Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mitt arbete präglas av personligt engagemang och tillgänglighet. Främsta målen för mig är att på ett professionellt och tryggt sätt vägleda både säljare och köpare. I min yrkesroll är jag engagerad och driven med en ambition att alltid ha helnöjda uppdragsgivare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybacka 4, Stöllet, Torsby kommun
Nybacka 4, Stöllet, Torsby kommun, bild 2
Nybacka 4, Stöllet, Torsby kommun, bild 3

Nybacka 4

Villa
Stöllet, Torsby kommun
775 000 kr
87 + 58 m²
4 rum
1 915 m² tomt

Varmt välkomna till denna lantligt belägna fastighet med bostadshus, gäststuga samt lada. Här bor man med närhet till natur, skog och fina fält. Bostadshusets entréplan består av hall, toalett med dusch, vardagsrum, kök samt ett sovrum. Övre plan har två sovrum samt klädkammare och förvaringsrum. Källare med tvättstuga, hobbyrum, förvaringsrum samt äldre garage. På tomten finns en gäststuga med köksdel och toalett med dusch. Här finner man även en äldre men rymlig/uppgraderad lada. Trevlig trädgård med bärbuskar och rabatter. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kristianstadsvägen 399, Öja, Ystads kommun

Kristianstadsvägen 399

Villa
Öja, Ystads kommun
3 695 000 kr
142 + 88 m²
6 rum
1 747 m² tomt

Här erbjuds det bästa av två världar - på landet känslan med fri utsikt mot horisonten, samtidigt som man endast är några minuters bilfärd ifrån Ystad. Turistorten med sina mysiga kullerstensgator har ett bra utbud av vardagsservice såsom mataffär, butiker, tågstation, skolor och café. Här är också närhet till Österlen samt långa badstränder i vacker kustmiljö. På fastigheten finns ett gediget hus, perfekt för barnfamiljen. Huset har fem sovrum så hela familjen ryms. Dessutom finns generösa sällskapsytor i både vardagsrum och ute på trädäcket. Från husets baksida kan man kvällstid avnjuta den fantastiska solnedgången. På tomten växer både vinbär, äpplen, plommon, rabarber, hallon, krusbär, hibiskusbuske, körsbärsträd, blåbär, smultron, fikonträd, tulpanträd samt två stora valnötsträd som gett bra skördar varje år. Dessutom finns här även tre trädgårdsdammar samt en å. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Stugbyvägen 39, Ammarnäs, Sorsele kommun
 • Sön 5 nov kl 12:00
Stugbyvägen 39, Ammarnäs, Sorsele kommun, bild 2
Stugbyvägen 39, Ammarnäs, Sorsele kommun, bild 3

Stugbyvägen 39

Fritidshus
Ammarnäs, Sorsele kommun
1 350 000 kr
50 m²
3 rum
249 m² tomt

Trevlig fjällstuga om två sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Köket renoverades nyligen och elen nydragen. Rymlig altan i soligt söderläge. Plats för parkering av flertalet bilar på tomten. Möjlighet att uppföra förråd. Stugan säljes möblerad och inredd. Här finns både fiber, luftvärmepump och tvättmaskin! Ammarnäs erbjuder magiska sommar-, höst- och vinteraktiviteter. Här är det närhet till elljusspår, Kungsleden, slalombackar, skidspår, skoterspår, fiske, badsjöar och i övrigt en fantastisk natur med skog fylld av svamp och bär. Stugan ligger längst in på en återvändsgata. Gångavstånd till Ammarnäs där det finns mataffär, restaurang, pub och bensinmack. Här har ni ett inflyttningsklart fritidshus med perfekt Ski In Ski out läge ca 300-400 meter från skidbacken. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun
 • Lör 7 okt kl 12:00
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun, bild 2
Järvsjöby 218, Djursjöberg, Vilhelmina kommun, bild 3

Järvsjöby 218

Fritidshus
Djursjöberg, Vilhelmina kommun
400 000 kr
118 + 20 m²
4 rum
1,4 ha tomt

Hus med naturläge och stor tomt. Här finns tre sovrum, vardagsrum med öppen spis och trägolv i större delen av huset. Stor lada med en höloge som är omgjord till festlokal för ca. 30 personer där bord och stolar ingår. Utomordentliga möjligheter till naturupplevelser med flera fiskesjöar i närheten. Badmöjligheter i Järvsjöby, elljusspår samt skoterleder. Möjligheter till att köpa jaktkort för småviltjakt. Närmsta affär och service finns i Vilhelmina ca. 4 mil bort. Skog runtom fastigheten och det finns en åker nedanför huset som en bonde slår och tar rätt på gräset enligt säljaren. Varmt välkomna att kontakta säljaren för visning!

