Gamla Kronvägen

Partille, Partille

1 855 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu endast ett fåtal ettor kvar med inflyttning i januari!

BRF LYCKAN

Brf Lyckan är den första etappen av Partille Port. En helt ny, levande stadsdel mitt i stan, nära skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur. Eventcentret Partille Arena, Kulturum, Allum och Säveån är bara några av Partille Ports många goda grannar.

I Brf Lyckan får du ett kvalitetsboende i slutet kvarter - som en egen liten by mitt i stan. I bottenvåningen finns affärer, bland annat en stor matvaruaffär. Fastigheten har varierande och lekfulla fasader och alldeles utanför porten finns restaurang och en hållplats för bussar till och från storstadslivet i centrala Göteborg.

Modernt, enkelt och bekvämt.
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd fastighet. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Brf Lyckan har hiss till varje våningsplan, barnvagns- och rullstolsrum, och cykelplatser under tak på innergården och i cykelförråd. För bilburna finns parkeringsgarage med boendeparkering, besöksparkering, handikapplatser och laddningsplats för elbilar.

Välkomnande entréer
Du kommer in via någon av de tre stora entréerna. Här är det högt i tak och den välkommande öppna känslan påminner om en hotellobby. Innanför lobbyn öppnar sig den stora, gemensamma innergården med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, gångstråk, grönområden och platser för cykel och barnvagn. Grönskan fortsätter upp på loftgångarna som tar dig till din lägenhet.

Takterrasser
På taken finns även två gemensamma terrasser på ca 40 respektive ca 70 kvm Eftermiddagssolen tittar in över husets västra del, medan dess södra del stänger ute ljuden från motorvägen i söder.

Grönska på hemmaplan
Ta hissen ner till innergården så har du en grön oas för avkoppling, umgänge och odling, om du vill. Den stora, lummiga innergården kommer att bli en härlig och viktig mittpunkt för dig som bor i Brf Lyckan. Här kan du träffa grannar och koppla av eller aktivera dig med lek, trädgårdsodling och picknick. Hela innergården är lika stor som Götaplatsen i Göteborg, en yta som delats upp i flera olika funktioner och trivsamma rum.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Lyckan betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Hur mycket vill du betala för din nya bostad?
Att köpa en bostad är en av de största affärerna man gör i livet. För att göra drömmen om en nybyggd lägenhet sann, erbjuder vi på Peab ett prissystem där du själv väljer om du vill betala ett högre pris och därmed få en lägre månadsavgift.

Tre inflyttningsetapper
Brf Lyckan kommer ha tre inflyttningsetapper fr o m vintern 2018/2019 till och med sommaren 2019.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
38 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
2 624 kr/mån
Pris/m²
48 816 kr/m²
Byggår
2017-2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Partille/Gbg Östra

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla Kronvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 855 000 kr
Avgift/månad
2 624 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

820
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 63 dagar sedan, den 20 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips