Hemverket AB

Hemverket AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karl Gustav 317, Karl Gustav, Varbergs kommun

Karl Gustav 317

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
295 000 kr
60 m²
2 rum
2 339 m² tomt

Brattaberg är ett charmigt dagsverkstorp beläget i natursköna området Karl Gustav. Detta fritidshus erbjuder en unik möjlighet för den som söker en rofylld tillflyktsort med historisk karaktär. Huset har en vacker farstukvist som välkomnar dig in i ett stort allrum/storstuga med timmerväggar och en vacker kamin, perfekt för mysiga kvällar. Köket är utrustat med en vedspis som bidrar till den genuina torpkänslan. Huset består av två våningar med en oinredd övervåning. Via sovrummet/drängkammaren når du trappan upp till övervåningen. Trots att huset behöver viss omvårdnad, finns här en enorm potential att skapa ett drömboende i en idyllisk miljö. Omgivningarna erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv och rekreation, med närhet till både skog och sjö. Missa inte chansen att förvärva detta charmiga fritidshus med mycket historia. Välkommen på visning!

Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 2
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 3

Hagendalsvägen 15 D

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
295 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 751 kr/mån
14 390 kr/m²

Mindre lägenhet med plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Lägenheten ligger i ett väldigt lugnt område trots det centrala läget. Det tar ca 2 minuter till Kumla torg där du hittar allt från mataffärer, skola, idrottsaktiviteter, parker, cafè, restauranger mm. Ca 8 minuters promenad till tågstationen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Stora Åboland 20, Åboland, Munkedals kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Stora Åboland 20

Villa
Åboland, Munkedals kommun
1 495 000 kr
74 + 30 m²
2 rum
5 243 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva detta charmiga boende i Åboland. Husets ljusa ytor och de vackra detaljerna som målat trägolv, spröjsade fönster, äldre eldstäder och det mysiga skafferiet samt vedspis i köket ger ett unikt och trivsamt intryck. Utanför bostaden finner man en rymlig terrass med vacker utsikt där man kan njuta av morgonkaffet eller middag på sommarkvällarna. Stor och lättskött trädgård med blomster och rosor. Miljön är rogivande och vacker med det natursköna läget. En bit bort finner man Kärnsjön. Det går också en vandringsled utanför som går genom Bohuslän. Till Munkedal med serviceutbud når man på cirka 15 minuters biltur, Hedekas på cirka 10 minuter, Uddevalla på ca 30 min samt Bovallstrand på ca 30 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
695 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

  • Premium
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun, bild 2
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun, bild 3

Järvsjöby 218

Fritidshus
Djursjöberg, Vilhelmina kommun
400 000 kr
180 + 20 m²
4 rum
1,4 ha tomt

Hus med naturläge och stor tomt. Här finns tre sovrum, vardagsrum med öppen spis och trägolv i större delen av huset. Stor lada med en höloge som är omgjord till festlokal för ca. 30 personer där bord och stolar ingår. Utomordentliga möjligheter till naturupplevelser med flera fiskesjöar i närheten. Badmöjligheter i Järvsjöby, elljusspår samt skoterleder. Möjligheter till att köpa jaktkort för småviltjakt. Närmsta affär och service finns i Vilhelmina ca. 4 mil bort. Skog runtom fastigheten och det finns en åker nedanför huset som en bonde slår och tar rätt på gräset enligt säljaren. Varmt välkomna att kontakta säljaren för visning!

  • Premium
Kullsta 210, Kullsta, Ragunda kommun
Kullsta 210, Kullsta, Ragunda kommun, bild 2
Kullsta 210, Kullsta, Ragunda kommun, bild 3

Kullsta 210

Villa
Kullsta, Ragunda kommun
350 000 kr
154 m²
4 rum
1 635 m² tomt

Belägen i det natursköna området Kullsta finns denna villa med perfekt kombination av komfort och naturnära boende. Med ett högt läge och utsikt ner till Hammarstrand, omges fastigheten av ängar och åkermark, vilket skapar en rofylld atmosfär. Villan har två våningar och är utrustad med både balkong och veranda, båda i soligt läge, vilket ger goda möjligheter att njuta av den omgivande naturen. Inomhus finner du ett rymligt kök, ett lättmöblerat vardagsrum och tre stora sovrum. Utomhus erbjuder tomten en fin gräsmatta - perfekt för sociala tillställningar och lek. Här växer även vinbärsbuskar. Dessutom finns ett fristående garage samt ett isolerat förråd som ger extra förvaringsutrymme. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skeppsta 5058, Fjugesta, Lekebergs kommun
Skeppsta 5058, Fjugesta, Lekebergs kommun, bild 2
Skeppsta 5058, Fjugesta, Lekebergs kommun, bild 3