 • Premium
Vänjaurträsk 50, , Lycksele kommun
 • Lör 7 okt kl 13:00
Vänjaurträsk 50, , Lycksele kommun, bild 2
Vänjaurträsk 50, , Lycksele kommun, bild 3

Vänjaurträsk 50

Fritidshus
Lycksele kommun
250 000 kr
86,4 + 24,3 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Detta fritidshus är något för den händige. Uppbyggnaden är påbörjad men ej avslutad. Idag består huset av ett halvfärdigt kök, ett vardagsrum, två sovrum samt ett utrymme avsett att bli ett framtida badrum. På framsidan av huset är en altan i soligt läge där en del är inglasad och delvis isolerad. Den generösa tomten om ca 1,2 ha sträcker sig ända ner till Vänjaurträsket där det finns goda möjligheter att fånga både öring, abborre, gädda och sik. Alldeles utanför tomten är en sandstrand med bastu som tillhör byn. Bo i ett avskiljt läge nära naturen och lugnet. Här är övervägande delen av husen sommarställen. Närmsta större samhällen är Örträsk och Lycksele. Välkomna på visning!

 • Premium
Örnbergsvägen 21-23, Los, Ljusdals kommun

Örnbergsvägen 21-23

Radhus
Los, Ljusdals kommun
450 000 kr
140 m²
5 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till Örnbergsvägen 21-23. Här återfinns ett kedjehus vilket tidigare innehöll två separata lägenheter men som öppnats upp till ett större boende. För den som önskar uthyrnings- eller generationsboende går det enkelt att återställa. Beläget på en återvändsgata högst upp på berget med vacker utsikt. Den generösa tomten består till större del av gräsytor som inbjuder till lek och umgänge och med skogen som närmsta granne bor man här både lugnt och avskilt. På tomten finner man två fristående garage med förråd. Beläget nära bland annat mataffär, apotek, förskola, skola, värdshus och restaurang. Till Ljusdal är det cirka 10 mil och till Hudiksvall cirka 12 mil. Varmt välkommen på visning!

Kvarnbäcksvägen 11, Utsikten, Kiruna kommun

Kvarnbäcksvägen 11

Villa
Utsikten, Kiruna kommun
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
1 650 m² tomt

Välkommen till detta mysiga hus med högt läge och fantastisk utsikt över Torne älv. Huset erbjuder en planlösning som gör det möjligt att få ytterligare ett sovrum, så att det blir totalt två sovrum. Här finns även ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum, ett badrum samt en altan som följer tre av husets sidor. På altanen kan man följa solens strålar hela dagen och det är härifrån man har den storslagna utsikten. På tomten finns en mysig bastu med grillkåta samt ett helt nytt garage om ca 50 kvm. Bo med naturen in på knuten i ett insynsskyddat läge, samtidigt som grannarna inte bor allt för långt ifrån. Till ishotellet i Jukkasjärvi är det en bilfärd på 10 min, och där finns även mataffär. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Gruvbyvägen 10, Los, Ljusdals kommun

Gruvbyvägen 10

Villa
Los, Ljusdals kommun
295 000 kr
107 + 58 m²
5 rum
1 165 m² tomt

Välkommen till Gruvbyvägen 10 och denna centralt belägna villa. Denna tegelbeklädda villa erbjuder fem rum och kök, en lillstuga till gästerna samt ett fristående garage. På framsidan finns en gräsmatta och på baksidan är denna tomt högre upp än grannarnas så därifrån har du fri utsikt över deras hustak. Här bor du med närhet till skola F-9, mataffär, Lottaboden, Furugårdens äldreboende, en bagarbod, koboltgruvan, restaurang Lokatten, skytteklubb, skidbacke med lift samt flera fina skoterleder. Välkommen på visning!

 • Balkong
Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00
Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 6, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 6

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
650 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/10
1 677 kr/mån
26 000 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara lägenhet med bra läge i Västerås. Inom gångavstånd nås Mälardalens Högskola samt ett bra serviceutbud. Här kan du bo i en ljus lägenhet med en stor inbjudande balkong med förmiddagssol. Stabil förening som erbjuder grillplats åt sina boende. Låg månadsavgift vilket ger dig låga driftkostnader. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Runhällsgatan 8, Enköping, Enköpings kommun

Runhällsgatan 8

Villa
Enköping, Enköpings kommun
3 450 000 kr
76 + 75 m²
7 rum
652,5 m² tomt

Varmt välkomna till denna enplansvilla med källare i Enköping. Här finner man entréplan med hall, två sovrum, ett välutrustat kök från Ikea med plats för matbord samt ett trivsamt vardagsrum med öppen spis och stora fönster. Källare med allrum, ytterligare tre sovrum samt badrum med tvättmaskin. Området är lugnt och trivsamt med närhet till fina grönområden och elljusspår. Här har man närhet till förskola och skola. Promenadavstånd till handelsplats med Ica Maxi, Mio, Elgiganten och flera andra affärer men även till Enköping centrum och tåg/buss kommunikationer. Välkomna på visning!

Valkyriavägen 7, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Lör 7 okt kl 14:00

Valkyriavägen 7

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
1 990 000 kr
49 m²
1 rum
vån 8/8
3 115 kr/mån
40 612 kr/m²

En välplanerad etta med stort vardagsrum och rymligt kök. Med en ordentlig klädkammare och dubbelgarderob i hallen är lägenheten perfekt för både par och singelboende. Närheten till Rissne centrum (ca 300 m) med sina goda kommunikationer i Stockholm, snabbt och bekvämt. Utöver tunnelbana går det också bussar till bl a Stockholms Universitet och Bromma flygplats. I centrum finns bl a en matbutik, restauranger och läkarmottagning. För större handlingsturer ligger både Willys och Stora Coop inom gångavstånd. Är man sugen på ännu bredare utbud ligger Mall of Scandinavia en naturskön promenad bort - vägen dit leder över Rissneängarna och förbi både Löt- och Råstasjön. Åt andra hållet, genom Järvafältets naturområde, ligger Kista Centrum. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Hiss
Fabriksgatan 2, Kristianstad, Kristianstads kommun
 • Budgivning pågår

Fabriksgatan 2

Lägenhet
Kristianstad, Kristianstads kommun
2 495 000 kr
100 m²
3 rum
vån 3/5
5 895 kr/mån
24 950 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma bostadsrätt med hiss i populära Brf Båten i Kristianstad med mycket bra läge i centrala Kristianstad. Brf Båten är en välskött förening och husen ligger precis intill Helge å. Omgivningen är central men med en atmosfär av vatten, gröna träd och promenadstråk. Enkelt med kommunikationen, busshållsplats nära och gratisparkering precis utanför. Lägenheten har en modern öppen planlösning. Den är på 100 kvm och ligger på tredje våningen av fem. Lägenheten är ursprungligen på 4 rum. Denna har öppnats upp något och har idag 3 större rum och kan med enkelhet återställas till 4 rum. Detta är en hörnlägenhet vilket innebär ljusinsläpp från flera håll och den har en balkong som vetter mot Helge å med sol från tidig eftermiddag och hela kvällen. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Källan 20, Källan, Smedjebackens kommun
Källan 20, Källan, Smedjebackens kommun, bild 2
Källan 20, Källan, Smedjebackens kommun, bild 3

Källan 20

Villa
Källan, Smedjebackens kommun
750 000 kr
100 + 10 m²
3 rum
4 145 m² tomt

Välkommen till Källan 20 och denna gedigna 1900-tals villa. Belägen med ett enskilt och lugnt läge i Källan intill Källsjön. På en stor, plan och uppvuxen tomt med gräsytor och bärbuskar återfinns här en trevlig villa om 3 rum och kök. På övre plan finns en oinredd del så här finns goda möjligheter att skapa sig flera sovrum eller mer sällskapsyta. I villan finns även en stor källare med ett flertal rum och utgång till trädgården. Belägen i ett öppet landskap omgivet av ängar och skog. Till Malingsbo är det cirka 5 km och till Söderbärke med bland annat mataffär, skola och förskola är det cirka 2 mil. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Sidsjövägen 16, Sundsvall, Sundsvalls kommun

Sidsjövägen 16

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
4 700 000 kr
193 m²
7 rum
668 m² tomt

Här erbjuds ett rymligt hus med fem sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor. Husets baksida är insynsskyddad och i soligt västerläge. Gräsmattan är plan och bjuder in barnen till lek. Här växer körsbärsträd, vinbärsbuskar och en häck av hallonbuskar. Bo med cykel- och gångavstånd in till Sundsvalls centrum där tågstation, förskola, skola, gym, restauranger och mataffär finns. Även Mittuniversitetet, Himlabadet, sporthallen, skidspår och bad i Sidsjön finns i närheten. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kronvägen 2, Västby - Gustavsvik, Härnösands kommun
 • Sön 8 okt kl 12:00
Kronvägen 2, Västby - Gustavsvik, Härnösands kommun, bild 2
Kronvägen 2, Västby - Gustavsvik, Härnösands kommun, bild 3

Kronvägen 2

Radhus
Västby - Gustavsvik, Härnösands kommun
475 000 kr
140 m²
5 rum
578 m² tomt

Med makalös utsikt över Ångermanälven och Höga Kustenbron ligger denna fastighet med lugnt läge strax utanför Ramvik mitt ute på landet. Radhuslängan är från 1927 med ca 3 meters takhöjd samt vackra spröjsade fönster. Fyra rum i fil mot älven som ligger i sydostläge. Huset har en delvis oinredd ovanvåning där endast fantasin sätter gränser för framtida utformning. Tomten är kuperad och här finns hallon, röda vinbär, krusbär och rabarber. I slänten nedanför terrassen växer liljekonvaljer, pärlhyacinter, jättevallmo och pioner mm. Häckar av Aronia skyddar tomten från insyn. Där finns också ett hönshus. I Ramvik ska det inom kort öppnas en servicebutik med bl a post-, apoteks- och systembolagsombud. Dessutom finns både Kramfors och Härnösand med dess utbud av service. Välkommen till vackra Höga Kusten!

 • Premium
Spiken Solängen 1, Spiken, Lidköpings kommun

Spiken Solängen 1

Villa
Spiken, Lidköpings kommun
2 990 000 kr
141 + 77 m²
5 rum
10 464 m² tomt

Fin 30-tals villa uppdelat i två ljusa lägenheter. Perfekt för generationsboende eller extrainkomst av uthyrning. Möjligt att återställa till en enfamiljsvilla. Rummen är stora, har trä eller parkettgolv, och i ett rum finns en öppen spis. Fastigheten har en plan gräsmatta (med fruktträd, vindruvor, magnolia, katsuror och rosor) som sedan går över i berg där det är en mindre damm. På vägen upp mot berget möts man av ett trädäck, där man kan avnjuta den vackra utsikten i denna lummiga oas. På tomten finns även ett växthus med bra odlingsmöjligheter. Knappt 1 km till badmöjligheter och bryggplats. Spikens fiskehamn med fiskerestauranger och närbutik som har öppet dygnet runt. Spiken är en populär och attraktiv turistort belägen endast 2,5 km från Lidköping, rakt ut i Vänerns underbara skärgård! Välkommen på visning!

 • Balkong
Tängsta 510, Västanåmon, Sollefteå kommun

Tängsta 510

Villa
Västanåmon, Sollefteå kommun
230 000 kr
85 m²
4 rum
5 224 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förvärva denna villa om tre rum, ett badrum, ett kök och ett vardagsrum med närhet till skog och natur. Tomten är idag en oas för fjärilar och ekorrar då den är uppvuxen och här återfinns både blommor och gräs. Här växer även rosor, nyponrosor och syrén. Inom gångavstånd finns Ångermanälven med både badplatser och fiskemöjligheter. Resele är närmsta samhälle och här finns all vardagsservice. Välkommen på visning!

