Kyrkvägen 22

Rönnäng, Tjörn Karta & restider

598 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Här erbjuds en bostadsrätt om 1 rum på Hotell Bergabo. En havsnära skärgårdsidyll i hjärtat av Rönnäng med bekvämt läge längs västkusten.
Hotell Bergabo bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt, vilket sker mot ersättning per dygn och utan några begränsning för hur mycket du får vistas där per år. Ett utmärkt val för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med bra service när det passar dig.

I Rönnäng finns på gångavstånd service i form av livsmedelsbutik och restaurang. Det närliggande samhället Skärhamn har även ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag. Från Rönnäng avgår färjan till Åstol, Dyrön & Tjörnekalv och på sommartid går det även båtturer från Rönnäng till både Marstrand & Käringön.
Badplatser med bryggor, sandstrand och hopptorn finns på bekvämt gångavstånd.

Hotell Bergabo är Tjörns största hotell med 115 sängar fördelade på 43 rum. Bergabo är även ett populärt val för konferens och anordning av bröllop. Till anläggningen hör flertalet konferenssalar med plats för 120 personer, egen spaavdelning med avslappnande bastu och massagebad varifrån du kan blicka ut över havet. I restaurangen avnjuter ni vällagade måltider för varje tillfälle.
Anläggningen genomsyras av en gammaldags atmosfär som lyfter fram det höga och fina kustläget och gör det enkelt för sina boenden att komma i stämning och trivas! Njut av härliga promenader längs Rönnängs mysiga gator, eller ta färjan över till de tre skärgårdspärlorna Dyrön, Tjörnekalv och Åstol. För dig som som önskar att aktivera dig under vistelsen erbjuds bland annat RIB-orientering, vinprovning, kajakpaddling och akvarellkurs.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
18,5 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 542 kr/mån
Pris/m²
32 324 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkvägen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
598 000 kr
Avgift/månad
1 542 kr/mån

Statistik

4 621
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 139 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips