Hemverket AB

Hemverket AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vigelsjövägen 14 A, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 14 A

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
1 650 000 kr
77,1 m²
3 rum
vån 3/3
4 393 kr/mån
21 401 kr/m²

Välkommen till Vigelsjövägen 14 A och denna ljusa trerumslägenhet med bra planlösning. Bostaden består av en hall med generös förvaring, ett rymligt kök med utgång till balkong i söderläge, ett ljust vardagsrum med flera fönsterpartier, två sovrum samt ett renoverat badrum. Här bor du i ett naturskönt område med fina promenadstråk och motionsspår, populär badplats badplats samt närhet till butiker, skola och förskola. Norrtälje centrum är inom gångavstånd och här tar du enkelt buss till och från Stockholm och dess stadspuls. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Klobbvägen 18, Stavsnäs, Värmdö kommun

Klobbvägen 18

Tomt
Stavsnäs, Värmdö kommun
2 650 000 kr
886 m² tomt

Fastighet till salu på Klobbvägen 18. Fastigheten har ett förhandsbesked för 100 kvm byggnadsarea med suterräng. Det innebär en boyta på upp till 170 kvm beroende på val av utformning av hus. Här finns nu en unik chans att designa, planera och bygga ditt egna drömhus för permanent- eller fritidsboende. Fastigheten ligger i en solig slänt i byn med ca 100 m till närmsta badstrand. Fastigheten har ett avskilt läge med grannhus endast i väster. Från tomten tar du stigen ner till Östersjöviken och ser glimtar av havet från ditt nybyggda hus beroende på hur du bygger och väljer att placera huset på tomten. Fastigheten ligger i gamla charmiga Stavsnäs by med närhet till Östersjövikens bryggor, allmänna bad med klippor och sand och båtplatser. Stavsnäs by har en gammal historia vilket syns på många hus i byn. Flera av de äldre husen är i originalskick och skapar den uppskattade genuina känslan. Knutpunkt i byn är det anrika bageriet som är öppet året runt och är byns träffpunkt. Här du köper dina färska frukostfrallor, käkar lunch, tar ett glas med något gott på eftermiddagen eller en fika. På sommaren finns badplatser i alla väderstreck så du kan välja sol eller skugga, platser med morgonsol och kvällssol samt klippor eller sand. Eller så har du egen båt ut till en egen kobbe. I Stavsnäs bor du på landet med närhet till allt du behöver och goda kommunikationer in till Stockholms city. Med bil tar det ca 45 min in till tullarna, och med direktbuss till Slussen som går i stort sett dygnet runt tar det ca 55 min. Handlar gör du i en välsorterad mataffär i Stavsnäs. Eller så åker du in till Gustavsberg och storhandlar. Där finns tre köpcentrum med stort utbud av affärer, restauranger, apotek, systembolag med mera. På både Djurö och i Gustavsberg finns förskolor, vårdcentral, skolor och bibliotek. I Stavsnäs finns även en förskola. För de äldre ungdomarna finns föreningen Fyrhuset, som är en idéburen ungdomsstyrd ideell förening med åldersöverskridande verksamheter inom kultur, idrott, resor och nöjen. Gillar du att röra på dig finns i byn paddelbana, tennisbana och vackra skogs- och grusvägar för långa promenader och/eller jogging. Spelar du golf finns Norråva pay-and-play, Fågelbro golf, Värmdö golfklubb och Nacka golf. Djurö konst och kultur är aktiva i den gamla skolan i byn med teater, föreläsningar och olika trevliga arrangemang och samkväm. Passar inte någon av de öppna visningarna, så går det bra att boka en privat visning direkt via säljaren på 073-905 72 57. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Korstavägen 7, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Korstavägen 7

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/7
5 535 kr/mån
10 317 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och fräscha tvåa om 63 kvm i hörnläge med bra ljusinsläpp. Här erbjuds ett modernt kök, ett sovrum med klädkammare, ett stambytt badrum, samt trevliga sociala ytor i vardagsrum och på solig balkong. Här är det bara att flytta in och trivas! Bo i ett lugnt område med närhet till fina promenadstråk längs kusten och småbåtshamnen. Härifrån finns det mesta inom gångavstånd. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bastu, gym, pingisbord och övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun, bild 2
Östra Kyrkogatan 8, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun, bild 3

Östra Kyrkogatan 8

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
1 295 000 kr
94 + 74 m²
4 rum
1 091 m² tomt