Ljungdalen 543, Ljungdalens by, Bergs kommun
 • Lör 4 nov kl 11:00
Ljungdalen 543, Ljungdalens by, Bergs kommun, bild 2
Ljungdalen 543, Ljungdalens by, Bergs kommun, bild 3

Ljungdalen 543

Villa
Ljungdalens by, Bergs kommun
3 400 000 kr
358 m²
13 rum
1 640 m² tomt

Välkomna till Ljungdalens by och detta stora hus som ligger i ett lugnt naturnära område men nära byn. Huset används idag som vandrarhem. På nedre plan finns två badrum, sex stycken 2-bäddsrum och ett 4-bäddsrum, utanför en del av rummen finns en altan i söderläge. På övre plan finns fem sovrum, två badrum och en toalett. 2 kök, allrum och matsal finns också i huset. Alldeles nära ligger ett café med hemslöjd på gårdsplanen samt en skola F-6. Närhet till ån Ljungan, natur, många vandringsleder och skidspår vintertid. Cirka 160 meter till mataffär och restaurang. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Virvelvindsgatan 20 C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 20 C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/7
4 549 kr/mån
33 716 kr/m²

Denna välplanerade trea har populärt gavelläge och en mysig balkong. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare som passeras för att nå ett av sovrummen. Vardagsrummet har fin parkett på golvet och utgång till balkongen. Flera fönster åt två håll för härligt ljusinsläpp. I köket finns diskmaskin och plats för matbord. Området erbjuder närhet till mataffärer, skola, förskola och god kommunikation via Wieselgrensplatsen med flera avgångar med både buss och spårvagn. Centralstationen nås på en kvart med spårvagn. Även fina promenadstigar och grönområden i Keillers park och Ramberget med fin utsikt över staden. Lägenheten säljs på offentlig auktion. Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Parkgatan 12 B, Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun

Parkgatan 12 B

Lägenhet
Centrala Vårgårda, Vårgårda kommun
1 190 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
3 479 kr/mån
29 750 kr/m²

Här erbjuds ett modern boende med generös takhöjd och stora fönster som ger härligt ljusinsläpp från två håll. Lägenheten som är helt nyproducerad är på 40 kvm med genomgående hög standard. Det är öppen planlösning mellan vardagsrum och det välplanerade och välutrustade köket. Till lägenheten hör två balkonger varav en är i söderläge och den andra med utsikt över den fina och grönskande innergården. Det finns gott om förvaringsutrymmen i både hall och i sovrum. I anslutningen till den ena balkongen finns ett förråd plus att man har tillgång till ett rymligt vindsförråd. Lägenheten har målade släta väggar och parkettgolv i sovrum, vardagsrum och kök. I hallen är det klinker på golvet. I det helkaklade badrummet finns det duschhörna, förvaringsskåp och tvättmaskin. I denna lägenhet bor du på krypavstånd till tåg- och busstation där tåget tar dig till Alingsås på under 10 minuter eller Göteborg/Skövde på cirka 40 minuter. Bara några minuters promenad bort hittar du Vårgårda centrum med mataffärer, gym, badhus, pizzerior och restauranger – ja, allt vad man kan tänkas behöva. Åt motsatt håll hittar du Tånga hed med fantastisk natur och fina promenadleder. Lägenheten är en del av Brf Bjelkes som i sig är helt unikt för Vårgårda. I prospektet för byggprojektet beskrivs att namnet kommer från platsen där den tidigare handelsträdgården och blomsteraffären Bjelkes Blommor med anor från 1928 låg och som alldeles nyligen drevs av tredje generationen av familjen Bjelke. Nu har det historiska området återigen fått blomstra med huskroppar som med sin häftiga design och arkitektur tillför Vårgårda en extra dimension. Det är med hjälp av arkitektbyrån Kub Arkitekter som Rydlers Bygg förverkligat byggnaden och skapat liv i kvarteret igen. I huset finns lägenheter för alla – oavsett var i livet man befinner sig. Välkommen att upptäcka denna fina lägenhet – mitt i hjärtat av Vårgårda!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Docentbacken 13, Ekhagen, Stockholms kommun
Docentbacken 13, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 2
Docentbacken 13, Ekhagen, Stockholms kommun, bild 3

Docentbacken 13

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
7 495 000 kr
128,3 m²
5 rum
vån 5/6
6 856 kr/mån
58 418 kr/m²

Med ett högt och fint läge har lägenheten fantastisk utsikt över både Lilla Värtan med strandvillorna i Stocksund och staden som fond bakom Naturhistoriska Riksmuseets kupol. Denna välplanerade lägenhet har en separat uthyrningsdel. Rymligt vardagsrum med öppning mot en matsalsdel och utgång till en möblerbar balkong med fin utsikt. Fastigheten ligger inbäddad i Kungliga Nationalstadsparkens norra del. Här i skogen och längs stränderna finns både natur och anlagda promenadstigar och motionsspår. I närheten finns också småbåtshamnar och en badplats. Inom gångavstånd har man Frescatihallen med massor av träningsmöjligheter samt Stora Skuggan med 4H-gård och värdshus. För den botaniskt intresserade erbjuder Bergianska trädgården en spännande promenad. Flera lekplatser och bollplan med konstgräs finns i nära anslutning. Bra med kommunikationer cirka 10 minuters gångväg till Stockholms Universitet och tunnelbanan. Matarbuss går i närheten av huset. Man når Stockholms centrum på cirka 10 minuter med bil eller 20 minuter med cykel. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Liljeholmsgatan 3D, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Liljeholmsgatan 3D

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
1 595 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1/4
2 277 kr/mån
33 936 kr/m²

Välkomna till en välplanerad lägenhet med äldre charmiga detaljer såsom högt i tak och trägolv. Bra förvaringsmöjligheter i garderober och förråd både i och utanför bostaden. Ljusinsläpp från två håll ger en ljus och mysig lägenhet. Trevlig och väl omhändertagen innergård med uteplatser och gemensam grill för de boende i föreningen. Bo med närhet till högskolorna, köpcentrat Asecs, Vätterstranden och Liljeholmsparken. Bra bussförbindelser alldeles runt husknuten. Välkommen på visning!

 • Plus
Läroverksgatan 44 D, Gärdet, Bollnäs kommun

Läroverksgatan 44 D

Lägenhet
Gärdet, Bollnäs kommun
480 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 636 kr/mån
8 727 kr/m²

Här finner du en välplanerad och ljus tvåa där du kan flytta in och njuta av ditt nya hem. Lägenheten har rymliga ytor och balkong. Perfekt läge på Gärdet med gångavstånd till centrum, affärer, buss och tåg. I området finns förskola - gymnasium, sporthall och badhus. Till Bollnäs centrum tar man sig snabbt via Wilhelmina passagen. Varmt välkommen på visning!

Lehtovägen 3, Moskojärvi - Skaulo, Gällivare kommun

Lehtovägen 3

Villa
Moskojärvi - Skaulo, Gällivare kommun
955 000 kr
74 + 5 m²
2 rum
2 078 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga boende. Här finner man ett bostadshus med hall, badrum, ett sovrum, klädkammare samt kök/allrum med plats för både matbord och soffgrupp. Stor solig friköpt tomt inbjuder till avkoppling vid en underbar utsikt över vattnet. På tomten finner man även en gäststuga, snickarbod, förråd samt carport. Trevlig naturtomt. I naturnära Moskojärvi har man närhet till bland annat badplats, fiske, fina skoter- och vandringsleder. Välkomna på visning!

Högbergsgatan 18, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Tis 10 okt kl 17:00

Högbergsgatan 18

Villa
Södermalm, Sundsvalls kommun
3 400 000 kr
110 + 69 m²
5 rum
666 m² tomt

Villa i 2-plan med källare och ett större garage. På tomten finns ett växthus med en härlig stensatt altan i söderläge där man kan sitta och njuta. Här finns också en friggebod. Villan är belägen i ett villaområde med närhet till affär och till centrum är det cirka 10 minuters gångväg. I närområdet finns ett friluftsområde, slalombacke och en fin gångväg runt Sidsjön. Varmt välkomna på visning!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 68