Mäklare Caroline Svanberg

Caroline Svanberg

Om mig

Jag arbetar med det jag verkligen brinner för! Att få hjälpa kunder att säkra en riktigt bra försäljning, med allra bästa slutpris, men också en trygg affär där alla parter är trygga och nöjda! Jag har varit mäklare på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2008. Min drivkraft är att både säljare och köpare skall känna sig nöjda och trygga vid köp/försäljning av sin bostad. Min målsättning är att jag aktivt ska sälja din bostad och aktivt bearbeta marknaden och skräddarsy varje försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brattåskärrsvägen 62C, Sävedalen, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brattåskärrsvägen 62C

Radhus
Sävedalen, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille

4 600 000 kr

105 m²

5 rum

149 m² tomt

Med gångavstånd till skolor, buss och affärer ligger detta välplanerade radhus där alla rum målats vita och entréplanet har fått nytt parkettgolv. På entréplan finns de sociala ytorna, så som kök och vardagsrum med anslutande uteplatser på både fram- och baksida. Här finns även badrum med dusch och separat tvättstuga. På det övre planet har ni hela 4 sovrum och ytterligare ett badrum, detta med badkar. I anslutning till entrén ligger ett fristående förråd för bland annat cyklar och bilen har sin plats ett stenkast från dörren! Då det är Partillebo som säljer är det inte aktuellt med förhandsförsäljning.

Morkullesträcket 15, Furulund, Partille kommun

Morkullesträcket 15

Radhus
Furulund, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille

5 350 000 kr

109 m²

4 rum

227 m² tomt

Varmt välkommen till ett hus i toppskick! Här bor man med naturen som närmsta granne, i ett oerhört välmående hus. Kök och badrum är renoverade 2021 och husets träfasad är ommålad sommaren 2022. Plåt-taket är från 2009. Huset erbjuder 3 rymliga sovrum och ett stort öppet vardagsrum med kamin. Många fönster bidrar till ett härligt ljusflöde i huset! Barnvänligt boende i ett av de populära enplanshusen på Morkullesträcket, Furulund. Här bor ni tryggt med bilfria gårdar, där barnen kan leka med vännerna på någon av lekplatserna. Bilen parkeras i garage i länga eller på parkeringsplatsen. Med bara ett par minuters gångväg till Prästtjärn och Kåsjön har ni bra badplatser, promenadstråk och löpspår i er direkta närhet. Här bor ni också med gångavstånd till Partille ridklubb samt bara en kort bilresa till Öjersjö golfklubb. Här bor ni problemfritt utan trappor och lagom mycket trädgårdsskötsel. Ett rymligt förråd finns på tomten som sväljer mycket förvaring. Välkommen att kontakta mäklare Caroline Svanberg för mer information.

  • Uteplats
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille

2 745 000 kr

57 m²

2 rum

3 477 kr/mån

48 158 kr/m²

Tillfälle att köpa en helt nyproducerad lägenhet med stor soldränkt uteplats! Lägenheten stod klar i november 2022. Denna 2:a är yteffektiv och luftig med fönster ned till golv i vardagsrummet. Separat klädkammare, rymligt arbetskök och en härlig terrass på 14,8 kvm. Brf Spinnaren erbjuder dig ett avkopplat, praktiskt och funktionellt liv. De välplanerade lägenheterna bjuder in till en tillvaro där barnfamiljer såväl som äldre kan leva ett liv på sina egna villkor. De stora fasta fönsterpartierna ger dig en fin utsikt mot naturen och omgivningarna. Eftersom fönsterna når till golvet får lägenheten en känsla av större golvytor och rymd. Möbleringen ute blir som en förlängning av vardagsrummet. Gårdsytorna är trivsamma och skapar välkomnande ytor för lek, samvaro och avkoppling. De handikappanpassade ytorna omgärdas av omsorgsfullt utplacerade förrådsbyggnader som är designade för att passa till ytan runt gårdsplanen. Gårdarna vänder sig mot sydväst, vilket ger dig varma sköna dagar, i trädgården på terrassen och balkongen. Det är tryggt, trivsamt och privat.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sotenäsvägen 78, Sävedalen, Partille kommun

Sotenäsvägen 78

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Svensk Fastighetsförmedling Partille

3 195 000 kr

85 m²

4 rum

4 343 kr/mån

37 588 kr/m²

Välkommen till denna välbevarade 60-talslägenhet med villakänsla. Här finns gott om plats för familjen som vill bo i ett barnvänligt villaområde med egen trädgård och närhet till såväl vacker natur och badsjöar som kommunikation och service. På vindsvåningen i detta karaktäristiska 60-talshus ligger denna välbevarade lägenhet om 4 rum och kök. Här bor man med ett högt fint läge och fin utblick över området. De många fönsterpartierna ger ett vackert ljusinsläpp från hela 3 väderstreck. Hemmet genomsyras av en ljus färgpalett och de genomgående vackra golven tillsammans med klassiska materialval skapar en varm och ombonad känsla. Då kök, matsal och vardagsrum ligger intill varandra skapas en bostad som är perfekt för socialt umgänge och matplatsen rymmer inte bara middagsgästerna utan är en bra plats för både läxläsning och pyssel. Lägenhetens förråd finner man igenom en taklucka i lägenheten, nära och smidigt. Här uppe finns stor plats att förvara på. För de med gröna fingrar finns den gemensamma trädgården att disponera över och här finns plats för såväl odling som kubbspel samt studsmatta. Det stora trädäcket har ett härligt soligt västerläge och rymmer både loungehörna och matgrupp. Perfekt för grillmiddag med vännerna en ljummen sommarkväll. Parkerar gör du enkelt och gratis på fastighetens privata parkering. Ytterligare parkering finns på gatan utanför, smidigt för besökare. Här bor du naturnära och familjevänligt med närhet till bland annat skola, förskola och fina grönområden. Vallhamra Torg ligger en kort promenad bort med matbutik, vårdcentral, frisör m.m. Härlanda Tjärn och dess underbara natur med stora strövområden likaså. Det stora shoppingcentrat Allum når du smidigt med bussen, som stannar alldeles utanför porten. Vill du ta bussen till Göteborg C, kan du gå till hållplatsen på Göteborgs sida. Expressbussen tar dig direkt till Centralstationen på 13 minuter. Detta är en bostad med ett perfekt läge i sköna Sävedalen! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4