Skeppsta 5058

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
2 390 000 kr
138 + 8 m²
5 rum
1 777 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa. Här erbjuds ett hem med stora ytor och en prunkande trädgård som inbjuder till avkoppling och umgänge. Fastigheten har två våningar och ett härligt uterum som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väder. Villan ligger i ett lugnt område med närhet till Fjugesta, där du finner all nödvändig service samt skola för barn i åldrarna F-9. Den plana gräsmattan och de vackra blomsterplanteringarna gör trädgården till en fröjd för ögat och en perfekt plats för barnens lek. Dessutom finns ett dubbelgarage som ger gott om plats för både bil och förvaring. Med bra anslutning till motorvägen är det enkelt att pendla till närliggande områden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Norra Stugbyn, Stuga N02-N04-N05-N06- N07- N08-N09, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Norra Stugbyn, Stuga N02-N04-N05-N06- N07- N08-N09, Karlshamns kommun, bild 2
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Norra Stugbyn, Stuga N02-N04-N05-N06- N07- N08-N09, Karlshamns kommun, bild 3

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Norra Stugbyn, Stuga N02-N04-N05-N06- N07- N08-N09, Karlshamns kommun
174 000 kr
35 m²
2 rum

Unikt tillfälle! Fritidshus på arrende med natursköna omgivningar! Nu har du chansen att äga ett fritidshus i vackra Långasjönäs! Den främsta anledningen till att köpa ett fritidshus är naturligtvis att ha en egen plats där du kan tillbringa härliga semesterstunder. Ett extra argument för att äga ett fritidshus i Långasjönäs är hyresintäkterna du får. När du inte själv bor i ditt fritidshus hyr vi ut din stuga, vilket skapar en fin extrainkomst för dig som ägare. På Långsjönäs hemsida hittar du detaljerad information om priser, villkor etc. under vårt projektnamn "The Lake Project" För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

  • Premium
Håkafot 445, Håkafot, Strömsunds kommun

Håkafot 445

Villa
Håkafot, Strömsunds kommun
425 000 kr
70 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Charmig villa i natursköna Håkafot. Denna bostad erbjuder en oslagbar utsikt, fina omgivningar och närhet till skoterleder. Här kan du njuta av lugnet och den vackra naturen året om. Villan har ett rymligt uterum där du kan koppla av och ta in den fantastiska omgivningen. Den intilliggande sjön erbjuder goda fiskemöjligheter genom fiskekort. Huset är beläget i ett lugnt och trivsamt område, perfekt för dig som söker ett naturnära boende med närhet till fritidsaktiviteter. Bostaden är fördelad på vardagsrum, kök, sovrum samt ett mindre rum som med fördel kan användas som kontor. 70 kvadratmeter boyta i en bekväm och hemtrevlig miljö. Välkommen på visning!

  • Plus
Sånnestorp 160, Sånnestorp, Örkelljunga kommun

Sånnestorp 160

Fritidshus
Sånnestorp, Örkelljunga kommun
1 200 000 kr
100 m²
4 rum
8 193 m² tomt

Gediget fritidshus i naturskönt och avskilt läge och stor tomt. Här kan du njuta av fågelsång och en porlande bäck, omgiven av en lättskött skogsträdgård med vackra stora ekar. Huset har en inredd ovanvåning och erbjuder många möjligheter både vad gäller boende och trädgård. På tomten finns en altan under tak, perfekt för avkoppling och umgänge. Parkering sker bekvämt i garaget eller på tomten. Fastigheten ligger i närheten av Eket och endast 8 minuter med bil till Örkelljunga, vilket är bekväma avstånd till vardagsservice. Här bor du mitt i naturen med en stor gräsmatta för barnens lek, och en lummig trädgård som inbjuder till både vila och aktivitet. Bekvämligheter som kamin och uteplats gör detta fritidshus till en idealisk plats för både sommar- och vintervistelser. Upptäck möjligheterna med detta rymliga fritidshus i Sånnestorp. Här bor du med närhet till golfbana, kungsbyggets äventyrsland och Båstad. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Östergatan 10

