Högalidsgatan 33, 2 tr

Södermalm, Stockholm Karta & restider

2 295 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna mycket välplanerade etta med balkong i perfekt västläge på populär adress. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum, praktiskt kök, möblerbar balkong och ett kaklat badrum. Härligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora balkongdörrarna med vacker spröjs som i kombination med den öppna planlösningen mot köket ger en härlig känsla av rymd. Fina attribut så som fiskbensparkett, speglad dörr, platsbyggd hatthylla samt spröjsade fönster ger lägenheten sin charmiga karaktär. Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio.

Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader.

Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
24 m²
Antal rum
1 rum
Avgift/månad
1 734 kr/mån
Pris/m²
95 625 kr/m²
Driftkostnad
3 444 kr/år
Byggår
1929
Räkna på boendet
  • Måndag 24 sep kl 17:00-17:30 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högalidsgatan 33, 2 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 295 000 kr
Avgift/månad
1 734 kr/mån
Driftkostnad
3 444 kr/år

Statistik

3 453
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 13 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips