjligheten till snabbt tillträde, även om det inte är ett krav. Detta fantastiska hem erbjuder både bekvämlighet och elegans, perfekt för den som söker en modern och lugn bostad med möjlighet att odla och njuta av naturen. Området är omgivet av grönska och har närhet till vackra natur- och promenadstråk, vilket skapar en avkopplande och harmonisk atmosfär. Läget är idealiskt för den aktiva familjen med närhet till kommunikationer, skolor, förskolor samt fotbollsplaner och badplatser för roliga och avkopplande stunder i naturen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun, bild 2
Bandhagsplan 11, null, Stockholms kommun, bild 3

Bandhagsplan 11

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 8/10
3 239 kr/mån
51 724 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga och väldisponerade lägenhet med ett rymligt rum och ett väl tilltaget kök med plats för det stora middagsbordet. Bostaden är i ett genomgående fint skick och här bor du med en slående utsikt i ett högt och ogenerat läge med tunnelbanan utanför porten och Bandhagens centrum runt knuten. Lägenheten ligger högt upp i fastigheten, hiss finns. Lägenheten disponeras som följer: I anslutning till hallen finns först en praktisk klädkammare som tillsammans med de inbyggda garderoberna ger utmärkta förvaringsmöjligheter. Även badrummet hittar vi i anslutning till hallen. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers samt är utrustat med tvättmaskin, badkar med dusch, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt WC. Vidare in i bostaden finner vi det smakfullt renoverade köket utrustat med alla bekvämligheter i form av; integrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll samt fläkt. Utöver den stilrena finishen bjuder köket på en rymlig matplats med slående utsikt från det stora fönsterpartiet. Sist men absolut inte minst har vi det väl tilltagna rummet med stort fönsterparti som förser lägenheten med härligt ljus och tack vare läget i huset är det insynsfritt. Plats för säng, soffgrupp och andra möblemang. Populär och stabil förening med god ekonomi bildad 1953 som innehar åtta byggnader med tomträtt, dessa innehåller 538 bostadsrättslägenheter varav tre hyrs ut som hyreslägenheter. Föreningen äger även 129 lokaler av olika slag däribland hela Bandhagens centrum med affärer och lokaler etc. Ungefär 25% av föreningens årliga driftsintäkter kommer från hyresgästerna till dessa lokaler. Läget är perfekt mitt i Bandhagens centrum med butiker, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, lekplats m.m. Här finns också populära Bandängen med sitt nya utegym.

  • Premium
  • Hiss
Önskehemsgatan 14, Högdalen, Stockholms kommun

Önskehemsgatan 14

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
2 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
3 868 kr/mån
38 462 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare i genomgående fint skick och renoverat kök i stabil och populär förening. Bostaden är belägen högst upp i huset och har en rymlig balkong med sol från lunch till solnedgång! Bostaden disponeras på följande sätt: Välkomnande hall med plats för avhängnin. Vidare in i bostaden finner vi det stora vardagsrummet med stort fönsterparti och generösa sällskapsytor och utgång till bostadens härliga balkong där det finns plats för bord och stolar. Balkongen ligger i bästa sydvästligt läge, högt upp i huset utan insyn med eftermiddags och kvällssol. I anslutning till hallen finner vi det stambytta badrummet med kakel och klinkers (golvvärme) som är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch och badkar samt tvättmaskin. Sovrummet är stort till ytan och här finns gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaringsmöbler, här finns även inbyggda och rymliga garderober. Matplatsen som är generös till ytan ligger i anslutning till det praktiska och renoverade köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med spis med ugn, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys. Lägg därtill att bostaden ligger i en omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi, låg belåning och utmärkta förenings-faciliteter såsom övernattningslägenhet, gym och gemensamhetslokal. På mindre än 5 minuters promenad tar du dig till T-bana/bussar och Högdalens breda serviceutbud med b.la. matbutiker, restauranger, bibliotek, simhall och gym. I närheten finns också skolor, dagis samt grönområden. En bostad att trivas i - varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 7