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 595 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Nu ges du chansen att förvärva denna familjevilla med stora sällskapsytor. Fastigheten imponerar med sina stora ytor, sitt soliga altandäck och en nersänkt pool med poolskydd. På bostadens entréplan möts du av en stor hall, ett rymligt kök med golvvärme och utgång till altanen och poolen. Här finns fyra sovrum i bra storlek och generösa sällskapsytor perfekta för sociala sammankomster. Källarplanet är idag inrett som en separat lägenhet med egen ingång, här finns bland annat en stor gillestuga och 2 rum som idag är inredda till sovrum. Ett separat kök och bastu med anslutande dusch samt ett toalettutrymme. Tomtens stora gräsmatta ger bra lekytor för barn och har även flera bärbuskar och äppleträd. På tomten står ett isolerat förråd med klinkergolv. Edsbyn är en lugn och familjevänlig ort med närhet till naturområden. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär och skola (F-9) samt förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun
  • Budgivning pågår
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 2
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 3

Fagerlidsvägen 13

Villa
Fagerhult, Habo kommun
1 850 000 kr
113 + 118 m²
5 rum
639 m² tomt

Nu erbjuds chansen att förvärva denna villa med fina omgivningar och utsikt mot Vättern. Bostadens entréplan erbjuder kök med köksö som bjuder in till sociala tillställningar och matplats med utsikt mot Vättern. Vardagsrum i vinkel med öppen spis samt tre sovrum, varav ett med utgång till inglasat uterum. Källarplan med gillestuga som har murad öppen spis för mysiga familjekvällar. Här finns även badrum, tvättstuga och flera bra förrådsutrymmen. Barnvänlig trädgård med plan gräsmatta, blomster och ett växthus. En pergola med klätterrosor och vinrankor. På tomten finns även flera fruktträd såsom äpple, körsbär och plommon, även jordgubbar, krusbär och hallon. Här är det promenadavstånd till både förskola och skola. Större serviceutbud finns i Habo, där finns bland annat närmsta livsmedelsaffär samt vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Salviavägen 17, Hjärnarp, Ängelholms kommun

Salviavägen 17

Tomt
Hjärnarp, Ängelholms kommun
550 000 kr
1 366 m² tomt

Bygg din dröm i ett naturskönt område. Denna generösa tomt på Salviavägen erbjuder en unik möjlighet att skapa ett hem precis som du vill ha det. Med ett lugnt och fridfullt läge, omgiven av grönska och vacker natur, är detta en plats där du kan njuta av både avskildhet och närhet till bekvämligheter. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen. Möjlighet till båtplats och bad hittar du vid Västersjön dit det är gångavstånd. I närområdet finns även dammar som erbjuder fina bad. Tomten ligger i ett etablerat och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och affärer. Här har du även goda kommunikationsmöjligheter med enkel tillgång till både Ängelholms centrum och E6:an, vilket gör pendlingen smidig. Ca 6 kvm från fastigheten hittar du Hjärnarp där du finner livsmedelsbutik, restauranger och bensinmack. På bekvämt avstånd hittar du även skolor och förskola. För den friluftsintresserade finns det gott om promenadstråk och rekreationsområden i närheten. Missa inte chansen att förvärva denna tomt!

  • Plus
Centralgatan 1, Åsele, Åsele kommun

Centralgatan 1

Villa
Åsele, Åsele kommun
550 000 kr
91 + 60 m²
4 rum
876 m² tomt

Här erbjuds nu en charmig familjevilla som trots det centrala läget ligger lugnt och avskilt på en trevlig hörntomt. Huset har två våningar och en källare, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Här finns bland annat ett stort vardagsrum, ett rymligt kök och två badrum. På övre plan finner du två sovrum och ett allrum, medan källaren erbjuder ett gästrum, tvättstuga och rikligt med förvaringsutrymmen. Huset har även sidovindar och klädkammare för extra förvaring. Den lättskötta tomten är plan och erbjuder både altan med inglasat uterum, gräsmatta och trädgårdsland, perfekt för utomhusaktiviteter och odling. Ett stort dubbelgarage ger plats för både bilar och förvaring. För den friluftsintresserade finns fina skoterleder och andra naturupplevelser i närheten. Med sitt centrala läge i Åsele har du nära till både mataffär, förskola och skola, samt en badplats som ligger endast 400 meter bort. Denna villa erbjuder det bästa av två världar – närhet till både natur och byns bekvämligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skarrie Östanväg 4, Sjöbo, Sjöbo kommun
Skarrie Östanväg 4, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 2
Skarrie Östanväg 4, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 3

