Hästholmsvägen 17, 5tr

Södermalm / Danviksklippan, Stockholm Se på karta

2 525 000 kr

2 195 000 kr +15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
28 m²
Byggår
1945
Förening
BRF Danviksklippan 3
Om föreningen
Avgift
1 881 kr/mån
Pris/m²
90 179 kr/m²

Accepterat pris. På femte våningen ligger denna fina etta med låg avgift, BREDBAND 100 m/bit ingår i avgiften och en underbar utsikt över Hammarby sjö, Hammarby sjöstad och Hammarbybacken bland annat! Bostaden har genomgående fräscha ytskikt med vacker fiskbensparkett och målade väggar. Rummet är lättmöblerat och här får utan problem plats med det som önskas för en lägenhet av denna storlek. Sängen har en naturlig plats, med hyllplan ovan för god förvaring samt ett draperi som man på ett smidigt sätt kan gömma undan sängen om så önskas. Köket är snyggt och mycket väldisponerat där man lyckats få in både god bänkyta med förvaringsskåp undertill samt vitvaror i form av glashäll, ugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet som genomfördes 2013.
Innanför entrén finns plats för avhängning och platsbyggda garderober och på vinden finns förråd. Dessutom finns en fantastisk takterrass att tillgå i föreningen med slående utsikt och utrymme för bord och stolar.

I denna lägenhet på Hästholmsvägen 17 bor ni lugnt och fridfullt helt utan insyn i en stabil och välskött BRF som äger sin mark. Danviksklippan är perfekt för dig som önskar bo nära Stockholm City men ändå intill vatten och promenadstråk. Området byggdes 1940-1945 med nio hus ritade av Backström och Reinius. Husen vrider sig i spiralform med allt högre byggnader upp på klippans topp och i mitten av området ligger en gemensam park. Inom gångavstånd finns allt som behövs såsom närbutik, bageri, restauranger och 15 minuters promenad tar dig till Nytorget. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss och Saltsjöbanan som tar dig till Slussen på 5 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Notar