För dig som önskar ett välplanerat hus med bra planlösning och stora lättmöblerade rum - här har du din chans! Denna 1,5 plans villa med källare är centralt belägen i lugna Arvidsjaur. Här finns vardagsservicen inom gångavstånd. Vill du ändå åka lite längre så erbjuder garaget plats för två bilar. Här kan du bo året runt i detta insynsskyddade och lummiga läge. Större delen av tomten består av gräsmatta, perfekt för barnens lek. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Smältvägen 22, VI, Ockelbo kommun
  • Lör 23 mar kl 13:00

Smältvägen 22

Villa
VI, Ockelbo kommun
1 595 000 kr
139 + 32 m²
6 rum
524 m² tomt

Välkommen till Smältvägen 22 och denna villaidyll! Här erbjuds du en familjevilla med stora utrymmen och fyra sovrum, perfekt för den större familjen. Bostadens entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum som ger många möbleringsmöjligheter och ett vackert ljusinsläpp genom flertalet fönster med en rofylld utsikt över ängarna. Här finns även två inbjudande sovrum, varav ett med utgång till balkong. Nedre planet erbjuder ytterligare två sovrum och ett allrum med utgång till bostadens baksida och en stor altan med pergola omslingrad av vinrankor. Tomten erbjuder flertalet vackra rosor, äppleträd samt rabarber och krusbär. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närheten till flera aktiviteter såsom paddel, ishall och fotbollsplan. Centrum når du inom promenadavstånd och dess utbud av service med mataffär, butiker, café, SPA och pizzerior. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hanåsvägen 3A, Sösdala, Hässleholms kommun

Hanåsvägen 3A

Lägenhet
Sösdala, Hässleholms kommun
240 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 068 kr/mån
5 854 kr/m²

Välplanerad etta fördelad på 41 kvm och med generöst ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder ett genomgående stilfullt laminatgolv, allrum med plats för både säng och soffa samt ett trevligt kök med plats för matbord. Här bor du med närhet till mataffär, vårdcentral, apotek, frisör och pizzeria. Tågstationen ligger inom promenadavstånd och möjliggör pendling till exempelvis Lund eller Malmö. I Hässleholm finner du ett större samhälle och utbud av service. Varmt välkommen på visning!

Skillingeuddsvägen 15, Skillingeudd, Kungsörs kommun

Skillingeuddsvägen 15

Villa
Skillingeudd, Kungsörs kommun
4 395 000 kr
117 + 43 m²
4 rum
1 188 m² tomt

Enplansvilla med flera uteplatser där du kan följa solens strålar under hela dagen. I trädgården växer hallon, äpple, päron och plommon. Det finns även odlingslådor för den intresserade. Bilen parkerar du antingen i garaget eller i carporten. Flera bra förvaringsutrymmen både ute och inne. Förrådet vid carporten är isolerat och har golvvärme. Bostaden har även den genomgående golvvärme och erbjuder en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, två badrum och en separat tvättstuga med utgång till carporten. Detta är ett naturnära område med flera fina promenadstråk och gångavstånd ca 300 m till badsjö, samt nära in till samhället där mataffärer och bio finns. Bra pendlingsmöjligheter till Stockholm från tågstationen som är ca 3 km från bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Löparstigen 25, Vilhelmina, Vilhelmina kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Löparstigen 25

Villa
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
795 000 kr
152 + 53 m²
7 rum
980 m² tomt

Välkommen till en trevlig familjevilla i natursköna omgivningar. Bostadens entréplan erbjuder ett stort kök med tillhörande köksö och matplats för flera sittande gäster. Från vardagsrummet har du utgång till ett trädäck och en insynsskyddad uteplats i naturskön miljö. På entréplan finns också tre sovrum av bra storlek, badrum samt tvättstuga. En våning upp finns ytterligare ett allrum, två sovrum samt toalett. Bostaden omges av en barnvänlig trädgård som passar såväl för barnlek som för avkoppling och återhämtning. Här erbjuds du en bostad med närhet till natursköna promenadstråk, skoterleder, elljusspår och badplats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kyrkogatan 28 D, Triangel, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkogatan 28 D

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
795 000 kr
51,6 m²
2 rum
vån 1/3
5 015 kr/mån
15 407 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet belägen på första våning. Här finns ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, sovrum med goda förvaringsutrymmen samt kök med matplats och goda arbetsytor. Föreningens tvättstuga är bekvämt belägen i samma uppgång. Här bor du i ett lugnt område med närheten till grönområden. Mataffär och sjukhus finns inom kort promenadavstånd. Även busshållplatsen ligger en kort promenad bort och härifrån tar du dig snabbt och enkelt till nya centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Öhn 885, Tjärnnäset, Strömsunds kommun
  • Budgivning pågår

Öhn 885

Villa
Tjärnnäset, Strömsunds kommun
1 295 000 kr
136 + 71 m²
4 rum
2 288 m² tomt

Varmt välkommen till Öhn 885 och denna väl tilltagna enplansvilla. Här bor du med en lugn och lummig skog som omger huset och tomten. När du kliver in i huset så får du en inbjudande känsla från de ljusa och luftiga ytorna. Den öppna planlösningen gör det trivsamt att röra sig mellan kök och vardagsrum bekymmersfritt. Husets tomt är lättskött och vid den öppna gräsmattan har du sol större delen av dagen. Tar du klivet ut mot skogen når du fina promenadsträckor och naturstigar som t.ex. kan ta dig ner till sjön eller blåbärsskogen. På vintern kan du ta skotern eller skidorna direkt från tomten. Mataffär, postombud samt annan service finner du i Strömsund som är belägen ca 10 minuter ifrån bostaden. Varmt välkommen på visning!

ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Sala bodarna, Lindesbergs kommun
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Sala bodarna, Lindesbergs kommun, bild 2
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Sala bodarna, Lindesbergs kommun, bild 3

ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55

Tomt
Sala bodarna, Lindesbergs kommun
150 000 kr
2 862 m² tomt

Välkommen till Östra Öskevik 19:55. Tomten ligger belägen på en liten höjd ovanför sjön Usken. Idag är tomten beklädd i en blandad skogsmiljö. Med en mindre promenad tar man sig enkelt ner till sjön. Ca 20 min med bil kommer du till både Nora och Lindesberg. Där finns det mesta man behöver i serviceväg och skolor. Varmt välkomna!

  • Premium
Dübengatan 29 B, Norrmalm, Kiruna kommun

Dübengatan 29 B

Lägenhet
Norrmalm, Kiruna kommun
850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
3 466 kr/mån
14 167 kr/m²

Välplanerad tvåa med stora ytor och balkong. Lägenheten erbjuder kök med plats för matbord, trevligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum med kombimaskin. Brf Graniten är en skuldfri förening som ligger nära affär, skola, barnomsorg, busshållplats, slalombacke, friluftsområde med strövstigar och elljusspår. Det tar ca 15 minuter att promenera till centrum. Föreningen består av tre 3-våningshus och två 4-våningshus. Dessa är placerade så att två stora gårdar bildas. Välkommen på visning!

  • Balkong
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 2
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 3

Åre Strand 2 16:1 v. 50

Fritidshus
Åre Strand, Åre kommun
69 000 kr
95 m²
3 rum

Lägenhet i strandvilla med direkt utsikt över Åresjön, ett stenkast från Holiday Clubs anläggning och Åre Station. Bekvämt boende i andelsstuga med uteplats. En parkeringsplats tillhör stugan och det är nära till liftskjutsar som tar er till backarna. Andelen avser nyttjande vecka 50. Bostaden har två sovrum med totalt sex sovplatser plus en bäddsoffa, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och bastu samt vardagsrum med kamin. Byte sker på lördagar. Nyckelbricka hämtas i receptionen hos Holiday Club och lakan, handdukar samt städning ingår för andelsveckan. I området finns restauranger, bowling, äventyrsbad/saunaworld, gym, utomhusgym och hinderbana, spa-anläggning samt sportbar med bland annat shuffleboard och biljard och från lägenheten är det nära till Åre torg med mataffär och ett aktivt nattliv. I området finns, förutom skidbackar, många fina utflyktsmål och sevärdheter samt välpreparerade spår och leder.