Skarrie Östanväg 4

Tomt
Sjöbo, Sjöbo kommun
850 000 kr
988 m² tomt

Tomt på Skarrie Östanväg, Sjöbo – en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i ett område under utveckling. Här erbjuds en naturskön miljö med närhet till service. Access till större väg för bekväm pendling till närliggande större städer. Området är under uppbyggnad med flera nya bostadshus. Tomten är belägen i utkanten av Sjöbo, en charmig kommun med goda förbindelser och ett brett utbud av service. Här har du nära till skolor, affärer och fritidsaktiviteter, samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen. Missa inte chansen att förvärva denna tomt och skapa ditt eget drömhem i ett växande område. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 2
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 3

Bäckavägen 55

Villa
Drottningskär, Karlskrona kommun
1 950 000 kr
65 + 60 m²
5 rum
890 m² tomt

Rymligt hus som passar perfekt till den större familjen. Flera barnfamiljer bor i området! Här erbjuds dessutom ett väl genomtänkt kök med bardisk. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Altan på baksidan med havsutsikt. Balkong som även den har havsutsikt. Under balkongen kan man parkera bilen, och där finns även ett 3-fas uttag. Fler parkeringsmöjligheter finns på gården. På ön finns det mesta man behöver till vardags. Här är en skola F-5, restaurang, matbutik, apotek, flera olika slags idrottsplatser samt annan bra ungdomsverksamhet. Ett populärt besöksmål är Drottningskärs kastell och museum som finns med på Unescos lista över världsarv. Gillar man att bada finns populära Havsbadet. Vill man istället bada lite mer avskilt finns en vik, dit det är ca 10 min promenad till från huset. Mellan ön och fastlandet går färjan var 30 min morgon och kväll samt en gång i timman mitt på dagen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fredrikslundsvägen 29, Mörtsjö, Ragunda kommun

Fredrikslundsvägen 29

Fritidshus
Mörtsjö, Ragunda kommun
550 000 kr
25 m²
2 rum
1 535 m² tomt

Charmigt fritidshus på Fredrikslundsvägen i natursköna Mörtsjö! Detta mysiga enplanshus erbjuder en perfekt tillflyktsort för dig som söker lugn och ro. Med fiberanslutning kan du enkelt hålla kontakten med omvärlden, även när du njuter av naturens stillhet. Huset har en välkomnande atmosfär med en öppen planlösning som maximerar utrymmet och ljusinsläppet. Lättskött naturtomt med några enstaka buskar och träd. Nere vid sandstranden finns en brygga och det är sandbotten utanför och långgrunt vilket gör sjön badvänlig. I området finns även samlingslokal och vindskydd med grillplats där man brukar träffasas och umgås. För den skoterintresserade nås skoterleden lätt från fastigheten och ut på sjön. Mörtsjön är beläget ca 7,5 km från Stugun och ca 6 mil från Östersund. I närområdet finns fina fiskevatten och för den friluftsintresserade finns gott om saker att ta sig an. I Stugun finns bra service med matbutik, bensinmack och café. I Stugun finns också stort föreningsliv, skoterleder, längdspår och slalombacke. Välkommen!

Byvägen 26, Torna-Hällestad, Lunds kommun

Byvägen 26

Villa
Torna-Hällestad, Lunds kommun
4 790 000 kr
100 + 5 m²
4 rum
600 m² tomt

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en välplanerad skånelänga i natursköna Torna-Hällestad. Denna charmiga villa har genomgått en varsam men omfattande renovering, där man bevarat husets karaktär och charm. Här möts du av massiva trägolv, putsade innerväggar och ett fantastiskt ljusinsläpp. Badrum, kök samt all el, uppvärmning, vatten och avlopp är utbytta 2010, vilket ger ett modernt och bekvämt boende. Det ljusa, lantliga köket erbjuder gott om arbetsytor och en social anslutning till matplatsen, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. Den delvis oinredda övervåningen med en imponerande takhöjd på 3,5 meter ger möjlighet att inreda ytterligare minst 60 kvm, vilket gör detta hem flexibelt och anpassningsbart efter dina behov. Byn har anor från medeltiden och karaktäriseras av bebyggelse kring landsvägen/bygatan. Med närhet till både affär, förskola, skola och vacker natur är detta ett idealiskt boende för barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

Villavägen 11, Backe, Strömsunds kommun

Villavägen 11

Villa
Backe, Strömsunds kommun
295 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
1 110 m² tomt