  • Premium
  • Uteplats
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Modovägen 59, Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Modovägen 59

Övrigt
Inre Hamnen, Örnsköldsviks kommun
3 900 000 kr
244 m²
8 rum
2 565 m² tomt

Nu är denna charmiga hyresfastighet om tre lägenheter till salu. Med bra läge i populära Inre Hamnen i direkt anslutning till all tänkbar service, restauranger, resecentrum och fina promenadstråk i både hamnen och naturen. Unikt tillfälle till att äga den sista privata fastigheten i Inre hamnen. Huset består av tre bostäder varav en tvårummare och två trerummare. Fiber är installerat i samtliga lägenheter. Generösa takhöjder och ljusinsläpp. Parkeringsplatser med motorvärmare finns. En av lägenheterna har balkong, medan de andra två har uteplats. Tomten består av en gräsmatta som bjuder in till socialt umgänge och barnens lek. Det finns pallkragar för den odlingsintresserade. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Björkenäs 306, Björkenäs, Karlskrona kommun

Björkenäs 306

Tomt
Björkenäs, Karlskrona kommun
425 000 kr
1 752 m² tomt

Här erbjuds en generös tomt på 1752 kvm med havsnära läge. Här kan du bygga ditt drömhus med promenadavstånd till havet. Tomten är plan och utan stora stenar eller träd vilket ger goda förutsättningar för byggandet. Ca 2 minuter bort ligger Björkenäs Camping med badplats och kiosk. Närmsta centrum ligger ca 10 minuter bort med bil och finns i Jämjö. Här finns matbutik, café, restauranger mm. Till Karlskrona tar det ca 35 min med bil och till Kalmar ca 1 timme med bil. Välkomna!

Lommebergsvägen 32, Öreryd, Gislaveds kommun

Lommebergsvägen 32

Tomt
Öreryd, Gislaveds kommun
420 000 kr
752 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga nytt på en tomt i Isabergsområdet, ett lugnt och naturskönt område. Tomten är på 752 kvm och ligger på en lugn återvändsgata och med närheten till Isaberg Mountain Resort. Här erbjuds du möjligheten att skapa ditt drömboende med närhet till badsjöar, golfbanor och fantastisk natur.

  • Plus
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 33 B

Lägenhet
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
1 495 000 kr
67,8 m²
2 rum
vån 2
1 303 kr/mån
22 050 kr/m²

Rymlig tvåa med trägolv i original på Drottninggatan 33 B! Lägenheten disponerar ett kök med plats för matbod vid fönstret, ett badrum med tvättmaskin samt två större rum som kan användas som både vardagsrum och sovrum. I trapphuset finns en gemensam balkong som delas med grannen. På gården tillhandahåller föreningen med sittmöbler till de boende. Bo i ett lugnt område med närhet till bad i Vättern där det även finns fina promenadstråk längs vattnet. Centralt läge i Huskvarna med gångavstånd till det mesta. I närheten finns även Mjölkafållan Park där det sommartid brukar hållas trevliga uppträdanden. Med bil tar ni er enkelt till Asecs köpcentrum och vidare in till Jönköping. Välkommen på visning!

  • Premium
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun, bild 2
LÅNGEBY 2:88 , Långeby, Tanums kommun, bild 3

LÅNGEBY 2:88

Tomt
Långeby, Tanums kommun
2 400 000 kr
1 222 m² tomt

Omringad av klippor finns denna fina tomt. Gångavstånd till pittoreska Gullbringa med dess småbåtshamn och flera badplatser. Här bor ni med närhet till både havet och Tjurpannans naturreservat med dess vackra strövområden. I området finns en härlig blandning av åretruntboenden och sommarstugor. Här infinner sig en gemytlig känsla av lugn och fridfullhet. Välkommen till Långeby i Grebbestad!

  • Premium
Högbergsgatan 18, Södermalm, Sundsvalls kommun

Högbergsgatan 18

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
3 200 000 kr
110 + 69 m²
5 rum
666 m² tomt

Villa i 2-plan med källare och ett större garage. På tomten finns ett växthus med en härlig stensatt altan i söderläge där man kan sitta och njuta. Här finns också en friggebod. Villan är belägen i ett villaområde med närhet till affär och till centrum är det cirka 10 minuters gångväg. I närområdet finns ett friluftsområde, slalombacke och en fin gångväg runt Sidsjön. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Slåttervägen 10, Vilhelmina, Vilhelmina kommun
  • Budgivning pågår

Slåttervägen 10

Villa
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
695 000 kr
121 + 45 m²
6 rum
978 m² tomt