Denna charmiga enplansvilla med tre rum och kök erbjuder bland annat två rofyllda sovrum med utgång till altanen, vilket ger en härlig kontakt med naturen tack vare den angränsade skogen. Det rymliga köket har gott om plats för matbord. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns ett varmgarage bekvämt beläget i husets källare, där det också finns ytterligare rum med möjligheter till förvaring eller gästrum samt matkällare. Lättskött tomt med gräsmatta, perfekt för familjeaktiviteter, odling eller avkoppling. Huset är förberett för fiber. Här bor man i ett lugnt område med närhet till förskola och skola upp till årskurs 9, mataffär, hälsocentral och restauranger, vilket gör vardagen bekväm och enkel. En trevlig lekpark ligger endast 100 meter från huset, perfekt för barnfamiljer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F03 Tallhöjden, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga F03 Tallhöjden, Karlshamns kommun
775 000 kr
43 m²
2 rum

Välkommen till Tallhöjden, an av områdets premiumstugor med ett förstklassigt läge, magnifik utsikt över Långasjön och en privat liten strand med en egen roddbåt. Ett privat paradis, skulle man kunna säga. Stugan har dusch och toalett, ett sovrum, ett kök, terrass/uteplats, trädgårdsmöbler samt eldstad. Stugan renoverades 1985. Kommunalt vatten samt fiber planeras till 2025 och ingår i priset. För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F08 Loftet, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F08 Loftet, Karlshamns kommun, bild 2
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F08 Loftet, Karlshamns kommun, bild 3

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga F08 Loftet, Karlshamns kommun
375 000 kr
32 m²
2 rum

Välkommen till Loftet, an av områdets premiumstugor med ett förstklassigt läge och en magnifik utsikt över Långasjön. Ett privat paradis, skulle man kunna säga. Stugan har dusch och toalett, ett sovrum, ett kök, terrass/uteplats med trädgårdsmöbler. Stugan renoverades 2021. För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

  • Premium
Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F09 Jonta, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga F09 Jonta, Karlshamns kommun
145 000 kr
12 m²
1 rum

Denna campingstuga är en mysig, liten (och billigare) stuga som ligger nära vattnet, nära badstranden och nära reception och minigolfbanan. Här finns 2 sovplatser. Ändå ligger stugan lugnt och skönt med härlig utsikt över Långasjön. Mini-kök finns (kallt vatten), inkl. kylskåp. Gratis WIFI finns. Det finns ingen toalett & dusch i stugan. Allt detta finns i servicebyggnaden. För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga N01, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga N01, Karlshamns kommun
1 395 000 kr
50 m²
3 rum

Vårt första 5-stjärniga semesterhus är nu klart och erbjuder dig den ultimata semesterupplevelsen. Detta semesterhus ligger på första raden i Norra Stugbyn, med fantastisk utsikt över Långasjön, och har all den komfort du behöver. Förutom ett mysigt vardagsrum, två sovrum, badrum och fullt utrustat kök och TV är detta semesterhus även utrustat med en öppen spis för mysiga kvällar. Den 40 m² stora terrassen är ditt vardagsrum utomhus, komplett med trädgårdsmöbler och din egen grillplats. Om du letar efter den ultimata semesterupplevelsen är detta semesterhus ett utmärkt val. För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F05 Hass, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga F05 Hass, Karlshamns kommun
795 000 kr
43 m²
2 rum

Välkommen till Hass, en av områdets premiumstugor med ett förstklassigt läge, magnifik utsikt över Långasjön och en privat liten strand med en egen roddbåt. Ett privat paradis, skulle man kunna säga. Stugan har dusch och toalett, ett sovrum, ett kök, terrass/uteplats med trädgårdsmöbler samt eldstad. . Stugan renoverades 1985. Kommunalt vatten samt fiber planeras till 2025 och ingår i priset. För mer information om Långasjönäs Camping & Stugby: https://langasjonas.com/ For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

Långasjönäsvägen 49, The Lake Project Premium Stuga F04 Tallåsen, Karlshamns kommun

Långasjönäsvägen 49

Fritidshus
The Lake Project Premium Stuga F04 Tallåsen, Karlshamns kommun
825 000 kr
42 m²
3 rum

Välkommen till Tallåsen med ett förstklassigt läge, magnifik utsikt över Långasjön och en privat liten strand med en egen roddbåt. Ett privat paradis, skulle man kunna säga. Denna stuga har egen dusch och toalett, två sovrum, ett kök, terrass/uteplats med trädgårdsmöbler. Stugan renoverades 1985. Helt nytt badrum gjordes 2021. Kommunalt vatten samt fiber planeras till 2025 och ingår i priset. For further information in English please visit Långasjönäs Camping & Holiday Village web page: https://langasjonas.com/en/ Detta objekt annonseras och marknadsförs via Hemverket som även hanterar kommande budgivning. Avtalssignering hanteras av Långasjönäs Camping & Stugby.

Visar 1 - 25 av 239