Välkommen till Slåttervägen 10 och denna välplanerade enplansvilla i ett lugnt, tryggt och barnvänligt område. Beläget nära skog och natur med skoterleder och goda möjligheter för svamp- och bärplockning. För de minsta finns en sagostig på gångavstånd. Invändigt finner man en ljus hall, ett välplanerat kök med plats för matbord, ett stort vardagsrum med utgång till altan, fyra sovrum, ett renoverat badrum, en gästtoalett, en stor gillestuga, tvättstuga och förråd. Vidbyggt med huset finns ett garage med fjärrport och på tomten finns ett förråd med carport samt en lekstuga. Utvändigt finner man en gräsbevuxen tomt omgiven av staket, här finns bärbuskar, perenner, träd och buskar. Vidare finner man en överbyggd altan både på husets framsida och på baksidan vilket ger möjlighet att njuta både av morgon- och av kvällssolen. Beläget nära centrum med mataffär, skola, förskola och övrig service. Till flygplatsen är det cirka 10-15 min med bil. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Södra Väsby 26, Väsby, Södertälje kommun

Södra Väsby 26

Fritidshus
Väsby, Södertälje kommun
750 000 kr
18 + 10 m²
2 rum
1 620 m² tomt

Välkommen till denna fritidsfastighet med ett lugnt och naturskönt läge. Här återfinns ett fritidshus innehållande kök med matplats samt ett sovrum. Utanför finner man en stor altan med plats för utemöbler. På tomten finns också flera uthus bestående av bland annat en gäststuga, flera förråd och ett utedass. I närområdet finns skog och natur samt badplats i Klämmingen. Till Gnesta med affärer, skolor, förskolor, restauranger och service är det cirka 6 km och till Stockholm cirka 6,5 mil. Fastigheten säljs på offentlig auktion. Utgångspriset som är fastställt av tingsrätten är 750 000 kr. Lägre bud kan inte accepteras. Ansvarig är advokat Pia Björstrand, e-post [email protected], telefon 070-483 26 95.

Göingegatan 7 B, Osby, Osby kommun

Göingegatan 7 B

Lägenhet
Osby, Osby kommun
250 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 699 kr/mån
5 495 kr/m²

Nu är denna ljusa och renoverade etta om hela 45,5 kvm till salu. Här finns ett nyare kök och ett nyare badrum. Båda stilrena i vitt med mörka inslag. Genomgående vitmålade väggar och fina laminatgolv i lägenheten. Vardagsrummet delas idag av med ett draperi för att skapa en avskild del för sängen. Rikligt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till balkong i västerläge med markis. I Osby har du gångavstånd till all service samtidigt som naturen och friluftslivet här är rikt. Dessutom finns här bra pendlingsmöjligheter om man arbetar på annan ort och föredrar att bo i ett mindre samhälle. I Osby finns flera bra matställen, idrottshall, grundskola och gymnasium samt både ishall och simhall. Dessutom är det endast en kvart med bilen till IKEA i Älmhult. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 2
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 3

Glemminge Stenarvägen

Tomt
Glemminge Stenar, Ystads kommun
995 000 kr
6 054 m² tomt

Nu erbjuds en generös tomt om drygt 6000 kvm. Fastigheten omgärdas av vackra rapsfält i sann Skåne-anda. Med sitt fria läge skapas fantastisk utsikt över de böljande vidderna. Grannar finns, men på behörigt avstånd. Likaså ligger väg 9 som tar dig till Ystad och vidare till Österlen på bekvämt avstånd, men inte så nära att man störs av den. Närmsta by är Glemmingebro som erbjuder mataffär, post, skola, förskola samt en bygghandel. Förhandsbesked finns.

  • Premium
Liljeborgsgatan 18 B, Centralt, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Liljeborgsgatan 18 B

Lägenhet
Centralt, Trelleborgs kommun
1 395 000 kr
58,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 158 kr/mån
24 010 kr/m²

Välkomna till en ljus och modern lägenhet som förfogar över två rum och kök samt badrum. Utöver detta erbjuder lägenheten även en trevlig och inglasad balkong som med fördel blir ett extra rum att tillgå under årets varmare månader. Här bor du i ett lugnt område som har det mesta inom bekvämt avstånd. En kort promenad bort finns centrum med all sin service och restauranger, tågstation och stadsparken. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skolvägen 1-2, Överum, Västerviks kommun

Skolvägen 1-2

Övrigt
Överum, Västerviks kommun
695 000 kr
512 m²
24 rum
1 894 m² tomt

Nu erbjuds en fastighet med två hyreshus om totalt 16 st. lägenheter. Samtliga är i dagsläget tomma. Båda hyreshusen är i renoveringsbehov och därmed finns möjligheten att sätta sin egna prägel för framtida uthyrning. Husen är belägna med centralt läge i Överum med gångavstånd till det mesta så som mataffär, apotek, resturang, busshållsplats och fina grönområden. Närhet även till Västervik som är en trevlig turistort. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 161